2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

05. Mar 2012, 20:47

Mamuk, pamirsau dar kad surio uztarkuot galima 😀 ziauriai skanu 😀

05. Mar 2012, 20:45

Aurikas, zinai as kazkaip ziauriai saugausi kad tik nepaslyst..mano dvi drauges budamos nescios paskutinius menesius gan skaudziai paslydo, bet abi sekmingai pagimde 😀 bus viskas oki, gi sako kad vaikutis ten tikrai apsaugotas 😀 mano gimda pradzioj lb spazmavo, ypac nakti, bet daktare sake kad kitom ir visa nestuma taip buna ir sekmingai sulaukia dziaugsmelio😉 maziau nervuku, daugiau ramybes ir galesit lekt is ligonines 😀 sveikateles!

05. Mar 2012, 20:09

dekavoju ,tik nedesiu saulegrazu ar riesutų😀

05. Mar 2012, 20:09

sveikutes 😀 o mes ligoninei ,ketvirtadieni vaiksciojau su krikstadukra ir paslydau as ,nukritau ant desinio sono ,o mazyte veiduku ant ledo krito ☹ tai sestadieni mane pagulde i ligonine,dare tyrimus . siandien suzinojau tyrimu rezultatus ,viskas lyg ir gerai ,vaikutis taip pat tvarkoje ,tik gimda spazmuot pradejo ir apacia skauda ,tai vaistukus geriu. o siandien krikstadukra buvo poliklinikoj su savo mamyte ir daktarai pripazino lengva smegenu sutrenkima ☹ kaip gaila pasidare mazutes ,baisu... ☹ kazkokia diena nevykus buvo ketvirtadieni ... tai va gulim ligoninei ,ilsimes kol kas,gydomes vaistukais. kaip jus mamytes gyvenat?

05. Mar 2012, 19:16

Rukyta? Lasisa, rukola, guzine salota, vysniniai pomidoriukai, kukuruzu biski, saulegrazu arba kedro riesutu ir viskas su alyvuogiu aliejum uzpilta biski 😀 mano megstamiausios 😀

05. Mar 2012, 19:09

svarbu kad is kursų naudos butų😀 Gal zinai skaniu salotu su lasisa kokiu?😀

05. Mar 2012, 19:01

O as nelaukiau kol paaugs nes ir taip daug isskintu sakeliu buvo.. Negamtosaugininke esu :/ 😀

05. Mar 2012, 19:00

Na i tuos kur tik kaip maitint ir pan as planuoju viena eit.. O siti net vadinasi mama, tetis ir as 😉 tad tikiuos perdaug apie moters vidu nepasakos, bet girdejau kad pamokys vyrus koki masaza prasidejus saremiams daryt ir pan.. Manau tai bus i nauda 😀

05. Mar 2012, 18:40

😀 buvom paieskoj kačiukų bet mazyciai lb,palikom dar ugtelt😀)nu zinai esu girdejus kad kursuose pasakoja apie moters organizmą,organus..lytinius,kas tinsta kas plateja:-D. Tai va juos glumina tokie dalykai..jie tikis kad ten pasakos tikapie tai kas gražu 😀kaip iš tikro ten būna,apie ką pasakoja aš nzn nebuvus,bet girdejus jog ne vien apie leliukus ir jų priežiūra pasakojama😀 na o gal jam įdomu bus😉

05. Mar 2012, 18:18

Mes prie berzynelio tokio skynemes 😉 sekas gi tau, na tikiuos maniskis liks patenkintas..nes tas daktaras kur ves pagrinde sake kad pas juos privalomai reik eit su vyrais.. Butu nemalonu likusias pamokas pravaiksciot vienai 😉)

05. Mar 2012, 16:29

O kokiose vietose auga kaciukai?😀 anksciau prie nemuno būdavo tačiau nebėra jau antri metai..tai miškuose auga prie kokių beržų? Pušų?😃 man reiks pasiteiraut gines apie kursus,nes ziema nedarė,patalpos buvo netinkamos kursam nzn ar remontavo ar nesilde..bet db gal pavasarį rengs😀 mano vyras nori kaip tik ikursus😀

05. Mar 2012, 15:50

o mes 6dieni po Kaziuko muges lekem i toki miskeli, nes uzsimaniau prisirinkti kaciuku ir berzeliu...kaciukai jau issiskleide..uztat namie labai pasijaute pavasaris 😀 o jau davemes vakar visa diena pilvelyje 😃 sian uzregistravau mus su vyru i besilaukianciu seimu kursus, tikiuosi patiks, nes skaiciau labai daug geru atsiliepimu 😀nors vyras biski bumba kad niekas is pazistamu nejo ir neprireike..

05. Mar 2012, 14:53

Sarka tikrai smagiai praleidai dieną😀

05. Mar 2012, 14:17

sveikutes mamytes as savaitgali buvau uosviu vasarnamije prie juros.buvo tikrai grazi diena sauleta nors biskuti salta,bet man buvo faina pasedet prie zidinio...ejom pasivaikscioti prie juros.vakare vakarieniavome restorene.buvo tikrai gerai graziai oraleista diena...😀

05. Mar 2012, 14:17

sveikutes mamytes as savaitgali buvau uosviu vasarnamije prie juros.buvo tikrai grazi diena sauleta nors biskuti salta,bet man buvo faina pasedet prie zidinio...ejom pasivaikscioti prie juros.vakare vakarieniavome restorene.buvo tikrai gerai graziai oraleista diena...😀

05. Mar 2012, 08:59

Vienu ramesni kitu atvirkščiai😀 Šiandien suėjo 21 savaitė mums.greičiau atsiltu oras į gamtą lb noriu vaziuot..nors vakar švietė saulė buvo lb šalta nes vėjas ojojoj😀 gal iskylavo kas😀

05. Mar 2012, 08:31

mano leliukui sekmadienis buvo issikrovimo diena, visa diena tukseno,o nakti maniau,kad neleis uzmigti,nes taip stiprei spardesi kad net visas pilvas skaudejo

04. Mar 2012, 21:51

matyt, kad taip ir leidzia mamytei pailset nuo bumsejimu 😃

04. Mar 2012, 21:42

Vyras tai padare isvada" sekmadienis- ilsisi"😃

04. Mar 2012, 21:27

Mamukas, man irgi siandiena kleckas laaaabai jau ramus, keista, kai seip pastoviai vis duodasi 😀
Na speju, kai atsigulsiu miegot, prasides bum bum ir pan. 😀))

04. Mar 2012, 20:24

Na man cia jokių emocijų nesukele kzkokios vargseles kurios daros valymus😀 nei aš imu į galvą..nei man idomu😀 šiaip į kiekvieną tema neigiama atsakau-issakau nuomonę😉 aš galvoju apie savo mažąją pilvuzeli ko siandien nebaksnoja taip įnirtingai😃 pakušyt reiks😀)

04. Mar 2012, 19:53

jei leidziama tai daryti, tai ir yra asmeninis pasirinkimas, kad ir kaip tai kam skamba. Ir isvis cia nelabai vieta gal tokiai temai, kazkaip ne tas metas, kad apie abortus kalbet, o apie nestuma, laukimo dziaugsma ir t.t., teigiamu ir malonesniu emociju, mamytes 😉

04. Mar 2012, 11:18

Ai ,sakau kad daro juos visai kitur.. Nu šiaip tai galima saugotis,o jei nesisaugai tada jau tegul neverke tos moterys ir nedejuoja,tegul prisiima atsakomybę ir augina,myli,prižiūri,bet ne- žudo.Tas valymas mano nuomone turėtų būti uždrausta,leistina tik tokiais atvejais,jeigu neuzsimezga gyvybe ir jipradeda krist ar uzdegimas..bet ne tokiais atvejais " kada noriu tada darau"

mergele35 mergele35 04. Mar 2012, 09:52

jo nuzudyti gyvybe asmeninis pasirinkimas gerai skamba😀

03. Mar 2012, 22:51

na ka gali zinot kodel ji daresi ta isvalyma, o ju beto padaroma labai daug..Nemalonu ir gaila pagalvojus, bet cia jau asmeninis reikalas ir pasirinkimas, kas kaip gyvena.

mergele35 mergele35 03. Mar 2012, 21:30

ne ne daroma proceduriniam as tiesiog ten buvau laukiau netoli to procedurinio

03. Mar 2012, 16:26

Mums normalioms mamoms esamoms ir busimoms,nesuprantami tokie dalykai kaip valymas,taip išeičių yra,taciau nezinom kas ten per moteris,gal alkoholikekoke o pinigų netr kokiai spiralei isidet...gal jau prisidarius kokius 5 vaikus,neapskaiciuoja savo galimybių auginti dar viena vaikutį ir tada puola darytis valyma,gal vyras priverte..na zdz daug galim prikurt,bet kad ir kaip būtų- liūdna.Mergele35-tave apžiūri,bendrauja tam pačiam kabinete kur ir valymai daromi??? Manau lb ne higieniska jei taip

mergele35 mergele35 03. Mar 2012, 13:27

as dar kai taip viska i sirdi imu dar vaizduote nu zodziu jauciu tik kad bloga ir silpna daros, tai gerai kad suolas netoli buvo prisedau

03. Mar 2012, 13:23

sveikos, kaip idomiai jeettee, net visu menesiuku... ohoooo... mergele35 suprantu tave, man ir butu nemalonu i ta pati kabineta uzeiti, kur ka tik buvo nuzudyta gyvybe, man kazkaip nemalonu susidurti su tokiom situacijom ypac kai pati laukiuos, baisu pagalvojus apie visokius isvalymus ir pan...

mergele35 mergele35 03. Mar 2012, 12:43

o iseitis visada yra