2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

26. May 2012, 11:02

Labas 😀 Vakar labai ilgai uztrukom ,ir kamsciuose ,nutarem kad vaziuot geriau i Kauna apsipirkt sekmadieni😀 Jau nusipirkom ko truko ir dabar turim viska😀 Siandien keliasim visa seima pas senelius kepti saslyku 😀 Nev smagu prie vandens aplamai pabuti 😉 Va mano tetis su pamote irgi vkr rase kad varo prie vandenynu jiems 20minuciu kelio tai tik oras geras buna ir varo😀Mes siaip planuojam ryt irgi keliaut prie juros .. bet kazin kaip cia bus manasis nenori pervargt nes pirmadieni vel i darbuka 😀

25. May 2012, 17:42

kaip jauciates, kaip nuotaikeles?
mes va visai netiketai i miesta isvaziavom, tai radau megstuka leliukui baltas bet uztai su sagstomas ir be kapisono. ir savo viresneliui nupirkau maikuciu ir kepure, tikiuosi desis bo tragedija kas liecia kepures....
zadam ritoj prie juros vaziuoti nes pranesa gera ora, o as labai norejau pasivaikscioti tai va mam pasiimsim ir visi keturi vaziuosim pasidziaugti jura(mano silpnybe)...

25. May 2012, 17:39

sveika voveryte, manau visi tie kursai tikria labai smagu, jai tik turi laiko ir galimybiu tai aiksu palankyk😀

25. May 2012, 15:17

Sveikos, grazus Jusu pilvukai 😀, vakar buvau mamyciu kursuose, kalbejo apie naturalu maitinima, tai patiko ir idomu buvo paklausyt , dbr iki pat nestumo galo eisiu i kursus 😀

25. May 2012, 13:48

as va jau sriubyte isviriai beliko sulaukti kada atves 😀

25. May 2012, 13:40

na tai mes su sunum pavalgem bet galvojau kad vyras gris tai dariau daugiau, bet vyras turejo dirbti tai tik siandiena tetuka pamatysim, tai uztai ir uzteks...jo pasiseke siandien anieko negaminsiu😀

25. May 2012, 13:33

kaip tau gerai mano tai kai gryzta tai istustina visa saldytuva abu(vyras ir dukra ) 😃

25. May 2012, 13:29

as nemegstu bet mano vyras apsidziuagtu jai isvirciau tokia😀
as va vakar dariau plova tai kadangi vyras negrizo tai siandiena va dar yra...

25. May 2012, 13:13

saunu as va sugalvojau saldzios sriubos isvirti jau simtas metu nevalgiau 😃

25. May 2012, 13:00

va kaip nekeista as susitvarkiau namus, reikes eiti maudytis ir i susirinkima....

25. May 2012, 12:59

tai va ka ir turiu omeny kad bet kokia vasara be butu, kapisonas megstinukui nereikalingas, todel ir ieskau be jo susagstomo kad butu patogu...kai jau bus didesnis tai yra brolio bet va maziukui visai neturiu ir nerandu☹

25. May 2012, 12:44

as greita nes miestelis mazas viena parduotuve ir turgelis bei labdarynas kuris manes kazko netraukia 😃

25. May 2012, 12:44

nevmanau kad vasara nelabai jis reikalingas o kai paauga ir su kapisonu buna gerai 😀

25. May 2012, 11:38

jo buna dienu, atrodo sukiesi sukiesi bet nieko gero nedarai....
na tu greita spem😀 smagu pirkti maziukas😀as vakar buvau mieste, norejau savo berniukui maikiu nupirkti nes jau visas baigia isaukti, bet matyt ta siluma, dar be vezimuko buvom, pradejo vaikinas makaluotis, tai susimajacinau, nebezinojau katras imti ir isvis tada padejau ant kulno ir lauk is parduotuves, sakiau kita savaite viena nuvaziuosiu kai darzeli jis bus ir nupirksiu jam.o va leliukui niekaip nerandu megstuko, visur ziuriu ir parduotuvese ir internetu bet visi su kapisonais, nu juk leliukui nepatogu☹tai vis ir nenupirkus esu....

25. May 2012, 11:19

as jau is miesto nusipirkau leliukui kepuryte ir smelinuka susagstoma per sona 😀

25. May 2012, 11:18

aha buna tokiu dienu kur atrodo nieka nera ka nuveikti o guleti nesinori bet vistiek tada galvoji galvoji vaikstineji is kampo i kampa ir diena jau praeina o vis dar nieko nenuveikei ir nesugalvojai 😃

25. May 2012, 09:55

jo as labai laukiu ir jau finiso, kartais pasiziuriu atrodo nebedaug ir tiek dar daug visko norisi, bet va kadangi ziuri i savaidgaliuis, o savaites dienos kita karta ir prailgsta....

25. May 2012, 09:54

nev man taip pat patinka kai diena pilna 😀 tikiuosi taip ir toliau leks dieneles 😀

25. May 2012, 09:49

mamukas siandiena visa diena keli, na uztai prasiblaskysi😉
spem-nera to blogo kas neiseitu i gera😀 va neipyle bendzino uztai iseisi i miesteli ir apsipirksi😀
mes siandiena ir pilni darbu.penktadienis-tvarkimosi diena tai tuoj leksiu tvarkyti virsu, o paskui per piet turiu susirinkima darzelyje tai va issimaudysiu ir ten, gal paskui sakiau dar nuvaziuosiu nupirkti zemiu ir kelias gelytes i vazonus dar reikai i kiema pasodinti. o grizus pabaigsiu apacia.neaiskus dar musu vakaras arba lauksim mociutes savaidgaliui, arba pas draugus pakviesti esam ant bbq, tai visa diena tokai kaip ir pilna....man patinka😀

25. May 2012, 09:48

aha as ir pirmo pusfinalio nemaciau tik zinau rusu bobuciu daina 😃 ir viskas tai sestadieni tikrai bus idomu tebeti eurovizija 😀

25. May 2012, 09:45

labas rytas mergaites😉 matau siandien avisos su planais😀
kas liecia eurovizija, mes ir ziurejom, saunuolis montvidas, tikrai labai stipriu dainu negirdejau tik va patiko svede, bet nesuprantu kodel man girdeta tiek melodija tiek zodziai pasirode is anksciau?ir jos tarimas nei zodzio neina suprasti😀 bet vistike patiko...ir estas saunuolis, vienintelis leta daina dainavo ir tikrai pagirtinai, na ziuresim sestadieni finala, nes as pirmo pusfinalio nemaciau tai nezinau kokios ten pajegumo daineles.

25. May 2012, 09:38

eh nuplauke mano zoles pjovimas vyras pamirso benzino ipilti i zolepjove o taip noriu nusienauti zole ☹ susinervinau ir nuliudau teks lekti i miesta po parduotuves gal tadaatsigausiu 😀

25. May 2012, 09:24

kaip gerai kad as vakar susitvarkiau tai man plaukai su tom milk shake priemonem pastebejau kad 3-4dienas graziai atrodo ir nebesiriebaluoja plaukai 😀 tad jauciuosi labai gaivi siandien jau namus issikuopiau reik eiti zole nusisienauti eh didelis plotas bet man patinka 😀 zalia veja pasakiska gal kai nupjausiu zolyte ikelsiu kiemo foto 😀 nors aisku puse kiemo tvarkoma bet ikelsiu paradine kiemo puse kur grazu ir sutvarkyta ne iki galo bet vaizdas jau matosi 😀

25. May 2012, 08:52

Lekiu dziovintis plaukus , dazytis ir keliausim 😀

25. May 2012, 08:52

labas rytas as su slapiais plaukais ir arbata dar prisedu keliomis minutems,kol vyras nemato 😃😃 nes kompomane jau mane vadina 😃 Taiva,Saunuolis Donatas pateko .. man kas dar patiko tai swedija ir ukraina ,dar baltarusiai nieko 😉 galetumem ir patekt i 5etuka finale , kokia 3 vieta uzimt ar kad ir 2 ..niekas manau nesupyktu 😃 ..

25. May 2012, 08:41

labas rytukas oho mamukai keliauninke esi 😃 mes ir vakar ziurejom eurovizija saunuolis vyrukas patekom bet kazkaip siemet nelabai kokios dainuskos visu del to turbut ir patekom 😃 o as siandien zadejau sopinga daryti bet kadangi nusprendziau pataupyti tai eisiu zole sienauti jau nebegaliu ziureti i baisu kiema 😃 o po pietu gal ir pavyks nulekti pasivaikscioti ir apsiziureti ,gal ka ir uzmatysiu 😀

24. May 2012, 22:23

O ziurim eurovija 😀 Bet kazin ar iki galo ziuresim nes ryt kelt anksti 8 varysim i Taurage,Ariogala,Kauna ,daug reikaliuku 😀

24. May 2012, 21:46

viskas aisku, as galvoju, kaip tau cia galejo nedaryti?tai aisku paprasyk nera nei kalbos, kaip tu tuos du islaukei😀
ka veikiat mergaites, mes siandiena vieni su sunum tai pasmaliziavom issimaudem ir kadangi sunus numigo pietu posmeli tai leisiu kartu eorovizija paziureti ir i lovas😀

24. May 2012, 21:18

dare du pirmas 10sav o antras 19sav bet as nemaciau man neatsuko ekrano nezinau kodel gal kad vyras su dukryte stebejo tai man ir neparode bet si karta sakiau prasysiu kad ir as noriu pasiziureti 😀

24. May 2012, 19:04

spem-tai tau nedare dar nei vieno skeno?

1 ... 81 82 83 84 85 86 87 ... 154