2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

29. May 2012, 10:30

laukiu nesulaukiu tik va puse vasaos turi praeiti o vasaros labai noriu ir noreciau kad ji nesibaigtu 😀

29. May 2012, 10:27

spem patikek greitai tas laikas prabegs kai jau linguosi leliuka

29. May 2012, 10:21

o man dar labai daug ☹ 74dienos ☹ eh kaip ilgai dar ☹ na bet tikiuosi kad greitai laikas prabegs :0

29. May 2012, 10:13

labas rytas mums liko 32 dieneles, beveik nebeissimiegu, ryt eisiu pas daktare gal duos echoskopija pasidaryti labai noriu pamatyti dar karta savo leliuka,o gal net patvirtins kad tikrai bus berniukas

29. May 2012, 09:18

sveikutes , kaip gyvuojate 😀 mano judruolis leliukas su kiekviena diena mane linksmina vis smarkiau jau si ryt ir as vyrui pasakiau nebenoriu buti nescia duokit man issimiegoti ir paguleti ant pilvo bei nebelakstyti i wc jau pavargau 😃 😃 😃 bet va geriu rytine kavyte ir jau gereja ,svieseja akyse 😃

29. May 2012, 00:03

sveikos, senai jau buvau cia uzsukus... kaip laikotes, kaip jusu pilveliai? mamukai labai grazios foto, kaip tau pavydziu, kad gerai isimiegi :/ as tai net nezinau ka ir daryt, niu tokia nemiga kasnakt kankina, buna uzmiegu tik pries ryta, i wc lakstau ir lakstau, labai vargina koju tirpimas... kita pirmadieni eisiu pas gine, pasisakysiu, gal kokiu vaistuku skirs nuo nemigos ir koju tirpimu, nes jau nebegaliu, kai vargina viskas... na turiu ir geru naujienu, siandien ultragarso buvau, pagaliau dingo abejones, 100% kad pilvelyje gyvena berniukas... ta proga nupirkau 3 poras mazyciu mazyciu kojinyciu su berniukiskais piesinukais 😃 dabar galiu ramiai vaiksciot po parduotuves ir dairytis tik i berniukiskus rubelius 😀 na o mums liko 53 dieneles, bet man tokia nuojauta, kad kokia savaitele mazylis gali anksciau ateit i pasauli, tik nzn kodel taip jauciu :////

28. May 2012, 21:17

Turiu ir per kakla kur susirisa panasaus rasto ,tamsiai violetine ,bet man iki kauliuku tai nervina ji .. Aciu merginos 😀

28. May 2012, 14:51

labai grazios foto superine suknyte as dabar tokios ieskausi tik noreciau kad butu su sleikute ar per kakla susiristu 😀

28. May 2012, 13:55

kokios grazios foto mamuk 😉

28. May 2012, 13:37

na mamukai graziai atrodai 😀

28. May 2012, 13:33

Beje snd mums iki termino liko jau tik 50 dienu (party )

28. May 2012, 13:33

..

28. May 2012, 13:32

😀

28. May 2012, 12:35

oho mamukai sveikinu kai turesi laiko ikelk foto norim pasigrozeti 😀

28. May 2012, 12:30

Laaaabas mielosios, vakar apturejom fotosija ,mama pabuvo fotografe o mes modeliais su vyru 😃 Smagiai smagiai praleidom,laika. Siandien issimiegojau labai gerai,net nepajutau,kada vyras i darba isejo ,susitvarkiau sioki toki reikaliuka,nuejau i maxe nusipirkau ledu tai dabar valgau ..bet eisiu tuoj daryti pietukus,lauke silta labai 😉

28. May 2012, 10:38

tai ko dabar spem....na ziurek nepervarg...
mes va ir jau papusryciave, jau imeciua skalbtis, eisiu apsimetysiu namus, riekia issimaudyti ri siandiena su sunum vaziuosim lankyti drauges ji susilauke mergaites va jau 2menesiukai jai tai vaziuosim paziureti kaip jos laikosi. kadangi gyvena tolokai api epusantros valandos nuo musu tai vel ilgai keli busim, o lauke siandien avel pranesa +26 bet negalim skustis nes jau liudna vel salciau sios savaites antrodj pusej bus tai tos silumos nesinori paleisti😀

28. May 2012, 10:31

siandien sunki mano nuotaika pervargus jauciusoi is po savaitgalio tad siendien kiek pajecsiu tiek pasidarbuosiu o gal iki pietu gulinesiu po to darbuosiuos

28. May 2012, 10:21

tai jo nieko nepadarysim, teisiog kaip sakoma labai sunku galvoj suvokti kad kazko nebegali padaryti☹ nieko paskui atsigriebsim😀
kaip nuotaikeles?

28. May 2012, 10:19

o del nesciosisos dalivavimo krikstynose kaip kriksto mama tai cia mitas buvom pas kunigu nueje sake cia senu bobuciu ismislai 😃 tad netikiu sutikau bet pasakiau kad negarantuosiu nes jei gimdymas prasides jie zino kad nebegalesim dalivauti 😀 ir sutiko

28. May 2012, 10:17

aha vyras irgi sako kad kuo toliau tuo sunkiau man ir mato is veido kad sunku bet juk nieko nepadarysi toks gyvenimas kiek galima tiek stengiuosi judeti darbuotis o kaip bus velaiu ziuresim 😀

28. May 2012, 10:12

mes va sestadieni buvom prei juros, mano vaikinas jau maudesi, nors nei tetis nei mociute nedriso, sake salta😀
labai geras oras, karsta bet vejukas buvo tai pasimegavom saule, nudegiau pacius ir rankas😀bet kazkaip nepervargom, nuvaziavom api e11 dar nebuvo tiek daug zmoniu, tai va pabuvom iki 4 i rnamo, kelio api e2valandas tai kadangi geru laiku isvaziavom tai nekliuvom nei i jokia spusti nei patys labai pervargosm nuo saules, jau 6buvom namie😀 pavakarieniavom visi ir eurovizija ziurejom😀 vakar vyras dirbo o mes su mama i parduotuves lekem, man dar reikejo keliu daiktu, bet jau taip karsta ir dusna buvo, kad ieini i parduotuve ir kitur nera kondicionieriu as buvau apakus, tai man tiek negera buvo kad as mamai sakau tik greiciua namo lekiam, negalejau jau tiek negera buvo☹ tai nusipirkom ko riekejo saltibarksciam ir namo. sulaukem tevelio, pavalgem ir va vakare namo...tikria labai smagus savaidgalis tik va as jau labai sunkiai jauciausi, mama sake jau net mato ant manes kad man sunku labai darosi☹

28. May 2012, 10:06

sveikutes mergaites, na kaip jus gyvenat, kaip jusu savaidgalis, kaip sveikateles jusu?
spem-nesu as labai patikli bet kaip i kiekviena is musu turiu savo visokiu nesamoniu galvoj...gal netikiu visokiaias pasakymais bet va jai juoda kate prabega tikrai kazkaip netaip pasijauciua ir jai ka pamirstam stengiuosi nebegristi namo, tai va kazka esu girdejusi api etai kad nescia moteris negali buti kriksto mama....nezinau gal ka ir maisau bet man atrodo kad negerai kazkas ten....
as viska suprantu spem kaip jautiesi, bet va kaip anksciau mergaites minejo, jai negali ar negerai jautiesi ir negalesi tiesiog ir pati tuom pasimegauti tai pakalbek su draugais....jai jie tikri draugai ir nores kad jus butumem kristatevaias manau jie tave suprasti taip pat turi, juk cia labai didelis zingsnis ir teveliaia, vaikutis ir krikstotevaliai ci apatys svarbaiusi sioj sventej. finansiskai manau issisuksit, bet va jai kaip sakai bijai kad neatlaikysi tai kokai svente jai kriksto mama negales ta diena visa demesi atiduoti krikstadukrai ir jai tau blogai pasidarys, gal jie kartasi gali nukelti i rugpjucio gala ar kaip, net nezinau tiesiog atrodo tokai svente turi buti labai maloni ri smagi, o jai tu bijai tai manau viskas nesmagu bus....nezinau aiksu ci atik taip is sono galim spresti😉zodziu viska riekia labai apgalvoti...
pas mus ir va mano vyro geriuasias draugas zenijasi liepos 7, o man terminas 10. labai liudna kad negalesim dalyvauti☹ jai butu lt tai vaziuotumem nors pasveikinti o dabar tikria juk neskrisiu tokiu laiku😀 bet va skaudu nes jie minejo kad labai svarbu kad dalyvautumem, o data issirinko tokia, o lyg ir nedege jiems....as tai negaliu pakeisti leliuko atejimo datos☹o jie jai labai norejo galejo, dar sakem jai darytu kazkada rugpjuti gal ir sudalyvautumem, butumem grize savaidgaliui porai dienu i vesele, bet va kaip sako kiekvienas ziuri saves...nes jie zinojo kada man gimdyt o tada tik pasirinko vestuviu data.nei pykstam nei ka, bet va kaip sakoma pamatai visus niuansus...

28. May 2012, 09:35

na vyra turiu ka aprengti kaip per dukrytes krikstyna o mudvi su Auguste jau sukneles pirkism 😀

28. May 2012, 09:34

bet as ta ju mergyte taip myliu o mes esam vienintele ju viltis tai ir vyras pazadejo daug padeti o jie pasake kad mums nieko pirkti nereikes nes jie jau turi viska i bara pavalgyti tik nuvyksim ir viskas tai galvoju gal istemsiu o su vyru tik nupirkis auskariukus auksinius ir kraiteli kad butu svari saugotu ja angeliukai ir rasta visa kada gali kreiptis i kriksto tevelius 😃

26. May 2012, 21:08

na tikrai SPEM, as vietoje taves irgi atsisakyciau, bet ir patys turetu susiprast kazkaip, kad siulyt jau gal ir nebelabai tinka tokiu laikotarpiu. O tikrai, kaip mamukas sako, mandagiai draugams paiskinti ir viskas, 😀

26. May 2012, 19:06

Na galima jug mandagiai atsisakyti paaiskinti savo padeti ir atsiprasyt ju 😀

26. May 2012, 14:14

o apie islaidas is vis patyliu du jubiliejai ,krikstynos,namo statymas , gimdymas vargelis ☹

26. May 2012, 14:13

oi mamuk o as jau panikuoti pradedu ☹ vakar draugai pakviete buti kriksto teveliais ju dukrytes sutikom ir pasake data liepos gale ☹ bijau kad nesusprogciau ir kad nebutu blogai man per krikstynas ☹

26. May 2012, 13:59

Duodames duodames dar kol viena tai duoduos 😃 kai busim dvi is paskos temsiuos 😃😃

26. May 2012, 11:19

sveikutes oi kiek visos sukasi kaip bitutes 😃 as va pagaliau nusisienavau zolyte siandien bet ir labai pavargau ☹ eisiu pagulesiu dabar

1 ... 80 81 82 83 84 85 86 ... 154