labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
nai nai nai natiuska tikrai buvai grazi nuotaka😀kaip vyras sureagavo kaip pamate su nuotakos suknele ir pns?
niu natiuska tikrai labai graziai atrodei wau suknele man labai grazi😀
ir dar 😀
buwo laaaabai karsta 😃
nzn per kur, keliau ir ikeliau 😃
meiles sokis 😍
dar viena
va ir mes, nors gal ir niekams neidomu 😀
na natiuska smagu ,kad taip viskas sklandziai ta dienele buvo,as manau ir as planuosiu savo vestuves ,nors ir dabar pasvajoju kokios sukneles noreciau ,kokiu masinu, kaip puosciau viskas, bet cia kol kas tik svajos☹
Pas mane bloge kaip tik yra neseniai sudetos 😀 Pora mamyciu smalsavo tai idejau kelias foto 😀
man pirsosi su auksiniu ziedu, nors tada nesiojau tik sidabra, buwo mano pirmas auksinis papuosalas 😀
ir as dar tuokciausi su savo vyru nors ir 100 kartu!!! ir jei viskas vyktu taip sklandziai kaip takart vyko 😛
viska planavom patys, o atrode, kaip su vedybu planuotoja 😀
lieposmamyte- pritariu tau , smagu paziureti kaip atrodete, pasidziaugti jusu nuostabiausia gyvenimo kaimirka
na mergyttes ar daugiau niekas nepapasakos savo pasipirsimo istoriju😀
seip tai yra skilty-bukime pazystami😀
aha tikrai ikelkite savo nuotraukyciu butu idomu pasiziureti smalsu😀
Lagina MK kazkodel ☹
man irgi neisikele
norėjau eiti į mišias tai mano tada dar tik draugas palydėjo mane ir atlikusi išpažintį ėjau pasiimti ta švenčiausijį. tai kai atsisukau eiti atgal prisėsti pamačiau priklaupusį savo draugą ir visos bažnyčios akivaizdoje sutikau būti jo žmona 😀
Kodel neikele? :O
Liepos mamyte - visai smagu butu 😀
Cia mes visi trys 😀 As su 8menesiu pilvuku 😀
mes😘
vestuves-joms taip kruopsciai ir atsakingai ruosies, o ta diena ateina ir praeina, taip greit, kad negali patiket jog tai jau ivyko
lieposmamyte- va su kuo teko pakalbeti kas jau apsizenija tai nori ir nori ta diena pakartoti, nes ta diena tikrai ypatinga😀
man tai toks baltas pavydas, visos daruges jau susituoke buvo tos pirslybos vienoms kitoms ne☹bet vistiek susituoke o va as dar ne☹uztat taip laukiu visko
na taip teisingai tu sakai ,kaip pirslybos be ziedelio😀o tau pirsosi su sidabriniu ar su auksiniu?
sulauksit merginos, anksciau ar veliau.
vysniuke, na man nebuvo netiketos tos pirslybos, nes jau mazdaug itariau, todel taip ir uzklausiau 😃 kas per pirslybos be ziedo???😃
na o as jau verziuosi nes begalo noriu vestuviu ir vaikelio, o maniskis sake, kad vaikelis bus tik tada kaip busime oficialiai susituoke tai yra geriau😉sutinku siu juo
mano vaikinas nori pasipirsti metams likus iki vestuviu tai mes planuojame vestuves kita vasara tai gal jau greitai manes ta staigmena laukia, uj kaip laukiu
na as per labiausiai ir nesiverziu prie altoriaus,spesim,viskas pries akis dar😉
stelpa-as taip pat kaip ir tiu laukiu nesulaukiu☹