2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

13. Jun 2012, 11:58

dekui mamukas uz tokius tikrus ir teisingus zodzius😀

13. Jun 2012, 11:58

dekui mamukas uz tokius tikrus ir teisingus zodzius😀

13. Jun 2012, 11:50

nu sveikos mamytes. as jau is daktares. patvirtino,kad bus berniukas, sveria 3300g,, ir mums beliko 17dieneliu

13. Jun 2012, 11:05

Pasirodo cia ir gimtadienis snd Nev , sveikinimai 😀) Linkiu sveikatos , nes ji svarbiausia bus sveikata bus ir pinigai,meile,laime t.t. tad daug daug daug sveikatos 😉

13. Jun 2012, 10:26

na dabar gal geriau jausimes prirase kalna vaistu dvejus net antibijotikus tai ir geruju bakteriju nusipirkau nes baisu organizma vaiko nusilpinti tais vaistais o kiek lasu kazi ar prisiminsiu kurie nuo ko 😃

13. Jun 2012, 10:26

aciu labai spem uz sveikinimus ir palinkejimus😀

13. Jun 2012, 10:24

nev su gimtadieniu tave 😀 visu svajoniu issipildymo tau siemeat 😀

spem-dieve kaip baisu, ir dar tokia vieta, ausytes negali nieko atrodo padaryti☹nesu susidurusi tai net nezinau ka ir patarti, tik noriu palinketi kuo greiciau pasveikti ir stiprybes jums abiems...☹

Labas rytas vaje vaje spem sunki naktele buvo gaila mergytes ,sakoma kad ausu ir dantu skausmai patys slyksciausi ☹ o dar mazytei tokiai .. Mane prizadino vyrelis su zinute ,bet daugiau ir neinu miegot,jau kiek galima , pasidariau arbatos sureli pasidejau ant stalo ,laukiu kol atves arbata 😃

13. Jun 2012, 10:22

labas rytas mergaites-kaip jus siandiena?kaip miegojot? as visai gerai tik pastebejau akd strenas vis paskauda☹bet seip viskas ok kolkas😀siandiena mano jubiliejus, nuo pat ryto sveikinimai ir vyras nustebino nuo ryto, tai jauciusoi labai jautri net asara nubraukiau...kazkaip per gimtadieni zmone svistiek jauciasi kitaip bet as siemet visiskai jo nesureiksminu bet va pastebejau kad ne apie save galvoju o apie tai kas mane supa-turiu aplink nepaprastu zmoniu😀va megaujuosi kavuke ir leksim su vaiku i darzeli, tada namus susitvarkyti, berniuak parsivesti ri pulsiu i virtuve.zadu pati issikepti varskes tortuka tai teks pasiknisti o as nesu megeja bakery daryti, na bet kazkodel va taip sugalvojau😀siandiena vakare turesiu mergaites sveciuose su vaiakis tai nors ir nedaug musu 6 ir 7 vaikai bet va norisi pasiruosti😉beja negaliu atsidziaugti-saulute sviecia-galesim kiemuke sedeti-super......

13. Jun 2012, 10:19

sveikutes kaip jauciates as prastai esu be miego dukriukas klyke is skausmo visa nakty ☹ buvom ligoninej ausytes paumejas uzdegimas dabar gydomes dviem antibijotikais ir visokiais kitokiais vaistais ☹

12. Jun 2012, 22:28

😀

12. Jun 2012, 22:20

tai ir matuoja jin visada kai tik ateinu nera taip buve kad ateinu ir nieko nedaro sveria viska daro matuoja spaudima , bet kad nelbj raso suprantamai tai gal kitur raso gerai ir nesimato ka ten raso , cia gal tik taip paklausia kaip noriu

12. Jun 2012, 21:54

Nesupyk,bet gera ginekologe turi matuoti nestukes apimtis ,gimdos auksti ,ir visa kita kas surasyta nesciosios knygeleje ir neklausti ,kaip noretum gimdyti .. Nepasakant tavo situacijos.Aisku jeigu viskas tvarkoje ten pas tave tai gal delto nieko nesakiusi ir paklause,nes jeigu viskas ok tada turi teise rinktis kaip nori ,aisku jeigu noretum cp gimdyt tai tegtu kisene papurtyt ,taip pigiai noru niekas nepildo 😀

12. Jun 2012, 20:53

tai reik paklausti kaip eisiu db pas ja pasiklausiu kaip man cia geriau gimdyti , na seip jin labai gerai ji yra .,

12. Jun 2012, 20:39

Spem,dar neprapjovem 😃 Nev man bent tai nera jokiu uzgaidu ir nebuvo 😀 tiek kad traukia labiau ant kas saldu ,rugstu 😉 Gintaryte nuo noru manau mazai kas priklauso ..pas keista ginekologe eini , jug turi apziureti ar moteris gali gimdyti yra pajegi ar placenta yra pakilusi subrendusi ir pns.. 😀 Del tokiu ginekologiu poziuriu daug moteru iskencia saremiu skausmus o veliau nusprendzia padaryti cp dar ,nes nebuna apziureta gerai ..Manau pasidomek labiau apie savo bukle ar tu ne tik nori bet ir gali gimdyt pati

12. Jun 2012, 20:16

mamukai- manes daktare klausia kaip nori gimdyti sakau norecaiu naturaliai gimdyti pajusti ta malonuma toki , daugiau nieko nebesake. tai db eisiu26 d vel tai paklausiu kiek yra.nu nezinau daug kas man sako kad turesi berniuka bet laukiu tos dienos kada man padarys pati daktare eko ir bus jau 100 proc pasakys kas 😀 nes kiek cia gali zaistis pirmai buvau sake mergyte poto antra karta ejau kitur , sako gal berniukas nu pagimdysi ir zinosiu,

12. Jun 2012, 20:12

beja kas liecia maisat, kaip jums su norais? man paskutiniu laiku juodia ant sokoladu traukai nerandu vietos vaikstau ir ieskau namie😀 siandiena nusipirkau marsa suvalgiau bet neskaniai, nieko nesuprantu atrodo taip norejua o malonumo jokio...zodziu isvis nebezinau pati ko noriu....

12. Jun 2012, 20:11

oi tie pasakymai koks pilvas kaip atrodys ir panasiai, manau tikria mitai ir niekas kitas...kaip ir minejot-juk sudejimai visu skirtingi, vaina i klubus nuagusi kita i pecius ir panasiai😀 man niekaip neatitinka. as va valgau saldziai, pilvas, hren suprasi visa apvali kaip arbuzas ir i prieki ir i sonus nei nezinau kaip pavadinti ji😀jokios linijo snera pas mane, nu zodziu kaip sakau-nesuprasi cia. man sake berniukas o kai gims tada pamatysiu ar teisybe pasake😀svarbu sveika sir kad neilgai jau uzsibutu ir kad nebedidetu jis pas mane -daugaiu nieko ir prasyt negaliu😀

12. Jun 2012, 19:39

na mamukai ar skanus arbuzas 😀 mano pilvas tai lygiai toks kaip arbuzas arba kamuolys apvalus 😃 atsikises o su dukriuku buvau visa sutinus ir i sonus dauguma sake kad mergyte bet si nestuma visi kaip susitare sako kad berniukas oi bus juoko jei gims mergyte 😃 visi suklys ahahahaha....

12. Jun 2012, 19:38

pas mane irgi pilvas i šonus yra ,o vakar pypiuka mačiau savom akim mačiau ...man pasiteisina tik mitas ,kad jei kreiva linija plaukuota eina per pilva vadinas bernas tai tik tas ,o visi sako ka mergyte bus

12. Jun 2012, 19:35

Gintaryte, zinok o mano pilvas irgi atsikises bet i sonus visiskai ner, tik prieky toks arbuziukas bet visada mate tik mergyte ir daktare uztikrinta, o vat drauge mano berniuko laukias tai pas ja pilvas ir i sonus..as manau cia lb nuo sudejimo priklauso 😀

12. Jun 2012, 19:33

Spem nesimaivyk as jau irgi arbuza turiu ciela visa ,tikiuosi ne zalias 😃 O as jau merginos del striju nepergyvenu sikna visa nuvaryta jomis ir krutine, bet pagimdzius pakrenta svorisir jeigu moteris gryzta i savo buvusi svori,pasportuoja neapsileidze tada ir strijos dingsta ,na isblanksta arba kaip jeettee sako soliariumai arba saulute taipat padeda jas ''nudegyt'' 😀 Gintaryte ,kaip gali buti neryskiai parasyta 😀 Jug turi ziureti gimdos auksti .. kitaip kaip tau gali pasakyti ar tu galesi naturaliai gimdyti ar cp reikes planuotis,nes jeigu placenta nepakilusi negalima gimdyt naturaliai .. o tas gimdos auksti tie skaiciukai ir reiskia daug ka 😀 Gintaryte neklausyk kas ka sako ,bent as netikiu del pilvo formos kas bus ..jug tik kelioms atitinka tas mitas😀 kazkaip kvaila jug visu kaulai skirtingi ,mase kuno , pilvo dydziai ... Nu nezinau .. Nors mano i sonus paplites pilvukas irlaukiuos mergytes .. matysim ar man pasitvirtins tas mitas 😃😃😃😃 gL BERNIUKAS ISLYS NETIKETAI 😃

12. Jun 2012, 19:14

mamukai- ten neryskiai isvis parasyta nei ko suprasti , tai nezinau kiek yra ? o kaip jusiu pilviukai atroda. as tai db nzn kas gims nes kiti sako berniukas nes labiau atsikises pilvas o sako mergaites labiau isonus ... tai sende vos maximoj neiskritau taip silpna pasidare tai draugas nupirko atsigerti pasedejau pasidare geriau .. bet taip pirma karta man niekada nebudava . nu gal del to kad smulki esi

12. Jun 2012, 18:34

tai jo zinau kas liecia strijas. su pirmu kelios buvo bet ne tos melynos o va su situo jau daugiau...viska suprantu kad tai normalu ir panasiai ir zinau kaip bus toliau bet labai moteriskai moraliskai trenkia per samone kaip as sakau😀 niekur nedingsi ci agali verkti skustis ir va tepiau visa nestuma bet nuo tokiu dalyku niekur nepabegsi....

12. Jun 2012, 18:32

Aš ir valgau non stop dab kertu viska iš eiles...nežinau kaip bus valgau tik valgau ir valgau ...

12. Jun 2012, 18:28

nev del stiriju maziau depresuok, jei pradejo rastis tai atsiras ir daugiau, su laiku jos isblanks,bet neisnyks,, gal pades siliarumai juos patamsinti,,,

12. Jun 2012, 18:27

oi nev man paprasta savaite palaima as galiu prisiziureti bet va savaitgalis irgi kancia taip sunku atsisakyti visko ir atrodo kad tunku ☹

12. Jun 2012, 18:23

abzora-visa arbuza😀 as pati kaip arbuzas😀man strijos lenda lauka tai kai nueinu i vonia kas kart nusimenu☹tai atrodo visai nebevalgysiu☹ bet ka cia nevalgysi visa savaite sveciai tai neissisuksi😀

12. Jun 2012, 18:19

oi nev as galiu pasakyti cia buvo mano 8kartas kai pirkau siemet arbuza ir visi jie buvo tikrai arba be skonio arba kaip tu sakai guminiai bet sitas arbuzas pasaka 😃 ir pigus 😃 dukriukuj emiau kad skysciu gautu daugiau jai patinka bet kad toks skanus tikrai nesitikejau dar dvejojau tarp meliono ir sio arbuzo pirkau ciela tad nezinojau ar zalias ar prinokes bus bet va kaip pataikiau net vyras sako kad jam palikciau bet is cielo liko tiek kiek nuotraukoj 😃 (dabar jau dar maziau 😃 )

1 ... 64 65 66 67 68 69 70 ... 154