2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

mergele35 mergele35 20. Aug 2012, 13:46

o kazkas sake savo vaikiuku cia nerodys😀😀😀😀

mergele35 mergele35 20. Aug 2012, 13:45

grazi mergyte mamukai😀

20. Aug 2012, 13:37

Sveikos vakar darem fotoseija ir vakar gavom nuotraukas super 😀 siandien 16 val eisim pas daktaryte matysim permenesiuka kiek priaugom t.t. 😀 O cia musu Goda 😀

20. Aug 2012, 12:28

o cia tai reiks isbbandyt 😀) simulyte geras video, gal suveiks 😀)

20. Aug 2012, 12:14

http://www.youtube.com/watch?v=nv3-74EFtWQ&feature=player_embedded#! labai geras video 😀

20. Aug 2012, 11:56

lygtai butu laiko dazytis 😃 man bent jau nera net kada.. db dar kai viena su vaiku tai nulis laiko laisvo

20. Aug 2012, 08:05

Labas rytas, tepliojimai uzkniso ir mane,tai tik teplioja tai jau vel kraujuoju,o siaip viskas gerai pas mus 😀

19. Aug 2012, 22:10

mamytedonatuko as valgau viska nes nemaitinu 😀

19. Aug 2012, 19:33

zinok as irgi su juodais pakeis vaikstau visi sako pasidazyk kaip atrodai😃 nu as irgi taip sakau siaubas . as irgi blogai miegu galima sakyt bemiego 😀

19. Aug 2012, 17:43

oi as ir laukiu i soliariuma kaip noriu nes irgi balta ir su juodais paakiais nedamiegojus ir dar berti spuogais pradejo, zdz isvaizda tai siaubas dabar, taip noriu pasigrazint bet dar nera kaip..😀))

19. Aug 2012, 17:42

sveikos, nzn kaip su tais tepliojimais jum , bet man jau ikyrejo..tuoj bus du menesiai , o vis tai tepa, tai nebe..nesuprantu, tai eisiu pas gydytoja, kad apsviestu, kas cia yra 😀)). O kas jeette su nervukais ?

19. Aug 2012, 13:47

mamuk < mhm aiskiukas su soliarimiais dar pamirsti poto tik kaip paaugs didesnis ir nereiks maitinti tada tik ir kaip nebe sirgsiu . nu man irgi ta pati sako negalima eiti taip y lauka su maike kur krutine matosi sako reik priziureti ja nes gali sudeginti piena arba krutine isvis negalima eit . nu va kaip jum gerai fainiai turetu but 😀) o kaip jusu mergyte laikosi? o ka tu valgai pati nemaitini anea ?😀)

19. Aug 2012, 11:50

Mamytedonatuko ka galima ko negalima yra internete straipsniu parasyta daug pasiskaitinek o siaip nevalgyk kas pustu pilva (kopustai ,obuoliai,kefyras..t.t.) negerk gazuotu gerimu,kavos juodos ,labai suriai neuzsivalgyk ,citrusiniu vaisiu nevalgyt , bet siiap kiek paskaitau mamytes valgo viska ir mesyte ir bulvyte ir pomidora ar ta paty obuoli ir nieko ..cia matyt kaip kam .. 😀 sakau pasiskaitinek straipsni koki viskas bus parasyta

19. Aug 2012, 11:48

Sveikos mamytedonatuko siaip nerekomenduojama i soliariuma eiti kol krutis gamina piena nes tas pats ir pries saule ,dar uzvakar kai vaiksciojau lauke su maze susitikiau mociutes daktaryte o as su iskirpte buvau tai pradejo sakyt kad saugociau krutis kad neperpustu ,ant saules nebut t.t. bet pasakiau kad as nemaitinu .. bet vistiek sake jeigu bent lasiukas dar yra pieno turi saugotis nes vistiek bet kada gali uzdegimas koks but .. o ir siaip jug jei kraujuoji dar -teplioji tai neisi i soliariuma su paketu ar iklotu ..jug karstis gali kvapelis pasklist kraujo nemalonus 😉 O mes snd tvarkomes namus , laukiam fotografes darysim fotosesija mazylei 😀 idomu kaip seksis nes siaip naujagimius fotkinama 1-2savaiciu o ne 4 savaiciu 😀 jau nerami mazoji buna tai matysim kaip seksis 😀))

19. Aug 2012, 10:28

mana maziukas kol buvo maziukas visai miegojo ir valgydavo o jau db mum 4saw jau nebemieg roda sawa principus jau o 22d jau men jau 😀) bet kartais ir maiso dienas su naktim.. isvis be miego esu visa prabalus visi sako nepailsejusi .. noreciau paklausti ka galima valgyti maitinanciom mamytem ? nes nezinau ka valgyti daug ko negalima galit pasakykit ka valgyti 😃D o tai badu mirsiuu 😃DD

19. Aug 2012, 09:19

Sveikutes mamytes 😀 kaip gyvenate?kaip leliukai jusu?o mes tai gan gerai ,taip pat ,diena maziau mieam , bet nakti tai...kaip kada net 5h ismiegam neprabude😉 yra ir mum bedeles su diegliukais,bet manau greit praeis 😉 zvalgos mano mazutis,apziuri aplinka,patinka jam 😉 o seip is tu ramesniuju vaiku,nera labai zyzliuks ,pirmom savaitem tai buvo biski parekimu,bet aprimo 😉 tai vat tokios tokeles musu fronte 😃 o kaip pas jus ?

18. Aug 2012, 21:19

gali buti bet jei nerimauji nueik pas daktare,,

18. Aug 2012, 21:12

tai man vos ne men bus 22 diena tiek ilgai gali buti jos

18. Aug 2012, 21:05

man kraujavo menesi,o del sioliariumo nezinau

18. Aug 2012, 20:58

sveikos . noreciau paklausti ar galima eiti y soliauriuma jeigu pati maitini vaika ?😀 kada baigsis tie kraujavimas nu kaip menesines dar man yra ilgai jos bus noreciau y vonia eiti paguleti jau nors karta 😀)

18. Aug 2012, 20:48

nu labas mamytes,, mums 25 bus 2 menesiukai.. augam normaliai,per dienas beveik nemiega,bet nakti leidzia pamiegoti,, turim sioki toki nervuku sutrikima jau teko lankytis pas nervu daktare

18. Aug 2012, 19:39

as irgi galvoju ir labai tikiuos kad spem jau su leliuku 😀

mergele35 mergele35 18. Aug 2012, 18:13

spem matyt jau su leliuku😀

mergele35 mergele35 18. Aug 2012, 18:13

spem matyt jau su leliuku😀

17. Aug 2012, 19:44

manoji ypac kai ciaudi tai ir subezda tuo paciu metu 😃 labai juokinga,tada ziuri didelem akytem ir nesupranta kas cia buvo 😃😃😃

17. Aug 2012, 19:19

Tai jus dziaukites kad daug bezda !vat jei neisbezdetu tada uzsiklyktu jums tie vaikai 😀 Mano irgi bezda ir daug ir labai gerai sake nereiske bezdejimas mamytes kad pucia viduriukus😀

17. Aug 2012, 17:25

mana sunelei irgi pucia vudurikiu pezdam irgi 😃D

17. Aug 2012, 17:23

sweika labai gerai gyvenu 😀 pas mus kita sawaite menesiukai kaip greitai viskas eina 😀jo pas mus irgi tas pats galima pamatyti ant rubeeliu.mum irgi skiepas nusimato skaudus sake tai verks mana mazylis baisei ;/ mes sveriam jau 3.700 sakyciau lbj sunkus jau 😃 mes lbj jau esam nervingi niekas mum nepatinka nei praustis nei renktis verkiam 😃D irgi miegam visaip buna. db pilvo diegliukai tai lbj gaila vaiko man. dar issiutimas yra prie iseinamos angos irgi kariaujam nepatinka jam buti be pamperso verk . nu reksniukas mazylis

17. Aug 2012, 17:12

sveikute,mano saulytej labai viduriukus pucia,nes vis bezda 😀 bet neverkia,tik labai riecias ir muistos 😀

17. Aug 2012, 12:25

Sveikos ir kaip gyvuojat kas naujo pas mamas?Mums ryt menesiukas bus jau .Jau matosi ant rubeliu kad esam paaugusios zymiai ,pirmadieni pas daktaryte skiepuko svertis t.t. Naktys normalios musu visko buna ir gerai pamiegam ir nelabai ,valgom gerai, nieko kolkas nesergam pasmus viskas ok 😀 O kaip Jus?

1 ... 7 8 9 10 11 12 13 ... 154