2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

29. May 2012, 15:34

va kaip smagu spem tau😀

29. May 2012, 15:32

o man mano mociute labai graziu primezgus kojnyciu vilnoniu yra dar is dukrytes laiku o ir nauju jau su melynais siuliukais primezge tik va kad nesam mes garantuoti kad berniukas 😃 o mociute jau taip galvoja

29. May 2012, 15:08

jo jo mamule13 man ir tas pats, jai tik daugaiu fizinio kruvio ir viskas☹
ai tu juk pas mus auksaranke, pamenu kelis tavo darbus-super😀 man uosvene kai buvom atostogu sausi grize padovanojo vilnones tai as turiu, megstu ir as uzsiimti tokaisi darbais bet va kojniu tai nemoku megsti☹

29. May 2012, 14:41

ooo neblogas filmas atrodo, kalbinsiu vyra varyt kai grys is darbo 😃 o dubens kaulus ir man skauda, ypac tada kai daug pavaikstau. Pradejau jau kojinytes vilnones i ligonine mazyliui megzt 😀

29. May 2012, 12:37

o as zysiu vyro kad parsiustu man nors gal pavyks nuvykti i kinoteatra dukryte paliksim senialiams 😀

29. May 2012, 12:31

nera uz ka😀papasakosiu ispudzius ryt😀

29. May 2012, 12:30

aciu

29. May 2012, 12:27

na ziuresim kaip mums cia sakys 😀 kai nueisim pasitikrinti 😀

29. May 2012, 12:27

what to expect when you're expecting-va spem taip vadinasi😀 uztai ir verciau pazodziui😀

29. May 2012, 12:25

na nezinau, dar negirdejau atsiliepimu, bet va sioke tolkai pramoga, vyras sake uzmigdys maziuka ir pabus tai mums sioke tokai pramoga, pasijuoksim ir va grisim namo😀i rlaikas kaip tik labai tinka tai sakau kodel gi ne😀

kaune pasake,kad lik ir berniukas bus bet neuztikrino, bet taip pat daug kas sako kad bus berniukas,,

gal angliska pavadinima tikslu zinai nes gali buti kad vyras neranda ☹

29. May 2012, 12:22

drauge ziurejo sake labai geras as laukiu kada vyras man parsius si filma 😀

29. May 2012, 12:20

mes siandien avakare su drauge vaziuosim i filma-ko tiketis kai laukiesi-, abi laukiames tai sakem mums adrenalino suteiks😀

29. May 2012, 12:19

nev ir tu vakar labai turininga diena turejai 😀 as ir laukiu finiso 😀 nes siandien jau ir vyrui skaiau kad jau pavargau buti nescia skustis negaliu vaiko labai noriu bet kenteti nebegaliu taip pat jau per sunku darosi ☹

29. May 2012, 12:17

jeettee o tu jau zinai ka turesi nes man su mergyte tai lengvas buvo o dabar nezinau ka turesiu tai daug kas sako kad berniukas bet kazkaip kol negime nenoriu prisisvajoti o plius gydytoja nemate 😃

29. May 2012, 12:17

sveikutes mergaites😀
mamule13-sveikute senai bebuvai, na va didziuasi sveikinimai su berniuku dar karta😀 ir labai tikiuosi kad praeis tie negalavimai tau😉
mamukas-labai graziia atrodai....
jeetee-nebedaug tau visai menesiuka sir viskas😀
spem-smagiai vakar laika praleidot-saunuoliaia😀
kaip siandiena nuotaikos jusu, kaip savijauta?
mes vakar visa diena isvyke buvom su sunum, aplankem drauge su lelyte, dieve kokia mazute, mano gime iddesnis o joms jau 2menesiukai😀mano sunus gloste, tupejo salia jos, taip juokinga buvo😀paskui nuvaziavom dar pas pusesere su pusbroliu tai va pasidave vaikai ri namo grizom tik apie 9😀labai smagiai pasibuvom ir jauciausi visai gerai, tik va nakti labai dusna buvo ir labai jau tas remuo mane kankina, gims su kasom mano vaikinas😀
tai sakot kai dubens kaulai dabar pleciasi tai lengvaiu gimdyt, na kai as su dakatre (vakar kur buvau lankyt) kalbejom tai ji man nedave tokiu pazadu, na bet jai taip sakot tai as sita labai lengvai pagimdysiu tada nes man labai jau skauda tuos dubens kaulus😀
mums siandiena 34savaites jau, laukiu nesulaukiu finiso😀

29. May 2012, 12:10

nu mums pries gala prasideda tokie gimdos susistraukinejimai, o skausmas kartais buna nemalonus, ir strenas palauzo, man su antru taip pat labai sunku nei su pirmaja

29. May 2012, 11:55

aha mamukai lengviau buna kai pradzioj pleciasi man si nestuma maziau pletesi bet pleciasi jauciu kartais tuos skausmus o va dabarturejau toki pilvo skausma kaip saremis bet va praejo po kokiu 3-4sekundziu ziuresiu ar nesikartos nes man dar labai labai per anksti bet saremio skausmo niekada nepamirsiu 😃

29. May 2012, 11:51

O jums neskauda dubens kaulu ?? Nes kai kurioms skauda ,kai kurioms neskauda .. sake toms kurioms skauda per nestuma na jie pleciasi ,daug lengviau gimdyti yra ,negu kad kai prasideda per saremius ir tik tada jie pleciasi vietoj.. Tada lauzimo skausmelis buna 😀

29. May 2012, 11:44

taip man antras nestumas o skiriasi viskuom ir pilvuku ir vaikuciu ir vemimais ir svorio prieaugiu ir savijauta su antru man sunkiau o kiek pazystamu klausiau tai visos sakydavo kad su antru lengva o man atvirksciai 😃 vaikutis 5kg pranasaujamas na bent jau kai 19sav dariau echo taip gydytojas sake dabar vel neuzilgo turesiu pasimatyma su leliuku tai ziuresiu ka sakys 😃 nes siaip pilvas pas mane labai didelis 😀

29. May 2012, 11:41

spem tau antras nestumas? jei taip kuo skiriasi pirmas nuo antro nestumo..

29. May 2012, 11:32

aha labai smagu buvo 😀 ka tik vienam forume paskaiciau kad keps ceburekus kaip as ju uzsimaniau reiks ryt turbut iskepti sakes kaip noriu mmmmmm

29. May 2012, 11:28

tai vakar smagiai laika praleidote.. tai smagu jums

29. May 2012, 11:22

mano galetu zagseti kokias 2-3min 😃

29. May 2012, 11:22

pamirsau pasigirti vyras vakar po darbo mus nusiveze i zirgyna tai buvo smagu ir dukrytei kuri begiojo tarp arkliu ir man pasidziaugti gamta labai grazu ten gaila fotoaparato nepasiemiau oi buciau prisifotografavus 😀

29. May 2012, 11:21

Jug nustoja po kiek laiko pats mazyliszagset ,nezagsi ilgai labai jau 😀

29. May 2012, 11:16

as paglostau atsiguliu kad galetu pasispardyti ir nurimsta arba uzkalbu leliuka kad suklustu ir tada nurimsta 😀

29. May 2012, 11:13

o kaip ta zagsejima numalsini? as tai pavaikstau ir nustoja leliukas zagseti

29. May 2012, 10:52

Sveikos aciu mamule13,cia ,kad jus neissimiegat tai zinokit jus jau leliukai ruosia naktiniams atsikelinejimams 😃 As irgi keliuos i wc karta arba du .. kartais dar dazniau bet jau retai,anksciau daugiau keliau 😀 Nulinguoju beveik uzsimerkusi 😃 O mums liko 49 😀 Bet sviecia kad jau irgi anksciau pasigimdysiu nzn kodel 😀 Ir vyras taipmano,gal nuojauta ,gal siaip prisigalvojimai 😀manoji labai zagset jau pradejo 😃😃

1 ... 79 80 81 82 83 84 85 ... 154