2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

30. Aug 2012, 13:01

na as maitinu savo pienu daktare sake galit duoti misiniuka nedaug 30g bet jo vartoti nevisada geriau sako tawo pieno . nu vakar buvo atejus drauge , tai sake jeigu nepavalgo duokit 60g sakau daug ziurekit kaip bus jei viska suvalgotada jam tiek reik bet as nemaitinsiu vaika misiniukais ... nu ir nuo tos dienos jam ir pasidare ... masaza padariau tai truputy iseko kakutis bet ten gal kaip isejo dujas .as jam visada duodu jam atsigert : ) jetau gaila man

30. Aug 2012, 12:05

Gintar - nepergyvenk manoji irgi buvo nekakojus 2 paras . Bet ismaudziau ja padejau ant palutes apvyniojau siltai ranksluostuku buvo plika sinike ,su siltom rankom pamasazavau pilveli puse h kazkur ,uzdejau pampi ir ji jau po pusvalanduko padare ohooo kokia kruvele 😀Tik neisigask jeigu pakakos zaliai ,nes jau ten uzsilikes tas kakutis .. dlt .. As tai issigandau pirma syk tai puoliau skambyt daktarei tai sake jei neverke kakodama necype o tik stenejo ir isejo zalias - nieko tokio 😀 Vandenuko virinto duok

30. Aug 2012, 12:04

o jezau tokiam vaikiukui statyt klyzma nusikros visas tai kad manajam dar tik menuo ir sawaite...malonumas manau nieko gero tada misiniukas tas netinka tas nan 1
viska sudare ...o jeigu per keturias dienas neprais o skaudi ta praseduraa

30. Aug 2012, 09:03

gintar jei 4 ir daugiau nesitustina dienas tada klizmute statyk o seip gali jam padeti pamasazuok pilvuka kojytes palankstyk ir duok jam pasteneti ... manoji taip issikakoja nes labai steni vargsiuke ☹ O mums siandien 2sav 😀 o jau kokia paaugus mano pupa negaliu atsiziureti taip norisi laika sustabdyti ☹ kai gime toks menkutis uzpakaliukas buvo kojytes laibos bijodavau suimti kad nesuluztu o dabar jau visas subiniukas su rietukais 😃

30. Aug 2012, 08:21

sweikos manasis antra diena nepasitustina nezinau kas cia yra .. nesakykit kad reik klyzmute statyt net nenoriu pagalvoti ...nemanau kad cia yra normalu

mergele35 mergele35 29. Aug 2012, 20:30

sveikos o mums sendien jau 2 menesiukai😀😀

29. Aug 2012, 16:09

na as maitinu papuku kolkas kol turiu toikiuosi ilgai tureti prisiziuriu ka valgau vengiu visokiu maistu kurie pucia pilvukus bet va vistiek manajai raizo iskakinau ir issibezdejo su mano pagalba kolkas miega lyg ir nebeinkscia na ziuresim kaip toliau bus tikiuosi pasitaisys 😀 dabarbandysiu vakare duoti espumizano nes colinox kazkodel nesuveike mums nereguoja panele i ji ☹

29. Aug 2012, 16:06

sveikutes mergiates, matau visos visai dingo😀na bet tai rieskai kad dziaugiames mazyliais😀mums ryt jau 6savaites, pirmadieni eisim pasitikrinti ar viskas gerai, nors seip tai manau kad neturim bedeliu😀mazylis atrodo sveikas, tik antra diena kazko daugaiu nei iprastai atpila bet as nepergyvenu nes matyt tieisog per daug buna arba kai juda su kojytem ir gaunasi taip.seip negaliu skustis tik matau akd vis daugaiu demesio riekia ir mamos prisiglaudimo😀zodziu kiek iseina tiek bendraujam😀taip smagu kai jau seka ir sypsosi, tokie momentai neikainuojami😀o as turiu du juos tai va kol buna geri, nera nieko smagiau namie, bet va kai jau harakterius abu parodo tai vajei kaip mamai 'smagu'pasidaro😀bet toks jau tas musu mamu likimas kaip sakoma😀pas msu jau rudeneja, kazkaip ir liudna ir smagu, tik va lietaus tai nesinori nei iseiti kur nei ka☹

29. Aug 2012, 10:49

Nu taip , mane buvo prigazdine kad vaikai po skiepo labai neramus tampa ir t.t.temperaturos kyla tfiu tfiu tfiu pirma skiepa praejom gerai.2 savaiciu ir dar mergyte o pilvuka raizo .. kaip idomiai ,pati maitini ar misineliu ?Man tiek gimdymo namuose tiek mano daktare vaiko sake kad be menesio laiko negali pust pilvuko o ipac jei mergyte nes tie putimai berniukams ir mergytems skirtingai vyksta .. Bet velgi aisku visi skirtingi ir man lbj keistai pasirode kaip gali nepust jeigu kitos mamos ir pasakoja ir raso kad savaites dvieju pucia pilvukus...Maniskiai buvo menesio proga 3dieneles paraize pilvuka paklykaudavo bet neilgai ,panesiodavau ,paglostydavau pilvuka suduodavau vaistuku ir praeidavo po pusvalanduko..bet nuo vaistuko pradejom kakot zaliai ,kai pastebejau kad ji man jau nebeklykauja nebedaviau vaistuku ir vel viskas susitvarke..

29. Aug 2012, 08:42

dziugu mamukai bet ar mano miegos po pirmo skiepo neaisku juk kiekvienas vaikas skirtingai reguoja i skiepus 😀 o as vel nuo 3val nakties bemiego maziukei sunku labai pilvuka raizo prakakoti reikia padeti inkscia taip gaila man jos ☹

28. Aug 2012, 20:53

Spemmanoji pirmom savaitem irgikelesi kas 2-3valandas,buvo bemieges naktys,gavom skiepuka ir pradejo miegot .. dabar bijau antro skiepo 2 menesiu proga.. kad vel nesusisviestu jai nemiegot 😃

28. Aug 2012, 19:20

mamukai dziugu 😀 o vamaniskei nera dar 2sav o mes per para miegamlabai trumpai va kad ir dabar nuo 19*val ji man budraus iki 11val vakaro ir tik nakty miegos bet prasibudines kas 2,5val taip ir vel nuo 7val ryto budraus iki 11val dienos ir miegos iki vakaro bet diena miega nelabai ramiai nes visdelto remontai vyksta grezia kala tai ji tokia nerami pas mane ☹ na tikiuosi greit isaugsim iri koki nors ritma geresni isijungsim

28. Aug 2012, 13:40

Sveikos , mes jau keliames tik karta i nakti ir taip paryciais 5valanda 😀 poto 9-10 kelem.Taip kad pamiegu as jau irgi gerai ,tai ir svecius normaliai priimenieju ir nepykstu jei uzsibuna iki velumos 😀 Siaip viskas pas mus gerai ,o del toatpylinejimu mes 4 kartus buvom atpylusios labai labai smarkiai net issigandus buvau ,taciau daktare sake kad nk tokio ..kaip ir minejot iki 3men susitvarkys.O dabar jau 3savaites kaip nei vieno atpylimo 😀)

28. Aug 2012, 08:22

sveikutes kaip gerai kad parasei apie mityba as jau net neismanau ka galiu ko ne o atrodo antra vaika auginu 😃 norisis visko pradejau vertinti maista 😃 as dar i tarpus pagrauziu dziuveseliu, duonos lazdeliu,duoniuku... suvalgau ir pynutes su sviestu prie arbatos nes kartais neturiu laiko nieko kito i burna isikisti 😀

27. Aug 2012, 22:40

Manoji irgi gan jautri salciui tai visad regiames vonioj, ten silta, tad ir oro voneles tik ten darau 😀 jautruole ji irgi pas mane 😀

27. Aug 2012, 22:22

as visada pries valgi pakeiciu pampi kad nereiktu man jo tampyt, jo man taip buna kaip tu sakai sulenka kojytes ir verk lbj jo man tas buna kaip rengu kartais ir atpila man nespeju as renginet jy jam salta buna visas vos ne melynuoj verkia lbj

27. Aug 2012, 21:32

O del atpylimo tai jei ne fontanu tada nieko tokio ir iki 3 men turetu praeit 😀 dar kudikis visada atpils jei pamaitus keisi pampiu nes sulenkia kojytes ir uzspaudzia pilvuka, reiktu bent valandele palaukt jei nenori kad atpiltu .. Aisku kartais kai prodaro pilna pampiu dar bevalgamt tai nelieka kitos iseities 😀

27. Aug 2012, 21:29

Sveikos, mes augam gerai, sypsomes, guguojam😀 tik va mano piene rado auksini stafilokoka, dukrytes ismatose irgi..vieni daktarai sako iskart antibiotikus gert, kiti toliau maitint, tai dar sia sav pas du daktarus eisim, nes siaip mazike atrodo sveika:/ mamytedonatuko, as pagr valgau grikius, avizine kose, viena vaisiu per diena (tinka net obuolys tik svarbu odele nusilupt), labai gerai rugine duona, galima ir kiausini, virta mesyte, vistienos bulionas.. Jei vaikuciui kieteja viduriukai ar alergija reiktu vengti pieno produktu ir produktu kur yra kvieciu..vengt batono, bandeliu, manu koses ir pan 😀 o siaip nevalgyt labai suriai, labai astriai, cesnaku, ankstiniu kulturu ir negert gazuotu gerimu 😀 ai dar salotu lapu nelabai galima.. Cia aisku tai ka as susirinkau i savo bagaza is daktariu ir akuseriu..mazoji musu kolkas gyvena be diegliuku 😀

27. Aug 2012, 20:16

sweikos mana maziukas pavalgo ir daznai atpilineja ka mesakny ?😀 gal kam taip yra buve bet lbj neramus kasko paliko is po skiepo. klausykit ka galima valgyti maitinanciai mamytei gali pasisakyti butu idomu nes as nezinau ka valgyti kas galima kas ne

26. Aug 2012, 19:03

simulyte kaip ir rasiau stiprybes mes mamos stiprios turim buti del savo angeliuku.... mes istverek o buvom tik gime jus jau paauge ... zinau bus skaudu atiduoti leliuka daktarams ir matyti kas 3val bet ju labuj stiprybes tau simulyte ... beja klp yra tokia pamaina renimacijoj tokia sene dirba ziurek atidziau vaikuti nes nevisada rupinasi ji bent jau mums uzpakaliuko nepavale kaip zadejo ir paraudo ☹

25. Aug 2012, 09:28

Ojei stiprybes jumsirkad greiciau gryztumet i namucius,kaipnesmagu tokiamazyte o jau i ligonine ☹

24. Aug 2012, 18:48

labas merginos,as iki pietu su Urte ligoninej prabuvom del geltikes,nes dar nepraeina niekaip, tai eme mazylei krauja is venos, ji verke ir as verkti koridoriuje pradejau ☹ taip sirdi suspaude ☹ o rytoj i klaipeda isvaziuojam i ligonine gultis ☹ tai va tokios ne kokios naujienos pas mus ☹ bet svarbu kad isgysim ir viskas bus gerai 😀

24. Aug 2012, 14:39

Sveikos nebuvau cia pora dienu tikejaus rast igiausius pokalbius bet deje 😀 mamytedonatuko ir kiek priaugot per menesiuka? Mes augam geraikiekviena diena vis kas nors naujo tai mimika nauja tai garsas ,jau galvo ohoho kaip kelem ir laikom nors jau nuo gimimo kele galvyte daktare iskart pasake kad labai stipri mergyte ,manau 2-3savaites ir jau nereikes prilaikyt galvytes kuo puikiausiai pati laikys 😀 Oras ne koksai bet vistiek iseinam bent trumpam i laukuti -pagrudinam vaikiuka ,kad rudenio sulaukus neprasidetu iskart ligos..o siaip naktim miegam gerai uzmiegam tai 9 tai 10 ir ismiegam iki 3 tada kelem ryte ir jau nelbnorimmiegot bet prie mamytes uzmiega dar nes mamyte nori pamiegot 😃

24. Aug 2012, 12:43

sveikutes mergaites, kaip laikotes, visai visos dingusios😀va va, vaikai musu visa laika suvalgo😀mes laikomes normaliai, tik va vakar maziukui speju pilvelis labai skaudus buvo tai visa diena niekur be vaikiuko, o ir viresnelis labai jautrus buvo, tai moraliskai labai sunkia diena apturejom☹na bet nakti miegojom tai tikiuosi nebegris diegliukai.ka i rvel savaites nera, jau penktadienis ir jau rudeneja,rytai ir vakarai jau saltoki ir jau tamsa jauciasi☹nors kad ir koks garzus tas ruduo,ale taip gaila kad baigiasi vasara☹kaip jusu mazyliai mamytes, kaip paciu nuotaikeles ir savijautos?

23. Aug 2012, 20:35

sweikos nu va sende ejom daryti skiepiu y slauni jetau kaip gaila man vaiko buvo kad net pati verkiau . viska stvarkoj augam tikrai gerai israse d vitamina maziukui .

22. Aug 2012, 10:38

Nev vistiek manau skiepuku gausit tikneaisku kada 😀 O musu nuotaikos geros po skiepu mazoji antra naktis kaip miega nuo 22iki 4 poto keliasi 7 ir nuo 9 nemiegam jau 😀) o vaziuojam i lauka i svecius namuose nesedim per dienas 😀)

22. Aug 2012, 10:22

kaip jus jauciates, kaip nuotaikeles, ka veikinejat per dieneles?mums dienos lekia, bet vsika spejam, tikria negaliu skustis. praita savaite labai busy buvo tai dabar man jau veiksmo truksta,as kaifuoju kai reikia lekti😀

22. Aug 2012, 10:17

labas rytas mergaites....snekat ziuriu apie skiepus, kadangi mes ne Lt gyvenam tai mums ci aniekas neatitinka, net nezinau kada bus pirmas skiepas mano zirniukui...pamne su pirmu taip kaip ir jus gavom skiepus ir kiek pamenu visus labai gerai pernesem, jokiu komplikaciju nebuvo, butent to ir jums linkiu mamytes.labai skaudu ziureti kai maziukai kankinasi☹kas liecia svori vaiko mergaites, na kokius jau pagimdem tokius, cia genai lemia.kad galetumem pasirinktumem ir svori ir isvaizda ir panasiai bet deja, jau kaip dievas dave tokisu ri gimdem ir auginam.mano abu vaikai dideli, pirmas 4260g, antras 4040g ir ilgi abu, bet zinok simulyte, man jie vistiek mazuliukai, nors gal pagal tavo gal kaip tryju menesiu, bet zinok jie vienodai trapus kaip ir tavo coliuke😀

22. Aug 2012, 09:55

Nu negimsta tokiu kad butu kaip 3 menesiu 😃

22. Aug 2012, 07:44

tai mes is ligonines isvaziavom 2.640g 😀man tai idomiau tokia mazulyte augint,negu kai gimsta vaikas kaip kokiu 3menesiu 😃 turbut ji bus manekene,kad taip svori prisiziuri 😃

1 ... 5 6 7 8 9 10 11 ... 154