labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
zivile, kokia deze ir super sexy rubai,manau, butu pats tas 😉 ot, vyreliui sokas butu 😃 jauciu tiketusi kokios striptizo sokejos, o imtu ir islistu zmonele 😃
Robke, yra specialiu pasiulymu, pabandyk pasidometi internete. mes buvom 3 dienas, nemazai proceduru emem, tai isleidom siek tiek. bet manau, kad abiem eitu sutilti i 600
O mes nei mergvakario nei bernvakario taip ir nedarėm, nors visi norėjo, bet man jau pilvukas neleido tokių linksmybių 😃 Kadangi metines atšventėm ir ramiai su draugais, tai antras sukaktuves reiktų gal pasidaryti bendrąvakarį 😃
Tikrai liekna esi tilpsi į bet kokią dėžę 😉 😀 Tik ant drąsos neimk per daug, kad po to nebūtų problemų iš dėžės lipant 😉 😃 Juokauju, žinoma 😀 Smagu, kai šmaikščių sumanymų netrūksta 😀 O planuojat kur nors nuvykti, medaus mėnesio 😀 ?
Tikrai tik bėgti nuo tokio ir kuo toliau, negi mama tokia žiauri, kad nepriims dukros . . .
Lauksim Živile naujienų 😃
Simute, o kiek laiko praleidot Druskininkuos, kokios kainos ir pan. ?
o tai neturi nei tetu nei dedziu seseru broliu ir t.t. ?kelintas jei dabar menuo yra?
na gerai uzvedziau tokia tema pakalbam apie ka kitka😀linksmesnio
zivile26- butu geras
sandrytuke- neutir ji kur kreiptis pasakys savo mamai tai sakys pati kalta ir viskas,
tai aisku kalbek ir kuo greiciau kad nuo jo begtu tiktai
o dieve, koks vyras gali musti moteri, o juolab dar ir nescia?! moteri, kuri nesioja jo vaika...siaubas...
robke- manau po vaiko gimimo is vis jam stogas pavaziuos, nzn reiks pakalbeti su ja apie tai
zivile26- saunu mergyt nepamirs mums parasyti kaip sureagavo taviskis😀bus smagu paklausyti, ne taip tikrai padaryk staigmena saviskiui ,manau liks nustebes
arba ji tegul kreipiasi pagalbos kurnors
Tikrai jei nėsčią muša tai gimus vaikui tuo labiau taip elgsis . . .
zivile26 man rodos ne viena taurele reiks padaryt😃
ta jos mama tokia keista as kaip tik savo dukrai stengciausi padeti o ji vos ne sukrove jos daigtus ir vsio gerai☹, man taip mama padarytu as jei gyvenime neatleisciau
Nu Živile tu duodi 😃 gera mintis ant drąsos reiktų biškį, bet ir staifžgmena taviškiui būtų 😀 😃
sandrytuke- na kol kas taip nemusa bet viko cia su juo gali buti , as bijau ir pagalvoti
tegul ji susitaiko su mama ir varo nuo to vyro kuo toliau jei zmona musa nescia tai ir maza savo vaika mus tai nei zmonai nei vaikui negyvenimas
Na tikrai nepavydėtina situacija tavo draugei . . .
zivile26- aa per pati na puiku manau tikrai biskiuka tiu jam ikastumei ir seip orginalu liux
Manau visai šauni mintis pasipiršti vyrui 😀 Įdomu kokia reakcija būtų 😃 Bet ir drąsos reiktų daug turėti, aš tikriausiai neišdrįsčiau 😉
tai dar reik dziaugtis jog taip nemusa jog leliuka prarasti galetu
sandrytuke- neisivaizduoju niekur nedirba tipo jis uz 800 neitu dirbti, galvoju ant tiek zmogaus pasikelimas yra tokiu laiku kaip dabar dziaukis gaves ta lita , o juk jie tures leliuka as neisivaizduoju kaip jie abudu nedirbe gaus litu neisivaizduoju
zivile, nu super ideja del pasipirsimo per bernvakari... 😃
Teisingai vyšniuke palauk, juk nebedaug liko 😉 O draugei tavo tikrai sunku, nepavydėtina situacija . . . gerai, bent kad uošvė geresnė, nes nėsčiai to streso tikrai nereik . . .
zivile26- na manau grizes ir bernvakario manau butu pats tas😀jam pasipirsti jei maniskis dar man ilgai nepasipirs ir as imsiuosi iniciatyvos
ir kokia ji mato kazin bendra ateiti su juo☹
robke- na palausiu dar iki kokio rugpjucio gal pasipirs, na pati nenoreciau pirstis jam , nes ir pats sake tokio dalyko nenoretu
Tironas, o ne vyras toks . . .
Živile puikiai suprantu tavo norą to paispiršimo, aš ir kiek nusivyliau saviškiu, nors ir gera buvo išgirst tuos žodžius, bet žinai moterys nori ypatingumo, o ne visi vyrai toki išmoningi 😀