Nors ir nera tam pagrindo, bet kartais susimastau, kas butu, jei suzinociau, kad manasis turi kita? Atrodo juo pasitikiu ir zinau, kad jam esu geriausia, bet vistiek mazas kirminiukas grauzia.O jus simtu procentu pasitikita vyru ar ne?kaip atpazinti Mike-melageli?:)
stelpa ir kaip?neuzklupo vaikai?
o ka,mes negrazios laurike😀?
laimonda pas mus ne tik grazi,seksuali,bet ir protinga.
nu va,buvau pabegus nuo kompo,gryzo vyras,tai pavakarieniavo ir lekem i miegama kol vaikai multikus ziurejo 😃
manes moterys netraukia,nu netraukia ir viskas 😀 kunai grazus,ziureti patinka,bet jokiu glamoniu.fuu 😀
nu smagiai, moteriskai plepat 😉 o as manau, kad dydis net labai svarbu 😉
matai stelpa o tu bijojai...
kaip pas jus cia karsta😀, viska perskaiciau, man labai patinka raimondos komentarus skaityti😀
MANISKIS skambina kviecia i futbola sestadieni kartu ziuret 😃
jei mes su vyru mastom seksiuka,skuodziam i dusiuka apsiprausti.man nepatinka myletis nenusiprausus.tai jau geriau susilaikyti.joo oralinis 👍 ir kunilingas 👍
oho kad issipletojusi tema😃
o man kartais uzplaukia tokios fantazijos kad su moterimi butu nieko pasiglamonet, nes idomu koks jausmas uzpltu tada 😀
IEVUKAS nepakeiciamu nera 😉
I TEMA item laurike,viska kuna gali tobulint ir ten apacioje irgi 😉
MAN i patinka moterys,yra mano drauge lindus prie mane tai nepatiko,matyt ne profe pasitaike 😃
o man manasis vyras pirmasis 😃 tai ir sakau kad jo penis man guuuut 😃 nors gal ir geresniu yra😃
EINU LIKERIUKO DAMU SU LEDAIS isipilsiu tai dar ne to jums papasakosiu 😃
na as i moters kuna ziuriu ne kaip i geismu objekta,o kaip i meno kurini.man jie lb grazus,kaip is vyru.esam apdovanoti nuostabiais kunais,tik patiem juos tobulinti reikia 😀 cia ne i tema.
ir pasakysiu,kad mitas kaip te sprendzia palei nosi,pirstus nesamone 😃
OIJ SMIRDZIU negaliu ir pakest kaip oralini tokiam daryt prasmirdusiam alum...
kiekviena mes esame siek tiek liezbiete ;D o as ir del savojo penio esu patenkinta 😃 viskas ok su jo 😃 matmenis atitinka 😃
laurike cia kiekvienai savi cm 😃 na bent vidutinis statistikai tai jau butinai turi but 😃
na as visad santykiu pradzioje ziuredavau,kad butu geras tarp koju,netesdavau santykiu su pietsukiniais,nu kam man kankintis kam gryba pjaut vaidint ir paskui neapkest...
laimonda,kokie idealus ismatavimai? 😃 imesk as savo vyra ismatuosiu 😃 diametra man prasom.
va ir lezbiu kubas tuoj bus 😃 juokauju zinoma...
as ir kai pamatau nuogos mergos ft tai pradedu ja nuo galvos iki koju tyrinet 😃
na jau as tikrai ne 😃 nes mano paziuros netokios kaip visu tai butu ne diskusija o pjautynes 😃
laurike cia ir uzprogramuota jau,moteris ir traukia moteri
redvelvet ir as taip tap 😃
bet tikrai butu neblogai tokia temele apie sexa 😀
liepos mamyte man turi but ir geras penis,bent storokas,nesvarbu ta makstis ji prisitaiko pire ju,nu bet nekenciu plonu ir ilgu ,iskart fantazija atsokdavo sexui