Kauno mamytės, paplepėkim :)

04. Jan, 07:22

sveikos Kauno mamytės :) pabendraukim apie viską :) kaip sventes atsventet? kaip mazieji i fejerverkus regavo? :)

15. May 2011, 22:18

Baigiasi sekmadienis, mes ką tik per duris... buvom ir raudonės pilies pažiūrėti ir kavytės abiems brangioje vietoje išgerti, ir santakoje pasivaikščiojome. Kitas savaitgalis prie ežero bus. Jau jaučiam kad prasideda vasara 😀

15. May 2011, 21:10

Sandrute, mes buvome sausio mėnesį, tai vaikai buvo plikom kojytėm tik su batais iki kelių kailiniais 😀 moterys ir su basutėm, kai aš su ilgais batais ir stora striuke buvau 😀 šauniai praleidom šeimos vakarą, iki pat aštuonių laisvėje nebuvo jokio vėjo, tai pavakarieniavom kavinėje lauke, mažoji prisilakstė ir vėliau labai staigiai oras atvėso ir sukilo vėjas, bet mes jau buvome pakeliui namo, tad vakaro nesugadino 😀 apmaudu, kad per tėčio darbukus praleidom daug šaunių renginių, bet kitą savaitgalį hanza dienose ir MK susitikime triumfuosime 😀

15. May 2011, 13:39

Mažiukei tikrai degintis per anksti, o mano oda ir taip turi bėdų, tai kol klinikose neišsitirsiu nesinori perdaug degintis, kitavertus tikslas, kuo daugiau pamatyti tą kraštą, visus raganų kalnus, o ne pagulėti kopose 😀 pagulėjimui vyksim į vietą tarp Palangos ir Šventosios, bet turbūt rugpjūtį 😀

15. May 2011, 13:33

O kodėl negalit degintis? Aš tai nemėgėja degintis, nors man labai reikia saules spinduliu kad odytei geriau butu. Tenka padraugauti su soliariumais kartais.
Mano viriskis moka nustebinti.

15. May 2011, 13:12

Šaunuolis tavo vyriškis 😀 O aš tėvo dienai užsakiau apartamentus Nidoje, kaip tik nuolaidėlė, tai per porą dienų turėsim galimybę aplankyti tą kraštą, kurio nei karto nemačiau 😀 kadangi degintis negalim, tai aplankysim visas įdomias vietas 😀 vyrui nieko nesakysiu, bus staigmena 😀

15. May 2011, 10:16

Atomine, aciu. Vyras nustebino i6 pat ryto torciuku, tulpiu puokste ir dovana 😀

15. May 2011, 08:48

Edute, džiugu, kad kiemas didelis, bus smagu mažiukei lakstyti, o pamažu ir kitas smagias vieteles atrasit 😀 Išleidom tėtį pravesti didelių varžybų, tai karaliausim iki pietų dviese 😀 tikiuosi nelys ir vakare išeisim kur...

15. May 2011, 08:47

Labas rytas 😀 Aš su bio geliu jau savaitę viską šveičiu, liuks laiko, matyt tąkart kažkas buvo blogai 😀 nes kai kasdien tvarkau kapitaliai namus ir nemėgstu pirštinių, tai esu gera bandytoja 😀 tik žinoma, nagų lakas vos savaitę laikė, tai persilakavau 😀 Lauryt, kainos FB mačiau už komplektuką 22 litai, parašiau, kad norėčiau, tai kai susiderinsiu parodysiu gyvai 😀 Goddess permainos labai gerai, svarbiausia, kad tau patinka 😀 bus smagu pamatyti tave pasikeitusią 😀 Beje, sveikinu su tavo dienele, linksmai atšvęsk 😀 😘

15. May 2011, 08:04

Labas rytas 😀 mes kaip visada keliames 6.30 tai jau pusrytukai verda ir leksim pas mociute 😀 idomu koks oras siandien, kolkas tai saulutemaloniai sviecia 😀 Dovile puiki nuoroda 😀 tik va kainu nera ar as nemaciau? edute, o tu dietu laikeisi?

15. May 2011, 00:16

Oj, grįžom iš kaimo...miegosim kaip šernai.... atomine, sauni nuoroda. Aš apsipirkau kaspinukais kuriam laikui dabar... tai tikiuosi nepirksiu nieko... Saule dabar plaukams tiek visko turi... as tiek neturiu 😃 O apie plaukus... nusikirpau gi. trumpai 😛 Ne tik kad įdomiai atrodau bet ir jaučiuosi 😃 Na ir užsidėjau bio gelį. Žiūrėsim kaip laikys 😀

14. May 2011, 23:54

kiemas lb didelis, toks sodas. o seip dar neejom niekur nes salta biski vejas labai...

14. May 2011, 23:14

Edute, šaunuolė tavo Emilija, bus tau sportas lakstant paskui ją 😀 kaip dienas leidžiat, ar yra koks parkas šalia?

14. May 2011, 23:12

Pasakiški darbukai ir rinkinukų kainos 22 litai, jei su unikalia dėžute dar +5 lt, manau labai gera kaina. Radau FB, bet jau tikrai dailu, žavu, kruopštu 😀

14. May 2011, 23:11

Sveikutės 😀 negaliu nepasidalinti nuoroda tokių grožių mūsų princesėms: http://public.fotki.com/ingusia31/kasyi-puomenos/

14. May 2011, 19:24

labalaba.. na va mes jau beveik jau biski pradedam valgyt, Emilija jau beveik laksto po namus, drasi😀 sia diena didelis vejas tai tunom namuose, jauciu nebepavyks man dietu laikytis... nors jau nuo kito men eisiu kartu su vyru sportuoti

14. May 2011, 12:54

Sveikos gal galėsite padėti kas nors labai gaila mergaitės ☹
http://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/reikalinga-pagalba

13. May 2011, 16:33

oi merginos aciu uz palaikyma! Ingut tavo zodziai isties nuostabus!beto man ir geriau suvaiketi nei anksciau laiko pasenti😃 oi merginos einu pupa ruosti, lauksim tevelio is darbo, vaziuosim i parduotuve, pirksim produktu rytojaus baliui, svesim vyro gimtadieni, tikiuosi kad lietaus nebus kai busim miske, gero savaitgalio jei nepasirodyciau 😀

13. May 2011, 15:09

Smagu Dovile, akd suvaikėjai, geriau suvaikėt negul per anksti pasenti 😃

13. May 2011, 15:07

Patikėk, kiek abi esam kūrybingos ir veiklios 😀 idėjų mums nestinga 😀 suvaikėjau 😀

13. May 2011, 15:07

Taip, jei, Jana, jautiesi negerai, geriau kaip nors baigti ir abiems atrasti idealiausią variantą 😀 sėkmės jums 😀 gražiai Ingutė parašė 😀: tu juk šauni mamytė, turi surasti tą stebuklingą raktą į Rugilės skranduką 🌷

13. May 2011, 15:05

nu ir sugalvojat jūs 😃

13. May 2011, 15:04

Visiškai Dovile sutinku su tavo žodžiais 🌷

Įdėjau į krepšį ir nešiojausi po butą, tai tokia laiminga buvo, vos iškrapščiau 😀

jana manau turi ieškoti būdų kokių nors kad ji valgyt pardėtų tas košes nes aš susidarius tokią nuomonę kad tau labai psicgologiškai yra sunku, o tai nieko gero neduoda. tu juk šauni mamytė, turi surasti tą stebuklingą raktą į Rugilės skranduką 🌷

Kaip kiekvienas pasikloja, taip ir turi 😀 svarbu ir mama, ir vaikutis laimingas 😀 mūsų istorija buvo abipusiai sėkminga 😀 vadinasi gerai viena kitą išgirdom, jaučiam 😀

13. May 2011, 15:02

ką Vanesiukas ten veikė 😃

13. May 2011, 15:01

būna tokių vaikučių ir gan nemažai, bet manau čia mamos kaltos, nes ir dabar žinau ne vieną mamą kuri vaikui nedudoa kieto maisto daugiau kartų per dieną, nes tada jie mažiau MP valgo...nu man čia šitoj vietoj nesuprantama 😀o iš to seka tokios pasekmės kokias tu aprašei 😀būna išimčių bet jų labi labai mažai 😀

13. May 2011, 14:54

Matai Ingute, yra ir vaikiukų, kuriems tas MP yra viskas, ir bliuzeles plešia, ir virš metukų MP pagrindas būna, tada labai sunku atpratinti būna, o maniškei, matyt, ir taip to artumo gana, ir labiau rūpėjo maistukas, tai pati pasakė stop ir aš jos neprievartavau, nors pienuko ir dabar dar turiu 😀

13. May 2011, 14:48

o mano jauciu pupa is tu kuriai mano pienukas svarbesnis negu normalus maistas, idomu kaip bus toliau, nes as jau pati nenoriu maitinti

13. May 2011, 14:46

Dovie aš irgi manau kad tas ilgas maitinimas reikalingas dažniausiai būna reikalingas daugiau mamoms 😀 tik vienos vaikučiams leidžia rinktis, o kitos ne 😀