Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

13. May 2011, 12:11

Sveikos gyvos,
jana - man irgi taip buvo - niekad nevirdavau avizimės košes, o kai saulei pradėjau virti tai ir paciai skanu pasirodė 😀

ingote, gaila mažytės. Nu bet visi tą vargelį išvargsta - vieni labiau kiti mažiau.

Edute, nu gi šaunu kad viskas gerai. O kaip kelionėje Emilija?

atomine, niekaip nesulaukiu iš "Saldi pasaka" žinių. Gal tu galėtum patarti, kaip su ja susisiekti?

13. May 2011, 11:55

laba dienele, na ka mes jau 3 diena danijoje, visai nieko, galvojau nebus taip faina kaip yra. mano mergele visa pikta neina susitvarkyt, nzn ar dantys, ar miciutes islepinimas...

13. May 2011, 11:21

Labas rytas, na maniškė su tais dantim išsikankins iki negalėjimo...visą nakti pradejavo ir praverkė...

13. May 2011, 09:56

labas rytas, kaip jusu naktele?nei viena nebepasirodet, musu visai neblogai tik va vakar uzmigus pupai ejau maudytis, tai kai islekiau is jos, nes pupa bliove, tai slaputele raminau, va pripratinom kad as migdau niekas netinka, turim beda ☹o as va sedziu kavute geriu ir valgau Rugiles nesuvalgyta miezine kose 😃 visai skanu, niekad nevirdavau

12. May 2011, 13:05

atomine sekmes tau ir toliau 🌷

12. May 2011, 12:38

Kaip sakoma už sėkmės linkėjimus negalima dėkoti, tai tegul tik pildosi 😀 Rytoj dvi valandos ir baigsis mano galvos skausmas 😀 nors turbūt aš toks žmogus, kad ramiai pasėdėti negaliu, vis reikia ką mąstyti, daryti, ko siekti 😀 bėda 😀

12. May 2011, 12:33

atomine sekmes ir ryzto iki galo 😀

12. May 2011, 12:02

Tikrai Lauryt, kas čia beliko tik paskutinis etapas 😀 jaučiuosi kaip kokią prezidentės atranką būčiau ėjusi 😉 Sandrav fainuolis koks tavo mažius 😘 Mano kolegė pranešė, kad gimė dukrytė, tai labai džiaugiuosi už ją 😀

12. May 2011, 11:59

Saunuole 😀 tikrai manau nereiktu visko taip uzbaigti 😀 esi gabi, pilna ideju ir sugebi issisukti is ivairiausiu situaciju, zinai kaip surasti tinkama sprendima tai tikrai eik iki galo 😀 juolab kas jau cia beliko 😀
sandrav koks fainuolis tavo kleckiukas 😀

12. May 2011, 11:45

😀

12. May 2011, 11:43

Kažkaip pagailo Skirmanto laiko ir Vanesytės, per mano visokius projektus ir jie turi keliauti Kaunas-Vilnius-Kaunas 😀 Bet ką tik sužinojau, kad iš intelekto testo gavau tokį rezultatą: You received a high result on the test. 😀 Tai jau nebėra kur dingti, vyksiu ir į paskutinį etapą 😀 tikrai nesitikėjau tokio rezultato, bet ten veda ryšius kažkokius, keista ta metodika, bet šaunu, kad pasisekė taip, o jau maniau esu be intelekto, nes teste oi kaip buvo kas veikti...

12. May 2011, 11:11

Jana mums 1.3 menesiai, nuejau, nes man pasirode, kad liezuvio pasaitelis neleidzia pilnai iskisti liezuvio, tai pasiprasiau pati siuntimo konsultacijai, kad ramiau butu 😀 nes man ir sesei mama kirpo liezuvio pasaiteli 😀 o pas logopeda musu niekad nesiunte.
Dovile kodel svarstai nevykti? tau taip puikiai sekesi tai kam dabar nuleist rankas?

12. May 2011, 10:50

aga man irgi klausimas kodėl jus jana siuntė, nes mes taip pat dar nebuvę...

12. May 2011, 10:50

na cia kur vedam savo pupa daktarai megejai siutineti vienas pas kita, is pradziu kad nekalbi mazoji, poto pradejo guguot, bet vistiek siunte apsilankyti, sake profilaktiskai 😃

12. May 2011, 10:43

O kodėl Jana siuntė dėl liežuviuko ar šiaip dėl ko? nes mes nebuvę...

12. May 2011, 10:43

Lauryt o tai kas jums liezuviuka ziurejo?kazka itare?mano pupa pergirta nes siandiena koses net sauksteli nevalge, teko papuli siulyt 😃

12. May 2011, 10:41

mes buvome trakuose per mamos diena, dar uzsukome pas mano tecio gimine, parodziau dukriuka su vyru, oras buvo nekoks.Lauryt o kiek tavo pupai laiko?mus siuntinejo pas logopeda, jau buvome kelis kartus, nesuprantu tikslo kam vesti tokius maziukus

12. May 2011, 10:40

Lauryte labai geros žinios 😀 Linkim, kad Gustytė r raidę tartų puikiai ir nereikėtų jokių mini operacijų 😘 O mes tvarkomės, verdam pietukus, viena ranka dėlioju savo pamoką, nors svarstau ar išvis vykti 😀

12. May 2011, 10:30

O aš išržtraukiau dzaisla su ratukais, tai dabar tampo po visus namus. Bus uzsiemimas kol skudurinuke issirinkism, pasius ir atvaziuos 😉

12. May 2011, 10:16

Liaba ryta 😀 mes jau po daktariuku, viskas su musu liezuveliu gerai ir nieko kolkas daryti nereikia, o sekantis tarpsnis bus po geru 3 metu kada sneket ismoks ir ziuresim kaip taria r raidele jei gerai tada valio, o jei nelabai tada gal ir reiks pakirpt ta pasaiteli 😀 gryzom namuciu eisim gal i pavesiuka truputi pabuti iki miegelio, o siaip kieme rode +30 kai vaziavom.
Jana smagi kelione buvo 😀

12. May 2011, 09:40

Labas rytas 😀 smagią išvyką Jana matosi turėjot 😀 mes visi trys irgi dar nebuvę Trakuose 😀 Dėl šilumos ji gerai, bet kai perdaug to karščio vėl visokių virusų mutavusių atsiranda, visokių pavojų, tai nelabai jau laukiu to karštymečio, atrodo pirmams aukštas, bet kai vasarą bute buvo +30 jau sunku buvo...

12. May 2011, 09:28

Labas rytas, jana pas mus labai panaši naktis...kada čia buvot?mes irgi planuojam greitu metu aplankyti Vilnių o gal ir Trakus 😀

12. May 2011, 08:01

labas rytas, mes ir stengiames eiti i laukuti vakare, nebent iki parduotuves reiktu, mazoji mano neramei miega, tai neissimiegu, vargau kol uzmigdziau, nakti prabunda, verkia.parodysiu musu isvyka i trakus, truko silto oro 😀

11. May 2011, 16:43

sako vasara visai bus sakės...

11. May 2011, 16:39

Man irgi tai labiausiai įstrigo iš mokyklos, kaip kūrėm savo įmones, rašėm verslo planus, pildėm dokumentus 😀 žaidimas vienu žodžiu 😀 Redute777, tikrai, kad baisulinis karštis...

11. May 2011, 16:35

kokia įdomi mintis 😀

11. May 2011, 16:35

kokia įdomi mintis 😀

11. May 2011, 16:34

kokia įdomi mintis 😀

11. May 2011, 16:34

😀

11. May 2011, 16:33

sweikutės,mes buvom lauke dbr, tai neimanoma karstis baisulinis ;/