2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

04. Apr 2012, 15:27

Mamule 13 --- uzvakar buvau paskaitoje,kur apie viska pasakojo nuo pastojimo iki gimdymo ,po gimdymo man ginekologe,ir knyga turiu apie nestuma nuo a iki z .Tad cia merginos tikrai ne mano ismislai,cia teaorija,o jos beabejo visoms nepritaikysi 😀 Taip nestumas trunka 40 savaiteliu ,taciau kada geriausia is tikruju zino pats mazylis ir braunasi jau i psauli,nes kaip sakiau teaorijos nepritaikysim visiems 😉

04. Apr 2012, 15:23

jo jo as ir dabar perskaiciua kad 34savaiciu nera ko bijoti-nelabai ir as sutinku, juk geriau 7menesiu nei8 gimdyt kiek zinau.....
mamukas kiti tavo pasisakymai tokei tvirti kad atrodo kad ginekologija baigusi😀 aisku geria labai apsisviesti bet turbut turejau jau pati pastebeti kad ir nestumas nevyksta kaip visi pasakoja, vienai lengvesnis kitai sunkesnis tai ir su gimdymu, skaiciavimu, auginimu irgi zinok bus taip pat.....
mes turbut visos ci asusirinkusios esam prisirinkusios belekiek informacijus, skaiciusios knygu ir visos manau labai atsakingos ir viska darom tik del vaiku bet ne viskas kaip balto ant juodo😀

04. Apr 2012, 15:18

jo jai eiciau pastoviai pas ta pacia ginekologe ir as pasitikeciau taip buvo kai LT gyvenau, o dabar kai matai kas kart kita tai koks ten 100procentinis pasitikejimas😀bet tikiuosi kad viskas bus gerai ir tiek😉

04. Apr 2012, 15:14

nesutinku, manau idealiausia pagimdyt 40savaite, juk neveltui niestumas trunka 40savaiciu. mamukas< o is kur tu visa info semies is interneto, savo gines ar kokia knyga turi nusipirkus?

04. Apr 2012, 14:15

Tai,kad niekas nesipyksta nera del ko 😃 Cia nuo 34 savaites jau negali zinot kada pagimdyt gali - bet kada ,nes pastebejau kad daug kas anksciau pagimdo ,bent mano rate zmoniu taip buvo.Bet nuo 34 savaiteles jau ir nera ko bijoti gimdyti ,nes yra jau tam salygos ,kad auginti vaikeli nebe mamos isciuose ,o nuo 37 vaikelis jau pilnai issivystes yra ,tik svori augina poto,delto idealiausia pagimdyt 3🤓39 savaitese 😀

04. Apr 2012, 13:20

oij tik nesibarkit mamytes 😃 kiekvienai individualiai, nustatyt gali viena termina, o pagimdyt galim kita diena visai. man pagal menesines gimdyt liepos 21d. o pagal paskutini ultradarsa 19d., tai dabar ir zinok, kada 😃 su pirmu tai kaip pasake, kad birzelio 23d., tai taip ir nesikeite iki pat galo. likus savaitei iki gimdymo sake, jei iki 23d nepagimdysiu, tai ryte jau vaziuot i gimdymo namus ir skatins, pas mane didelis vaisius buvo tai gine nenorejo, kad pernesiociau. bet aciu dievui jokiu skatinimu neprireike, 22d 4 ryto mazylis pats pradejo belstis, uzsimane ateiti i si pasauli, tai 23d ir pagimdziau sunu.... tai va o kaip su antru mazyliu bus..... na bus kaip bus....

04. Apr 2012, 12:26

Na as pasitikiu savo ginekologe,kitaip pas ja neiciau ,ji tiksliai viska apziuri neatmestinai ir savaites suskaiciuojam tuo paciu tiksliai .O gimdymo termina kuri man parinko ji liepos 17 ,pagal ja tai cia jau ne nuo jos priklauso ,kada bus pasiruoses ateiti i si pasauli tada 😀 Apie Uk nieko nezinau as ten negyvenu ,mediku nezinau .

04. Apr 2012, 12:20

cia vel labai individualiai. LT vienaip, uk kitaip....be to UK net priklauo kokioj ligoninei. taip kad sakau cia gali gincytis, skaityti straipsnius, tartis, ne nuo vien musu priklasuo....

04. Apr 2012, 12:14

mano ginekologe asmeniskai,skaiciuoja pilnom savaitem ir labai gerai ,man tas lb patinka nes pamenu atejau ,as apsiskaiciavus kad man 13 sav ,sako ne tau tik 12 pilnu .Taip tikslesni terminai buna,bet velgi kaip sakoma kada mores tada islys ,cia terminai retai kada atitinka 😀
Taip 14 dienu galima pernesioti,taciau jau po savaites dauguma guldosi ir ziuri situacija ka daryt 😀

04. Apr 2012, 12:00

na as skaiciavau pagal knyga gavosi vienaip, kai padare eko gavosi kitaip😀 as skaiciuoju kaip pasake daktare todel kad turi lankytis pad daktare tiksliu laiku,o jos ant popieriu raso pagal pirma scena😀o ar cia pilnos savaite ar ne jokio man skirtumo😀 be to cia leidizama uzsibuti 10-12berods dienu nuo termino, tai jai jie dave liepos 10 as neilgaiu galiu vaiksciot kaip iki liepos 20-22 tai kad ir kaip as pati skaiciuociau manes niekas neklasuytu😀 todel labai stipriai nesigilinu😀 zinau kada vaikutis padarytas bet skaiciuojam pagal daktarus😀 kiekviena antradieni verciasi savaite va kaip ir minejau vakar suejo 26😀o kada leliukas islis tada jau😀 pirmas buvo kaip laikrodukas, tikiuosi ir antras neuzsibus nes nesu labai drauge su laukimu😀

04. Apr 2012, 11:50

Sveikos,Nev- taip vardas svarbu yra , noris grazaus man bent paprasto kad tiktu tiek jaunam tiek senam ,bet mes ilgai kazkaip nesukom galvos ,net labai greitai ,yra dar keli vrainatai atsarginiai ,kaip sakot ,taciau jie ne taip skamba man kaip Goda -Paprastas grazus vardas , lovytes ar vezimelio pirkimas man asmeniskai yra svarbu ,aisku ne taip kaip varda rinkti,bet kai jis pas mus jau isrinktas,tai delto yra svarbesniu dalyku 😀 Na nezinau ,kaip jus skaiciuojat nestumo laika savo ir terminus,as skaiciuoju ne prasidejusiom ar pns savaitem,o pilnom .Taip ,kad man pilnos 25 savaites,terminas liepos 17. Jeigu skaiciuot prasidedanciom,tada man 26 😀 Bet as kaip sakiau skaiciuoju pilnom savaitelem ,o pilna savaite buna tada kada baigiasi ,ir prasideda kitos pirma diena 😀

04. Apr 2012, 11:14

pas mane tas pats dukte anksti keliasi, pusrycius jau pati pasitaiso,bet ramiai ir tyliai pabuti negali..

04. Apr 2012, 11:00

o tai gerai mamule 13, gali ramiai kavos atsigerti😀
mano kaip visada 6,30 jau pas mane prie lovos, sako mama niamu😀taigi ar atostogos ar gimtadineis ar seip paprasat diena-ilgiau nepamiegosi😀

04. Apr 2012, 10:59

sveikutes😀 na keistai ci asu tom dienos ir terminais😀 man vakar suejo 26ir mano terminas liepos 10😀 zodziu pas kokia daktare papulsi tokai data ir duos😀
as tai kai pirmo laukiausi mano vyras man padovanojo tokai knyga api enestuma tada pasiskaiciavau buvo viena data, lt dave kita, uk vel kita😀bet pagimdziau pagal LT duota data butent ta diena😀 tai dabar kai pastojau zinau kokia tikslaii dien atai pasiskaiciavau kad liepos 15,nuejau pas gp ci auk sake liepos 10 tai va sakau turiu du spejimus, bet pati galvoju kad arba 12 arba 13, ne del to kad viduriukas bet kazkaip mane vsiada persekioja skaicius 13 tai sakiau su situo taip ir atsitiks😀

04. Apr 2012, 10:53

terminas 07.12

04. Apr 2012, 10:28

jeettee< tu tikriausiai is musu visu su daugiausiai savaiteliu esi... kada tau terminas gimdyt?

04. Apr 2012, 10:27

sveika nev 😉 keista, siandien rytas mano kazkoks ankstyvas labai, mazius dar miega mano, specialiai klojau lova vos ne su trenksmais, o jis ant kito sono ir toliau sau.... 😃
pro langa paziurejus tai isigandau.............. vel ziema pas mus LT, nu baisu, dar vakar planavau siandien i centra lekti pavaiksciot, bet kad sninga ar slabdriba, nesuprasi ☹

04. Apr 2012, 10:10

labas rytas,, mums siandien suejo 27 savaites

04. Apr 2012, 09:47

labas rytas, tai kur mergaites dingusios, visia neaktyvios😀

03. Apr 2012, 22:57

sprry belekiek kartu pavartojau apsisprendimas....😀paciai juokinga net skaitant😀

03. Apr 2012, 22:46

na mamaukas vardo rinkimas nera problema, bet manau kad tai daug svarbesnis rieklas nei kokia lovyte ar vezimuka nupirkti, nes ci adaiktai, o vardas visam gyvenimui....manau kad tai labai svarbus apsisprendimas...pasikartosiu-manau kad kiekveinas renkames vardus pagal kazkoki tai tipa, rieksme, skambesi,raide,nuomene ir panasiia, todel kad ir kaip bebutu manau kad tai labai svarbus apsisprendimas...kaip ir pati sakai kad ziuri kad tiktu ir mazam ir jaunam ir senam, taip kad tai vistiek yra apsisrendimas....

03. Apr 2012, 21:46

Nu tai as taipat pasakiau savo nuomone 😀

03. Apr 2012, 21:23

na cia tik mano nuomone 😀

03. Apr 2012, 21:21

ne,jau to as asmeniskai nedarysiu 😀 Nepatinka man kai duodama du tris vardus 😀

03. Apr 2012, 21:04

O vienu momentu zadejau sawo leliukui net 2 vardus duoti,bet po kiek laiko persigalwojau 😀

03. Apr 2012, 20:29

Ai man del varduko maziausia problema,yra didesniu problemu del mazojokur sukti galva 😀 As varda noriu duoti toki kuris tiktu jai tiek mazytei tiek uzaugus o ne taip,kad mazytei tiks o suaugusiai moteriai atrodys juokingai,arba atvirsciai😀

03. Apr 2012, 18:10

dekui spem😀
man labai daug graziu vardu yra bet kazkodel pati savo vaikams ir nenoriu kai kuriu deti, net nezinau kaip tai paaiskinti, zinau skamba kvailai😀

03. Apr 2012, 18:08

sveikos dar karteli...jo kas liecia vardus mamukas kad pakeicia teveliai tai manau tiesa kitiems taip ir nutinka😀butent del to ir noreciau tureti keleta pasirinkimui...mano drauge pasigimde mergaite ir jos variantai buvo rusne ir liepa.visiems aplink liepa vardas grazesnis o va pavadino rusne, nes sake labaiu mergaiciukei tiko kai jie ja pamate ir tikria kai nuvaziavom aplankyti, nu tiesiog jai skirtas tas vardas tosk stipresnis nei liepa.
be to, manau priklauso kaip teveliai renkasi, veinam labai svarbu rieksme, kitam nes draugei patinka😀 kitas del raides, trecias del pavardes kad tiktu ri panasiai....
man nesvarbu nei raide nei draugu ar palinkiniu nuomone, nei reiksme. mes ieskojom vardo kad butu paprastas ir ne kas antras vaikas su tokiu vardu, visas musu tikslas. rinokomes is daug vardu, bet daug kas patiko neisejo graziia istarti ir zinojom kad senialaims bus sunku todel labai day vardu teko isbraukti is saraso.
mano vaiko vardas net istorija turi kaip issirinkom, tai man net smagu, be to netycia ir musu su vyro vardu pradziso susidejo, nors tikria taip neplanavom, paskui tik pastebejom😀 pirmo berniuko musu vardas yra Netas, irasem i sarasa koki 5menesi turbut nestumo, tada sakom reikai kazka atsardgai ir issirinkom Rojus. kadangi dar iki nestumo galo buvo laiko, tai ispradziu vadinom pirmuoju variantu ir atrodo pradejo nusibosti, paskui sakom nu gal tada Rojus bus, bet likus menesiui iki gimdymo jau galvoj ir sirdy zinojau kad vistiek pavadinsim Netu😀nei truputelio nesigailiu ir labai dziaugiuosi pasirinkimu😀
o va dabar neistrigo nei veinas kolkas vardas todel variantu ir neturim, visi sako dekit Rojus juk patiko, nu jo patiko bet jai nedejau pirmajam tai ir antrajam nedesiu kazkaip atrodo nu kas liko nuo brolio tai atiteks tam😀 be to nebelabai ir patinak tas vardas😀

03. Apr 2012, 18:05

sveikutes galiu pasidalinti keliais berniukiskais ir mergaitiskais vardais aisku jei nesupyksite 😀 mergyte jei turesiu rinkciausi is siu vardu Korleja arba Leja , Mila , o jei berniukui tai arba Joris arba Adas 😀 bet cia tik man labai patinkantys vardai 😀

03. Apr 2012, 17:45

yra daug tu graziu vardu bet kai pradedi per daug galvoti tai labai sunku buna is galybes isrinkti viena,mes taip paprastai nusprendem ,nieko niekur neisekoje ,kad bus Goda .O keisis ar ne bus matyt ateityje ,bet abejoju jau ar kas pasikeis ,jeigu pradet ieskot tai susidrums mintys ir tada koki nugrybausim 😃