2012 liepos mėn. vaikučiai

28. Nov, 06:02 mergele35 mergele35

Sveikos, gal yra jau mamyciu laukianciu savo stebukleliu gimsianciu liepos menesi?

08. Apr 2012, 19:58

stargirl26- kur zadi gimdyti? kiek girdejau,kad Londone daktarai i Lietuvaites nescias ziuri atmestinai

08. Apr 2012, 19:26

Dekui 😀 kaip tavo nestumas?kaip pilvukas auga?

08. Apr 2012, 17:46

mergele35- as siaip jau kaip 3menuo gyvenu Londone;]]
mamukas-kaip smagu.. 😀 sveikinu

08. Apr 2012, 16:03

Stargirl26- sveika prisijungusi ,as taipat pirmo mazylio laukiuosi - megytes ,mums terminas liepos 17 😀

mergele35 mergele35 08. Apr 2012, 15:50

is kur esi

08. Apr 2012, 15:39

Aciu.;] Kaip nuostabu! Sveikinu ;]

mergele35 mergele35 08. Apr 2012, 15:37

stargirl26 sveika prisijungusi as laukiuosi jau 5 leliuko😀

08. Apr 2012, 15:33

Sveikos mamytes ;]
Nusprendziau prisiregistruoti prie sio tinklapio,nes esu visiskai zalia,nestumo klausimais ;D laukiuosi pirmojo leliuko-berniuko.. Jis turetu gimti liepos menesi.. apie 20-23dienomis,bent taip sake gyditoja ;]]
man jau baiginejasi 25 savaites ir tik pora dienu jauciu mazylio nestiprius judesiukus.. o anksciau labai del to nerimavau.. kol gyditoja pasake,jog mazasis mano labai tingus vaikas 😃 net per echoskopa,jis nejudejo,o tik "valge" savo rankyte 😃
Labai noreciau pastoviai dalintis su Jumis mamytes tokiomis mielomis akimirkomis ir diskutuoti ivairiausiais klausimas ;]] beja su SV. Velykomis Brangiosios ;]

08. Apr 2012, 15:05

Aciu ,Jus taipat su sventem 😀

08. Apr 2012, 13:27

su Sv. Velykomis mamytes 😉

07. Apr 2012, 12:59

sveika. pilvukas auga kaip reikiant, velykas vaziuosim i pas anyta i kaima

07. Apr 2012, 11:18

Sveikos,mamytukes,kaip jusu pilvukai ?maniskis ant velyku tai tikras kiausinis didelis 😃 Tokios formos😀 Kada snd ar ryt kiausius dazysit ,kaip dazysit ?😀 Kur velykas busit ?😀

06. Apr 2012, 22:11

nev bet pagalvok apie pabaiga tvarkymosi,kai susitvarkysit ir kaip bus smagu ir iskart geriau pasidarys 😀

06. Apr 2012, 20:23

sveikos mergaites😀
mamule13, tai ka galvosim abi berniukams vardus ir auginsim vaikinukus😀va broliukai bus😉
beja saunuole su siuvinejimu, as tikrai labai patenkinta tuo darbu😀 bet as nemegstu mirgu margu tai pas mane meskiukas pilkas su zydrom gelytem, zinai ten atspalvis ant atspalvio, bet va raides emaiu tokai pat kaip gelyciu spalva ir labai pataikiau nes super atspalviai😀tik as nesiuvinejau jokiu datu, nes nupirkau toki rema kad butu su baltais apvadais ir ten piestuku viska parasiau, matai as jau is anksto zinojau kaip noriu ir rinkaus butent toki paprasta rasta....(cia tik info pridejau tau)😀
na ka mergaites ilgaji savaidgali?
mes kaip ir planavomes-namuose karas😀visi kambariai apversti😀vyras dazo lentyna, mes tik iskraustom daiktus o vaikinas musu vercia viska😀 ryt lovyte susistatysim, na va taip biskiuka po biskiuka judam....tik namie fui kokia betvarke....na bet nieko viskas i ateiti........

06. Apr 2012, 18:48

Sveika,nu kietai cia 😃

06. Apr 2012, 18:16

sveikos, buvau siandien ultragarso, tai pasirodo turesime dar viena berniuka 😀 o ne mergyte kaip pirmai sake, pasirodo slepe pimpuka mazylis, o va siandien pasirode ka ten turi tarp kojyciu... tai va prasides po svenciu mano dziaugsmelis, varysim per parduotuves 😀

05. Apr 2012, 17:09

Buna tu noru su valgiu visokiu 😀 vakar skambino mama irgi klause ar jokiu noru neuzeina ,pasakiau kad viena kasni norisi deti i burna torto o jau kita kasny misraines 😃 Sake jai lygiai taip pat buvo su manim, tai mano mama jau sake kad gims rami mergyte ,to ir tikiuos 😃 Pradesiu sakiau valgyt kad ir silke su ledais 😃 Kad tik rami butu 😀)

05. Apr 2012, 17:05

oij buna man tu keistu noru, kartais net pati gerai nesuprantu ko noriu is tikruju, va antradieni uzsimaniau silkes belekaip su svoguniukais, tai kita diena nusipirkau, oij kaip skaniai valgiau, dar ir vakar kapojau as ja, liko trupuciuka snd, bet jau nebenoriu i ja ziuret.... nev, zinok lekiau siandien i baze, susipirkau viska, ko reik siuvinejimui ir ka, susiradau schemute, kuri man patinka, niu ir pradejau siuvineti toki meskuti, po to sunaus varda, gimimo data, laika,svori, ugi issiuvinesiu.... aciu tau labai uz minti 😀

05. Apr 2012, 15:27

jums neuzeina keistu noru?
as kelinta diena labai noriu cepelinu-tieisog seile tysta pagalvojus😀
ir dar skanios kavukes su sokoladiniu-karameliniu tortu😀isivaziduoju toki dideli labai graziia atpjauta pirago gabaliuka😀 nezinau ar as to skonio noriu ar vis to proceso, nezinau?vakar nusipirkau spurga ir bandele, ne sudukas nesuveike ta apgaule....nu rimtai kas ci apasidare, tokie nesamoningi norai😀labai megstu sokolada bet va sokoladinio torto ne, o va uzsimanaiu ir jau kelinta diena man taip nepraeina noras😀

05. Apr 2012, 14:42

vyrai skirtingi ir mes skirtingos😀
jo mamule13 tikria labai fainaiia, as norejau svelniom piestom raidem bet deja neradau o paciai neiseitu kaip noreciau, todel sove i galva tokai minti ir esu labai patenkinta rezultatais😀
va mes grizom is drauges, atsigerem arbateles, vaiaki pazaide, dabar sugalvojau pietums ryziu su sviestuku, kazkaip uzsimaniau😀

05. Apr 2012, 12:46

Visu vyrai skirtingi bet visi geri ,kitaip mes su jais nebutumem 😀))

05. Apr 2012, 12:32

sveikos, na mano vyrelis, kartais pagamina, kokia vakariene ar pietus savaitgali, bet cia labai retas dalykas, kol draugavom tai budavo tas dazniau.... nu bet dar uzplaukia jam toks noras pasisukinet virtuvej, nors tiek gerai 😃 o apie skalbiniu dziaustima ar grindu plovima tai galiu net nesvajot, kad jis darytu tokius darbus.... 😀 nev< isivaizduoju, kad tas tavo pasiuvinetas darbelis labai graziai atrodo, gera minti davei 😉

05. Apr 2012, 12:17

Visu vyrai skirtingi 😀 Gal vieniems ne vyriska yra skalbinius padziaut arba kose bulviu padaryt , o gal laiko neturi nes dirba .Bet maniskiui niekas neleidze o ir jis pats grizes is darbo neuzmeta kojyciu vienosant kitosir nesako ''motin gryzau ,ka valgom'' ? 😃 Cia as nesakau kad pas atve taip yra oi tkr ne nepagalvok taip..prisiminiau savo drauges gyvenimeli tai dbr viena juoktis pradejau nes ten komedijinis serialas 😃

05. Apr 2012, 11:26

nu man su vyru tikrai taip nebus bet vistiek dekui😀

05. Apr 2012, 11:18

Nera uz ka😀 O poto kai is lig grizti ir vyras koks silkinis pasidaro 😃 rubus dziausto jis ,grindis plauna,jis ,bulvesskuta jis viska jis darydavo 😃 kokia savaite kol pradejo eit i darba ir pamate kad jau simuliuoju 😃

05. Apr 2012, 11:17

Tai manau stenkis daugiau bent po 15 minuciu prigult ,pailset ir tada vel kibk i darbus kokius turi namuose ..ar ka veiki .. nes geriausias vaistas -poilsis 😉

05. Apr 2012, 11:17

na zodziu pastebesiu save toliau ir tada matysiu ka daryti.......dekui😉

05. Apr 2012, 11:16

Tai jeigu jauti judesiukus ,maziau yra del ko nerimaut ,aisku apsauga gedos nedaro.. as siaip su tokia savijauta isbuvau apie dvi savaites ,kol pradejo temtyi desini sona visiskai nepaeidavau net 100metru,tik namuose sukdavausi..Todel teko atsigult i lig nes kaip ginekologe pasake,namuose tai valgyt daryt tai tvarkytis tkr ramiai neisgulesiu kelias dienas😀

05. Apr 2012, 11:08

dekui mamukas. man matai pasunkeja ir jauciu kaip sakia ta pilva bet galvoju kad tiesiog del nuovargio, nes kai pavaikstau man taip buna, o dar mazaji reikai pakelti ir panaisiai....ilsetis nera laiko😀 na ziuresiu kaip man ci atoliau bus, jai matysiu kad dazneja tai tada eisiu pas savo mf ...man ir seip paskirta data balandzio 19 tai ziuresiu gal dalauksiu.bet tik tiek kad jauciu judesiukus kaip priklauso, tai gal tas kazkaip ramina mane....

05. Apr 2012, 11:01

Sveikute,mano mama mezgeja tai primegz jei tik laiko tures ko paprasysiu,mokino mane megzt bet man kantrybes neuztenka 😀 O del sunkumo jausmo ir pilvuko kietejimo mane gulde i ligonine.Nes per nestuma neturi jausti pilvo kad jis tau sunkus butu ,kietas ,ar temtu labai kuria puse,o jeigu atrodo kietas pilvas tai apsitraukineja gimda- tai lb negerai ,ir turetum pastebeti,kad maziau jauti judesiukus,silpnesnius..Taip buna nuo persidirbimo ,gal per daug pasilankstei,pavaiksciojai ar padirbejai kanors fiziskai? As patarciau kreiptis i savo ginekologe ir atostogoms paguleti kelias dienels ligonineje.As gulejau 4 dieneles, geriau vaistukus kurie atpalaiduoja gimda ( ju i namus neisraso) ,buvau po mediku prieziura ir viskas pasitaise,man irgi buvo labai sunkus pilvas nors tik 19 savaiciu buvo .