Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
Sveiki, kuriu ir papildau šią temelę mažiausiems žirniukams (kol kas iš visų), kurie šiuo metu tyliai pasibeldė ir pasirinko mus savo tėvais...Tyliai džiaukimės viena kitos sėkme, ir sielos kertelėje tikėkimės viskas bus gerai...
o as galvoju nusipirkti klyzmuciu ir pasidaryti namie pries vaziuojant i GK, nes na taip akuserem cia ne naujiena,bet tikrai nebutu malonu bestumiant isstumti ne ta ka reikia 😃 ypac kai draugas bus kartu, tad galvoju del ramios savo sirdies pasidaryt 😀
Nezinau noriu anors vyrui padaryt skanaus bet nzn ka 😀) O del klizmuciu tai stengiuosi va paskutinem dienom valgyt lengvesni maista kadneuzkietetu viduriai tai ppatare ginekologe.Siaip jau daug kur nebedaro klizmuciu ..o elidzia vaiksciot i wc per saremius jeigu kas gaunas tai gaunas o jeigu ne tai buna visko -kad bestumiant apsidaro moterys,bet sake nekreipt demesio visai jeigu taip bus nes akuserems cia ne naujiena.Bet buna kituose GN duoda klizmutes ir praso kad pasidarytu..visur tvarka skirtinga.Bet bent as pries nesidarysiu .
aj va dar atsiminiau ka paklaust norejau,kaip del klyzmuciu? ar naudojot ar zadat naudoti pries vaziuojant i GM ar kai jau nuvaziuosit? 😀
aha nedaug jau 😀 kas vakarienei sendien?😀
jau irgi ne daug liko😉
man dar 20 dienu iki gimdymo 😀
raso pas mane,bet neina suprast ka ji ten pripeckinus 😃
Nu jo ne daug liko jau 😀
sveikutes, turi but parasyta toj knygelej, mano tai 121/32 , bent ana menesi tiek buvo. as tai su 3cm atsidarymu i klinikas nuvaziavau.
uoj net nezinau kokie tie matmenys,gine kazkaip pamatavus man nepasako ju,o korteleje jos rasta suskaityti tikrai ne man 😃😃 jei jau 2cm atsidare tai jau tikrai ilgai nebetruks 😀
Simulyte kokios tavo pilvuko apimtys? Jo jau vyksta ..ir nugara skauda..bus ji priminkiusmane manau leksim sianakt i GN 😃😃
o.tai mamukai,jau pradzia galima sakyt vyksta pas tave 😀 spem kaip vyro gimtadienis praejo? 😀
pamenu mamukai del to ir neskubu nieko dirbti po truputi isiplausiu rubus susitvarkysiu namus ir gulesiu gulesiu gulesiu dabar mano dieneles prasideda 😀 kaip gtera zinoti kad pagrindinis darbas liko gimdymas 😀
Spem tikiuos pameni ka zadejai mums liepos men forume 😉)))
sveikutes stai ir as 😀 pagaliau ilsiuosi nors darbu milijonas bet nebeskubu tiek kiek skubejau ......poilsis 😛
Laukiam toliau ..bet jau 2 cm atsidarymas yra tai reike tik laukt skausmu ,vandenu ar dar konors neiprasto ,kad butu galima vaziuot i GN .nes jeigu taipnuvaziuot tik su 2 cm tai ten paguldys ir gulesiu kaip lavonas toj lovoj ziuresiu i lubas 😃tai smagiau namuciuos pagulet ir palaukt 😀
nu ir kaip sekes?😀
Dekui,jau po vizito mes 😀
labai tikiuos 😀 sekmes tau pas gine 😀
puse nukris kai pagimdysi o ir kiti is streso pirmom dienom nukris 😀) liks kokie 2 kg -pamatysi 😉
pastojau su 🤓9kg virsvoriu,o dabar isviso virsvorio turiu apie 13kg 😀 nes per nestuma priaugau dar apie 4-5kg 😀 po gimdymo reiks kazkaip jais atsikratyti 😀
Tai snd gimdyt turiu nes snd man terminas Simona 😀 Nu kad nuotraukose kiek maciau neatrodai stambi 😛
nu vadinas pas tave mergyte jau daiktus kraunasi kelionei 😃 tu gal isprotejai? as kudute? 😃 nej velnio nesu kudute 😀 bet pilvukas mano tai oj oj koks kampuotas 😀 nakti ir man sunku judet 😀 skauda labai 😀 uoj saunu butu jei pagimdytum per termina 😀 kai grysi nuo gines butinai parasyk ka sake 😀
Labas rytas 😀 O mums snd terminas ,keliausim pas ginekologe puse 12 ,matysim ka papasakos gal jau ten veiksmas koks vyksta 😀 Nes ir saremiuku buta nejuokingu ir taip skausmu ivairiu ,pasiguosim ,pasitikrinsim ir matysim kas toliau vyks 😉 Siulyte jausies gerai iki paskutiniuju dienu 😉 Beto tu esi kudute pas tave tik pilvukas,nu pas mane irgi tas pats dar uzpakalis uzaugo 😃😃 .. bet jau sunku ipac kai reike is vienos pusespersiverst ant kitos 😃
labas rytas 😀 kaip savaitgalis? kas naujo? kaip savijautos? as kol kas jauciuos neblogai,bet kazin ar ilgai 😀
as is po vakar jauciuosi truputi issekus bet poilsiuj laiko nera lekiam i apsipirkima reik susipirkti visa maista 😀 ir sesiu gaminti po to suruosiu dukriuka pas mociute ir lesim dengti stalu o dar reik issimaudyti pasigrazinti ir visa kita ☹ nu zodziu darbelio yra tik reik suspeti susiruosti 😀 gerai nors tiek kad vyro sesuo ateis padeti 😀
spem, as tai gerai jauciuos kaip niekad 😃 tik va uzpakali skauda 😃 vakarais kojytes patinsta truputuka, o seip net sakyciau kad viskas normalu 😃 na aisku jau pradeda kartais pilvukas darytis sunkus kaip akmuo bet dar buna labai retai 😃 jau skaiciuojam dieneles iki tos didziosios dieneles 😀 pradejau krauti kraiteli i ligonine 😀 jau ipusejau, pagaliau, nes vis nepaslinkau 😃 😃 per karscius maniau kad gala gausiu 😀, tai nors daug kas sako kad upej mirkt nesciai moteriai nevalia, tai as mirkau vandeny su dukryte (nemune) tai siokia tokia paguoda nes turbut buciau tikrai perkaitus ir sutinus belekaip😀 naktys buvo bemieges nuo karscio 😀 taip kad dabar tai lietus atgaiva 😀 pilvukas atrodo auga idealiai 😀 spurda ir sakyciau kad nemazai 😀 tik kad manasis sake kazkaip keistai kai mano pilvukas miega kartu su manim 😀 ta prasme nespurda nakti 😀 nes su pirmaja tai sake pilvas virte virdavo ypac nakti, jis kai dirba pamainom tai mato 😃 bet sdakiau ir pastabus visgi 😀 skaitinejau kazkiek apie visas 😀 kas dar geresnio pas jus? kada didziosios dieneles 😀? gal kas dejot agrastu kompota i stiklainius? ziemai? 😀
man kazko pilvo apacia mausti pradejo ☹ bliamba ot ligu maisas esu siaubas ☹ aciu spem uz receptuka 😀 mamukai,jau dejau ramuneliu kompresa 😀 man dar labai neistino,tik apitinio voko vidine puse yra patinus ir truputi raudona 😀
vargsiuke tu simulyte uzjauciu tave o receptukas tai kibinu paprastas teslai pagaminti reikia miltu 1kg 250gr kepiniu margarino , 2-3kiausiniu , mazo indelio grietines 😀 o ydara gali pasirinkti ar farsas ar kapota mesyte (sonine pjaustyta kubeliais ) su kokiom 3galvom svogunais ir prieskoniu o del sultingumo as dedu sultinio kubeli i farsa sutrupinu tiesiog 😀 issiminkai tesla ir gnybi rutuliuka ji issikocioji apie 0,5cm storio kad butu ir dedi ydara bei vynioji 😀
Sveikos,simona uzsidek ramuneliu arbatos kompresa ant akies,greiciau nuims 😀 Tik nekarsta-pravesusi 😀