Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveikos 😀 as irgi vakar tik paskaiciau apie ka bendraujat, bet kazka rasyt jau neturejau jegu. mzyte pikta pavakary buvo, tai nusikaliau 😀 zaliaake, mes savo mergina guldom 21.30 - 22 val. buna atsikelia apie 2 val pavalgyt ir vel sminga, o paskui keliasi apie 6. bet pastarosiom naktim pradejo keltis paryciais tik, apie 4 val ir ismiega iki 7 val. gal miegotu ir ilgiau, bet zadindavau ja i manksteles. siandien jau paskutine buvo. dabar 2 savaites atsipusim ir tada masaziukai prasides 😀 o kas del nuotaiku, tai ir as jauciuosi kazkokia issekusi, jegu truksta, greitai kantrybe baigiasi 😃 tai daznai pikta bunu. gal vitaminu kokiu pagert reiketu... o jei rimtai, tai tikriausiai uztektu vienos normaliai ismiegotos nakties 😀
zaliaake,va vyras nupirko geru granau sulciu,jauciasi,kad grynos,parasyta per 3d sugerti
sveikos,mamytes😀stai ir mes..manoji buna nakti nebenori valgyt,tai as vistiek pasiulau..kad man pienelis geriau gamintusi..pastarasias naktis labai miegodama blaskosi,duodasi,sianakt kaip ir geriau
sveikutes mamytes 😀 manoji nuo pirmu dienu gerai miega nakti..pirma men.keldavosi 3h valgyti,o dabar ismiega iki ryto 5-6h
ai, klauset kaip rengiu savo suneli, ai, kazkaip visai ramiai i ta rengima ziuriu, uzdedu bodziuka su ilgom rankovem, kelnytes, plona kepuryte, megztuka siltesni ir megztus batukus, viskas...na, dar turiu tokia pasiltinta striukyte jei pasala😀 pastaruoju metu taip visuomet rengiu, tai vakar kai buvom su vaikais pas gyd, ji pamacius Karoli patare man silciau ji rengt😉 as pasakiau "gerai, paziuresiu", bet is tikruju kaip rengiau, tip ir rengsiu, nes ziuriu pagal save, kiek as apsirengus, tiek ir maziui, nei daug, nei mazai😉
labas rytas, mergaites😀 nu jo vakar jau nlb buvo laiko pasijungt, nes grizom velai vakare, tai tik perskaiciau ka paraset ir nuvariau miegot😀 pastaruoju metu krentu i lova apie 21val, aciu Dievui, sunelis jau kokia 20 30 sminga😀 ir kazkaip atsikelia tik 2-3ryto, bet vis tiek jauciu nerealu nuovargi, gal cia laikotarpis tox? o kaip jums su naktiniu miegu? kaip siaip nuotaikos?😀
turbut siandien niekas ir nebeateis
zaliaake,minejai,kad buna seip dar bert kada mszylliui pasiulai papuka?kas kiek laiko tavasuis kakoja?
kristutea,didele svnte darot?
kristutea,faina..mes dar ne..pavasari kaip bus didesne kaip sedes..😀
taip krikstysim, sestadieni 😀
zaliaake,parasyciau jei bet isidejus i kita tel korta ner nr jos...
kristutea.leliuka savo krikstysite?
kas be ko visad turiu vezimuki ir pleduka 😀
oj dar kelnytes pamirsau prirasti 😀
sveikutes 😀 mums irgi siand suplanuota diena nuo iki.... daug reikalu reik sutvarkyt del krikstynu, po to dar kelione pas tevus i druskininkus, beja ten ir vyks krikstynos 😀 laukiam nesulaukiam 😀 tikimes gero oro 😀 na as mazyte stengiuos neperrengt, visada tikrinu ar ji nesusilus, i lauka einam apsirenge bodziuka, sliauztus, ir rudenini kombi 😀 na jai norim pasipuosti tai bodziukas bliuskyte, gedrutes ir storas megztinukas arba striukyte.... na ir zinoma kepuryte 😀
zaliaake,kaip tu siandien rengi maziuka kaip toks oras,man tai su vilkimu i lauka taip sunku☹
na medike tai medike,bet pati su strijom☹ darau kontrastini dusa kazkiek geriau...et pas mane ant pilvo tai ziuariai☹
na medike tai medike,bet pati su strijom☹ darau kontrastini dusa kazkiek geriau...et pas mane ant pilvo tai ziuariai☹
zaliake,ten dirba Daiva,sakyk nuo romos linkejimai,sumeluok,kad tu mano puske,sakyk,gal pigiau?
labukas,zaliaake,va paskaiciau apie pienuko iebumo..tai priklauso ir nuo maisto,o svarbiausia nuo zindymo daznumo,kuo dazniau zyndai tuo jis riebesnis
ogo, geras😀 gal, kokiu % galetu parupint?😀
as tei va mastau ka man daryt, po 1 leliuko jokiu striju ant kuno nebuvo, o stai po sunelio yra tokiu nemaloniu ant abieju slaunu, ju nedaug, bet as baisiai nervinuos, kai jas matau...gal kaip medike turetum kokiu patarimu?😀
zaliaake,mano kursioke gemoje dirba😀
labas rytas😀 mes va pamazu ruosiames i miesta, snd laukia pasimatymas pas gyd, paskiau sveciuosimes pas mociute ir sportas Gemmoje MK pagalba😀 na, ir zinoma, vakare gal pagaliau pradesim Karoliuko masazu kursa, kad jau kt sav pabaigtume😀
kas liecia pienuko sudeti, as manau, kad jis priklauso ne vien nuo mamytes maistuko, bet ir nuo paros laiko, mamytes savijautos ir t.t. ir pan. Be to, pats pienukas pradzioje buna gana riebus, o paskiau sulieseja, man rodos, kad rytais jis buna zymiai riebesnis, juk vaikuciui reikia daug jegu, o jau pries nakti jis liesesnis, juk vaikuciui reikia ji lengviau virskint, kad galetu saldziai miegot😉 todel ir sakoma, kad nera geresnio pienuko nei mamos, juk jis atitinka visus imanomus augancio kudikio poreikius😉
labas rytas,kaip miegojom?mes tai nelabai jau kelina\ta naktis..mazyle naktim blaskosi,zirzena
labas rytas,kaip miegojom?mes tai nelabai jau kelina\ta naktis..mazyle naktim blaskosi,zirzena
kristutea,as vat pagalvojau..ar cia jau pas vienas jis riebus pas kitas ne..ar maistas itakoja
na del pienuko reibumo tai nezinau, manau gal nuo maisto priklauso....
o kaip jums mergaites atrodo del musu pienuko riebumo?ar jis priklauso nuo suvalgyti maisto,ar aplamai pas kurias riebus tai riebus,o jei ne tai ne
o kaip jums mergaites atrodo del musu pienuko riebumo?ar jis priklauso nuo suvalgyti maisto,ar aplamai pas kurias riebus tai riebus,o jei ne tai ne