2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

11. May 2012, 11:51

mano megstamiausias medutis tik va kad nezinau kazko man jis nesigavo ☹

11. May 2012, 11:48

aha atidare buvau tada su tais zdz paskutiniais nukopijavus 😃 nu skanus turetu buti mano vyrui toks labai patiktu 😀

11. May 2012, 11:39

ikeliau is naujo

11. May 2012, 11:39

😀

11. May 2012, 11:38

tortuko receptas nereikia kopijuoti tu paskutiniu dvieju zodziu 😀

na jei ryt vaizdas bus grazesnis ilesiu pasijuokimui jei ne nutylesiu ir gal niekas neprisimins kad kepiau torta 😃

hm..man psl ismeta nerastas

11. May 2012, 11:37

skonis geras bet nu jau vaidzelis tai tragiskas nezinau kaip kitiems pavyksta nes man nesigauna nors su plyta trenk reiks siandien dar biskvito lahtu nusipirkti nes kremo liko ohohohoo tai gal su biskvitu gausis geriau 😀

11. May 2012, 11:37

nu jau nu jau spem😀svarbaiusia kad skanu butu😀

11. May 2012, 11:36

na va sulipdziau as ta tortuka galiu pasakyti nekokia is manes konditere ☹

11. May 2012, 11:32

dekui mamukas....

11. May 2012, 11:28

Koki torta dariai as vis noriu koki pasidaryt bet bijau kad susiksiu kaip viena karta dariau dariau bet s** 😃 Aciu uz patarimus nuejus i vaistine pasikonsultuosiu nagi del tu tepaliuku . Man dbr net baisu i wc iseiti atrodo o jeigu islys zarnele ten .. ☹ Nu gera tema Tortas ir Hemarojus 😃😃 Nev linkiu kad ir nepajaustum 😀

11. May 2012, 11:26

as ir turiu net 2 dirzus skirtingus bet man nepadeda zinok spem☹

11. May 2012, 11:24

gaila tik tas dirzas labai nepatogus kai sedziu ☹

11. May 2012, 11:24

as jei einu kur toliau uzsidedu spec dirza tai jauciuosi kaip be pilvo 😀

11. May 2012, 11:23

o po gimdymo as naudojau va ka nuo gemarojaus pavadinimas PROCTO-GLYVENOL

11. May 2012, 11:22

labas mamukas -eina sau kaip nesmagu☹nezinau nieko apie tai bet esu girdejusi kad nesmagus dalykas....bet nenusiteik blogai, va pasitvarkysi biskiuka ir paciia gal geriau bus ir nuotaikos atsiras...
oi zianu ka turi omeny kai sakai kad pilva tempia, amn sakau jau kas dienininis jausmas ypac jai kur toliau riekia paaeiti tada isvis tokai nerangi ir liudna pasidarua☹ bet va nieko tokio mamukas-nors pailsesi tu siandiena😉

11. May 2012, 11:22

o torciukas tik ryt bus valgomas nes nuo padarymo turi buti 12val saldytuve 😃

11. May 2012, 11:21

mamukai as turiu tepala kuris man po gimdymo vienintelis padejo atsikratyti to baisaus hemarojaus tuoj nubegsiu paziuresiu pavadinima o drauge dabar va pasigimdzius jai gydytojas patare lioton tepalu tepti ten kur gemarojus yratai sake per 1sav nueme ir nekenksmingas nescioms tai gali ir tu pameginti sakiau as meginsiu jei nepades liotonas vel imsiu savo tepala na lekiu paziureti koks pavadinimas

11. May 2012, 11:15

Labas rytas Spem siusk savo torta cia mielai suvalgysiu 😃 Oi o man tai nuo vakar vakaro nuotaika kaip nukrito tai iki dabar tokia s***.. pasirodo turiu bedele- hemaroju ,gerai kad neskaudus ir visai mazytis ,begsiu pavalgiusi i vaistine tepaliuko nusipirkt nes zvakuciu kiek zinau nesciom negalima.. Tai jau aisku kad pagimdzius irgi turesiu sia problema..siandien ryte 7 ,kai vyras kelesi i darba ir mane pribudinio,pradejo pilva mausti gulejau kai lavoniukas,tai vyras paguode kad mazyle dideja ir tempe tau ten viska ,nes jau senai skundziausi nugaros ar pilvo tempimu 😃 planu siandien jokiu neturiu tik namie sedet nes nuotaikos kaip sakiau nera .. Ka jus zadat ?

11. May 2012, 11:15

nu isvis kaip pasakoj tau spem, nesciai ir svoris krenta 😀
man ir geguzes 31 pas mw tada jau daznaiu kiek zinau teks lankytis, ziuresiu ka papasakos, nors pas mus tie susitikimai uzima 5min nieko ten gero nepasako, paklasuia kaip juatiesi, pamatuoja pilva ir pasiklasuo sirdeles-viskas ka ji padaro😀

11. May 2012, 11:07

aha kai sveikata gera ir nuotaika pagereja 😀 o dar ir kg krenta tai is vis super 😀 jokiu dietu nebereiks gal iki gydytojos apsilankymo islaikysiu esama svori birzelio 1d man teks apsilankyti pas ja nes i dekreta jau isleis 😀

11. May 2012, 11:04

saunuole spem😀 ir nuotaika jauciasi jau pas tave siandiena😀

11. May 2012, 10:55

na pa mus ryte nulijo dabar dusna lauke bet lyg ir lyti noretu vel tai kolkas kepu o po to ziuresiu gal pasivaikscioti islysiu 😀

11. May 2012, 10:46

labas labas visims😀
spem-nu tu saunuole, va sakaiu geriau kita karta pailseti, o paskui matai kaip jegu prisikaupia😀 mes susunum tik ka nulipom i apacia va kavos pasidariau, vaikui pusrycius padaviau o tu jau baigi torciuka-nu saunuole...
mano sunus kazko sianakt susuko mane, nueaju paziureti o jis kazko susigraudines visuri nakties, tai parsivedziua pas save nuo 1.20 ir neuzmigo ilgai iki 4bet jis ramus pas mane, pats su savim snekasi, nebent pasaukia mama kad pasakytu kad myliu😀tai uztai si ryt ilgaiu miegojom iki 8.negaliu patiketi pas mus saulute sviecia😀 gal nelabai silta bet nors nelyna, tai jau imeciau skalbtis, nesiu lauka😀
nezinom ar siandiena tetukas gris tai dar nuotaikos tokios nenusistovejusios....
kaip jauciates kaip pilveliai, kokie planai mergaites siandienai?

11. May 2012, 10:26

na va jau ipusejau kepti torta tikiuosi skanus bus 😀 jegos manes nebeapleidzia 😀

11. May 2012, 09:11

na merginos nesipykstam o musames 😃 😃 😃 juokauju aisku 😃 LABAS RYTAS pamirsau pasisveikinti 😀 siandien jauciuosi jau geriau kartais pilvuka suskausta bet jauciuosi tikrai gerai ir galva tiek nebesvaigsta tad siandien manau bus darbinga diena o ir lietutis nulijo tai labai gaivu lauke 😀

10. May 2012, 21:17

😀)

1 ... 93 94 95 96 97 98 99 ... 154