2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

05. May 2012, 20:52

Sveika,zinok nereguoju nes jeigu pradeciau reguot susipykusios butumem senai 😀 Va pas jus ir gimtadieniai ..kaip smagu .. nu pas mus dabar irgi uzeis gimtadieniu lietus kaip sakau geguzes 22 vyro o 30 mano mamos 😀
Smagu mugese ,prisipirkom saldainiu 😃 Norejau mazylei nupirkti nerta kepuryte bet boba buvo labai slyksti ,labai nemoka kalbet .. vyras paklause kokia kaina ? atsisuko ''ko?'' ,(kur as buvau paemusia kepuryte ) pasake man kad ji netiks katik gimusiam,tai sakau as ne ligonineje ja desiu 😃 kazka nusivaipius pasake,ir apsis*** galvoju su ta kepure 😃 paskui batukus -tapukus nertus norejom paimt bet isvaziavom ..sakem vakarom paimsim,o kai gryzom jau muges nebuvo 😀

05. May 2012, 20:37

sveikute mamukas😀
na druages gali tik seip patarti, tik nemokinti😀 be to jai pati matai kad ji kazka ne taip daro tai nebutina i tuos patarimus rimtai ri reguoti😉kaip sakai, kai busi mama, darysi viska taip kaip tau atrodo geriuasia, o ar kitiems itiksi ar ne, tai visia nesvarbu, nes galu gale tai tavo vaiaks ir tu ji augini...na o kas liecia vaiko emimasi kartu-tai ci aas su tavim 100procentu...😀
oi kaip smagu muges, as isvis pamenu megsdavau pasivaiksciot tokiose vietose, ten vien paziurineti i daiktus ir zmones smagu😀 o dar kiek geru dalyku gali nusipirkti😀o jai dar oras pas jsu geras tai isvis...pamenu kai laukaisui pirmo, gyvenom LT ir vyras grisdavo apie 5, kadangi vasara buvau dar su pilveliu ir taip budavo smagu iseiti pavaikstineti niekur neskubant😀na nieko tikiuos ii ri pas mus atsils ir va kad jau ir sunkoka ir tevelis veliau grista bet dar suspesim pasivaiksciot vakarais, o jai nesuspesim su pilveliu tai su vezimuku😀
mes va ka tik is gimtadienio, skaniai privalgem, smagiai pabuvom, dabar laukaim kol tetukas mociute parsives, labai jau pasiilgom, tai net mazasis neina liules, nors pavarges belekike😀

05. May 2012, 15:07

Sveikutes,Nev nu zinokis ir neduoda ramybes ir labai smarkiai .. kita karta man ji kai kanors pataria -pasako,tainesinori nieko sakyt bet pagalvoju,kad pati pirmiau ismok priziureti mazyli negu man patarinek dar kur nepasigimdziau. Gims mazoji as veziuos ir i gamta ir i miska ir i miesta pasivaiksciot..Jug grynas oras ,ar i svecius .. o ji visada palieka tevams vaika,atrodo kad tas vaikas jai nasta butu labai didele.Nu nezinau nezinau ..
O mes snd buvom vienuose gimdymo namuose apsiziureti kur kas kaip,viskas labai patiko ten ir nusprendeme gimdyti , miestelyje pas mus miesto dienos, muge didziausia tai trainiojomes jau ,,bet dar vakarop eisim😀

05. May 2012, 09:53

sveikutes mergaites😀
na mamule13-smagu kad galejai pailseti ir va siandiena nusimato visai gera dienele😀oi kaip kartais gera pabegti nuo visu i rtiesiog vienai pasiblaskyti po parduotuves😀
as jauciuosi gerai.va atsikele nuo 6, jau pavalgem, eisim praustis.tetukas pabaigs darbus namie, mes nusiprausim ir i miesteli leksim. turim kelis riekaliukus ir maisto savaitei😀 paskui 2valanda turim vaiko gimtadinei tai eisim visi i svescius o vakare lauksim mociutes sveciuose bus iki pirmadienio nes ilgasis savaidgalis pas mus😀taip kad manau bus visai smagu, vis ne rutina....
na o ka jus suplanavusios, kaip jauciates?

04. May 2012, 20:03

laikausi, laikausi neblogai, praejo pilvo skausmai, preita visa savaite skaudejo 😀 sia savaite nieko ipatingo nenuveikiau, daugiau pratinginiavau, va tik snd dulkes prasivaliau 😀 kaip smagu,kad silti orai, nereikia daug prisirengti, i suknyte isoku ir varau sau... rytoj planuoju po parduotuves biski pasivaiksciot, basutes noriu nusipirkt, tai vaika zadu su teveliu palikt ir eit sau pabludit. po to gal i kaimuka sugalvosim lekt.

04. May 2012, 18:54

beja kaip laikotes mergaites, kaip nuotaikos, ka jau ir penktadienis?ka nuveiket?
ka gero suplanavusios esat savaidgaliui?

04. May 2012, 18:53

na va matai kaip.na ziurint kaip ir kiek atpilineja😀 visi jei kazkiek juk atpila, bet viskas turi buti proto ribose, jai labai atpilineja tai vaikas tada visiskai nepavalges, bet tada neduotu ir ramybes jis tavo draugei😀
sakau, ka mes beskaitytumem ka be klausytumem, manau geriua nei mama niekas nezinos...tik tiek kad visada manau geria yra pasitarti😀kitos zinau labai pasitiki savom ir nei per kur negali nei patarti nei padeti, o kitos tieisog daugaiu atviresnes ir jai kazkas neaisku, neikada nebijo paklausti...manau nuo pacio zmogaus labai priklauso.as is tu kuri turi savo nuomone, bet man tikria negeda paklausti kazko ko as nezinua😀

04. May 2012, 18:45

mano drauge naudoja aptamila ir atpylineja jos mazylis bet vistiek maitina jau ilgai net labai

04. May 2012, 18:38

sorry kazkoki raidziu misini cia paberiau☹tikiuosi suprasi😀

04. May 2012, 18:36

mamaukas-kad tau ci ames nepatarinejom, tiesiog pakalusei kokisu naudojom tai ri atsakem😀
na kekveinas tavo apsisprendimas turi buti kazkuom pagristas....vienos renkasi, grozi, kito sskoni, kaina ar dar kazkokiu budu, bet svarbaisuia kad visada juk turim nuomone kodle taip padarem.
ka mes bedarytumem darom nes esam gidrejusios kad geras arba tiesiog grazu...
va jeette sake kad jai nuo kitu misinuku pienlige, mamulei13 daktare rekomendavo. amnau mes visso butent tokiu budu ir pasirinkom. as buvau susidurusi su aptamiliu todle sita ir rinkausi, tikria ne del kainos ar amblemos, bet va pabandziau ir kaip mamaule13 sake jai su tiuteliu taip man su aptamiliu, tiko ir net negalvojau del to keisti. o va mano drauge labai vargo, turbut visus isbande nuo brangiausio iki pigiausio, nuo vokisko iki kinosko turbut ir panasiai, bet jos leliukas labai atpilinejo tai ji taip iki metuku ir kankinosi, taip kad patarti manau ci alabai sunku, teks pabandyti ir tada tik suzinosim katras tiks.
as i rantarm taip pat darysiu, kadangi naudojau aptamili su pirmu ir zinau kaip ir kas tai pradeisu ri su tuo, bet kaip ir vaiaks kiekvienas individualus, jai ne tiks bandysiu kitokius...

04. May 2012, 16:31

Aciu uz patarimus 😀 As galvoju apie aptamil,gal del to kad jis brangesnis tai ir galvoju kad geresnis bus ,ot kvaila 😃😃

04. May 2012, 14:37

sveikos mergaites😀smagu matyti jus😀
mamule13-zinau ka turi omeny kas lieci alyti, man su pirmu 3kartus kai ejau sako bus mergaite o paskutini va ir berniukas😀o su situo tik viena karta pasake ir turiu pasiklaiuti kaip sakoma. nors as nuo pat pradziu jauciua kad bus berniuaks bet kazkiap ta tokai abejone yar bet tikria ne del to kad noreciua mergaites, tieisog nebuvo to tokio 100procentinio patvirtinimo😀 na bet as kaip ir tu auginu berniuka tai viskas liko nuo jo ir dar kelis nupirkau bet ir zydrus rubelius😀zodizu tikim kad berniuaks😀
mamkas-mano pirmas uzaugo ant Aptamilio, su antru ta pati bandysiu, ziuresiu kaip seksis.pirmam viskas labai tiko todle ir nekeiciau o sitam ziuresiu kas tiks, bet tikiuosi kad nebus bedu😀

04. May 2012, 13:32

man kaune pasake kad lyg ir berniukas

04. May 2012, 13:31

as tai tokiose abejonese, ka turesiu ar berniuka ar mergyte, del to neskubu. per viena ultragarsa sake mergyte, per kita pamate jau berniuka...

04. May 2012, 13:29

man tai pirma mergyte,o antras kaip ir berniukas tai tenka viska is naujo pirkinetis

04. May 2012, 13:14

sveikos, as turiu rubeliu nuo pirmagimio, o kadangi vel laukiuos berniuko tai labai daug pirkt nereikes.... zadu pradet prekintis kai dekretiniu ismoka gausiu, tada ir vezima pirksiu, ir nauja patalyne mazyliui, rubelius kuriu truksta, hig.priemones ir panasiai. tai cia nusimato po poros savaiteliu, taip laukiu 😀 dar ir ultragarsa panasiu metu darys gal dar lyti patikslins, todel as labai ir neskubu... saunu mamytes kurios jau viska turite, su pirmu vaiku as ir tokiu metu viska buvau susipirkus, tai atsimenu kiekviena diena vis ziuredavau i rubelius daiktelius, is vienos vietos i kita tik deliojausi, atrode kad laikas labai letai slinko... mamukas< as tai TUTELI is kart pirkau, kitu kazkaip net nebandzius, mums jis is kart tiko ir gydytoja rekomendavo, sake jame maziau visokiu priedu, todel jis artimiausias motinos pienui.

04. May 2012, 12:57

as tai pirkau TUTELI, nes nuo kitu mums buvo pienlige

04. May 2012, 12:54

na as viska nuo 34 savaites susidesiu -krepsi i ligonine 😀

04. May 2012, 12:53

Sveikos ,kadangi cia yra mamu ne kurios pirmagimiu laukias.. tai turiu klausima: Koki misinuka pirkot maziesiems ?

04. May 2012, 12:44

mano leliukas diena yra labai aktyvus,o nakti leidzia man pailseti. per menesi as priaugau tik 50g, mes taip pat jau daug daiktu turime, tenka paskubom prekintis,nes nezinai kada sumastys vaikelis i pasauli,nors mums dar tik32savaites

04. May 2012, 12:17

pas manes jau wiskas kaip ir yra,i ligonine jau esam su arbuziuku kaip ir apsirupine😉 nuo pamperiuku,ir dregnu serweteliu,iki dantu sepetelio 😉 geriau wiska turet is anksto,negu weliau reiks lakstyt paskutine minute 😉

04. May 2012, 12:12

aciu deivui ne as viena cia tokia ankstyva😀as dar leliukui turiu tokiu higienos priemoniu nupirkti, i ligonine jau kaip ir viska turiu, tik va dar megstuka noriu nupirkti koki susakstoma😀 o sau tai isvis dar nieko kas lieci aligonine, sakaiu per viena karta jauciu kai griebsiu ir vsika susipirksiu, pirma higienas o paskui visus naktinisu ir panaisiai.paskui paciai bus ramiau😀
o seip leliukui dar didesniu gal daiktu keliu ir truksta bet jau po biskiuka link pabaigos😀

04. May 2012, 12:10

as irgi kasdien laukiu nesulaukiu😀 as jau kaip ir viska susiruosiau,tik liko susidet 😉

04. May 2012, 11:58

sveika kukis😀tai sakai sokiai ane😀kad sako visu leliukai nakti daugiau aktyvus, nes tada mes ilsimes😀
mano ir pilvas kaip arbuzas😀 ir tikrai aktyvus berniukas gyvena, ypac kai palyginu su pirmuoju tai sakiau sitas tikria tetes vaikas bus-padauza ir isdykes😀seip viskas gerai, aisku nuovargis jau savo daro kaip sakoma, tie papildomi kg nedadeda lankstumo😀va vakar jau nupirkau pampersus pirmuosios, apziurejau misinukus nes teks estis i ligonine vienkartinius, kaip sakoma mintimis jau vis labaiu ir labaiu su leliuku😀

04. May 2012, 11:52

sveikos,ziuriu is vis nera mamyciu,karts nuo karto atsiranda😀 tylu cia..😛 nev ,dar ne viena as karts nuo karto dar padiskutuoju su jumis 😃 oj mano pilviukas tai auga rodos valandom...o kokie ten sokiai vyksta 😀 ypac naktim , kai mamytei reikia miegot 😀 tada smagumas prasideda 😉 o kaip tu laikaisi? kaip tavasis arbuziukas?😀

04. May 2012, 11:41

sveikutes, na ka ir viena likau☹
kaip jus laikotes, kaip jauciates, kaip pilveliai gyvuoja?

03. May 2012, 18:42

sveika mamukas, jau galvojau kad ir tu dingai😀
na yra bet kaina 130 zu nakti tai jai kokias maziausiia tris turi buti, man per brangu moketi 400svaru tik tam kad kaip ponai miegociua😀 as geriua vaikams isleisiu tuos pinigus....be to as tikiuosi kad mums viskas bus gerai ir namo galesim greitai isvaziuoti po gimdymo😀maza as ponia, svarbaiusia kad viskas tiesiog seip gerai eitusi😀
kaip tu laikaisi?as va siandiena nupirkau leliukui kedute😀visai neplanuotai bet esu patenkinta pirkiniu😀

03. May 2012, 17:03

Sveika nuo oro tai jau tikrai nuotaika priklauso jeigu pasmus lytu tai miegociau ir pikta buciau 😃 O neina issipirkti pavyzdziui palatos kur viena butum?

03. May 2012, 10:57

labas rytas mergaites😀
na smagu pas jsu mamukas kas liecia orsu, pas mus atvirksciai lietus lietus ir viskas☹ilgas savaidgalis cia, labai norejau nuvaziuoti prie juros(silpnybe mano) pasivaikscioti, bet kad 11silumos ir lietutis, tai nei man nei mano seimynai nebutu smagu. mama atvazius tai gal cipelinu virsim nes labai jau noreiu😀
aplamai oras labai veikia nuotaika, va ir laikas greiciau eitu ir darbu atsirastu daugiau ir kieme pasiduoti su sunum ir i parka, na zodziu tikiuosi ir mes sulauksim silumos ir saulutes😀
beja as vakar buvau ligoninei, na jausmas net nezinau kaip papasakoti😀 musu ten su pilvais kokios 9susirinko, visos ziurim truputeli issigandusiso ir tuo paciu laimingos😀matesi kam pirmas vaikas kam ne😀 na ligonine tokia tikria svari ir grazi bei tvarkinga, tik labai nepatiko ta bendra palata kur paskui jai reikia ilgiau paguleti po gimdymo. tai vyrui sakiau darysiu vsika kad tik pati pasigimdyciau ir tada po kokiu 8valandu namo leksiu😀

02. May 2012, 20:38

Sveikos ,Nev skaiciau ,kad issimiegi prastai,as pastarasias dienasirgi prastokai ,bet as taimanau deloro nesman karsta ir pusle spaudzia 😀 Del lyginimo as retai kalyginu..nors viena diena isiutusi buvau ir islyginau visas vyro maikutes nes susiglamziusios nerealiai buvo.. bet taip tai ,tik kas butina jau jeigu kokia suknele ar kas taineisi susiglamzes 😀
Del oru Lietuvoje tai pranesasiokes tokias salnas kaip +2+5.. bet jos praeis greit.. jug jau ziedai zydi ,kastonu,liepos ir pns.. del to truputy salnu atsiras taip mociute sake 😃😃 bet dienom tai +20 visa dar sia savaite drasiai 😀Ir jokie lietucioo

1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 154