2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

19. May 2012, 18:55

Nu taipkecupa as pilu ,bet truksta tokio riebaliuko man 😀 atrodo ir aliejaus tkr negailejau .. nezinau ,kazko truko 😀 dabar kiausinius farsiruojam😀

19. May 2012, 17:25

na plovas ir turi buti sausas juk prie jo pilasi arba keciupas arba grietine cia jau pagal skoni kaip kas megsta 😀 ir aisku rauginti agurkiukai kas neisvengiama 😀

19. May 2012, 16:31

isivaizduoju ,kad greit,jug skanu 😉 pavalgem mes jau plovo,tik man jis kazkoks sausas gaunas

19. May 2012, 14:55

as paprastai peciuj viska gaminu plovus ,kugelius ,apkepus ,net duona kepu namine tik retai nes buna kad pabosta bet kai iskepu tai ohhohohohoho kaip greit ji dingsta 😀

19. May 2012, 13:20

As taip darau 😀)

19. May 2012, 13:01

issiverdu ryzius bet neperverdu 😀 po to keptuvej pasikepinu morkas svogunus ir aisku desryte bet jei tu turi mesa gali pirma mesa apkepinti po to svogunus sumesti su morkom imesti isvirtus ryzius ir pakepinti aisku prieskoniuku nepamirsti o jei su desryte tai as dar ir grietines ir truputi keciupo imaisau kad nebereiktu deti 😀 o su mesyte tai nededu 😀biresni ryziai buna 😀

19. May 2012, 11:22

neturiu ryziu 😃 bet eisiu manau i parde.. kaip dariai t atinginiu plova?😀

19. May 2012, 11:15

mamukas as padariau tinginiu plova 😃 greita ir skanu

19. May 2012, 10:35

As irgi nzn ka padaryti valgyti .. issiemiau mesos gabala ,o nzn ar kepsni ar ka 😀planai savaitgaliui tai snd vaziuosim mamos buta dar issiurbsim,dulkes nuvalysiu kad gryztu i svaru ,ir tiek snd .,o ryt i oro uosta ,vezimuka pirkt 🎉 dar kurnors kaune pasimalsim.. Oras geras 😉

19. May 2012, 10:33

Labas rytas ,Spem tai saunuolis vyras ,kad pasiskambino pasisakydavo vis .. Maniskis irgi kazkada buvo bare su draugais tai vis pasiskambindavo,galetu maniskis ir dazniau atsipalaiduot su jais 😃Toks naminukas jis pas mane ,laukia kada pasigimdysiu sake tada truse pramogausim 😃😃 Nev - mano ir mano mamos santykiai ne itin tobuli , nes zinau ,kad pati mamai pridariau visokiu problemu siokiu tokiu 😀 O dabar kai pradejau gyvent su vyru , laukiuosi , visai kitoks ir poziuris jos i mane ir sutariam geriau daug ,ji manes taip nekontroliuoja o ir as kaip busima mama jau i daug ka ziuriu kitaip 😀 Noris susitvarkyt namuskad nebaksnotu pirstais ir nenervuotu manes cia dulke,cia tas cia anas 😃😃

19. May 2012, 10:05

na pas mus vyras jau isvyko i darbeli nes turi daugybe reikalu ryt vaziuoti zada i lenkija tai lauksim lauktuviu 😀 o mes su dukryte namus niuokojam 😃 masinos neturiu vyras su mano isvyko tai sedesim namie 😀 reik kazka sugalvoti padaryti valgyti bet neismanau ka :/

19. May 2012, 09:44

labas rytas mergaites😀
mamukas-kazkaip keista va skaitau kad turi pries mama pasitempti vadinamai.pamenu mano drauge geriuasia LT irgi taip pat, niekada nepavydedavau jai,nes maciau kiek jai streso kainuodavo☹ geria kai as su mama neturiu daryti nieko ko nedarau iprastai.vieninteli ka nuo mamos kartais slepiu tai bedas kad jos nenervuoti, o daugiau viskas kaip ant lekstutes, dziaugiuosi santykiaias su mama- ir pasipykstam ir pasitariam ir padiskutuojam😀
na va spem-saunuolis vyras😀
mes vakar ir pasiemem teveli, nuvaziavom maisto, kaip gerai kai paciai neriekejo nesti😀 o paskui grize vel visi i darbus kibom, kazkaip tetukas buvo darbingas, matyt labai veikia kad silciau ir nelijo. tai vyras su sunum tvarke kiema, o as vakariene dariau.paskui visi pavalgem lauke nes tikrai visai grazu buvo ir kol as virtuve tvarkaiu po vakarienes, vyras darbsu lauke baige, o sunus vos neuzmigo salai ant spinteles manes😀 matyt isvargo vaiaks😀 tai ismaudziau ir i lova, tai kelios minutes ir vaikas sapnu saly😀
pas msu siandiena apsinaiuke bet gal tikiuosi nelis....po piet vaziuosim i svecius, o kolkas namie...
na o kokie jusu planai savaidgaliui?kaip nuotaikeles, kaip pilveliai, kaip sveikateles?

19. May 2012, 09:02

labutis na va issimiegojau ir as pagaliau ilgiau bet toks ir miegas buvo maze paryciais parsliukino 😃 vyreli vakar apie 12val nakties parsiveziau bet normalus buvo 😀 pats skambinosi kas valanda primindavo ir atsiprasydavo kad tiek uztrunka ir kad neuzmigciau 😀 keista niekad taip nedarydavo 😃 😃 protauja vyriskis mano 😀

18. May 2012, 22:01

Na taip tegul dziaugias dar vyrelis 😃 O veliau tkr manau nebus laiko kaip sakai pjankiu 😃

18. May 2012, 21:50

tai va va mamukai kad as linksminuosi kitaip 😃 o vyras nori savaip sakiau kol leliukas negime gali bet kai gims risi savo tokias pjankes nes nebebus kam parsivezti jo 😃 o as tikrai neleksiu nes su dviem vaikais ne juokas 😀

18. May 2012, 21:06

Norejau sakyt tevelis linksminas o tu ne,bet prisiminiau kad nescia 😃😃😃

18. May 2012, 20:31

sveikutes 😀 na va si vakara leidziu liudnai su dukryte dviese ji kaprizijas oziuojasi jau ko tik neismeginu o tevelis tvarko masina ir geria aisku kur jis negers juk savaitgalis gerai nors tiek kad ryt jam i darba tai zada neprisigerti bet as dar paziuresiu sakiau savajam jei busi gan gerai isgeres galesi namo peskom eiti as nevaziuosiu pasiimti 😃 😃 😃

18. May 2012, 17:06

Aha dusas padeda , kojas uzsikelus palaikyk kur ,pvz ant pagalves ir pagulek,atsiplaiduok ir praies 😉 As irgi varau ,kaip bitute ..mano mama sekmadieni gryzta , tai reike issikuopt kad nesakytu jog dukra gyvena netvarkingai 😃 O kai mano mama pedantisko poziurio ,pati gyvena apsikuitus bet jau as turiu matai idealiai but susitvarkius 😃.. tai tik ko nedarau,langu nevalau,vyrui palieku 😀

18. May 2012, 16:50

na va kaip smagu kai pagiria ir kai naujienos geros😀 saunuole mamukas dar ir prasiblaskei...
o as va pabaigiau namus tvarkyti, nebejauciu nugaros visiskai o pilvas kaip akmuo☹glostau glostau gal nurims....eisiu po dusu sako padeda atsipalaiduoti tai gal ir man ir vaikui geriua bus.siandiena tetukas anksciau turi gristi tai dar vaziuosim i miesta ir i parduotuve maisto, tikiuos kaip nors issvaiksciosiu, nes dabar tik poilsio noris...
vyras savaidgali nedirbs ir berods nelis tai sakem eisim kiema tvarkytis😀

18. May 2012, 15:07

Tinginiaukit tinginiaukit dar kol yra laiko 😃😃 O as va gryzau buvau ir pas gine ir pas drauge ir mieste tai tik dabar parejau .Mazele apsivertusi jau kaip turi buti ,nepersiverte ,pirsta ciulpia ramybes busenoj sau ,priagau as 2kg,tai per visa nestuma 10kg 😀 4cmapimtys padidejusios,zodziu viskas gerai - ka pagyre ,kad placenta labai grazi 😃 Tai komplimentas galvoju 😃 Sake gine labai lengva pastebet jeigu nescioji pvz rukytu arba kvepuotu dumais - placenta buna kazkokia kitokia .. Klause ar vyras ruko,pasakiau kad ruko bet ne namuose ,tai sake lb gerai,nes kita karta tie dumai daugiau gali pakenkti negu kad pati nescioji rukytu..

18. May 2012, 13:50

nu jo spem-tik spek suktis bus😀

18. May 2012, 13:36

nevas ir laukiu ir as noriu tos naujoves nes atrodo ta rutina jau pradeda nusibosti bet pasikeis mano rutina kai dukriukas i darzeli nebeis ir pagimdysiu vel pasikeis oi bus smagu 😀

18. May 2012, 13:24

nu jo paskui atsotogos ir leliukas, tai bus pilni namai veiksmo😀 o mano berniukas ir taip beveik visada su manim, tik 2rytus beina po 3val tai man labai ir nesijaus, bet v abaigia savaite po mano termino, berods liepos 16 tai man kaip tik gerai kad nereikes vesti niekur.visada busim visi kartu, nes mama tik jai iseis pabus kai leliukas gims savaitele ir gris i darbus o daugaiu ci anieko neturim, taip kad busiu su sunais veina😀 bet as kazkaip ri laukiu net nezinau man riekia pasikeitimu ir veiklos....

18. May 2012, 13:19

na man ir reikia atsidziaugti nes lygiai menuo liko dukriuka vesti i darzeli 😃

18. May 2012, 13:16

va va ka ir sakau kukis😀

18. May 2012, 13:15

Reikia atsidziaugti paskutiniais meneseis,kol viena...patinginiauti 😀

18. May 2012, 13:07

tai aisku kad taio spem😀

18. May 2012, 13:05

na va o as vis sukuosi virtuvej 😃 ta saltiena priziuriu :/ pirma karta darau nelabai moku tai suku galva ar gausis 😃 bei aisku verskes apkepa kepiau bet gavosi kaip pyragas nors visteik skanus svarbu skanus 😃

18. May 2012, 13:01

sveikos mergaits senai matytos😀 teisingai jai tik galit tai ir tinginiaukit-nebeilgai cia liko toks malonumas😀
o as va tvarkausi, bet deja jegu neturiu tik noro daug...labai nugara plesia tai atsisedau pailseti, paskui teks vistiek pabaigti....

18. May 2012, 12:14

saunu o as tai virtuvej sukuosi kepu varskes apkepa vyras tuoj turetu gryzti tikiuosi jam patiks 😀

1 ... 87 88 89 90 91 92 93 ... 154