2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

03. Apr 2012, 15:10

sveikos, o apie vardukus, kaip idomu 😀 as tai savo kruopytei galvoju Karile varda duot, na bet jei kartais berniukas, gal Nedas, bet vyrui sitas vardas nelabai, tai tada Ignas, pirmajam sunui toki irgi galvojom duoti 😀 na o del mergaites vardai tai as rimtu rimciausiai apsisprendus, manau ir nekeisiu. nev< jeigu is A raides, tai Airidas man grazus 😀 mamukas, musu sarase pacioj pradzioj Goda irgi buvo 😀

03. Apr 2012, 15:08

man labai patinka emilis ir danielius jeigu berniukas , o jeigu mergaites dar nesugalvoju. noreciau tokio vardo neregeto kasko naujo , cia tik paciai sugalvoti reik 😀

03. Apr 2012, 14:55

Sveika kukis 91 😉 Na nezinau cia tiesa ar ne,bet sake buna taip,kad sugalvoji varduka ,o gimusiam vaikeliui jis nu atrodo visai netinka - ir pakeicia teveliai i visai kita net neplanuota varda 😀

03. Apr 2012, 14:19

sveikos mamytes,taip idomiai diskutuojat apie vardus 😀 as savajam angeliukui net nezinau koki varda idesiu 😀 prisirasius esu,bet keli tik patinka va koks Emilis ,Domas,Ignas,Danielius...😀 is pradziu galvojau Ignu pavadint ,bet dabar susimastau ir apie Emiliuka...😀

03. Apr 2012, 14:05

na mes net nebuvom prisede😀 kazkodel labai noreciau is A raides nei pati nezinau kodel, bet nesu sureiksminusi😀bet tiek su pirmu tiek su antru noreciau keletos variantu..nors ir buvom du issirinke pirmam bet jau kai vaziavau i ligonine zinojau kad bus ta kur uzdejom, bet vistiek kazkodel ramiau kai buvo pasirinkimo😀 o dabar nie vieno neturim😀 visi paklasuia o tada susimasatu kad nei nepagalvojau apie tai, nors zinau koks sunkus tai apsisprendimas ir labai atsakingas darbas😀 gal kad nieko kito labai nesiruosiau gal ir del vardo dar taip viska palike esam. na bet zinau kad riekia jau pradeti ieskoti😀
zodziu prasome siuliti berniukisku variantu😀

03. Apr 2012, 13:52

Mes turim jau varda - Goda ,bent siuo metu ja taip vadinam,o ar pasikeis veliau ar gimus ,matysim 😀 Man grazus vardas dar Tamina ,bet vyrui nelabai,tad manau bendra sprendima paliksim 😀O jus?

03. Apr 2012, 13:46

beja mamytes kaip jums su vardais?gal jau issirinkot?

03. Apr 2012, 13:04

Sutinku 😀

03. Apr 2012, 12:58

teisingai mamukas, stengtis riekia.... manau mes visos stengiame sir visada vaikus statom pirmoj vietoj-tieisog kaip ir sakaiu ne visada viskas iseina kaip mes noretumem.
be to kaip ir sakei kaip jau lempta taip😀kiekveina musu skirtinga, vienai nagas nuluzo ir pasaulio pabaiga o kiteims ir laiduotuves aplanko(kuriu pats zmogus nepasirinksi).be to viena musu jautresne kita stipresne. viena maisus kilnoje ir prie ukoio kaip jautis varo, o kita maiselio su duona is parduotuves nenesa😀
na tikekimes kad mus kad ir kas kad ir kaip viskas bus gerai, tiek su nestumais tiek mus leliukams😀

03. Apr 2012, 12:54

Na taip kaip lemta taip .. Taciau as vistiek stengiuosi maziau nervintis.Man net negalima nes galiu vel atsigulti i ligonine,19savaiciu kaip buvo labai pykausi su mama iki tokio lygio kad pradejo is nervu apsitraukineti gimda ,ir teko pailseti ligonineje,tad dabar niekas nedrista nei trupucio nervuoti manes 😃

mergele35 mergele35 03. Apr 2012, 12:52

statistika dar ne rodiklis

03. Apr 2012, 12:47

jo statistika ir straipsniaia gerai, bet gyvenima s viska sudelioja savaip.aciu dievui kad man nepasitvirtino tai nes tada butu labai sunku su vaiku😀
o kad zinotumem viska ka kaip daryt geriau ir kad viska butent taip galetumem padaryti, ko daugaiu ir bereiketu....

03. Apr 2012, 12:44

Beje kaip moteris jauciasi per nestuma stresuoja ,nervinasi ar ne ir panasiai.. atsiliepti vaikeliui gali ne tik naujagimiui kudikiui,taciau ir veliau ,paaugusiam vaikui.Na kiekvienos kaip ir nestumas ,gimdymas skirtingas taip ir cia vienos teorijos nepriskirsi visoms nestukem 😀 Bet kad bent 70% nestukems galima tai ''prilipinti'' tai tiesa,pati turiu pagimdziusiu draugiu ,pazystamu ,ir pasisakoja apie nestumo /nesiojimo poveikius gimusiems vaikams 😀

03. Apr 2012, 12:38

Na cia yra ne mano ismislai apie vaiko ramuma po gimdymo ir mamos nervukus per nestuma 😀 Viskas yra aprasyta .Bet taip sutinku su tavimi,isskirtinumu gali buti ,bet dazniausiai atsitinka taip ,kad nestumas neramus - vaikelis neramus,nestumas ramus- ir vaikelis bus ramus 😀

mergele35 mergele35 03. Apr 2012, 12:37

mamukas nesutinku ir as as kai laukiausi savo maziausios tai tiek nervu turejau kad oj oj o vaikas auksinis gime
miegodavo jokiu asaru nebuvo pavalgo ir miega pavalgo ir miega verkdavo tik kai diegliukai buvo o ir dabar seip labai rami yra jei nieko neskauda

03. Apr 2012, 12:34

esu dekinga dievui kad nors vaikai sitaip nesijaucia😀

03. Apr 2012, 12:32

su pirmu vaikiuku tiek visko buvo per nestuma kad visas pasaulis juodas atrode, pati jauciausi ne kaip ir nuotaikso buvo isteriskos, o vaikas visai normalus buvo, aisku paverke bet tikria nei isterikas nei piktas nei liudna sir panasiai. su situo leliuku irgi tikria nepats geriuasias metas, na koks sitas bus tai nezinau😀
aisku gal ir lemai ir aisku buti nestumo metu svelnaii , laimingai ir be nervu tikria pagirtina ir patartina, bet neviska sgyvenime rozem klota kad darytum kaip riekia ar noretumem😀

03. Apr 2012, 12:30

nu va ci ai rgaliu gincytis iki melynumo😀

03. Apr 2012, 12:26

jeigu gyveni ramu gyvenima lauki vaikelio ramiai be jokios streso,nervu bereikalingai-vaikelis bus ramus 😀 Daug ka lemia nesciosios busena ,nestumo metu ,ji nulemia busimo vaikelio pirmuosius menesiukus gyvenimo 😀

03. Apr 2012, 12:24

si savaidgalis bus ilgasis vyrui 4iseigines, tai turbut ruosim namus, nes turim perdazyti ri perkelti baldus tai utrunka laiko. jai pasidarytumem tai ka planuojam, tada po truputeli galeciau pradeti delioti viska i savo vietas ir paskui jau ramiai dasipirkineti ko truksta, nes taip labai sunku kai nematau visualiai😀

03. Apr 2012, 12:23

mums siandien a26savaites lygiai. na mano pilvas ir tempiasi ir labai sparciai, savaidgali teko pasitampyti tai buvo kietas kaip akmuo ir duodasi tvarkingai😀 mano pirmas buvo ramesnis, sitas truputeli aktyvesnis😀ziuresim kaip bus tikrame gyvenime😀

03. Apr 2012, 12:01

Sveikute Nev ,smagu ,mes uzvakar vaistineje apsiziurejom higienos priemones vaikiukui,tai savaitgali kita kada vyrui nereiks i darba leisimes i apsipirkinejimus 😀 O gerai pilvukas auga dideja ,jau pilnos 25 savaites,sianakt nieztejo pilvuza tai augobe sustojimo ,tempes oda 😃 Kaip tavo pilvukas?

03. Apr 2012, 11:27

labas rytas mergaites😀kaip jusu pilveliai?
va mes vis savaidgali pas mociute pabuvom, vaikinukas pasidziauge ir man isejo truputeli pailseti...bet va suslogavau tai toks ir poilsis, visus sonus skauda nuo ciaudejimo.mama sako uzsidenk, sakau kad turiu 100vietu kur turiu ciaudant prisilaikyt tai nebelieka ranku net uzsidengti😀
beja va jau ir mazajam rubelius nupirkau, kadangi viskas liko nuo brolio tai man reikejo tik paciu pirmuju tai turim kokias 10poru sliaustuku, bodziuku ir panasiai, tai dabar visai rami sedziu, beliko higienos priemones ir aisku visokie dar reikalingi daikteliai, bet va kas liecia rubelius, si savaidgali ta klausima susitvarkem😀 net paciai smagiau ant sirdies😀

03. Apr 2012, 11:24

tai labai saunu kad augat 😀

02. Apr 2012, 20:12

Geras ,siandien tik niezti pilvuka ir tempia sonus ,reiskia augam 😀

02. Apr 2012, 17:56

labai geras tikrai niekuom nesiskundziu kad butu blogas . augam judam krutam y prieki .😀 kaip tavasis nestumas ?

02. Apr 2012, 17:52

Kaip tavo nestumas ?😀

02. Apr 2012, 17:48

tai kad nezinojau ka rasyti taip ir parasiau o db visiskai rami esu : ) na as suprantu , bet cia visokiu temu yra nevien visko nestukes klaus ne vienas tokiu .

02. Apr 2012, 17:41

Kita karta aprasyti reike ne su tokiu isgasciu ,ir niekas nepriklijuos tau pienliges 😀 O is tikruju jau del tokiu dalyku geriausia kreptis pas savo ginekologe,cia formuose,paplepeti galim apie bet ka ,taciau kas susije su kokiom nestumo komplikacijom,sveikata ar pns tai geriau nesedet cia ir neknapsot,o kreiptis i tam tikras istaigas😀

02. Apr 2012, 17:26

na au taip vos vos nepadarei tu man jos 😃DD