2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

31. May 2012, 13:15

as apsirgau nuo masinos kondicionieriaus ☹ bet jau gereja situacija ypac kai pamiegu 😀 Walio pagaliau baigiau vyrui sukurti internetini puslapi 😃 tik aisku redaguoti dar reikia ponulis prikibo tai bandysiu redaguoti ir ikelsiu nuoroda galesit uzsukti pasiziureti kuom verciasi mano vyriokas ir foto galeija paziurekit ten visi jo padaryti darbai 😀

31. May 2012, 12:50

Sveikos,nu kas cia daros aplink visi tik serga 😀 Gal prie adaru langu miegat ?😀 O mes kas liecia pirkinius jau viska turim ,viska susipirke 😀Niekas netelpa ,rubeliai i komoda netelpa nzn kur talpint reikes,antra gal komoda imt 😃

31. May 2012, 12:24

sveikos, na vas kas sirguliuoja, kas svecius primineja... smagu nev bus, tikiu.... jeettee tikiuosi pageres tau... va man ir buna keista kai greit uzmiegu is vakaro, ryte atsikelus net stebiuosi, o kartu dziaugiuosi, kad normaliai pamiegojau. paskutiniu metu su miegu, man jau labai prastai, buna kad tik paryciui normaliai uzmiegu.
vakar vezimuka jau nusipirkom, siandien jau sarasiuka susidariau, ko dar mazyliui is rubeliu, daikteliu truksta, tai eisiu su mama pasiprekinti

31. May 2012, 11:31

nu musu sveikatele nekokia, kosau, sloguoju, bet geriu daug arbatu su medum, sianakt miegojau kaip keista,bet gerai, matau new kad sveciu neapsigini,bet smagu tau,,

31. May 2012, 10:36

na va matai kokia saunuole😀 na svenciu mums ir kad padave tai uztai ir negalejau vakar uzmogti kol viska apgalvojau😀 kita savaidgali darugu sunaus gimtadienis, dar kita savaite mano tai kiek zinau ateina drauge ta diena pas mane su vaikais paskui sestaidnei savi atvaziuoja o sekmadieni drauges sugalvojo baby shower sugalvojo padaryti tai zodziu kaip sakai svenciu belekike😀bet uztai kaip smagu laikas greiciau eis ir va nuotykiai😀

31. May 2012, 10:22

na kolkas esu priaugusi puse tiek kiek su pirma dukryte gal truputi maziau 😃 tikiuosi svoris labai nebeaugs o jubilieju tai daug nusimato na bet ziuresim kaip bus

31. May 2012, 10:16

na va amatai kaip gerai spem-net sirdis atsigavo😀
zinau ka turi omeny spem ir nesakau kad turi save pamirsti tieisog turejua oameny kad tokiom dienom kai sakai kad va liudna, neger air panaisai, gali save i rpalepinti...saunuole aplamai akd taip laikaisi ir kad puikus rezultatai😉

31. May 2012, 09:59

o del svorio as turiu stengtis nes man su koju venom prastai ir gydytoja patare maziau priaugti jei noriu sau dar labiau nepakenkti aisku as nebadauju bet turiu prisiziureti juk svarbu ne tik leliukas bet ir as 😀

31. May 2012, 09:57

pyrageli valgysim vakare su visa seima o prie kavos pasiemiau sureli ir bandelia 😃 vakar vyro sesuo parnese is savo mokyklos (ir as ja lankiau ) jie ten kepa tai sviezios ir natur produkt 😃 kaip skaniai sukirtau sirdis net apsalo vis dar jos skanios kaip ir pries 8metus 😃

31. May 2012, 09:53

oi spem, kaip gerai kad va vyras palepino ir rupintis neriekejo vakariene😀 darbai palauks juk pirma saves turi ziureti, ju visad yra buvo ir bus, o va sveikatele turim saugoti😉 ir kas liecia svori, tu neperdek ir nesinervink taip. juk nevalgai uz du ir svoris nestumo metu turi augti, dieve nors truputeli spem atsipalaiduok....manau puse mamau nervinasi kaip paskui bus po gimdymo bet dabar yra nestumas ir tai yra svarbaiusiai😉 todel va suvalgyt pirageli su kava ir pamatysi daug geriua pasidarys ir nuotaika atsiras😀

31. May 2012, 09:41

o naktis kokia buvo dukriukas tiek mus su vyru isvargino jau galvojom kad i klaipedos vaiku ligonine vesim nes labai skundesi ausytes skausmu bet apgavau kad vata su vaistukais idejau o idejau tik paprasta vatyte ir uzmigo bet miegojo musu lovoj tai neisismiegojom mes su vyru o ryte jau nebeskaudejo jai ausytes tai ir likom nesuprate su vyru kas jai buvo ☹ naktis bemiege stengsiuosi pailseti bet darbu daug tai ziuresiu kaip gausis ☹ o vakare vyras dar palepino mane parnese lavasus didelisu bet as jo neiveikiau 😃 tik puse labai jau didelis ir pyragu pripirko bet jie ir liko nepaliesti 😃 siandien bus ka valgyti nors nenoriu nieko nes ryt pas gydytoja o svarstykliu bijau 😃

31. May 2012, 09:34

nu va spem kaip nesmagu☹ kol dukryte darziuke-pati pailsek....

31. May 2012, 09:30

labas rytas na mano savijauta nekokia vaikstau kaip trenkta masinos ,viska skauda akys merkiasi nosis bega ziauri savijauta pridaviau dar kraujo tai ir siplna ☹ nu zodziu einu kavytes pasidaryti gal pades

31. May 2012, 09:26

labas rytas mergaites😉
kaip jautiesi spem?
mamukas-na kaip skaniai pasmaliziavai😀
jeettee-nieko visai gerai o kaip pati?
as vakar mazaji kol migdziau tai pati uzsnudau valandziukei paskui nulipau tv ziureti bet nieko gero nerode tai beldemes i lova. tai as uzmigau tik apie 1valanda, nu niekaip neisejo uzsnusti, galva pilna visokiu minciu, visas birzelsi mano busy.100 dalyku turiu padaryti o paskui jau leliukui noriu iki galo pasiruosti tai visa vakara pragalvojua, jau zadejau lipti i apacia viska uzsirasyti bet kazkaip patyngau😀na o ryte pries 7jau sunus mane kelia tai dabar miego atrodo truksta....bet nieko va kavos atsigersiu ir praeis gal😀 man siandiena pas sesute, ziuresiu ka papasakos, prasysiu kad patikrintu kokioj pozoj leliukas tai gales ciupineti pilva😀

31. May 2012, 09:00

labas rytas kaip jauciates?

30. May 2012, 20:41

Gryzau is mamos gimtadienio privalgiau skaniai o ir sampano gavau taure 😃 dabar su vyru ledus kertam 😛

30. May 2012, 20:39

mes irgi laukiam tetuko sugrystancio akys merkiasi sloga ir gerkle kankina einu temperatura pasimatuoti kazkaip labai jau prastai jauciuosi ☹

30. May 2012, 19:58

nieko ci ablogo spem pasivazineti su kitokia masina, va ir nuotikis paciai😀svarbaiusiai kad su ratais😀
mes nuvaziavom i parka bet kazkodel neveike, tai uzsukom pas drauge arbateles, vaikai ant tramplyno pasokinejo ir jau kaip uzejo lietus kaip is kibiro😀o va dabar jau saulute sviecia😀 laukaim tetuko gristant, ramus musu vakariukas nusimato....

30. May 2012, 17:00

oi paneles koki nuotyki as apturejau vyras nusvilpe mano lengvaja masina o vaika reik parsivezti dar i banka ir i parduotuve reikejo nulekti tai teko su vyro darbine masina transitu vaziuoti kokia gieda 😃 😃 visi spokso o as boba nescia ir dar su gigantiska masina kuri ne is naujuju 😃 bet va baigesi laimingai 😃

30. May 2012, 15:08

jeettee tikria kad smagu va vaikui visokios sventes mokykloj, labai emociju pilna turetum buti😀ka nebedaug tau visai ir beliko😀
mamaukas-mano vaikina sir kazkaip keistai guli ri spaudzi abet man kaip pusle kaip pilvo apacia tai kaip sakai net nerandu vietos. mano vaikinukas uzmigo, as verdu burokeliu sriuba, paskui po piet su sunum eisim i vandens atrkacijonus, nes oras grazus gales pasiduoti😀

30. May 2012, 15:04

sveikos mamytes, kalbat apie tases jau i ligonine😀 teisingai jau riekia, as ir va kaip tik siandien adar tapkes nusipirkau bet desiu tik po birzelio 9 nors man jau ir yra 34savaites ir as is tu kur anksciua pasiruosia bet va ta diena leksim pas fotografe tai reieks leliuko pirmu rubeliu tai sakaiu va jau kai grisiu tada vsiaks jau bus ramu ir viska iki galo susikrausiu. na tasiu lygint neriekai kas kaip kam telpa, tik tiek akd as su pirmu kai dejausi tase man drauge pasiule lagaminuka savo jis vidutinio dydzio(kur i lektuvo salona galima nestis) sako labai patogu ji is patirties kalbejo ir tikri anesigailiu nes super atsiverti ir vsika matai vienoj vietoj tas kitoj tas, todel ir dabar pasiskolinau is mamos tokio pat dydzio ir viska susidesiu ten😀 apie tiesintuvus net minties nebuvo, cia tas pats kas i gamta su kulniukais vaziuoti😀pasiemi kas riekalingiausia vaikui ri paciai, nei viena mes tikimes ligonionei neuzsibuti bet pasiruosti man geriua nei paskui stresuoti kad neturiu ko, nors ir vyras gali atvesti bet kai viskas vietoj man ramiau😀 pas mus is vis jai viskas gerai isleidiz ai rta pacia diena tai gal man isvis nieko neprireiks bet as geriua busiu pasiruosus, niekada nezinai kas ir kaip😉

30. May 2012, 13:54

oo akip smagu mano pupa tai laukia savaitgalio vaziuosim i kar kar ledu svente o po to gargzdu gimtadienis tai eisim i miestelio svente 😀

30. May 2012, 13:24

aisku viskas 😀

30. May 2012, 12:32

ryt paskutine diena kaip i mokykla tai isleistuves daro

30. May 2012, 12:23

O kas per svente laukia ?😀

30. May 2012, 12:18

as tai dabar sukuosi po namus ir laukiu kol dukte pareis is mokyklos, ir ruosimes rytojui sventei

30. May 2012, 12:15

Turejau omeny iki maximos 😀 Dar kapastebejau kad labai jau ramybes noriu .. tv neziuriu kol vyras nepareina 😀 kazin cia gerai ar blogai 😃

30. May 2012, 12:14

Katik gryzau is lauko buvau nuejusi is maximos ,snd taip sunkiai kvepuoju atrodo mazoji ant plauciu butu atsigulusi 😃😃 nusipirkau visokiu s... ir nusipirkau kazkoki purkst purkst 😃 valyt spec baldams.. nes jau dulkes uzkniso mane jeigu su paprastu skuduriuku jas nuvalau po 15 min vel pilna ..

30. May 2012, 11:56

as anspeniu kazkaip nesipirkau, bet jei prireiks nueisiu i vaistine ir nusipirksiu

30. May 2012, 11:43

o as ka tik pietukus pagaminau na dar liko bulves nuskusti ir isvirti 😀 prie silkutes dabar lauksiu vyro gryztancio pietu 😀

1 ... 77 78 79 80 81 82 83 ... 154