labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti:)esu labai didele nenuorama
natiuska- niu tavo tai istorija gera net pasijuokiau, kaip skaitauar busi mano zmona- ne, kodel?o kur ziedas😀
o mes kai tuokemes taippat nenutuokiau, kad mano pilwelyje jau auga musu pupyte, tuokemes 200🤓0🤓16 o dukriukui pilvuke jau buvo vos kelios dienos 😀
vysniuke - dekutis 😀
as vis dar laukiu kol pasipirs 😃
kristulia sveikinimai tau, kad dar esi neseniai iskepta nuotaka😀bukite laimyngi😀
svarbu jausmai yra, sutarimas, supratimas, abipusis risys, mes kai susipazinom, tai toks vaizdas kad radau antraja savo sirdies puse, kuri ilga laika buvo kazkur tai pasimetus, neatrasta😍 bendravimas buvo visai kitoks nei kad su buvusiais vaikinais, ir mane dar labai nustebino jo poziuris y gyvenima, seima, darba, jaunas 21m vaikinas turintis nagingas rankas, sugebantis dirbti ir uzsidirbti, ne taip kaip kiti, kuriem rupi tik mergina patvarkyt. toks seimos zmogus, geras, niekada nepakeliantis balso, nu tooooks katinas😃
maniskis ne priklaupe, bet padare wakariene prie zwakiu swiesos su vynu, pavalgem ir klausia ''ar busi mano?'' sakau ''ne'' 😃 sako ''kodel?'' sakau ''kur ziedas?'' 😃 o jis atsistoja ir issitraukia zieda is kisenes 😃 sakau''busiu, busiu'' 😃
va kaip 😉
Mane is pradziu apeme isteriskas juokas 😃
pritariu jums merginos, kad atsiklaupimas tokia akimirka privalomas😀
pritariu jums merginos, kad atsiklaupimas tokia akimirka privalomas😀
Man irgi atsiklaupe 😀 As buvau katik po pamoku ir jis atvaziavo, nuejom y parka (o buvo tik ka po lietaus - slapia) bet jis vistiek priklaupe) o balselis kaip drebejo, ir as labai susijaudinau 😀 Tuokemes is meile , kai pirsosi dar nei vienas nezinojom kad esam ne vieni 😀 Geguzes 7 d sumainem ziedus 😀
Moskelis- na tau tai tikrai staigmenele padare vaikinukas😀saunuolis, as manau ta akimirka kaip jis man tars tuos zodzius tai nezinau jauciu ir apsiverksciau ,nes tai akimirka kurios taip ilgai laukiau
mano irgi atsiklaupe ir nematau as ce nieko blogo man taip turi but 😃 irgi kaip tu saki labai jautru buvo
Kaip fainiai,as taip pat laukiu jau na kaip ir laikas jau mums butu su saviskiu ,nes draugaujame jau beveik 4 metus,rugpjuti bus tai kazka minejo kad apie rudeni laukia tas dalykas ,bet as nesulaukiu vis
na va vieniems sekas po tiek laiko kai susituokia kiti issikiria jus tikrai laimingi...mano MB netiketai gryzo is norvegijos su begalia roziu ir ziedeliu,melavo kad jo draugas turi ateit paduot man kompaktus nes as turejau pas ji vaziuoti po keliu dienu i No ....atidarau duris o ten stovi mano draugas su gelem sakes kaip fainai buvo aisku as is pradziu nesupratau kame ce reikalas 😀 tai paklausiau :gal is darbo ismete 😃
bet jau po to daejo man 😀
tai va esam metai kaip susizadeja apie vestuvias ,kartais paplanuojam kokios jos turetu buti bet tai manau bus atideta dar kitai vasarai arba ilgesniam laikui 😀
Per Kalėdas, prie miesto eglutės...Buvo "nugvelbęs"iš namų taures šampanui.Atsiklaupė ir t.t.Maniau, kad atsiklaupimas gan lėkšta ir pasenę, bet kaip jis atsiklaupė, taip jautru i faina buvo.Apsiverkiau net.Ypač jautru uvo, kad su žmogum buni vos ne šešerius metus, jau garantija kažkokia yra., bet jaudinosi ir balsas virpėjo...
tuokemes is MEILES, reikaliukas po vestuviu buvo😃
beje, ir padraugavom gal puse metu😃
na mes tuokemes tai kazkaip netiketai, sumastem davai zenijames, nu davai 😃 viskas buvo kaip ant durniaus, bet va prisijuokavom ir tikrai nesigailiam, esam lb laimingi jaunuoliai😃
labukas, kaip gaila man dar sios dziaugsmelio neteko patirti, bet sirdele jaucia, kad tai nutiks labai greitai ,nes ir maniskis kazka mini,kad jau nedaug beliko laukti😀esu labai didele nenuorama