Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
pagaliau gryzau ir as namo 😃 o man nieko daug nepasake,isgazdino kad slapimo tyrimai blogi,bet paskui pasirodo ten ne mano tas tyrimas buvo,o siaip viskas ok, prigazdino kad vyro i gimdykla gali neileisti kai gimdysiu,sake daug nusiskundimu klaipedos GM atsirado,dabar kaip tik visi taurage girti pradejo,tai net nezinau kur reiks gimdyt,kita savaite echo darytis vaziuosiu arba i taurage arba i silale,dar nesugalvojau ,rubeliu tokiu fainu nusipirkau is labdaryno bet tokie pusnaujai 😀
man ir dziugu kad grizau namo ir mazoji manes pasiilgo 😀 o ligoninei palikau 2kg. vakar man buvo varskes dieta, as jos visos neiveikiau ir pradejo rugstis kilt tai sesute leido man jos nevalgyt.
ruciukas sveika sugryzus 😀 smagu girdeti kad viskas gerai tau 😀
na taip 😀
Nu va svarbu viskas gerai 😀
gerai kraujospudis normalus 120/80, maziukas siauteja pilve, kai tonus rasydavo tai apspardydavo tuos aparatus matyt labai nepatiko. vaistu israse nes gelezis nukritus tik 105.
Sveikos as dar cia 😀 Su pilvuzu 😀 Simona laukiamnaujienu ,na Ruta o kaip tau sekesi?
sveikutes, as jau namie 😀
ka tik baigiau tvarkytis jegu nulis pilvuko apacia maudzia eh o planavau dar lekti i miesta ☹ reikia visokiu produktu ☹
lauksim ziniu...
as apie generalini jau nebesvajoju,nes jegu nera juodai,vos apjudu namus isvis apsitvarkyti ☹ gerai jau lekiu,gryzus pasipasakosiu 😀
lauksim naujienu is taves simulyte....
labas rytukas siandien jauciuosi geriau 😀 eisiu tvarkytis namugeneralini darysiu ir valgyti reiks gaminti daug 😀
labas rytas 😀 as tuoj leksiu pas gine pasikelabet del echo,kazin kaip mamukui sekasi 😀 spem kaip sendien jauties? as kiek pavargus tokia ☹
na va mes ka tik po pusryciu 😀 eisiu apsimetysiu daigtus ir leksiu pas drauge o po to pas sese 😀 siandien visa diena uzimta 😀
labas rytas 😀 as 25d vaziuosiu echo pasidaryti 😀 kas naujo? 😀
mamukai si karta gydytoja nematavo tad nezinau ☹ liepos 27 d eisiu tai turbut jau privales pamatuoti😀
Spem sitoje nuotraukoje visai nedidukas pilvukas atrodo .Anksciau kur kelei foto didesnis atrodydavo 😀 Kokia tavo pilvuko apimtis?
nuotraukose nesimato,ir nebuvo toks,o dabar grynai po pilvuku lasinukai yra :p
va kaip mes dabar atrodom 😀 is vyro jubiliejaus mums 36sav
jei esi kudute tai gerai nieko ten nenukara bet as va pries pastojant turejau pasiauginus pilvuka tai man tas lasinukas ir liko ☹ bet as nepergyvenu nes zinau kad po gimdymo jo neliks 😀
mamukas man net gydytoja sake kad ant mano pilvuko yra riebaliukas ir kad jis leidziasi kartu su pilvu ir liepe nesioti dirza jei noriu po gimdymo vel tureti grazu pilvuka bet dirza liepe jau dabar nesioti 😀
Man atrodo lakia vaizduote turi 😀 Nuotraukose tavo pilvukas apvalainas visai nenukares 😀
tai va kad gali 😃 ir yra ☹
Kaip gali ant apvalaus pilvuko but lasinuku 😀
pastebejau kad man po pilvuku lasinukai yra nukrite, butinai reikia dirza nusipirkti po gimdymo,nes manau kad nukris pilvas iki keliu,jau dabar nukrites yra
drasiai iki pirmadienio jau su lelyte namie busi 😀
Taip ,savaitele leidzia pernesiot.Ir man ta sake,kad jeigu iki pirmadienio neprasidetu niekas atvaziuot pas ja israsys siuntima i GN planine tvarka guldys 😀)) bet tikiuos iki pirmadienio pagimdyti .
gine sake,kad savaite pernesioti nera blogai,bet po savaites butinai reikia i ginekologus kreiptis,ji man viska pasakojo taip lyg pati nezinociau 😃😃
Ruta sekmes Tau 😀 Simulyte man gimda apsitraukineja labai senai bet va as dar su pilvuziuku,gimda kad apsitraukineja taiji ruosiasi ir tai nera blogai bet ir ne nuo jos priklauso apsitraukinejimu veiksmo prasidejimas..o nuo kaklelio bukles. Bet linkiu tau nepernesiot nei dienos nes tai veikia psichologiskai poto 😀