Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
aha ir taip kelias dienas buvo. kai reikejo paciai sau isilasint tai jokios naudos nebuvo,nes begdavo pro sali, kai vyras grizo kelias dienas palasino tuos vaistus ir atslugo.
as vakar irgi asareles truputi liejau,bet akiu netryniau atrodo. jergau isivaizduoju kaip nemalonu buvo, ypac kai dar kokie pinburniai apkalbinet megsta
as irgi nebuvau turejus, bet kai daug verkiau ir prisitryniau ta miezi. ir patikek vaizdelis ne koks buvo ne kazka maciau su ta akim, o dar dirbau kasoj, tai kurie zmones i mane skersai ziurejo, tai tikrai nemalonu buvo.
nu tai ir man nera gyvenime buve jo,o dabar sugalvojo isaugti
as tai pirkausi lasiuku ir padejo. man jis isaugo kai mazaja dar nesiojau.
as sianakt prabudau nuo skausmu,ryte ziuriu kad man miezis augti pradejo,nu tokio baerio dar nera buve, gal kokiu geru patarimu turit kaip jo atsikratyti?
spem isduok kibinu recepta 😀
cepelinus tai jis labai megsta, bet kad prie ju daug darbo. na dar turiu laiko pagalvot ka cia skanaus jam pagaminus.
na ziurek ka jis labai megsta 😀 gal cepelinai gal balandeliai cia jau kaip vyrui patinka 😀 as tai zinau kad vyrui kibinai balandeliai ir cepelinai labai patinka o ypatingai kibinai tai turedama dar jegu ir noro lepinu o gimus vaikeliuj teks jam jau pasitenkinti kuom lengvesniu 😀 kaip kotletais as gulesu arba net makaronais 😀 ir kokiom sriubytem 😀 nes nemanau kad laiko turesiu gaminimuj 😀
o mano vyrelis dirba plungei, uzsiprase rytojui kokios skanios vakarienes kai gris namo. o as nezinau ka cia padarius skanaus. gal turit kokiu pasiulymu?
labukas na va ir isauso liepos 12d nuo pat ryto kaip bitute 😀 tenkinu vyro norus kolkas jis labai patenkintas 😀
laba ryta, sianakt ir vel sapnavau kad sunelio susilaukem 😀 po ilgos pertraukos vel tokie sapnai aplanke. jau nuo pacio ryto lelius aktyvus, kai tik prabundu tai ir prasideda pilvo bangavimai 😀
melinaake geriau pasakok kaip tu jautiesi o apie mus gali pasiskaityti 😃
mamukas kad tavo zodziai dievui i ausi 😀
labas mamytes busimos 😃 kaip sveikateles ? kaip laukimas? kaip oras? pas jus... 😀 senokai bebuvau sakiau reik apsilankyt cia 😀
Pvz masiniuka koki ..ot dovana butu nemenka nuo zmonos 😃
cia vyrui reiks linketi 😀 tikiuosi ir as gal ka laimes tada tikrai butu labai jis laimingas 😀
Oho nu linkiu laimet ka nors is tu 25 bilietuku 😃
oi kaip laukiu as to mazycio gyventojo 😀 ka tik gryzom is miesto na ir tvankumas neimanoma lauke buti ☹ eisiu uzraugti agurkiukus 😀 ir jau neuzilgo teks pietukus miegoti 😀 vyrui ryt ryte darysiu staigmena 😃 nupirkau karamelini pyrageli ir zvake kuri sauna i virsu 😀 tikiuosi uz ji anksciau atsikelti 😀 o vakare kai grys is darbo sveikinsiu su 25 rozem ir 25teleloto bilietais 😃
As visa laika maniau kad pagimdysiu anksciau 😃 |O dabar arba i termina arba pernesiosiu ..ot 😃
aha,man dar visas menesiukas,o tau kelios dienos teliko 😀 as labai laukiu termino,bet turbut per paskutines dienas isprotesiu belaukdama 😃
Oi tai jau tau irgi ne pyragai ,kaip sakau 😀 Smagu tuoj jau supuosim mazylius 😀
mane kankina gaktikaulio skausmai,nakti net atrodo kad gal jau gimdymas prasideda,bet tada prasibudinu ir galvoju ka cia svaikstu dar ne laikas 😃 mano terminas rugpjucio 5, nebedaug jau liko 😀 dabar mum 37 savaite ipusejo 😀 tai tau jau visiskai nebe daug liko 😀 kai turesi jau geru naujienu,butinai nepamirsk pasigirti kaip viskas pavyko 😀
Tai tavo drauge labai klydo..nes jau menesio laiko mazylis mato puikiai ,tiek kad nemoka dar sukoncentruoti savo demesio i viena vieta ,jug visur raso apie mazyliu regejima pirmosiomis ir t.t. dienom 😀 Mano terminas uz 5 dienu ,skauda kirksnis,TEN,pilvas daznai kieteja ,maniau sianakt vaziuosim jau i Gimdymo Namus bet deje.. tokie menki pamaudenimai,kad dar nera kur skubet ,smagiau man namuose laukt negu ligonineje gulet.Kaip tavo sveikata?Kiek jums dabar savaiciu ?😀
koks skirtumas kiek mato, girdejau ir as kad vaikas pirma menesi tik pradeda reaguoti i ryskias spalvas, bet juk esme ne tame 😀 mamukai,o kaip tavo savijauta? kada tavo terminas? 😀
aisku kad mato bet neryskiai ir tik seselius, man taip sake mano drauge jeigu ka... dar tuo metu kai buvo atvaziavus musu lankyt mano dukrai nebuvo ne menesio laiko.
Labas rytas visos tik grazinsis ,puosis pries savo leliukus 😃 Nu saunu .Ruta nesamone parasiai ,leliukai mato jau pirma diena tik ne taip ryskiai dar ir tik apie metra i prieki ,su diena jo rega vis gereja 😀Turi dukra jau o dar nezinai ,keista 😀
kiek zinau leliukas per pirma menesi mato tik seselius, tai nelabai ka ir matys. as tai tiek istveriau su plaukais tai po gimdymo eisiu kirptis plauku.
as pries gimdyma eisiu pasigrazint,kad pipiriukas pirma karta mamyte grazia pamatytu 😀
isivaizduoju spem 😃 kaip neturiu sveikatos tvarkytis ☹ manau sendien pas mane namie bus betvarke ☹☹ kol dar galiu,leisiu sau patinginiauti ir blogai pasijausti,nes vaikuciuj gimus tokios prabangos neteksiu 😀 o mano plaukai labai ataugo,na ta prasme i apimti,i ilgi tai nelabai,bet i apimti tai labai,anksciau maziau plauku turejau 😃 vis noriu i kirpykla eit,galiukus issisakojusius nukirpt,bet kazkaip nezinau nenueinu ir viskas 😀