2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

08. May 2012, 21:26

O mes snd gavom siunta is mamos mano , tai jau rubeliu reike tik kepuryte nusipirkt dar viena su raistukais, ir galvoju pirkt ar ne i ligonine eskologiska rinkinuka... daug ir pampersu ir serveteliu,buteliuku zodziu truksta tik lovos ,vezimo ir patalynes 😀 dar si to is vaistines bet jau siaip nereikes lakstyt po parduotuves ipatingai del rubeliu 😀

08. May 2012, 21:21

oi tie vyrai, jiems sunku suprasti kai kuriuos dalykus😀
na ka mergaites ir vel dingot☹kaip jusu diena praejo, kaip jauciates?as va paguldziua berniuaks jau miega o pati knyga megaujuosi ri ramybe😀

08. May 2012, 19:46

tai va va ir as taip sakau o mano vyras netiki bet parodziau sarasiuka ir issiziojo sako kad ner ka pirkti cia bet kai surasiau ir kainas tai apsisuko ir nuejo 😃 😃 😃

08. May 2012, 16:24

tai tos smulkmenos zinok brangiausios nes atrodo kas ci akeli ci akeli cia litai o kai sudedi vajei kokia suma gaunasi😀

08. May 2012, 16:15

taip nezinau ka nesioju po savo sirdute bet svarbu kad sveikas butu

08. May 2012, 16:15

as po truputi pirkinejausi tai kolkas liko tokios smulkmeneles kurios man apie 400-500lt dar kainuos 😃 ir busiu pasiruosusi 😀

08. May 2012, 16:11

ai dar nezinai ka turesi?
na pa smsu pirmas brolis ir va antras berniukas, tai kaip sakai viskas is pirmo liko, tik va kelis dapirkom rubelisu ir dar noriu megstuka nupirkti mazyliui, tai is rubu garderobo ir gana bus...o seip is higienos kaip ri po biskiuka pasiruosus,bet dar zinai visko atrodo riekia...o is didesniu daiktu tai turbut moses basketas ir vonele beliko.
o paciia tai vsiko, dar nieko sua neturiu, rieketu pradeti jau ruostis vis zadu zadu bet niekaip ir nesusidedu diaktu i ligonine, nes visk reikai pirkti....

08. May 2012, 16:07

plius dauge turi pasigimdzius dukryte tai dauguma rubeliu pas ja bet jau po truputi atidavineja tai man labai patogu bus 😀 vis nauju gausiu is jos nes ji turi pirma sunu o antra dukryte o as va turiu dukra bet nezinau kolaukiu antro tai kolkas neutralius rubelius renkuosi plius nuo dukrytes daug bus tai po namus tiks 😀

08. May 2012, 16:04

na jau po truputuka perkuosi bet daug ka turiu is pirmagymes tai nedaug reikia tik butiniausiu dalyku vaistuku visokiu ir keliu bodziuku ,pataliuku bei sau naktiniu kaip ir viskas 😃

08. May 2012, 16:03

nera uz ka spem😀 beja jau po biskiu rosiesi leliukai, ar dar daug visko truksta?

08. May 2012, 16:02

😀 aciu

08. May 2012, 15:59

viskas bus gerai pamatysi spem😉

08. May 2012, 15:23

as jauciuosi pakankamai gerai tik kartais kojos rankos nutirpineja bet bananu uzvalgau sumazeja 😃 tikiuosi dietu neprireiks reik daugiau darzoviu valgyti 😀

08. May 2012, 15:22

viskas aiksu spem, bet manau tirkai negali persistengti, pamatysi viskas bus geri air jokiu tau dietu neriekes😀
svarbaiusia kad vaikiukas butu sveika so pati gerai jaustumeisi😉

08. May 2012, 15:16

dar nepaskyre sake dabar kai ateisiu birzelio 1d del dekreto pasver pamatuos ir jei svoris vel smarkiai soks priskirs dieta bet kolkas pati turiu prisiziureti ka dedu i burna 😀

08. May 2012, 15:09

na tikria kad smagu spem del to...
beja sakai tau paskyre dieta o tai ji labai sudetinga ar teiisog liepe kazko atsisakyti?

08. May 2012, 14:54

as dziaugiuosi kad su savo gine galiu kalbetis kaip su drauge tik aisku kuri daugiau ismano 😀

08. May 2012, 14:42

nu man tokia pati...kazkokia ..keista:d ateinu ,pasisveri ismatuoja ,ir maunu pro duris 😃

08. May 2012, 14:32

na tikria kukis😀
oi kaip smagu spem va kaip taip gali pasikalbeti su ginekologe, gaila pa smane sito nera na bet nieko as ka riekia taip ussizinau😀

08. May 2012, 14:27

kukis tai jau tikrai va mano gine tai nera sena ir apsiskaiciusi visokiu naujoviu zino ir pataria daug 😀 ir kai mes pasisnekam tai pataria kaip ir ka daryti kad kg neugtu smarkiai 😀

08. May 2012, 14:23

turbut bloga nuotAIka jai pasitaike , tai ir pradejo...😃 uzplauke biski bobikei 😃

08. May 2012, 14:22

oi tas svoris ci avisom skirtingai...manua me spacios zinom tik kaip mums elgtis. viena galim valgyt bet ka ir nieko o kita kaip sako nuo oro auga svorsi😀
na man sake kad as normaliai priaugusi bet as seip turiu ansvorio tai man del to sunku.
spem -mano berniukas pirmas ir didelis 4,260 i r57cm, o va antras ir sunus tai kaip ir sakai antras vaikas sako visada buna didesnis taip kkad a sjau nusiteiskusi ne maziuka turti...
sunkiausia tai kad as valios neturiu tai man su dietom ar nestumo ar nenestumo metu labai sunku ☹
kukis kad tu labai gerai priaugusi nezinau kodel tau daktare sako kad tau per daug?

08. May 2012, 14:15

Pas mane nera didelio pilvuko bet miegoti sunku kai isiremia ne ten kur reike 😃 Taip dietu kukis91 nereike laikytis tikrai taciau as bent ziuriu ka dedu i burna 😀 Buna ir pasilepinu ir tais paciais sokoladukais ir pns.. bet nevalagau i diena 9 kartus kokius ir kiekvienakarta po koki didkepsni ar pica 😃 Ne ,pas mane normalus pusryciai,pietus ir vaakariene,o tarpais uzkandu jeigu uzsimanau . Man 30sav priaugau 8.900 sveriaus vakar bet nezn tik ar tiksliai rode 😀 dar netik nuomaisto priklauso ir prieziuros svoris bet ir nuo to kiek kg mazylis sveria,kiek vandenu ir pns. 😀

08. May 2012, 14:10

nev man gydytojai itaria labai dideli leliuka 😀 pranasauja kad bus 5kg 😀 del to ir svorio prieaugis man didelis bet gydytojai noretu kad as jo tiek nepriaugciau vien del to kad riebalai kenkia po gimdymo 😀 pirmoji gime irgi nemenka 😀 4.4kg 57cm o si pranasauja didesni tai ir svorio prieaugis sako bus didesnis bet su gydytoja susitarem kad prisiziuresiu sveikai del saves ir vaiko sveikatos 😀 stengiuosi bet svoris vistiek auga ir gine siulo dieta tik va ar man valios uzteks na sake paziuresim kiek per 3sav priaugsiu nes birzelio 1d i dekreta isleis tai vel sversiuos tikiuosi pasitempti labiau 😀

08. May 2012, 13:55

sweikos paneles😀 baikit jus juokus su tom dietom , as irgi nuo gines gavau velniu,pasvere sako,jei dar taip augsi , paguldysiu i ligonine ,galwoju ...tik pabandyk 😃DDD nu man +12 kg ,o esu jau 31 savaitei 😀 tai nelabai jemu i galwa anos tas kalbas 😀 taip,kad merginos , nesijaudinkit,bus gerai viskas 😉

08. May 2012, 13:51

na o ar tavo svoris auga nes tu valgai kaip sako uz du ar tieisog toks organizmas?
nes as ir ne is tu smulkiuju, tai man su svoriu ir visada bedu belekike, tik tiek kad dabar kai nescia as apie dietas negalvoju....

08. May 2012, 13:45

nors kai siandien buvau pas gine savo tai truputi velniu gavau nes per men si 4kg uzaugo o tai labai daug tad teks susiimti dar labiau ☹ turbut sesiu ant dietos ☹

08. May 2012, 13:44

na su pirma panele savo priaugau 31kg ☹ o dabar prisiziurint yra 13kg man 27savaite tai tikiuosi valios uzteks ir neisispusiu perdaug 😀

08. May 2012, 13:42

beja spem, kaip suprantu tau ne pirmas leliukas, paskaitinejau rugpjuti tia rasei kad su pirmu daug priaugai o kaip su situo einasi?

08. May 2012, 13:40

tai va, kad mes galetumem kontroliuoti viska butu kitaip, o dabar nestumas toks dalykas kad planuoti kazka labai sudetinga....mes va vakar su mama ejom i kelias parduotuves, tai as vis ir ziuriu kaip atsitupti nes negaliu kaip sakai pastoveti, atrodo kad pilvas toks sunkus-nukris 😀vakar kazkaip isvis neradau vietos ir jausmas kazkoks neramus buvo...

1 ... 96 97 98 99 100 101 102 ... 154