2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

12. May 2012, 11:49

mamaukai as skrusdelynus kepu jei turi fritiurine gali lahtus joje kepti bet jei keptuveje tai apie puse butelio aliejaus tikrai turi isipilti ir geriausiai rapsu nes nesvyla tiek 😀 o lahtus reik iskocioti labai plonai kad butu beveik permatomi tada deti i keptuveje ikaitinta alieju o iskepusius mirkyti meduje ir delioti forma 😀

12. May 2012, 11:32

Sveikos as ne i tema , bet ar esat kas kepusios skruzdelyna??Kas man gali paaiskint , ar kai iskepami lakstai keptuveje ir juos dedam i alieju verdanti tai ta tikra zodzio prasme visa buteli supilt i puoda ir laukt kol jis uzvirs??? 😃

12. May 2012, 11:19

na va vidurdienis or prasidejo oziukai eh kaip su jais kovoti man sunku nesinori pastoviai rekti ant jos ir musti bet kad kitaip neimanoma ☹

12. May 2012, 10:39

nu va kaip smagu girdeti spem ir va visa seima namie ir visi nuotaikoj😀 tikria tikiuosi kad puikiai praleisit laika😀

12. May 2012, 10:36

na gavos bet ne tortas o pyragas 😃bent jau man panasu i pyraga 😃 bet tobulesim pazadu 😀 o skonio nezinau dar nepjovem turbut tik ryt valgysim 😀 na ziursiu kaip bus gal su vyru ir siandien prapjausiu paragavimui 😀 o nuotaikos geros kolkas ir dukryte elgiasi pakankamai gerai nesioziuoja daug kad i darzeli nevezu 😀

12. May 2012, 10:28

labas rytas mergaites...
spem-o kaip tau smagu sianidena , visa diena suplanuota😉 ir tortas visai geras, o tu pergyvenai😀o kaip skonis, jau siandiena juk ir ragaut gali😀
o mes va atsikelem-jauciuosi kaip sudauzyta, nezinau kodel? va isismaudem, pusryciaujam ir grietu laiku vaziuosim broliukui moses basketo paziuret jai tiks.kolkas saulute sviecia, tikiuosi nera ir salta, tada su sunum i parka nuleksim dar.nieko ypatingo bet va galvos neskauda ir paciai geriau😉
na o kaip jus laikotes visso, kaip sveikatos ir nuotaikeles?

12. May 2012, 08:46

na va parodau savo gaminta meduti 😀

12. May 2012, 08:22

labas rytukas na pas mus irgi lyja bet protarpiais ne istisaina mes vakar pas draugus islekem vyro pagalbos reikejo siandien vakare i gimtadieni vaziuosim tai visa diena kaip ir pasiruosimo bus 😀 su dukriuku issimaudyti zadam kol pietus dukryte numigs as pasigrazinsiu 😀 o sekmadienis man bus poilsis jei vyras i darba nevaziuos 😀 jam vaiku rupintis reiks o as kojas galesiu istiesti 😀

11. May 2012, 20:46

na va mameul, oras visus planus visada pakoreguoja☹
man ir nesmagi siandiena diena, tikiuosi ryt bus geriau...planu kolkas ir nedaug, bet va ryt vaziuosiu paziuresi maziukui moses basketo tai jai tiks paimsiu, o paskui matysim koks oras gal i lauka su sunum iseisim....
kadangi pietuku abu pamiegojom tai ir vaiaks neeis miegucio 7, teks ilgaiu pasedet.dabar taip graziai saulute islindo, net namai nusvito😀

11. May 2012, 18:52

net nzn dabar istikruju, ka veikti??? lyja dabar ir ryt iki pietu zada lyti, kazi ar gausis mums su tuo zoologijos sodu, o taip tai net nzn i kaimuka nenoriu vaziuot, jau koki 3 savaitgali is eiles vaziavom, nu viskas priklauso nuo oru... eisiu dabar i lova atsigult,tv paziuresiu... visa diena beveik prie kompo prasedejau, jauciu kaip kojos istino... gana cia sedet 😀

11. May 2012, 18:11

nu pas mus lija daugaiu nei menuo tai tikiuosi kad saulute zinok😀 matyt slegis kinta uztai ir veikai....as ir seip turiu problemu su galva tai man kekviena nesamone ir iskart kankinuosi☹
tikiuosi nors truputeli praeis ir va jau ryt galesiu su sunum i lauka iseiti😉kokie jusu planai savaidgaliui?

11. May 2012, 18:04

nev buna tokiu dienu sako oro permainos arteja 😀 tai gal nuo lietaus ant saulutes pas jus pereis 😀o man panasiai va i vakara nes ryt lietu superkunija pranasauja tai nekokia dienele laukia

11. May 2012, 17:31

siandiena visa diena galva skaudi tai numigau ir va kavos atsigeriua ir niekas nepadeda☹

11. May 2012, 17:30

oi ir as noriu i zologijos soda😀 pa smus cia uk yra labai didelis kur su masina ivaziuoji ir visa diena jau ten praleidi....labai noreciua savo sunu nuvesti nes jau dabar toks amzius kai supranta tai manau jam labai paliktu ispudi...na matysim kaip cia bus, gal jai orai pasitaisys iki gimdymo dar spesim nuvaziuoti kazkur, labai noriu dar su situo sunum kazkokai kelione ispudinga dle jo aptureti nes paskui su mazuoju bus sunkiua jau.

11. May 2012, 16:36

Nu tai ar ne visas kunas gaunasi 😃 😀

11. May 2012, 16:18

mamukai nerikia viso kuno tepti tik ten kur dazniausiai atsiranda jos slaunys pilvukas visas ir krutine

11. May 2012, 15:52

as jau kokius 4-5 metus is eiles kiekviena vasara apsilankau, kartais ir kelis kartus per metus, o pries tai kokiu 3 metuku esu buvus,ai dar kokioj gal 7 klasej i ekskursija vaziavom su klase

11. May 2012, 15:31

aha dabar ziurejau internete .. vyras iki 2 dirba ,gaila.Bet reiktu i zoo apsilankyt buvau kai man buvo10 metuku ,pamenu kad tada irgi kazkokia svente buvo dainavo trys tigrai kazkokie vyrai pasivadine ,ir gime buvo kaip tik kaspinais apraisioti trys tigriukai , dar ft turiu tokia miela 😀 Atrodo vaziuojam i Kns daznai bet i zoo vis neuzsukam 😀

11. May 2012, 15:21

taip 12val.

11. May 2012, 14:55

ryt atidarymas??butu idomu atlekt 😀

11. May 2012, 14:29

noreciau ir dazniau taip pasivaiksciot, bet vienai su vaiku biskiuka liudnoka, va kai atsiranda kompanija tada gerai... atrodo, kad visos drauges mane pamirso ☹ rytoj kalbinsiu vyra nevaziuot i kaimuka, o i zoologijos soda varyt, vasaros sezono atidarymas, tai zaidimu vaikams bus, visokiu kitokiu dalyku, nu ir aisku gyviniukus idomu pamatyt, kiekviena vasara einam, bent jau po viena kart....

11. May 2012, 14:20

Spem nu tai zodziu visa kuna reike juo isitepti 😃

11. May 2012, 13:43

mamule13-saunuole kad tau taip iseina pasivaiksciot, as kelis metrus paeinu ir vsio☹
mamukas-ai kaip skaniai tu cia as ir megstu, visko turiu gal vakarienei riekes ir man tokiu salotu pasidaryti😀
mes va ka tik pavalgem pietsu su sunum, dabar biski sunku tai turiu pasedet, eisim turbut pazaisti...tetukas pranese kad gris tik sekmadinei tai dienos dar daugaiu prailgs☹

11. May 2012, 13:41

mamukai as eurovaistinej pirkausi 😀 medetku tepalas zinau irgi kad padeda as turiu toki pat tik is zolininkes tikru zoleliu pagaminta pirkausi kai mano pilvukas buso isbertas ir nuo striju jis labai gerai 😀

11. May 2012, 13:07

Grizau is vaistines , vaistininke kazkokia kvaila papuole ,pirma karta isgirdo turbut is nescios moters ka jai reike tepalo nuo hemarojaus : .. tai viena kiso tai kita .. as jai aiskinu kad as tai tkr ne ismanau kuris man padeti gali ,tai galu galiausiai kad nenusipirkciau kokio s... nusipirkau medetku tepalo tai jis nuo visko ,mamos pusesere klinikose dirba skambinaus sake jis turi padet ,O to Spem kur rasei isviso kai pasakiau pavadinima tai atrode kad is medzio kaip iskritus ,sake tokio neturi 😃
Prie kasos pardaveja mano dirbo maxei 😃 Vadinu mano nes dazniausiai pas ja apsipirkineju ,ziauriai maloni moteris :thumb: tai uz manes eile belekokia o mes kalbam apie nestukes 😃
Prisipirkau,vynuogiu ananasa apelsinu eisiu su jogurtu salocikes darytis :yummy:
O vyrui verdu ukrainietiskus barscius ir desreliu isvirsiu tegul kemsa 😃 Mamule13 saunu reike grynam ore buti 😉

11. May 2012, 12:26

sveikos, kaip gyvuojat? as tai neblogai, vakar buvom pasivaiksciot, taip visa diena beveik grynam ore praleidau, tai vakare sonus, kojas maude.. galvojau pavargus greiciau uzmigsiu, deja prasivarciau iki kokiu 3val nakties... nervuoja mane ta nemiga ☹ spem buna ir man su tais kremais, nesigauna kartais, nestingsta nors tu ka.... nors per savo gyvenima tik kelis esu bandzius gamint... bet pritariu nev, kai sau darai o ne kokiems sveciams, svarbu skonis o ne grozis....

11. May 2012, 12:02

na isvaizda nekokia toks jausmas kad tas tortas kreme plaukia 😃 nu bet ziuresim kaip ant skonio bus jauciu kad man tas krema nesigavo gal del to istizes toks 😃

11. May 2012, 11:57

va va butent-juk sau gaminai spem tai svarbaisuia skonis o ne isvaizda, o gal ci akoks naujas -dizainas😀
sekmes mamukas😉tau ir geros dienikes....

11. May 2012, 11:56

Isvaizda nesigavo ?Jeigu isvaizda tai nepergyvenk svarbu skonis geras 😀 O aslekiu i vaistine ir i parde 😉 Geros dienos..

11. May 2012, 11:55

man ir medutis laaaaabai patinka 😀

1 ... 92 93 94 95 96 97 98 ... 154