labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
klausiau del vaikinu pasikeitimo nes drauge istekejo gal jau po ar trys savaites nepraejo o ji jau sako kad vyras ne be tas, nebesiskaito su ja☹
Jei vakariene ar pusryčiais pamalonina, tai super 👍 😀 Aš ir taip norėčiau, deja jis ne kulinaras, o ir laiko tam nerastų.
maniskis dabar labiau manimi pasitiki, o liko toks pat, ir man labiau patinka statusas zmonos, o ne drauges 😉
Simute minėjau aš jam, na "sufleravau", kur galima praleisti laiką 😃 tai beliko rinktis 😀 O išties dviese pabūti reikia kaip bebūtų. Atsiradus vaikui namuose to buvimo pritrūksta, tad retkarčiais ištrūkti kartu - labai naudinga.
Na maniškis, nelabai pasikeitė, kadangi ir taip kartu gyvenom, tai pakitimas buvo tik toks, kad anksčiau kalbėdamas telefonu sakydavo atvažiuosim su drauge, o vėliau sakė jau žmona 😀 😃
ir man gelyciu apmazo kazko☹tai visalaik pasakau☹tai tada jei geliu nenuperka tai vakarienes nusiveda😀atperka
Robke, lekit i Druskininkus i SPa 😀 mes pries kelias diena buvom, tai zinok nerealiai laika praleidom, atsipalaidavom...tikrai butu smagu, o ir proceduru ivairiu ivairiusiu yra 😀 labai nemazai yra tokiu romantisku dviem 😀 duok uzuomina 😀
ne bent jau mano tai nepasikeite nezinau kaip elgesi susipazines ir draugaves taip elgesi ir dabar😀 nu dabar gal mane labiau palepina kokia vakariene padaro ar pusrycius ar kokia siaip staigmenele😀
na tai ktikiuosi jei taip daro gauti ji 😀
maniskis irgi vis tipo matuodavosi,,,bet taip ir nenumatavo tiksliai - teko mazinti 😀
Tai vyšniuke paprastai pasipiršo, bet svarbu kad pasipiršo 😀 😃 Pradžioj pliušinius dovanojo 😃 paskui kiekvieną sukaktį mėnesio gėles 😀 Tik db apmažo tų gėlių ☹ Bet sakė pasitaisys 😀 Beto neseniai lažinomės iš vieno dalykėlio, tad db jis man skolingas staigmeną, sugalvoti kur pabūti dviese laiką praleisti, tad lauksiu 😃
kantrus, kantrus... net keista, kai pasake... 😀 bet zinokit, kai pasipirso, tai buvau 9 danguje 😀 nes jau draugavom 4 metus 😀
vysniuke - tai gausi ipatinga ziedeli koki jei taip daro😀
klausykit turiu klausyma kas jau apsizenija ar tikrai vaikinas pasidaro kitoks po vestuviu?
maniskis tai zino mao ismiera pirstelio ne karta, pasiemes mano koki ziedeli ant savo pirsto dedavosi tipo matuojasi
simute- taviskis ir kantrus😀lauke metus butent tos dieneles
mes tai tik vestuvinius ziedus daremes patys pas juvelyra😀
maniskis taipogi pasieme mano wiena zieda, bet ta kur nesioju ant vudurinio pirsto, teko suzadetuwiu mazinti 😀
maniskis man papuosalu nedrysta be manes pirkti 😃 viena karta jau padovanojo bobutiskus auskarus, gawo pylos, kad nepasitares, ejom apkeisti 😃 mes dazniausiai, jei auksa perkam, daromes pas sawo juwelyra 😉 👍
mano tai paprastas ziedukas buvo sidabrinis su akute bet niekaip negalejo suzinoti mano pirsto dydi tai dingo pries savaite mano puse ziedu 😃 mamos klausiau kur ziedai sako nezianu sistros klausiau gal paime sako ne o jis vuvo su sistra susitares kad parupins mano kelis ziedelius bet kadangi neturejau ant to pirsto ziedo jokio tai buvo truputi dydokas bet nieko tokio😃
nu natiuska, smagu 😀 maniskis kazkaip mazai geliu dovanoja,... jis vis koki papuosala perka, o as noriu labiau jau geliu... ne karta jam tai sakiau....
o man tai buvo netiketa... ir pasirodo, kad mano ziedelis net is Santorinio salos 😉 sake jis ta zieda net metus laiko visur slepe nuo manes, kadangi as visur landzioju, tai bijojo, kad nerasciau 😃
o ziedas nuostabus - baltojo aukso su deimanciuku 😀mmmm 😀
natiuska- geras idomei kiek rozyciu gavai fainiai
robke- taviskis taip paprasatai ,bet neprasati pasipirso smagu girdeti, kad pasipirso tau😀
robke- taviskis taip paprasatai ,bet neprasati pasipirso smagu girdeti, kad pasipirso tau😀
Natiuška gražios vestuvės tavo 😉 👍
tiek vazu ligonine neturejo 😃
Maniškis namuose pasipiršo vakare, nepriklaupė, o . . . .gulėjo 😃 Lyg niekur nieko atsisuka sako atsisuk, sako reik rimtai pakalbėt, galvoju tikrai gal negerai kas, ir pasipiršo žiedelį ištraukė 😀 Smagu prisimint, tada ir šampanas atsirado 😀
o kai pagimdziau dukryte, maniskis man atitempe 51 raudona roze, nzn.kodel butent tiek 😃
mano palyda 😉