2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

16. May 2012, 17:15

arba mamukas pati ka nors paruosk, vakariene, koki desertuka skanu, zvakiu sviesoj pasedesit dviese, manau tikrai vyras ivertintu tavo pastangas. va as jau pagulejau valandziuke, burokeliu taip ir neuzstaciau virti, tai zirniu sriuba isviriau. taip skaniai dabar samteli suvalgiau, eisiu dar isipilt jauciu 😃 mano kleckas dar miega pietuku, tai galvoju kuom cia man uzsimt.... :/

16. May 2012, 15:31

taiva reik mislyt kazka 😀

16. May 2012, 15:08

tai ziurint kokai dovana mamukas. jai kazkokia ipatinga tai gal ir is dovanos sugalvoti gali, o seip gal ir kur vakarienes nusivesk ar seip koki siurpriza va kol leliuko nera tai galit abu kazkur iseiti😉

16. May 2012, 15:06

kaip pagalvoji kaip oras mus visgi veikai....
mamule13-gerai va tavo sunus pietu meiga tai laiaks tau pailseti irgi gali.
mamukas-na kad tu rupiniesi savimi as net neabejoju😀 bus laiko ir kai leliukas atsiras sau, pamatysi😀as vieninteli kuom galiu pasigirti vadinamai kad tepu visa nestuma pilva ir nepamirstu kad neatsirastu striju😀ir va dabar truputeli paauginau nagus tai nusilakuoju...bet va laukiu birzeli jau eisiu plaukus pasidazyti ri pasikirpti, paskui jau tai tik po gimdymo kazkada ir va laukiu kol pedikiura pasidaryti, kadangi pati nebegaliu tai eisiu kad padarytu veina birzelio pradzioj o kita liepos pries gimdyma...jai kisene leistu tai jauciua pastovaii tuom megauciausi....😀
as va ir galvoju ka ci anuveikus, issinesiau i lauka skalbinisu tai salta niekur nesinori eiti i parka☹ eisiu vakarienei pica kepsiu pagal oliveri, nors keliu ingridiantu neturiu bet neiko pakeisiu kazkuom😀

16. May 2012, 15:03

Nev manoji irgi zinok pilve labai jau judri pasidarius , rytais jau apstojo truputy mamai kaulus lauzyt ,bet po piet,vakare nu sakes kaip varo 😃 Dabar kaip tik rasau ir jauciu kaip zaksi 😀 Merginos,arteja vyro gimtadienis , dovana jau zinau ka pirksiu ,bet nesinori tik paimti iteikti ir viskas tuo uzbaigt gimtadieni.. kuo dar nustebint butu galima???

16. May 2012, 15:00

Pas mus irgi oras fu fu fu fu .. islindau nesenai is duso ,issiploviau plaukus , nesidziovinau si syk su dziovintuvu biski pailseti leisiu jiems nuotu dziovinimu ir tiesinimu 😀 Ne viena spem cia lepinas ir grazinas , as vakar irgi kauke uzsiteskiau ant veiduko 😃 kaip sakau kol nepasigimdem turim dar laiko save palepyt,o poto bus plaukai i kuoda ,treningai ir i trasa vaiko prieziuros 😃

16. May 2012, 14:43

labutis, oij pas mus oras tai nekoks, lija dabar... gerai kad is ryto geresnis oras buvo tai spejau po parduotuves pasiduot, nusipirkau basutes 😀 o planai tolesniai dienos daliai tai net nzn.... verdu karka, dar burokelius reik uzkaist, labai barsciu sriubos uzsimaniau, tai virsiu... sunus jau lovelej pietu miego ruosias, eisiu ir as gal biskiuka pagulet... kai toks oras niurus, tai taip ir traukia mane i lova 😀

16. May 2012, 14:30

na ka veikinejat? spem-dar vsi graziniesi😀
mes va ka tik is darzelio, oras apgauligas, saulute islidusi bet vejas ir salta velnias....kazi akip mes ci asu pasivaiksciojimu siandiena...
va grizom is darzelio, papietavom lengvai, sumustinis su kakava😀ir va kojas patiesiau😀mano mazasis tiek pilve duodasi kad siaubas, judrus paskutinem dienom labai....

16. May 2012, 12:26

na matai as jau zinau kas tai gimdymas, tai ten lengvai neissisuksi bet kokiu atveju😀 bet bandau tiketis kad pati pagimdysiu ir neriekes jokiu pagalbu....

16. May 2012, 11:08

Sveikos,oi Nev as tai negalvoju kad bus lengvas gimdymas,nusiteikiu blogiausiam 😃 Kad paskui viskas neatrodytu taip baisu 😃..kaip bus taip. Spem tai seneliai ka veike?😀 Arba drauges paprasyk ,mergina jug jau paaugus nera bedos su ja 😀

16. May 2012, 10:42

saunu 😀

16. May 2012, 10:27

mes ir siandien aneturim planu, va sunu tuoj vesiu i darzeli, pati paskui grizus patinginaisuiu apsimetysiu o paskui kai pasiimsiu gal i parka koki iseisim nes oras visai neiko....

16. May 2012, 10:27

sveika spem-nu tu saunuole kad save priziuri, tau gerai dar koju nagus nusilakuoji, as jau niekaip☹ eisiu birzelio pradzio pasidaryti pedikiuro tai labai jau laukiu....
as ir pergivenu del sunaus, bet ci akur gyvenam gyvena lietuviai ji turi dvinukes ir va jai paciai gimdyti rugpjuti, tai sake jai kartais prasidetu vsikas netiketai ar nakti tai sake paziuretu mano berniuak kol mama atvaziuos. o seip tikiuosi kad mamai iseis pabuti su sunum kol as grisiu su leliuku.bet jai kartyais kas negerai tai tada jau vyra stures pasilikti su sunum o as viena vaziuosiu. na bet tikiuosi kad viskas iseis gerai ir va vyras bus su mumis o sunu mama mano paziures😀cia labai sunku suplanuoti, kadangi mano mama gyvena geru pora valandu nuo musu, o ir vyras dirba kur kelione namo apie pora valandu siuo metu uztrunka tai va jau labai sunku suplanuoti. na bet as optimiste tikiuosi viskas bus kaip suplanavom😀

16. May 2012, 10:16

nev mane ir nesamoningi sapnai lanko karai 😃 visur karas vyksta 😃 ir pati nesuprantu ka tai galetu reiksti o kad gimdyma sapnuoju tai man truputuka neramu kur dukryte reiks palikti nes visi aplink dirbantys o vasara darzeliai nedirba tai turiu galvos skausma 😃bet tikiuosi viskas bus gerai 😀 o siandiena tai patinginiausiu palepinsiu save jau palindau po dusu nusilakavau koju nagus eisiu sriubyte isvirsiu pietums vyrui ir eisiu ranku nagucius nusilakuoti plaukus susitvarkyti pasilepinti kokia kauke na ziuresiu kaip laiko bus 😀

16. May 2012, 10:00

na labas rytas mergaites, kaip jus laikotes, kaip savijauta, kokie planai siandienai?
mamule13-oi neblogai butu i ta sarasiuka mums papult kad nerieketu stresuoti ir panaisai.as dabar ir nezinau kiek ir kaip po pirmo nestumo numeciau bet va dabar turiu daug daugaiu nes kai netekau leliuko man susivele organizmas ir per kelias savaites priaugau 7kg ir va nenumetusi pastojau su musu leliuku o dar ci apliusas tai va isviso labai duag kg ir juos riekes pasinaikinti, o mano organizmas labai sunkiai man pasiduoda, ir as labai depresuoju dle svorio tai zinau kad bus tikria nelengva☹
na bet nieko kaip nors, dabar svarbaiusia issinesioti iki galo, lengvai pagimdyti ir kad leliukai sveiki butu, o paskui kursim temele kaip jauciames po nestumo ir kokios tada bedos mus lanko....
mergaites norejau paklasuti kaip jums su sapnais? nu mane tai nesamones kankina paskutiniu laiku, siandiena sapnavau kad vyra musau-nesamone kazkokia☹

16. May 2012, 08:59

sveikutes jau snekat apie pogimdyvines depresijas 😃 mano su pirmaja dukrele gimdymas truko 11val kirpo 10cm negalejau atsisesti 2sav o kaip i toleta iseiti buvo ziauru hemarojus prasidejo metus laiko gydziausi nu zodziu kosmaras dabar esu tam pasiruosusi vaika pranasauja didesni bet manau bus viskas gerai nusiteikiau betkam nes noriu to angeliuko kuris manyje vakar pas drauge buvau sunku man su pilvu bet jos dukryte dziaugiausi iki paskutines min 😀

15. May 2012, 22:23

sveikutes, gintaryte ilsekis ir maziau nervuokis, viskas bus gerai.... nev as ir noriu i ta pati sarasiuka kaip ir tu 😀 kad kristu svoris po gimdymo.... 😃 su pirmu 10kg priaugau po gimdymo. ir man labai daug laiko reikejo atsigauti moraliskai ir fiziskai po gimdymo, nepilnai metu, pradzioj depresavau del savo svorio labai, jauciausi pavargus, bet kai mazyliui sukako kazkur puse metuku prisiruosiau susiimti ir numeciau tuos 10kg per kelis men....va cia ir man sunkus etapas buvo, reikejo visiskai pakeisti savo mytybos iprocius, buvau pripratus daugiau vakarais ir veliu paros metu valgyt, o po to i lova... taigi kiekvienai individualiai, kada atsigaunama po gimdymo...

15. May 2012, 21:51

va va gintaryte, kaip mamukas sako viena visa nestuma su tokiu pilvu isvaiksto-as gyvas pvz, labai daznai sukieteja, klausausi savo organizmo ir tiek...o tau dabar tieisog poilsis geriuasias vaistas, tikekimes nieko blogo i rnebus, tieisog tik neprisigalvok nesamoniu ir visko nesutirstink pati sua nes ci alabai svarbu ri geras nsuiteikimas.....taip kad kojas aukstyn, i lova, ziuri tv, skaniai valgai, leidi draugui tavim rupintis, klausai ka daktarai sako ri galvoji kad viskas bus geria-tada taip ir bus😀
na mamukai as apie isvaizda pirmai ir neturejau omeny, turejau omeny kaip viskas aplamai. o be to ir isvaizda zinai kiekvienai skirtingai(nekalbu apie save) viena labai greitai numeta priaugtus kg, o kitai labai ilgai uztrunka nes ci azinai viduj kaip rieklai susidelioja, aisku dar genai savo daro, o kitos kaip tik po gimdymo labai sukusta. man va organizmas nuo gimdymo pasikeite, tik gaila kad ne kaip pasakoj ir nesukudau☹ bet pirmai mano medziagu apykaita buvo labai greita o va po gimdymo ji suletejo, ir ci ajau ne mano jegose pakeisti tokisu riekalus....bet as va dabar svajoju kad pati pasigimdysiu, kadangi su krutine zinau ka darysiu(bus sunku, bet niekur nedingsiu) tik va labai noreciau kad dievas i ta sarasa irasytu kur po gimdymo nukrenta svoris ir tampu liekna😀))))))
zodziu kad ir kaip ten bebutu, tikekime skad visom bus viskas butent taip kaip noretumem😀lengvas gimdymas ir sveikas vaikutis😀

15. May 2012, 21:24

Nieko nedaro ligonineje tiesiog guli ramybes busenoj duoda siokiu tokiu vaistuku ,miegi-ilsiesi.As iskart guliau i ligonine nes zinojau kad namie tai indus reiks plaut tai dulkes valyt ,kad ramiai nepabusiu.Bet tau jau i pabaiga nestumas tai jau tau kas gali atsiitikt blogo tai pagimdyt anksciau ,o man kai buvo tokios bedos man buvo tik puse nestumo,tad galejau ir persileist.O siaip nesinervink galvok apie gera ,ripinkis savim,draugas tegul palepina jus dabar ir viskas bus gerai.Kiekvienai matai skirtingai,viena isvaiksto visa nestuma su kietu pilvu ir nieko o kitai gali buti tai ir labai pavojinga.. manau po tu keliu dieneliu nueik pas gine apziurai ir pasakys ji tau ar pasitaise ar ne .Nev oi tai tau jau ne kas ,jeigu ir su krutimis problemikiu buvo,ligonineje gulejai ..nu taip tokiu atveju tkr sunku . Na taip antro vaikelio moteriai nepatartina gimdyt be 2-3metu tarpo kad atsigautu pilnai viskas susitvarkytu . Bet savijauta ir kuno formas galima atgauti greit ,tik reike noro tureti ir valios 😀

15. May 2012, 19:39

na mamukas as cia primilinariai, nes kaip skaia niekad anieko nezinai...as va pasigimdziau, sunus renimacijoj gulejo 9paras grizom tada pora savaiciu su krutine kankinausi, tada vel i ligonine ir isoperavo abi krutis, tada savaute ligoninei ir dar du meneisus kas dien pas daktarus nes krutines neuzsiuna o turi vaziuoti vis drenus pasikeisti ir vsi tave priziuri tai va jau 3meensiai kaip nieko. o seip pagal statistika moters organizmas atsigauna po 3metu...taip kad cia zinai kaip kam.aisku neisim ri neverksim menesiu menesiais, bet kad po gimdymo riekia laiko moteriai atsistoti i vezias tiek fiziskai tiek moraliskai tai faktas, o kiek tiksliai-kiekvienai individualiai ir va suplanuoti manau labai sudetinga tai.

15. May 2012, 18:48

tai jeigu neprais man per penkias dienas gultis y ligonine tada o ka ten daro ? nesvarbu ant kokio sono gulesiu. o kiek to vandens reik isgerti nu mamuk aciu uz info tikrai nusiraminau. tik tiek kad mano draugas jaudinasi kad nebutu komplikasciju blogu ..

15. May 2012, 18:15

Gintaryte- man buvo taip,kaip tau ,20 sav israse magnio ,bet nepraejo ,guliausi i ligonine.Patariu nestresuoti visiskai,ir daug guleti ant kairio arba desinio sono,tik ne tiesiai , kaip tau patogu jeigu nenori pakliut i ligonine.Is savo patirties sakau .Ir gerk vandenuka nes mane priziurejus gydytoja sake gert gert gert ,vanduo,poilsis ,atsipalaiduos tau ta gimda ir viskas bus gerai

15. May 2012, 18:11

Nev nu as nemanau kad man po gimdymo atsigauti reikes puses metu . Skausmai jau po keliu dienu uzsimirsta nes buna apie ka kitka galvoti apie leliu o ne apie skausmus 😀 ,ir jeigu pagimdyt iseitu be plysimu kirpimu tai butu super viskas daug geriau sugytu,susitrauktu,manau uzteks poros menesiu man atgauti formas.Nes ne daug priaugusi .Aisku gal mane apims depresija . Arba gal suplysiu labai ziauriai ir gys sunkiai ,nu jug visko is tiesu gali buti ,niekas cia nezino kas kaip bus 😀

15. May 2012, 17:52

sveika gintaryte-nesu susidurusi ir patarti tiksliaia negaliu nieko, tik tiek kad dakatre manau teisi, tieisog turi kuo daugaiu ilsetis ir nepergyventi-kaip pati sakai, pamatysi viskas bsu gerai, nebedaug liko palaukti😀 stiprybes tau.

15. May 2012, 16:57

laba diena mamytes buvau sende nuejusi pas sawo daktare ,ziurejo pilva tai sako toks kietas gimda susitraukusi ar ne taip supratau db israse magnio pagerti jeigu neatsigaus 5 d tada vaziuosiu y ligonine , nusiminiau kaip pasake;/// bet negaliu sakyti kad mergyte mana nejud tikrai jauciu kaip mane spardo 😀) db jau 30 sawaiciu . liko keli men tureciau pagimdyti bus viskas gerai as manau nes tikrai laukiama mergyte yra gal kam taip buve ir ka daret pasakykit sawo nuomone nes idomu ... tai db sake guleti lovoj isejau y dekreta jau nuo sende ...

15. May 2012, 16:17

na mamaukas-teks dar biskiuka po gimdymo ri padejuoti nes ir ten ir ten skaudes, riekes geru puses metu kad jau bent jau galetumem ikvept oro😀 tik aisku ta savijauta bus kitokia😀oi to smoterys-ko tik nemaciusios ir nepatyrusios😀

mergele35 mergele35 15. May 2012, 16:09

as jau nepamenu tokiu dienu☹

15. May 2012, 16:08

Kas cia beliko ..jausimes gerai ,kada pagimdysim visos 😉

15. May 2012, 15:58

nu jo bet zinai buna dienu kada geriua jauciames😀

mergele35 mergele35 15. May 2012, 15:45

tai kad geriau kazi ar jausiuosi tik blogiau 😀nestumas juk arteja i pabaiga

1 ... 89 90 91 92 93 94 95 ... 154