Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

16. May 2011, 13:34

jana ano su mama santykiai puikūs dabar, buvo labai didelių nesutarimų kažkada kai buvau paauglė, bet dabaar viskas gerai, žinoma požiūriai ir nuomonės išsiskiria, bet kai kartu negyvena tai ji pasako savo nuomonę o mes jau padarom kaip mum atrodo geriausia, kas liečia vaikų auginimą man ji pats geriausias patarimų maišas(kaip aš sakau) ir tikrai be jos man būtų labai labai sunku 😀

16. May 2011, 13:30

aš irgi vasarą jaučiu kartais kokiai savaitėliai ri pasiliksiu pas tėvus, nes pavargstu aš nuo to miesto o ir su Gabija amn ten lengviau būtų išvariai vežimą kieme pastatei ir miega tegul sau, o čia tokios galimybės nėra...

16. May 2011, 13:30

Goddess nemazai tau teko isgyvnti, del pagalvytes tai reiks mazajai padeti, mes jau dideles 😀 merginos o kaip jusu santykiai su mamom, mano tai neper geriausiai, kariaujam turim skirtingas nuomones kaip aukleti mano mergyte, zinau ji nieko blogo nelinki bet pastoviai susibaram, mano sesuo turi berniuka skirtumas 5 menesiu tai irgi prasideda nesutarimai, o musu mama issizeidzia, oi kaip vargstam.mano sesuo gyvena londone tai geguzes 27 diena atskrenda su suneliu ir jo teveliu i lt, tai dar neciupinejojau taip laukiu susitikimo, tad pasiveciuosim pas mama ilgiau, gaila kad i pasivaiksciojima su vaikuciais nesuspesiu ☹ Sandra vaje kaip nesmagu, nenoreciau tokio vaizdo pamatyt, pas save prie namo ☹

16. May 2011, 13:24

Jei ne mano reikalai, mes irgi vargu, ar būtume prisiruošę į Vilnių greitu laiku 😀 o dabar nori nenori tenka 😀 Močiutė jau nuvykusi į savo sodybą, sakė nuostabu, viskas žydi, žolytė veši, turbūt praleisim daug laiko ten šią vasarą, didelis kiemas, žiedai, vaisiai, tyluma, ramuma, ko daugiau reikia, ypač vaikui 😀

16. May 2011, 13:19

man greitoji kai parlekia tai dar nieko, bet jeigu gaisrinė tai net kojas pakerta, teko savu kailiu patirt kokia ugnis negailestinga...

16. May 2011, 13:18

o mes išvažiuojam, tai irgi labai džiaugiuosi akd bus egras oras, nes pas tėvus ri kiemas didelis oras grynas tai bent pailsėsim nuo iesto šurmulio 😀ir tikiuosi akd amno žinios nemeluoja jog bsu šilti orai 😀 Į Vilnių tai mes vis ruošiamės nuvažiuot aplankyt ir draugus ir pasivaikščiot bet niekaip laiko nebelieka, arba kažkas sukliudo 😀

16. May 2011, 13:16

Mane irgi kažkaip labai paveikia ir kai greitoji pralekia, ir kai gaisrinė, o čia išvis...tesiilsi ramybėje žmogus...

16. May 2011, 13:13

patikekit kai pamaciau katafalka net galva apsisuko ir siurpas perejo... ☹ nz kas cia nutiko..kazkaip mes cia dar naujokai nelb pazistu zmoniu cia gyvenanciu...

16. May 2011, 13:08

O siaube... nieko man nera baisiau

16. May 2011, 13:08

O siaubas, įdomu kas nutiko ☹ Ingut, atėjai su geromis žiniomis 😀 mes penktadienį vėl turim kelionę į Vilnių, aplankysim draugus ir jei spėsim dar užsuksim į Trakus, o savaitgalis Hansai bus skirtas 😀

16. May 2011, 13:05

Sveikos, vajej sandra net šiurpa sper kūną perėjo...o dėl orų tai pas msu savaitgalis lyg neblogas jau nusimato 😀

16. May 2011, 13:03

o pas mus katik prie laiptines suvaziavo kriminalistai, katafalkas, isnese....vajej vajej kaip baisu ☹

16. May 2011, 12:59

pas mus tai jau kita savaite turetu atsilt....

16. May 2011, 12:38

Labuka. Ir čia toks pilkas su vėjuku, rodo vos 12 laipsnių...įdomu, kada sugrįš šiluma 😀

16. May 2011, 12:31

laba visoms, kaip pas jus orelis, pas mus tai nekoks.. kaip maziai jusu?

16. May 2011, 12:19

Aš irgi apmokėjau assorti, tai lauksim, tiek viskas pasibaigę 😀

16. May 2011, 12:12

jau yra ir pas mane 😀 padariau uzsakyma is assorti 😀

16. May 2011, 12:09

O as dar negavau zinutes.

16. May 2011, 12:03

Na vyras sakė, kad nelabai mielas oras. Jau yra mūsų pinigėliai 😀

16. May 2011, 11:54

Nebuvot lauke siandien? as tai langus valiau tai nebespesim jau pries miegeli iseiti, o ir vejukas toks yra tai gal po miegelio lysim lauk jei nelis.

16. May 2011, 11:48

Tikiu, kad vaikui nuostabos buvo 😀

16. May 2011, 11:47

Mes irgi tik pabandem 😀 bet juoko buvo mums su vyru kai padavem tai patikek 😀 koki pusvalandi sedejo ant zemes ir ziurejo ragavo vel trauke lauk nesuprasdama kas cia su ta soske atsitiko 😀

16. May 2011, 11:43

Ot pasiutus ta mama, girdėjau apie tokį metodą 😀 aš tai nelendu į tuos reikalus, kai nori pasiima, pames, tai pames 😀

16. May 2011, 11:42

Nukirpau vienos soskes galiuka 😀 bnorejau paziureti kaip vaikas reaguos, kazkada skaiciau, kad taip trumpinant vaikas pats atsisako soskytes 😀 tai dabar tik pamato ja ir numeta i sona kaip netinkama naudoti 😀

16. May 2011, 11:40

gal tikrai geriau kai pasirinkimas mazesnis, o del anytos tai ji isvis man aiskina, kad i jokius darzelius vaiko neleisiu, o ji man priziures vaika 😀 net nepasisiulo, o jau pareiskia 😀 apie narvus tai irgi panasiai jau suka galva kaip cia ka kieme aptverti 😃

16. May 2011, 11:40

Mes pagalvytę tą tokią ploną pirmąkart padėjom, gal virš pusės metukų, kai slogytė buvo, bet per savo kvailą galvą ją išskalbiau ir amen, tai dabar miega ant tokio pluksninės, bet ji prasta ir badosi, todėl norėtume vaikiukui geresnę nupirkti, visgi jau nemaža ir su pavalgyte mieliau miega, nors dažniau visa ant jos kaip katinas 😀

16. May 2011, 11:37

Mes turim net tris variantus, prireiks bus ir ketvirtas, juk visi užaugina vaikučius, užauginsim ir mes, nors esame vienu du 😀 Vanesa puikiai sutaria su mano sesrimi, bet gaila, kad ši taip toli, juokiuosi skrisk čia ir gausi auklės darbo 😀

16. May 2011, 11:36

Lauryt, kuo mažesnis pasirinkimas turbūt tuo geriau 😀 O tavo anyta turbūt Gustytę ir į narvą uždarytų, nes niekur nenori leisti 😀 bent jau toks įspūdis susidarė 😀

16. May 2011, 11:35

Del pagalviu tai as dejau labai anksti pagalvyte, bet ant tos pagalves ji visa guledavo 😀 ir dabar jau senai naudojam pagalvele minksta 😀 va tik del pataliuku irgi galvojau,kad reikia isigyti jau didesnius, nes tie kur pirkom leliukui jau per mazi, pakelia kojytes ir kaldra skrenda lauk 😀

16. May 2011, 11:34

Aš tai skaitau, kad geriau turėti varijantą ir jeigu nereikės juo neoasinaudoti, negu neturėti jokio atsarginio