2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

15. May 2012, 15:30

na mergele35-jau pirma zingsni pasidariai😀 geriau jausiesi ir susitvarkysi iki galo😀
mums va siandien ajau 32savaites...

mergele35 mergele35 15. May 2012, 15:17

sveikos, as ir tik is rusiu dar tesugebejau rubelius parsinesti ir truputi susirusiuoti o dar reik issiplauti kazkur susideti juos😀visai neturiu jegu☹

15. May 2012, 15:03

na spem-nera cia blogai, malonumas, tik va kai turi paskirstyti pinigus tai sunkiau😀 man daug kas is pirmo like buvo tai riekia tik kai kuriu dalyku dasipirkti, nes pirmas gime ir pirmus metus augo Lt, tai atvaziuojant ci akuriu daiktu jau nenaudojau buvau pardavusi tai va dabar is naujo pirkau, bet va ir lovyte ir vezimas broliuko😀 dar liko man lagaminas, leliukui megstukas(niekaip nerandu be kapisono☹ uztai niekaip negaliu nupikrkti)ir va misinukai paskutini menesi kad butu jau paruosta viskas😀pas mane viskas dar spintose neparuostas niekas apart lovyte sustatyta, sakaiu viska paskutini menesi liepos pradzioj jau sudeisu kaip turi buti, dabat neriekia kad dulkytu😀tiesiog kai viskas jau namie, paciai ramiau.tik va rubelius jau esu issiplovus, issilyginus ir susidejus kaip priklauso😀

15. May 2012, 14:52

nev saunu kad baigineji susipirkti o manes dar tik laukia 😀 vpirkiniu pirkimo maratonas 😃

15. May 2012, 14:50

labas rytas mergaites😀 tai sakot ir pavargstat-as irgi☹ kaip nuotaikeles?
as va nuo ryto lekiau su drauge kavos atsigerti i miesteli, dar pasivaiksciojau, kaip tik paziurejua gelyciu ri braskiu labai noriu nors kelais del vaiko, tai kai susitvarkysiu kiema ir kai orai pageres, jau leksiu pirkti😀 dar pasiemiau adapterius kedutei tai jau baigiu viska vaikiukui is riekalingu daiktu didesniu ir isigyti....
jauciuosi normaliai tik mazasis jau toks aktyvus jau jai ne taip pasilenksiu ar atsisesiu tai iskart pasisako😀

15. May 2012, 13:42

tai kad neiseina ka tik baigiau kurti internetini puslapi tikiuosi vyrui tiks 😃

15. May 2012, 13:16

Tai ir patingek ,nieko nenutiks 😃

15. May 2012, 11:54

na mane tinginys uzvalde tingiu bet ka daryti nors zinau kad reikia bet tingiu tai nieko gero ir nedarau 😃

15. May 2012, 11:39

Sveikos o savijauta neprasta ,dar guliu lovoj tai jokiu sunkumu nejauciu 😃 kaip taviske?

15. May 2012, 08:38

beja LABAS RYTAS 😀 kaip laikotes kaip jusu pilvukai kaip savijautos 😀

15. May 2012, 08:38

oi kaip aslaukiu kada vyras man siltnami sustatys zyziu jam kasdiena o tas vargselis darbais apsikroves neturi laiko tai vis pazada savaitgali na ziuresim ar si savaitgali man sustatys tikiuosi kad sustatys 😀

14. May 2012, 23:04

as ir jau jauciuosi nerangi, greit pavargstu ka nors padirbus, pvz pasiurbliavus du kambarius bunu jau visa slapia, reikia butinai prisesti... labai megstu gelynuose krapstytis kai i kaimuka nuvaziuoju, bet ir reik pertraukas daznai daryt, sunku ju buti atsitupus....

14. May 2012, 21:41

ne kazka daugiau 😀

14. May 2012, 21:33

oi mamules jums tik du menesiukai man du su puse 😃

14. May 2012, 19:19

Man tik nuo dabar jau pradeda eiti nestumas sunkyn 😀 Pasidarbavau Nev ,pavargau tikrai labai 😀

14. May 2012, 19:03

ssveikos mergaites😀 mamukas jau pasidarbavai?
mamule13, sveikinimai su 31savaitele😀ale tu saunuole v asus voriu isvsi neturi bedu...
spem-na cia uk tik du kartus daro scena, per pirma tik pasiziuri patvirtina nestuma, o per antra daro issamu matavima ir jai mato pasako lyti. na mums pasake kad bus berniuaks 100procentu tik kai islys.tikiuos neapgavo nes man butu sokas turbut ant stalo ir as esu pasiruosus berniukui, nes va is sunaus liko viskas ir nupirkau kelis daiktus ligoninei....ir seip moraliskai esu pasiruosusi sunui😀
jo mergaites du menesiukai😀 kai ziuriu sveikata ir kaip judu ka galiu padaryti tai man tie du menesiia labai daug, bet va kiti niuansai tai atrodo kaip viskas jau greitai😀

14. May 2012, 18:48

Mums snd irgi 31 pilnos savaiteles 😀 Eina 32 sav 😀 Pora menesiuku ir jau supuosim

14. May 2012, 18:12

sveikos, mums jau 31 savaite... spurda mano mazylis, neduoda mamytei vis ramybes 😀 siandien buvau pas savo gine, svorio kelis simtus gramu tik priaugau nuo praeito apsilankymo, viskas gerai. isleido mane jau i dekreta, tai kita savaite nusimato apsilankymas sodroj. kai pagalvoju, kiek jau nedaug liko laiko, ir su mumis gyvens dar vienas seimos narys 😀

14. May 2012, 17:58

na va mukuti musu srandukus dabar spaudzia leliukai daug netelpa todel ir persivalgom nes nezinom kiek i juos galim ideti 😃 as tai va per visa diena nieko doro nebuvau valgius tai dabar parsiveziau dukriuka ir saltibarsciu uzvalgiau tai nera sunku nes visada valgydavau po du bliudukus o si karta tik viena 😀 sakiau geriau antra karta pavalgysiu veliau jei benoresiu nes prisikimsti skarndy nesinori 😀

14. May 2012, 17:52

Sveikos dar karta gryzau nusikalusi is miesto .. guliu ir nieko nenoriu ,privalgiau kad net bloga 😃

14. May 2012, 17:51

tai laukiesi antro berniuko 😀 smagu kai zinai o tau jau 100% patvirtino ar dar ne? nes as tai nezinau o gydytojui speti neleidau 😀

14. May 2012, 17:13

manau kad tai normalu, as ir save esu nustumus i sona, viskas kolkas apie mano abu berniukus😀

14. May 2012, 17:05

aha atrodo as apseisiu be kokio daigto svarbu dukriukas viska tures 😀

14. May 2012, 16:08

tai jau taip ir yra spem-kai vaiku yra visada jiems pirmenybe skiriam, tokios jau tos mamos😀

14. May 2012, 16:04

saves nelabai turiu kaip lepinti bet va mazuosisu tai palepinsiu 😀

14. May 2012, 16:01

na spem, savo finansu kaip savo, juk seima, bet va aplinkybes nevisada leidzia kaip mes norim☹ as ir va noreciau daug visko bet deja☹ sustatom kas pirmoj vietoj o paskui jau ziurim kas ir kaip😀
nieko va iseisi i dekretine sir tada galesi pasilepinti ir pati ir vaikiukus😀

14. May 2012, 15:55

as irgi noriu kad darbai judetu vyras aria nuo ryto iki vakaro taip norisis man prisideti kazkuo bet sedziu ir liudziu sunku man kai neturiu savo finansu mazai galiu ir save palepinti ir vaikuti ☹

14. May 2012, 15:50

na tikiuosi kad pageres, pati kalat si karta, tiesiog zinai kai esi su vaiku labai sunku kazka apskaiciuoti.... jo jau 15, bet mums vsiai kitaip atrodo, va vakar su vyru kalbam, paklause uz kiek laiko mano gimtadienis , sakau lygiai uz menesio(vakar buvo) sako tai palauk juk vasara, sakau taip taip juk jau paskutinis pavasario menuo....kadangi pas mus tokei orai tai mes pavasario siemet visia nepajutom☹ mano kiemas netvarkytas ir neparuostas, nes vien lietus☹visiskai nesijaucia kad vasara arteja, na bet tikiuosi kad po biskiuka ir pas mus pasitvarkys orai.taip norejau pasodinti braskiu vaikui bet kai taip lyja tai jos iskart butu supuvusios, sakaiu jai orai pageres va tada ir pasodinsiu...dabar tik gelyciu labai noriu pakabinti, vis vaizdas kitoks😀

14. May 2012, 15:41

nev pailsesi pagulesi atsigausi bet dabar visa vakara stenkis guleti ir ilsetis ryt turetu pagereti 😀 o as negaliu patiketi kad ryt jau 15d puse men net nepajutau kaip greit prabego dar 15dienu ir dekretas kaip laukiu 😀

14. May 2012, 15:37

oi mes ir ka tik grizom is miesto, dar iki parduotuves uzsukau, nepasikaiciavau ir per daug teko panesti tai dar ir dabar negaliu atgauti sveikatos☹ kazko negeria jauciuosi matyt per daug sau leidau, kad tik nebuciau prisidirbusi. ot vista-pati nepaskaiciavau☹ va dabar pavalgem, atsigerem kakavos, vaiaks tv vaiakm ziuri o as ant sofkutes parkrisiu net tikria ne kaip jauciusoi☹

1 ... 90 91 92 93 94 95 96 ... 154