2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

24. May 2012, 14:47

nui geras su mana nera ka lyginti 😃D

24. May 2012, 14:47

gintaryte vajei koks maziukas tavo palyginus su mano 😃

24. May 2012, 14:46

na menesiai skiriasi pirmoj foto 7men antroj foto 6men nestumas 😀

na cia 7 men man ir taip atroda

kur su morkava mergytes laukiuosi o va su juodu tai nezinom kolkas 😀

24. May 2012, 14:45

su pirmu labai dideles tawo pilviukas o su antru palyginus laba mazas kiek cia men ?

24. May 2012, 14:45

o va su antru 😀

24. May 2012, 14:44

siuo metu mana pilvas taip atroda db 😀

24. May 2012, 14:43

ka turesi ?

24. May 2012, 14:39

nes jauciuosi grazi ko nebuvo su pirmu nestumu va pirmo nestumo foto

24. May 2012, 14:37

kaip mamytes ar jum 7 men nekyla rugstis ?nes man taip nemalonu burnoje ...

24. May 2012, 14:34

kiekvienas vaikas yra savaip unikalus ir nebuna vienodu vaiku su vienodais gabumais ir harakteriais tai ir nestumai skirtingi per juos formuojasi vaikuciai del to visi nestumai skirtingi kad ir kokie kitoms mamytems atrodo panasus vistiek ras skirtuma bent viena 😀 pvz as su abiem nezinojau ko laukiames tik kad mergyte jau turiu o sis darneaiskus vemiau su abiem su pirmu nestumu daugiau su antru maziau svoris augo su pirmu daugiau su antru maziau vaikas didesnis antras pilvas auksciau su antru leliuku nei su pirmu nepuola jokie spuogai si nestuma o su pirmu pastoviai buvau isberta 😃 su siuo sunkiau bet sis nestumas man patinka labiau 😀

24. May 2012, 14:28

na nezinau, nesu mergaites nesiojusi, negaliu palyginti😀 bet va mano abu berniukai o nestumai net labai skirtingi, tai taip ir neaisku nuo ko cia priklauso😉

24. May 2012, 14:17

na nezinau kai laukiausi dukrytes vemiau labiau nei si nestuma bet buvo lengvesnis nestumas nes po vemimu jokiu problemu nebeturejau 😀

24. May 2012, 14:05

Kukis91 sveikinimai ,gal jau varda isrinkot ?😀 Ar cia tik as viena pastebejau ar cia tik toks sutapimas ar istiesu ..kad kas laukiasi berniuku nestumai sunkesni,pilvai didesni , veme,pykina.. va as laukiuos mergytes nei kart nevemiau , pasvaigdavo galva papykino ir viskas ,ir is pazystamu kas mergytes nesiojo nesioja irgi jokiu vemimu .. o kas su bernais pilvukuos tai vienos bedos😀

24. May 2012, 12:33

kuki sveikinimai su berniuko laukimu dziugu kad uzgarantavo . o as uz savaites pas gydytoja eisiu tikiuosi kad ir man paskirs pasimatyma su kudikeliu gal ir as suzinosiu ko laukiames 😀

24. May 2012, 12:18

labas rytas mergaites, va kaip smagu kad musu padaugejo😀
sveikinu kukis-tikiu kad labai dziaugiesi po sceno, noreciua ir as apziureti mazaji bet deja☹
jeettee-uzeina ir man kaip spem sako nei is sio nei is to pavemiu bet nera diena is dienos tai kazkaip net nesusimastau, o pypac kai su pirmu 9menesius pravemiau tai man cia rojus su situo kad tik pradzioj😀
na o kas liecia figuras, tai su abiem krutine padidejo jauciu kokais dviem ar viena ismera, nezinau kai viskas padidejo tai ne taip ir krutine surieksminu😀 na man vyras dle mano svorio niekada nieko nera pasake nei kad noretu kad numesciau nei kad priaugciau, tiesiog as pati esu labai nepatenkinta savim, tai jai ir darau ka tai del saves pirmoj vietoj o jau paskui aisku noriu kad buciua grazi vyrui, teisiog is jo jokiu priekaistu ar noru negirdziu(aciu dievui) 😀
o as va ka tik su daktare pakalbejau ir isiaiskinau kodle man taip skauda-pasirodo per didelis fizinis kruvis, aisku ci anieko iki pat galo nepadarysi teks kenteti ir biskiuka apsukas apmazinti...va tau ir patarimai daugaiu vaiksciot, judet ir panaisai, deja man jie tik kenkia...aisku tikria dabar negulesiu iki liepos bet ir turesiu gerai apgalvoti pries kekviena savo veiksma...

24. May 2012, 12:01

sveikutes😀 siandien buvau echoskopo darytis,tai leliukas mano jau paauges..2 kg jau 😀 pasiemiau foto,tai sako galiu veiduka duot ,nes visas jau nebetelpa i ta foto 😀 sako gali buti didukas berniukas , nes ir pati gimiau didele 😀 mamytes sunelis 😉 uztvirtino 100% jau ...kaip dziaugiuos,ziuriu i ta nuotrauka ..ir negaliu atsiziuret 😉 laukiu nesulaukiu pabaigos 😉 kaip jus laikotes? kaip jusu arbuziukai?😉

24. May 2012, 11:48

kaip tik sakoma per karscius reikia gerti karsta arbata ar kava sriubu valgyti 😀 aiksu riebaus negalima ir nesinori kokiu bulviniu blynu kaip ziema 😃

24. May 2012, 11:17

nu kad per tuos karscius ir taip apetito nera visai, tai stenguos koki kyvi ar bandele su pienu suvalgyti, mane pirmus tris menesius labai pykino,bet praejo,bet dabar likus 5 savaitem vel pradejo labai pykinti, net nezinau gal teks kreiptis i daktarus

24. May 2012, 11:11

jeettee man pries pora sav taip buvo kad supykino ir visa diena pravemiau maistu apsinuodijau tai dabar stengiuso nevalgyti nieko kenksmingo ir riebaus 😀

24. May 2012, 11:03

labas mamos norejau paklausti: gal kuria pries pabaiga vel pradejo pykinti ir tampyti skrandi?

24. May 2012, 11:01

Nu jo manasis irgi laukia kada as gryziu i savas formas po nestumo😀 Negrazu jam kai papai vercias lauk 😃 O man nepatinka leskos mano😃

24. May 2012, 10:51

mano vyras ta pati sake kai susipazinom neturejau nieko nei uzpakalio nei papu visko norejo o dabar jau nieko nebenori nori kad vel buciau kokia buvau bet sakau kad ir jis nebejaunas nors jaunesnis uz mane bet po dukriuko kai buvau sukudus vyras buvo patenkintas tai mano tikslas vel po netumo sukusti iki 68kg 😃

24. May 2012, 10:42

mano buvo B yra D ,visad norejau didesniu o dbr visai man nepatinka,isitikinau pati kad grazesne mazesne krutine 😃bent man...

24. May 2012, 10:17

mano jau D dydzio, tai jau kazkaip didesniu jau tikrai nebenoriu 😃snd bandysiu nueit i nesciuju kursus, ziuresiu ka ten kalbes idomaus 😀

24. May 2012, 09:04

oi mamytes tai jus visos mazai priaugote o as dar norejau pasigirti kad as mazai priaugau 😃 man 29sav o turiu 13kg jau bet man tai cia vistiek pazanga nes pirmo leliuko kai laukiausi priaugau per visa nestuma 31kg o dabar net puses neturiu 😃 tai savimi labai didziuojuosi 😀 ir vyras pagyras meto tik va kaip likusias savaites nepriaugti nes kuo toliau tuo sunkiau darosi susilaikyti nevalgyti 😃 o papai tai is B dydzio dabar mano DD tai va jai kaip balionai vandens pripilti 😃 bet po 2metu jie sumazeja vel aisku kai kurioms dar labiau kai kurioms viena ismiera didesni nei pries nestuma buna cia jau nuo organizmo priklauso 😀 ir kiek laiko maitinat😀 as 7men pirma dukryte maitinau tai man susitrauke po to kai nebemaitinau iki C dydzio ir tai patenkinta likau 😃

23. May 2012, 22:07

Nev gal ten plateja vistiek ,delto paskausta??

23. May 2012, 22:07

Nev gal ten plateja vistiek ,delto paskausta??

23. May 2012, 20:35

aisku kad mamuk nepriklauso kokius papukus turi 😃nesamone

1 ... 83 84 85 86 87 88 89 ... 154