Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
zaliake,man ir taip pat nelieka nieko traukti..kartais atrodo pavalgo daug pati isspjauna papa,o paduodi soske,taip ciulpia,net akis suzvairina,sakau gal maa..ar cia tik,kad pries miega taip su soske.
na, pas mane yra pieno tik tiek, kiek maziui reikia, nes jau kiek bandziau su pientraukiu traukt, tai net ir 10ml neistraukiu is abieju☹ tad jeigu ir noriu iseit, reikia pamaitint ir iskart lekt, kad speciau apsisukt iki kt maitinimo😉
zaliaake,maniske tai isvis valgo trumpai..bet girdisi gurksniukais,kartais net pasoksta,istraukiu kruti,o ten srovele
as maitinu viena maitinima is vienos kita is kitos krutines, tempimo jau kuri laika nejauciu... o del nusitraukimo, tai siaip netraukiu, bet kai noresis kur nors trumpam istrukti, tai tikrai taip darysiu 😀
laimabu, kaip ir visa kita, nepabandes nesuzinosi 😀 daviau medaus palaizyti, pastebejau pora dienu, jokios alergines reakcijos nebuvo, tad ramu, jam tada buvo vies metuku.... 😀nes tik tada suzinojau kad slogyte galima medum gydyt 😀
kazkuri mamyte rase, kad sloga gydo medumi. norejau dar paklausti, kai issiaiskinot, kad jusu maziukas nealergiskas medui?
pasaulyte dar burokeliu sultys padeda, bet ju visai nedaug reikia ir ziurek, kad leliu nealergizuotu, kai buvau nescia, man pakakdavo puse vid.dydzio buroko, isverdavau ir isspausdavau sultuku, arb.s. per akis😉 tik negalima gert iskart isspaustu, reikia biski palaukt 1-2val😉 as tai jau valgiau trintu burokeliu, tai pazejau, kad suneliui nieko ir kart nuo karto ju pavalgau, man lb patinka trinti su majonezu😀niam niam😀
pasaulyte pas mane beveik tas pats, tik pastaruoju metu pastebejau, kad kazkaip 5min pavalgo is kairiosios, atlimpa😀 ir tada pasiulau desiniaja ir toliau 5min is desines valgo😀 taip kaskart😀tad jokio verzimo krutyse nejauciu, o ir nusitraukt beveik neiseina, o taip norisi kur trumpam islekt, o tam reikia pienelio teciui palikt😉 na, bet bandau bandau...o granatu sultis as perku stikliniam inde (jos gana brangios, bet kokybiskos 8Lt uz 1lt) 😀
laimabu matai, pas mane buvo taip, kai vaiksciojau su dukryte, viskas gerai, paskiau ji gime, praejo metukai kazkur ir pradejo slinkt plaukai, bet taip baisingai, o uz keliu men as pastojau su suneliu ir jie nustojo slinkt...tai db dviguba jega tiesiog (tarp mano leliu 1m ir 9men skirtumas) ...
jauciu man reiks granatu sulciu pagerti,nes jauciu,kad tikrai kraujukas pasilpes
man labai stipriai paaugo plaukai,nors ir taip ilgi 87cm😀)o dabar gal biskeli slenka
o jei del plauku, tai bent jau as per nestuma nepastebejau jokiu teigiamu pokyciu. nepradejo jie man stipriai augt. kokie buvo, tokie ir liko. o dabar irgi tfu tfu tfu neslenka. gal, sakau, ir neslinks 😀
kaip man sis forumas patinka😉
nu tikrai nemaziukai 😀
zaliaake,as pagrinde maitinu is vienos kruties,nes ji man buvo pradejus neimti is tos,versdavosi ant kito sono..na ir toj apmazejo,ten kaip desertui😉
laimabu,ogo 8cm😀saunuoliai...mes64dabar 2 men.skaitau gerai
Pasaulyte, per menesi priaugom 1 kg ir 8 cm. Zaliaake, aciu uz linkejimus 😀
zaliaake,sakiau ir man reik vitaminu
zaliake,na mes 2 menesiu 64 cm,nezemos😀 reiks ir man granatu sulciu..pokeliais perki?
62cm😀 jo, apetitu nesiskundzia....tfu tfu tfu😀 as tai ipratau kas ryta paprasto vandens pilna stikline atsigert, gerai maitinuos, kasdien kokia mesyte valgau (bent k per diena) ir butinai 3k, kartais lb greit tenka viska sukirst, bet visuomet pusryciai, pietus ir vakariene😀 tada geriu vitaminus pregnatal plus, ten vitaminai su zuvies taukais kartu, ir puse stiklines granatu sulciu kasdien, kad gelezies nei suneliui, nei man netruktu😉 ir dar kasdien kmynu arbata su pienuciu, o siaip per diena stengiuos tai arbatos, tai vandens, tai pienuko, geriu tiek kad nejausciau troskulio😉
zaliaake ar geri kmynu arbata su pienu?ar turi butu kas skatina?
zaliaake,ogo druckis..normaliai,o koks ugis?tai tavasis turi gera apetita ir riebus pienukas
na, manajam spalio 8d bus 4men, kai buvo 3, tai svere 7200kg😀 mano dukryte tiek svere budama 6men😃
zaliaake,kiek tavo mazylis jau sveria?
ai, aplamai kalbejai? aaa, supratau, nes galvojau, kad cia man vienai sakei😛 zinoma, jeigu galima palaukt, tai geriau sulaukt % , kas be ko😀
na reiks isbandyt kazkoki varianta.... 😀 aciu uz info 😉
zaliaake,na tai jau tokiu atveju taip,bet as kalbu kol dae nereik,
pasaulyte jo, tikiu, kad visur daro % pries sventes, bet negi db lauxi? juk sveikata reikia taisyt jau db, o ne per sventes😀
laimabu tau kuo didesnes sveikatytes, mes mamos turime laikytis, juk kai mes susergam, tai neretai ir leliukams viskas persiduoda, as pamenu kai dukryte dar auginau, tai kai susirgdavau, visuomet kauke dedavau, kad tik jos nesusirgdint...bet vis tiek kazkaip susirgdavo, juk gyvendavom toj pacioj patalpoj, tuo labiau maitindavau, prausdavau ir t.t. ir pan., sakytum atskirta butu, o taip...bet laikykimes😉
kristutea tai isbandyk tuomet ta dalyka, nes mano drauge sake, kad tik pradejo naudot, iskart nustojo plaukai slinkt😉 na, pigesnis variantas, bet as jo nesu patikrinus, cia dar is Sovietu laiku, musu mamos ir mociutes zino, tai galima kosmetinio zibalo plaukams naudot (beje, ji galima isigyt per hiperfarma)...kaip tave suprantu del plauku, as kai dukryte auginau, tai pas mane priekyj baisingai slinko, tai as paskiau spec.kaukes kirpykloj dejau, po 35Lt uz kiekviena, is viso 10k, tai paskiau kaip pradejo augti plaukai, tai net kirpeja stebejosi...tfu tfu tfu, iki siol ju daug, nors db slenka po sunelio gimimo😛 bet kaip ir sakiau, kt men uzsakysiu ta priemone, kur tau rasiau😉 dekui uz info apie inhaliatoriu
inhaliatorius apie 200lt kainuoja,pvz omron..bet pries sventes padaro akcijas,pvz kalbu apie camelia,nes joje dirbu
zaliaake mes pirkom per www.hiperfarma.lt buvo akcija tai uz 160 nusipirkom, taip kainaves 200.... tai kainos siaip ir yra mazdaug nuo 200 pasiziurek tam puslapi.... i namus pristate per 2 dienas, lb patogu nereik niekur vaziuot ir 3 metam garantija turim 😀 del plauku tai baiminuos, nes po pirmo gimdymo puses ju netekau, tai teko nusikirpt plaukus trumpai, nes sviesus ir dar ploni, tai kai taip slinko atrode kad siuliukai o ne plaukai like ☹