2012 RUGPJŪTINUKAI

30. Nov, 04:44

Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...

11. Jul 2012, 10:33

na o man kancia tie ilgi plaukai, aisku trumpai nekirpsiu bet gera sprindi tai tikrai reikes kirpti.

11. Jul 2012, 10:08

as kaip tik ne auginuosi noriu ilgu kasu nors turiu gan ilgus 😀 nebent tik issikarpysiu 😀

11. Jul 2012, 09:50

laba ryta, o as gan gerai numigau. jai dukriuko nebutu tai buciau dar ilgiau miegojus. o mano plaukai irgi netrumpi, kai gims leliukas is karto eisiu juos kirptis.

11. Jul 2012, 09:26

oi mazoji ka tik privele guziku mano plaukuose reik eiti issisukuoti ☹ uzsimane sukuosena man padaryti o mano ilgi plaukai tai pamatytum kaip as dabar atrodau 😃

11. Jul 2012, 09:23

tikiu mane ir tie skausmai nervina naktiniai o jei dar ir leliukas pabunda tai is vis sakes buna ☹

11. Jul 2012, 09:21

as miego noriu,galva skauda ☹ bandziau dar nusnusti,bet suo pradejo kniaukti,i lauka isleidau,o jis net nk nedare,taip supykau ant jo,kad pazadino, turiu sendien laukti kada atves rintinius suliniui naujam,o taip noriu miego ☹ diene nusimato sunki ☹ apie nakti net nekalbu,jau baigiu isprotet nuo gaktikaulio skausmo,siaubingai skauda kai nakti keltis reikia ☹

11. Jul 2012, 08:42

oho kokie keisti sapnai 😃 beja LABAS RYTAS 😀 miegojom palyginus gerai buna ir blogesniu nakteliu 😀 tik kazko darosi sunku ryte atsikelti 😀

11. Jul 2012, 07:59

labas rytas 😀 sianakt sapnavau kad mezgiau pirstine ir ji tokia grazi gavosi,tada teta paprase kad jai tokias numegzciau,bet man nebesigavo,paprasiau kad ji pataisytu tai ji numezge dar graziau,o as negalejau suprasti kaip 😃😃😃😃😃

10. Jul 2012, 18:58

pas mus kepina saule neimanoma o dar nosis uzgulta jauciuosi kaip persalus ir galva tokia tvinkciojanti eh kaip mane tokie orai nervina cia debesuota cia kaitina cia karsta cia vejas nebesuprasi kaip apsirengti ☹ o dar i striukikes plonas ar megstukus netelpu tai sunkiai man su vesesniom dienom nors man ir per vesias dienas karsta buvo 😀 na einu pasilaistysiu siltnamuka ir eisiu issimaudyti nes visa prakaituoju namie neimanoma ☹

10. Jul 2012, 18:50

as irgi sendien jau jegu turejau net indus susiplauti 😃 tik va lietutis ir griaustinis nedziugina 😀

10. Jul 2012, 12:09

o kaip tu jautiesi kaip savijautos 😀

10. Jul 2012, 12:08

siandien normaliai jau vakar tragiskai siandien jau upas yra ka nors veikti 😀

10. Jul 2012, 09:01

o kaip jauties?😀

10. Jul 2012, 08:48

oi siandien daug darbu turiu ,reikia pinigus nuvesti i banka dar sniura nusipirkti pomidorams 😀 ir visokiu smulkiu darbeliu

10. Jul 2012, 08:45

labas, sendien jau nebera taip karsta,tai as gerai jauciuos, aisku tuoj pykint prades ar dar ka,nes pasigyriau 😃 miegojau blogai :/ o kaip tu? ka sendien veiksi?😀

10. Jul 2012, 08:40

Labas rytukas kaip miegojom 😀 kokios savijautos mane tai alina tie karsciai ☹

09. Jul 2012, 21:46

aciu uz sarasiuka,mazdaug panasiai ta sarasiuka ir isivaizdavau 😀

09. Jul 2012, 21:25

oi dar kojniu isidejau sau nes po gimdymo sala kojos 😃

09. Jul 2012, 21:24

oi simulyte as vaikuciuj pasiemiau pampersiuku ,dregnu serveteliu , bepanten tepaliuko , tutuka del vis apikta bet neduosiu jei bus ramus 😀 kepuryte ,baltinukus 2 ,sliauztinuku 3, bodziuku 3, vilnonias kojnytes , ir parsivezimuj komplektuka 😀 sau visas higienines priemones ,pampersu suaugusiems, iklotu ,triusikeliu ,maitinanciai liemenuka,halata , naktinukus ir turnika su timkem bei sortukus su maike ir dirza ,rangsluosti ,tapkes o visa kita sakiau jei ko reikes paprasysiu vyras atves 😀 bei susikrausiu sau rubus kuriuos tures atvesti 😀

09. Jul 2012, 19:45

nu merginos neskubekit dar bireti! dar visas menesiukas iki terminu 😀 taip kad nesposykit 😃 spem uzsidek nesciosios dirza,kad pilvas nekristu ir maziukui nekiltu pagunda ateiti 😃 o man mano pilvas toks mazas atrodo,kad kartais pagalvoju jog pagimdysiu maza pipiriuka 😃 bet kai paziuriu kaip ryskiai matosi kad vaikutis pilve sunkei betelpa,tai tada jau atrodo kad visas pipiras gims 😃 man dar sy menesiu daug reikalu yra,negaleciau byreti kad ir kaip noreciau,vezimeli pirksim tik po poros savaiciu,kambarys neyrengtas,nors tai nebeda,nes turbut po gimdymo vistiek pas mama kokia savaitele pabusiu kol prisiminsiu kaip su mazuliuku vaikiukiu reikia elgtis 😃 bet baisiausia kad jokiu priemoniu nieko neturiu, ei merginos jei netingit parasykit ka nusipirkusios esat vaikui i ligonine ir ko pradziai reikia? daug intiku sarasu yra,bet jum antras vaikutis,tai vistiek zinot ko reikia,o ko isvis gali neprireikt 😀 bet istikro beproto laukiu kada prabegs tas menesiukas 😀

09. Jul 2012, 18:59

o man kazko sestadieni suskausdo is vidaus pilvo apacia, bet greitai ir praejo.

09. Jul 2012, 18:48

man siandien taip sunku taip pilva zemyn tempia ir kartais suskausta vaikas dar juda smarkiai ☹ kazkokia siandien nesava jauciuosi lyg greit subyreciau bet dar turiu luktelti dar pakenteti butinai turiu nes reik si savaitgali istverti vyro jubilieju 😀 o tada jau galiu byreti tikiuosi issipildys mano noras 😀

09. Jul 2012, 18:39

jau greit visos subyresim, laikas greitai bega.

09. Jul 2012, 14:54

aha svecius islydejau savijauta tragiska nei guleti nei sedeti nei judeti esu issekusi ☹ kambarius susitvarkiau ir viskas eisiu pamiegoti tikiuosi pades man poilsis nes tikrai nekokia savijauta bijau kad nedatempsiu vyro gimtadienio o pasigimdysiu per ji paty 😃 ko tikiuosi nebus nes noriu bent jau dar pora sav isnesioti ir tadajau galiu sprogti 😀

09. Jul 2012, 12:37

as anksciau irgi kremus pirkdavau ir pries einant i saule ir po nudegimu naudoti,bet nej velnio nepadejo,nej kremai nej jokios gretines ar kefyrai 😃 per radija nesenei isgirdau kad oda reikia vesinti vandeniu,tai pastoviai vyreli su purkstuku kur ant geliu vandeti purskiu,vis laistydavau laistydavau kaip gelyte ir puikiausiai padejo,nej skaudejo nej luptis pradejo,ir nugaryte dabar ruda 😀 o kaip siaip sekasi? jau islydejai svecius?😃 kaip savijauta?😀

09. Jul 2012, 11:52

zinau mamules nupirkau putas nuo nudegimu ir slapia maike visada dedavau ant nugarytes 😀 labai padejo dabar nebesiskundzia kad nugaryte nudegus 😀

07. Jul 2012, 20:18

pas mus irgi griaudejo labai ir zaibavo,nebera jau taip karsta. spem dukriukui nugaryte vandenuku vesiu drekink daznai ir nenusluostyk,leisk nudziuti, mano brangusis keles dienas is darbo gryzo nugara nukepes,tai as jam vandeniu vis atvesindavau oda ir praejo raudonumas ir neskaudejo, man oda atvesta ir neskauda 😀

07. Jul 2012, 18:45

na o pas mus pries gera valandele nulijo smarkiai.

07. Jul 2012, 14:59

as irgi noreciau kad butu truputuka vesiau 😀 bet kaip yra taip nepakeisiu nieko as ☹ o dar va mazoji vakar nugaryte nusvilo atrodo visa diena vandenuke pliuskenosi per karscius pietukus miegojo o va vistiek pasvilo nugaryte ☹ dabar gydomes ir gan smarkiai ☹

07. Jul 2012, 14:46

Labas, man tai tokie orai - siaubas :O neina pernesti, apie nakties miega tai isvis patyliu...noreciau kad biski butu vesiau...

1 ... 34 35 36 37 38 39 40 ... 127