labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
net nzn jei ji budama nescia nueina tarkim pagulet atsikelia o vyras jau pas draugus islekes grista naktim nenustebciau ,kad pas panas laksto
zivile26, na tada tiu imkis iniciatyvos ir pirskis jam😀o tai tikrai kad jau greitai vestuves fainai
o uosvene zino kad jis taip su je elgiasi?
Simute labai gražios foto vestuvių 😀
Sandrytuke tai jūs matomai tikrai radot tikrą antrą pusę 😉 O va tie pažįstami neapkenčia buvimo kartu . . .
vyšniuke tai imkis taktikos ir nustosi užsimint ims ir pasipirš 😉 O jei ne remk į kampą 😉 😃
zivile26 - sveikinu su vestuvem😀
tai va kad vargse, nei mama nesupranta ,nei vyras jos tas tik kad sake uosviene gera turi tai gerai nors tas
o siaubas tai cia net nevyras o nesikeiksiu..... vargse ji...
as ta pati galvoju kad taip ir gali buti, jis begalo pavydus jei jos neleistu pvz dirbti kokia kasinike mat nuziures ja ir pns
sandrytuke- kad dar men nepraejo kaip jie susituoke zinkok kaip ir neklausiau, ar jie skirtis nori, matyt jei taip gerai yra as jau nebezinau
pasakyk draugei jei nori normalaus gyvenimo tyegul tik skyriasi nes isvis dar laikui begant namie uzrakins ir tik mus niekur neisleis ir t.t.
robke- matyt zinok jam jau tikrai ikiru tie mano klausymai kada ir pns stengsiuosi ziuresiu kas bus😀
nu man kaip po 4 menesiu draugistes pasipirso mes nuo to laiko ir gyvent pradejom kartu bet nei mustiniu nei kibircu nebuvo nebent pasipesdavom ant juoko kad linksmiau gyvent butu😃
Einu pažiūrėti 😀 Man laaabai gražu vestuvių foto. Būtų galimybė ir norėčiau pakartoti 😃
sandrytuke- kiek pries vestuves maciau juodu kartu tai jis jos nepaleisdavo ,nors kaip ji pati sake jis megsta tik pries draugus pasipuikuoti, o kaip grista namo karas☹gaila man jos bet kartu ir pikta juk matte kas per zmogus jis yra, neveltui ,as ja vestuviu diena daziau, taiji nebenorejo nei zenytis nieko panikavo
Gal jau jam kiek ir įkyru pasidarė, bandyk neužsiminti kiek laiko, ims ir pasipirš 😉
o tavo drauge su juo nenori skirtis?
imeciau i bloga vestuviu nuotrauku 😀
Pažįstamų rate ir yra pora, kur po penkių mėn draugystės kartu apsigyveno dar po poros susituokė, bet tik iš reikalo. Kol draugavo tai tiesiog negalėjo viens be kito, o dabar ir pešasi ir būna tik dėl vaiko . . .
robke- na mes jau beveik 4metukai ,bus rugpjuti😀na as jau stengiuosi nebeparsyti jo, na parsymu gal nepavadinciau tiesiog uzsimenu kada ir pns, tai jis baisiai pyksta☹
O varge. . . apmaudu, bet tuomet tavo draugei nebus gyvenimo su tokiu, kuris jau ranką kelia. . . nepažino gerai žmogaus ir nenuostabu, kad dabar tokioj situacijoj. Bet mama kaip taip gali elgtis, juk jos dukra nesvetima . . .
tai tuomet pati durna galiu pasakyti jei tekejo uz smurtaujancio vyro... o jis bent je myli jei musa?ar tik del vaikucio susituoke?
matai pas ja kita situacija ji patojo nuo jo praejus jiems kokiem gal 3mens nuo draugystes pradzios, ir mama ja vos ne isnamu isvare, tai kaip jau bebutu jis mama lauke jau vos nesudejusi jos daigtu☹tipo pasidarei vaika ir is namu eik, tai va kad nelabai kuo pagazdins as jei seip sakaiu kad reikejo galvoti pries tai nes pasake pora dienu po vestuviu kad jis jau pora syk jei sutrenkes buvo pries vestuves☹
Vyšniuke, o ilgai jūs kartu jau ? Jei jis duoda užuominas, kad sulauksi pasipiršimo, tai taip ir bus 😉 Pati juk rašei kai nustosi prašyti, jis tau pats pasipirš 😀
uztektu taigi ir kiausinienes svarbu su meile gi darytu😀
Vyšniuke gal mažai pažinus buvo dar jį prieš vestuves, tai ir pasirodė tikrasis žmogaus veidas.
Oi ne kulinarinė knyga jo nesužavėtų 😃 ne maniškis tikrai turbūt negebėtų nieko pasigamint, apart kiaušinį išsikepti 😃 Beto per daug pavargsta, kad dar norėtų virtuvėj suktis. . .
tai tiesiog durnas vyras jei nebesiskaito su zmona! tiesiog turbut galvoje ji jau mano zmona ir nebepabegs nuo manes... o tavo drauge tegul biski ji pagasdina iseina pas mama keliom dienom supras kad ir toliau reikia stengtis del zmonos!😀
maniskis ir ne kulinaras, bet jei jau padaro taip paprastai ,bet tikrai skanei😀pritariu vakarienes ra pusryciu darymas kartu jega😀
natiuska- pritariu o as kol kas saviskiui esu tik drauge☹ noirs jau laiko mane savo zmona na bet man reikia oficialumo
Na aš ir visuomet buvau tik už santuoką, bet daug dabar porų gyvena nesusituokę ir jiems gerai. Svarbu patiems gerai
robke jei jis ne kulinaras tai kartu pasidarykite vakariene labai ir taip fainai ir romantiska😀 bei abu atsipalaiduosite 😀 o jei ne tai kulinarijos knyga jem padovanok😀