Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

11. May 2011, 13:47

Sandrav, kai išbandysit, pasidalinkit patirtim dėl apyrankių, nes teko skaitinėti, bet niekas taip ir nebandė iš draugų.

11. May 2011, 13:45

Dėl tokių prašytojų, aš net neleidžiu prieiti arčiau 😀 labai mane pikdo, tai jau iš tolo blokuoju rankom ir sakau, ačiū nedomina 😀 esu bjauri, bet atsikratau pašalinio vargo, nes tikrai nemalonu. Jana, sveikinam su nauju mažu, bet kartu ir dideliu pasiekimu 😀 ir toliau taip košes skanaukit 😀

11. May 2011, 13:43

Sveikutės 😀 vakar netikėtai prisiminėm euroviziją, tai, žinokit, visai man patiko LT pasirodymas, dar smagiau, kad buvo ir įvertintas 😀 ilgiau paieškoję radome ir mūsų poreikius atitinkantį sportinuką-skėtuką, tai įsigysim, va ilgesnėms kelionėms tikrai pravers, o jų nusimato nemažai, nes mūsų sportinis daug ir vietos užima, ir pakankamai sunkus. Lieka apsispręsti dėl dviratuko, nes kur radau metaliniu rėmu ir pučiapais ratais rašo nuo 2 metukų, tai arba nepirkti šiai vasarai arba imti kokį pigesnį dabar su apsaugom, o kitąmet jau tą rimtą. Tokių problemų prisidariau 😀 rytą labai smagiai praleidome svečiuose, tai mažoji miega 😀 Gal būtų mamytėms noro, kurią gražią dieną su mažyliais susitikti botanikos sode?

11. May 2011, 11:49

mes ir godes bandysim pirma karta, bet mes parsisiunciam per drauga, tai gerokai pigiau gausis tokios pacios 😀

11. May 2011, 10:59

jana sveikinam su pažanga link kruopinių košių valgymo 😀

11. May 2011, 10:59

Sveikos, ačių Dovile už pasidalintas žinias 😀nu goddes tau ir sekasi, kaip mane nervina tie visi prašinėtojai negaliu...

11. May 2011, 10:44

man negaila kai praso ismaldos, bet kai ateina ir sako: imk lapeli, nori nenori imk... o paskui duok pinigu. Nu blyn.... as vaziuosiu i kryziu kalna ten uz jus pasimelsiu, duokit man pinigu...

11. May 2011, 10:21

man irgi įdomu tos apyrankės nuo uodų... kaip jos veikia?

11. May 2011, 10:19

sveikutes, vakar ziurejau eurovizija, vyras kompanija nepalaike 😃 Goddess nu nieko sau prilipo prie jusu, kokie nagli zmones, as ir nebuciau davusi pinigeliu !o man kiek dziaugsmo pupa kukuruzu kose pavalge, aisku ko tik as i ja nedejau bet suveike, labai pagelbejo tyrele, o dar ir melyniu saldytu idejau kelias, nesuzaveta bet pavalge 😀

11. May 2011, 10:05

sveikos, nu jo goddes 😀mes tai uzsisakem apyrankes nuo uodu😀

11. May 2011, 08:58

Labas rytas, vakar tiek juokiausi, kad šonus skaudėjo. Megos aikštelėje priėjo prie mūsų moteris ir sako: Paimkit lapelį. Atsisakiau, o ji vistiek: paimkit lapelį. Na paėmiau. Ji pradėjo pasakoti, kad ji yra šventikė, keliauja į indiją, renka aukas savo kelionei ir už tuos žmones kurie paaukoja pasimeldžia. Aš kaip ir atsisakiau aukoti, sakau: tai gal aciu ne, mums jei reikės mes patys už save pasimelsim ir dar žvakelę užsidegsim. O ji man: Man nesvarbu apseisit jūs ar ne, bet paaukokit. Sakau tikrai ne. (nu būkit nuoširdžios, ar jūs aukotumėt jei kažkokia pana ateitų ir sakytų tai tu vistiek paaukok). Aš jos tą lapelį sulanksčiau ir į mašinos dureles įdėjau, o ji man: jei neaukojat tai ir lapelį atiduokit.

10. May 2011, 21:17

Taigi pirksim ir mes purškalą nuo erkių ir vabzdžių, kad būtų apsauga, kai jau į gamtą lėksim ir būtinai nuo saulės kremuką, nes nors ir nesikaitinam tom pavojingos valandom, bet Vanesytės veidukas spėjo įdegti, o maniškis toks jautrus palikęs, kad net peršti nemaloniai, tokia kaip nusvilusi oda...tikiuosi bus naudinga info 😀 gero visoms poilsio 😘

10. May 2011, 21:15

...zodziu kas del saules kremu tai jeigu vaikas niekur neina trumpam i lauka 30 pakanka, BET cia teoriskai, o faktiskai 50-60 ir imti tuos is vaistibniu EUCERIN ar kita jie garantuoja gera sudeti, ir kad vaikas nenupliks....dabar kas del uodu ir erkiu priemoniu pasake taip kad, visos priemones vaikams yra skirtos tik tam kad jos nenusilaizytu, kas mane labai nustebino, pasirodo turint gera priemoniu vaikui skirta nuo 3 metu drasiai galime papurksti ant rubeliu vaikui nepasiekiamoje, nepastebimoje vietoje, tai apsauga, liuks. ir paskutine mano isklaussineta tema tai skiepai nuo erkiu...mane nustebino gydytojos ne kategoriskas, o tiesiog sviesiai tiesiai ir trumpai..skiepijama tiki nuo encifalito, jeigu isissegs erke, tai susirgti vistiek gali..nuo laimo ligos jokiu skiepu nera..o si liga labiausiai paplitusi..taigi isvada pasiskiepin o saugok vistiek...tai mano paskutini neramuma taip ir nugesino😀

10. May 2011, 21:15

Zuikis puikis miega, atbėgau paskaityti, kas čia kur naujo, įdomaus įkelta, parašyta 😀 aptikau tokią labai visoms aktualią Mildutės informaciją iš gydytojos, tikiuosi ji nepyks, kad padarysiu paste ir čia, nes pagrindinį ne visos skaito 😀 truputis medikės labai gerų patarimų dėl saulės kremų, erkių skiepų, maniškė gydytoja tą patį buvo sakiusi...

10. May 2011, 15:11

Kaip Saulytė dėl katės, taip Vanesytė dėl šuns laksto 😀 ojojoj kokia reakcija džiaugsmo būna, kai pamato 😀 atsikėlė grožis, einam vagyti 😀

10. May 2011, 14:44

😃 😃 😃 tai Saulė visad kai sugalvoja ką nors tai griūk negyvas 😃

10. May 2011, 14:41

saulei sakau, ar nori kates? Sako: ka-te... ka-te... ir nubego ieskoti 😃

10. May 2011, 14:34

O kogi tėtis suabejojo? juk ir Saulutei būtinai reik katės 😀

10. May 2011, 14:32

Mums gi vakar pasiule paimti katyte... as tai buvau uz, buciau iskart vaziavus pasiimti, bet mano vyriskis gi suabejojo... taip ir likom be kates ☹ O taip norejosi. Gal rudeni, jei nebus dar jokiu naujienu apie mazyli tada tikiuosi gausiu tokia drauge.

10. May 2011, 14:24

Inga Vitienė susirask fb ir pamatysi 😀

10. May 2011, 14:23

aa, sakau kad cia paziurejau nk neradau 😀

10. May 2011, 14:16

jana facebook matė 😀

10. May 2011, 14:16

sandra aš dar nieko kolkas nebaigus, mokausi Kaune 😀

10. May 2011, 14:03

o kur cia ziurejia jana?

10. May 2011, 13:55

Tikrai, Edutės jau laukia kelionė 😀 Gero skrydžio jai su lėlyte 😀

10. May 2011, 13:50

jo jana buvom pas vieną mamytę, jaučiu ji greiatai ir čia vėl pasirodys, nes šiandien išskrenda į Danija jau tai sakė vėl sėdės čia 😃

10. May 2011, 13:47

na mano tinginiuke, tai nevarineja, tikva beveik visur patiestos kaldros, nes pana sukinejasi vartosi, sakiau salma itaisyt reikia nes guziuku turim, as va kaip tik ziurineju Ingutes foto fb jusu susitikima, cia jus buvot pas kazkuria mamyte ane?

10. May 2011, 13:44

Bet vistiek dar kruopyte buvo maziausia 😀 nors jusu visos mergaiciukes coliukes ir dabar 😀 maniske tik stiebiasi i ilgi 😀

10. May 2011, 13:42

kad atrodo beveik 2 jau jai buvo 😃 bet pipras mažas vistiek 😀