2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

10. May 2012, 10:42

ale tikrai kad nera labai sunkus receptukas, bet as nesu piragu kepeja...as megstu virtuve bet man labaiu patinka maista gaminti, nors as piragus ir saldumynus labai pati megstu bet va su kepiniais nelabai drauge☹kartais aisku pakepu bet torta man iskept atrodo kaip neiveikiama misija😀

10. May 2012, 10:36

tai kad labai lengvas tas torciukas pasiskaityk nieko nereikalaujantis o meduti as labai megstu 😀

10. May 2012, 10:35

nu tikrai kad jegos atsigavo spem jai ruosisesi kepti torciuka😀as va kavos atsigeriua dabar abrikosus kapoju😀

10. May 2012, 10:31

as va ruosiuosi lekti i parduotuve kepsiu meduti torta 😀 pagal si receptuka http://www.patiekalu-receptai.lt/tortu-receptai/tortas-medutis/

10. May 2012, 10:29

sveikute na siandien jauciuosi geriau va koses uzvalgiau pries koki 30min dar pagerejimo nejutau bet dabar lyg ir jegos atgyja 😃

10. May 2012, 10:14

labas rytas mergaites, nors ir nera cia musu tiek daug☹
kaip jus jauciates, kaip nuotaikos, kazkur visos visai dingusios☹
spem-nu va neriekes jokios dietos,pats dievas atsiunte zenkla kad neriekai anksciau laiko stresuoti, va numetei 2kg ir toliau riekia megautis nestumu😀aisku geriua kazka pavalgyk nes jegu kitaip neturesi....cioelinai gal ir negerai😀 bet kose manau tikria nepamaisys😀 o kaip seip nuotaikos?
as vakar knyga iki velaus vakaro skaiciau ir dziuagiausi kaip mazylis davesi-kaip isprotejes, turbut soki koki mokinosi😀 o va siandien amusu rami diena abu su sunum namie, oras lietus nors nesalta bet neiseisi nei i parka nei kur tai kazka riekes sugalvoti namie nuveikti....

10. May 2012, 08:44

labas rytukas naktis kosmariska bet istveriau kolkas jauciuosi gerai netekau 2kg woho esu tuscia tikiuosi daugiau nebepasikartos tokie simptomai dabar bijau ir ikisti ka i burna bet manau kad reikia kitaip gali buti prasciau tai teks kose virti sau 😀

09. May 2012, 21:27

ir vel wc ☹ ☹ ☹

09. May 2012, 20:03

pamatysi spem-bus riekia tik tiketis😉svarbaisuia kad va pailsetum....

09. May 2012, 19:04

tikiuosi ir as kad ryt bus geriau nes siandien jegu nulis ☹ turbut ir dabar eisiu i lova krisiu nes ir galva svaigsta ir dar skrandy tampo

09. May 2012, 18:55

nu va spem-bet aciu dievui kaip sakai kad spejai iki namu.....turi siandiena anksciau i lova virst i rpailseti, tikekime sryt bus geriua😉

09. May 2012, 18:53

na va parsiveziau panele pasivaiksciojom ir vos spejau parbegti iki namu taip supykino kad nemoku apsakyti ☹ neveltui visa diena man prastai vakare kuopiu pasekmes ☹ nors ir istustinau skrandi vistiek silpna ☹

09. May 2012, 16:53

spem-siandiena ne tavo dienele☹ tikria kad buk atsargi, tikiuosi nera labai toli vaziuoti.kuo daugiau ilsekis jai tik turi galimybes...

09. May 2012, 16:34

man siandien beprotiskai svaigsta galva namus atrodo visa diena vedinu bet vistiek sukasi o reikia vaziuoti dukryte pasiimti is darzelio bijau vairuoti kad kur neipulciau bet didelio pasirinkimo neturiu ☹

09. May 2012, 14:56

na va ir mes namie jau, pasivaiksciojau po miesteli apsiziurejau ir grizua pasiemus vaika...
matyt tikria tokai diena ir va nuotaikos tokios pas visas☹
as ir nekaip jauciusoi teisingiau jauciuosi kaip ir nieko bet va pilvas atrodo suplys, vaika sduodasi nu zodizu jausmas ne pats geriausias ir va su vaiksciojimu ziuriu kuo toliau tuo sunkiau☹
mamukas-na reklama nereklama, bet kazkike visteik padeda tie kremai is praktikos sakau...beja del vezimo visada sunkiaussia aisku pirma koki nori issirinkti kad atliktu viska ka nori o paskui jau spalva -galvcos skausmas😀
jeettee turbut del vaistu su daktaru geriua pasikonsultuoti, o kaip toliau elgtis manau pati tik gali matyti.
mamukas saki geriua i ligonine gultumeis, aisku gal ri geriau bet ne visada iseina kaip norisi, ypac kai turi vaika. as asmeniskai netureciua dabar tokiso galimybes gultis nes netureciua kur mazojo palikti, tai geirua jau namie iir pasistengti pasisaugoti. aisku jai neisvengiama tai jo tada guliesi o seip kai va jete sako paguli jai yra kas padeda ir paciai juk smagiau namie nei kazkur svetimoj vietoj.

09. May 2012, 14:13

as va po truputuka atsigaunu lauke pasivaiksciojau tulpiu prisiskyniau kad namie butu graziau 😀 bet jegos vistiek apleidusios mane ☹

09. May 2012, 12:42

sveikos, ziuriu daug kas be nuotaiku siandien.... mane tai tinginys apemes toks siandien, sedziu prie kompo ir tingisi ka geresnio nuveikt, skalbianke tik ijungiau, bent jau apsiskalpt reik 😀 ir vaikas kazkoks piktutis snd, pasiprase jau miegucio, nors eina 14-15val tiktai pietuku miegot, paguldziau gal uzmigs.... gaminsiu troskinuka toki lengva snd su magi ideja, greit ir jauciu skanu bus... spem stenkis nesinervuoti, va numigai, aisku ilisk po dusu atsipalaiduosi, buna mums visoms moterims tokiu dienu.... jeettee, o ka gydytoja tavo sako del tu susitraukimu gimdos, nesiulo rimtai ligoninej pagulet? mamukas< tikrai is UK kokybiskesni rubeliai, mano svogerka irgi yra prisiuntus pirmagymiui treningiuku, bodziuku ir kt rubeliu, tai medziagytes visos svelnios, su spalvingais paveiksliukais....grazu ziuret kai vaika aprengiu 😃

09. May 2012, 12:22

na va as ka tik is pietu miego jei taip galima ji pavadinti savijauta vistiek prasta ir leliukas duodasi kaip patrakes bandysiu pietus pagaminus eiti i dusa 😀

09. May 2012, 11:31

Nu as asmeniskai tai gulciausi vietoj taves i ligonine .jeigu jau cia tokieskausmai kad net nospos reik

09. May 2012, 10:41

nu vyras siule vakar i ligonine,bet kazkaip numiegojau,pailsejau ir skausmo kaip nera,, bet yra tokia baime kazka namuose tvarkytis,kad vel nepradetu skaudeti, o ka manote apie nospa nuo skausmo?

09. May 2012, 10:33

Labas rytas merginos 😉 Smagu kai atsiuncia tikrai ,nes ten pigiau eina nupirkti o kokybiskiau ,spalvingiau negu LT ,Lt ziurek jau jeigu nori ne balto o kokiu spalvingesniu ir dar kad ne sintetiniai butu tai minimali kaina 40-50 lt uz pvz smelinukus .. Nev oi cia tepk ne tepus jeigu oda ne linkus i elastinguma ir jeigu didelis pilvas tai sutrukineti tikimybe didele,bet jeigu linkus i elastinguma galima netept niekuo (nes tie kremai specialus tik reklama-biznis) kad ir pilvas didelis iki zemes 😃 bet nesutrukineja moterys.. As tai tepu paprastu drekinamuoju ,nes man niezti ,kai pasitepu nustoja. O del vezimuko esam nusiziureja Tutucio fimos Zippy ,tik spalvosneissirinke,sakem vietoje issirinksim 😀
Jette gero tau spektaklio o jau jeigu taip baisiai darosi tai apieligonine atsigulti i ja nepagalvojai ?>Ar dar iskenti namuose?Jug ligonineje guli ramybe..o namuose ir vaikas , ir noris apsitvarkyt valgyt padaryt ramiai nepabusi

09. May 2012, 10:20

nu tikiu kad viskas bus gerai,bet su vyru ruosames ir blogiausiam, nes nezinai kiek ilgai istversiu su gimdos susitraukinejimais, bet tie susitraukinejimai buna tokie keisti ir tuo tarpu skausmingi, vakar net pajudeti negalejau, vyras pats ir vakariene pataise,,

09. May 2012, 09:58

spem-matau viena is tu nekokiu dienu tau, kaip sakai eik pasigrazink ir pamatysi bus viskas gerai....o su tais vyrais manau mes visos karts nuo karto pakariuajam😀
jeettee-na va ir tau nekokoa sveikatele☹ tau isvis juk riekia saugotis, todel kuo daugaiu save priziurek. na gal sapnai kaip mamukas sake nesciosios nieko ir nereiksia bet as i juos bet kokiu atveju atsizvelgiu taip kaip i tam tikra zenkla, tai nerieskia kad viskas bus butent taip o ne kitaip bet manau pasamone ne seip sau siunci apaveiksliukus😀 todel jeettee nepergyvenk, kaip pati sakai vaikas bus sveikas ir grazus...beja mums jau ner ataip labai baisiai visgi perejom pati povojingiausia laikotarpi.taip kad tik nepergyvenk ir aisku butinai pasisaugok ir pamatysi viskas bus gerai😉grazaus tau spektaklio😀

09. May 2012, 09:54

labas rytas,, nuotaika nekokia vakar labai pilvukas skaudejo,nu dabar lyg ir geriau,, siandien eisiu i vaiko spektakli mokykloje,, mane neramina tokie sapnai,kad pagimdau anksciau nei tureciau,bet vaikas buna toks didelis,grazus ir tvirtas..

09. May 2012, 09:53

labas rytas spem-nu va ir nuotaikos automatiskai liudnos☹ kad nemanau kad vien nuo valgymo cia mums toks jausmas aplanko...kaip minejai kad isvesi mergaite i darzeli tai eik pailsek, gal geriua truputeli pasidarys...

09. May 2012, 09:53

reik ir man eiti pasigrazinti gal ir nuotaika pageres ir savijauta dar po dusu noriu palysti bet jegu neturiu tai nez ka daryti o gal net eisiu paguleti labai suku galva is kur pinigeliu mokesciams gauti vyro prasiau bet atkirto kaip nori taip susimokek tai vakar ir susiriejom dejau as ant jo moku blin visus mokescius o jam va uz viena men tik per 4metus paprasiau kad skirtu pinigeliu ir taip atsove da pasol tada jis nahui man nereikalingas sakiau gali negryzti oi gal perdaug issiliejau 😃 😃 😃

09. May 2012, 09:50

mano savijauta siandien nekokia pilvas sunkus issiputes o atrodo nieko tokio nesuvalgiau kad issipustu ☹

09. May 2012, 09:46

labas rytas mergaites, na kaip jus laikotes?kaip nuotaikeles?kaip sveikatos?mano mazasis taip duodasi kad atrodo kad islys, man isvis labai plesia pilva☹labai bijau kad nenusietu strijom, tepu kas dien bet cia jau neapsisaugosi kaip sakoma☹
mamukas-na jo saunu kai jau viska turi, kaip sakai beliko dideli daiktai😀jau turi vezimuka issirinkusi?pamenu kaip as rinkausi buvo vienas svearbiausiu pirkiniu😀lovyte musu jau stovi sustatyta, tik patalu mes jokiu nenudojam vaikams tai va apvilkta paklode ir stovi😀 pakeisiu vaikui jau gimus😀
spem-oi kaip tokie orai pas jus tai tikiu kad lauke smagu, as ir tikiuosi sulaukti saulutes ir vasara jau greitai,taip noreciua iseit i kiema kavos atsigerti, bet kur tau juk lietus niekaip musu nepalieka☹
as vaakr paskaiciau knyga, paziurejau tv ir i lova, keista taip ramu kai vyro nera, mano vaikas eina miegucio 7 tai visas ilgas vakaras mano buvo😀ne tu viena gyva nuo 6spem, jau va issimaudem ,pusryciuajam, vaikam ziurim ir tuoj leksim i darzeli, o as su drauge pasikavinti😀
kokie jusu planai?kaip nuotaikeels?kaip savijauta jusu?

09. May 2012, 07:40

nev vakar vakarop teko kieme pasidarbuoti o ir mazoji namo nesiskubino keliauti tai ir slankiojom kieme 😃 nuo batuto prie supyniu,smelio dezes 😃 uztaddabar ankstyva as nes mazoji jau nuo 6val gyva reikalauja demesio bet niekis greit isvesiu ja i darzeli tikiuosi pailsesiu 😀

09. May 2012, 07:36

kaip smagu tau mamukai kad turi kas atsiuncia tau tokiu grozybiu as gausiu is drauges ir kas liks nuo mano mazes bet seip vistiek prisidovanoj ir prisiperka tu rubeliu o maziukams tiek tereikia tai nesinori spintos perpildyt nes po to kai reiks atrinkineti nebus kur sandeliuoti 😃

1 ... 95 96 97 98 99 100 101 ... 154