2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

05. Oct 2011, 10:35

jusu maziukai daug diena miega?

05. Oct 2011, 10:29

uzsake vyras kvepalus intiku ir jauciu ne tuos kaip gavau..bet nesupratau...prideta kazi kiek, o pasirodo skiriasi..nieko sueis

05. Oct 2011, 10:19

v prisiminiau geriausia vaisteleli kinderiuka mano vadinama😀viska tepu su juo kur kokia zaizdele,ar sausa odele😀geras dalykas mamytes nuo prakaitines,nuo isutimu naudodavo mano broliene leliukams😀o ji galima rast pas visus oriflame konsultantus😀

05. Oct 2011, 09:47

man tik ligoninej buvo kruvini, o paskui viskas ok,bet as savo pieneliu gydziau

05. Oct 2011, 09:47

na, mano sunelis irgi gerai miega tfu tfu tfu😀 as ji nuprausiu vonelej apie 20val, tada 20 30 valgom ir jau beveik smiges😀 tai as ganetinai ramiai pasiziuriu Moterys meluoja geriau😀 dukryte tai tevelis vakarais rupinasi😀 tai man biski ramybes😀 bet jau ryte tai anxti keliasi, o jeigu ne jis, tuomet dukryte dar nebuvo nei karto, kad abu vaikuciai ilgeliau pamiegotu😛 tai isties nuovargi jauciu, su vyru tai kartu moterys meluoja geriau pasiziurim ir as jau praktiskai pogulio isvarau, na kartais dar ilgiau pabunu koki penkt ar sest, kai zinau, kad kt diena vyras man pades😉
o apie blaskymasi nakti, tai maniskis kartais prabunda, as jam bandau paduot kruti, tuomet pradeda verkt ir pykti, taip baisiai nervinasi, kad paskiau kone po pusvalandzio tik uzmigdyt galiu...tai mane lb erzina, nes pati issibudinu, nes nuolat galvoju, kad tik dukrytes nepazadintu, nes tuomet dar ir ja migdyt tex...tai kartais buna prastu naktu😉 ir siaip nlb suprantu kdl jis taip pyksta, nes diena valgo kas 2val, nakti irgi, bet kartais kaip kox pamisimas atsikelia rodos pavalgyt, o papo neima ir dar pyksta...ai, bet kas juos supras, juk mazuliukai, dar kalbet nemoka, tik rekaut😛
pasaulyte sveikinimai, kad turit nauja butuka😉 o del sausos nosytes, tai tu ja drekink dazniau...tam yra 2 variantai, gali isigyt toki oro drekintuva arba tiesiog kuo dazniau lasink vandenuka mazuliukui i nosi😉

05. Oct 2011, 09:38

velniukee klausei apie zaizdotus spenelius ar tai krutine, pas mane tokios problemos buvo visa men...is pradziu pora sav speneliai buvo kruvini, o paskiau dar keleta sav itruke, taciau maitinimo nenutraukiau, maitinau sukandusi dantis😉 jeigu nori maitint, turi viska istvert, taip ir pasakyk savo draugei😀 siaip tai man padejo oro vonios, kai tiesiog apnuogini krutine ir vaikstai , dar tepiau visokiais tepalais, kaip kad garmastan, tepiau savo pienuku ir leidau isdziut, padejo multi mam kompresai

05. Oct 2011, 09:22

pasaulyte,buna,kad ir maniskis blaskos ypac kaip atsikelia po ilgesnio miego,nes mes nuo 9 valandos miegam iki 5,tada kartais pavalges blaskos,bet musu problemyte yra nosyte,nes labai sausa ertme,kad ir isikurem dvieju kambario bute,dziaunu rubus kambaryje ir saule i kambari tik ritine,drekinu aliejukais nosyte,bet mum kazkas nesigauna nzn.kodel☹

05. Oct 2011, 09:19

labas rytas,mamytes😀 kaip paiilsejom?mes neblogai vakar 20.30h uzmygom,o atsibudom 9 h..aisku su pavalgymais,bet kazko labai blaskesi nakti...nebuna jusu maziukams? va ziuriu kalbat apie santykius..as kazkaip buna taip pavargstu,kad jau jokiu mylejimosi nesinori..nors ir dabar vyras keliasi puse4h ir i darba,o grizta pavarges ir vel i lova,o as su mazyle...va mes jau naujam bute gyvenam

05. Oct 2011, 09:13

mamytes reikia pagalbos>>>gal kam maitinant buvo zaizdeliu,ka daret?mano drauge pasigimde ir su zaizdelem krutine,manes klausia,bet tieisog nesusiduriau su tuo,o pazistamai buvo,tai ji nutrauke isvis maitinima krutimi☹gal turit kokiu patarimu

05. Oct 2011, 08:28

jo zaliaake,pritariu tau,bet tiesiog as jauciuosi gerai ir turim labai mes kartu daug laiko,nes mazylis musu angelelis,eina miegoti 9 ir keliasi tik 4 arba 5,paduodu krutine ir vel po 10 minuciu miega iki pat 8😀tai ir pati paiilsiu ir noris su vyruku pasibut😀mes ir prie tu grizom,kazkaip spirales nelabai noriu😀o apie zaisliukus tai sakyciau,kad samoningai,nes maniskis tai ziuri ir tiesia rankele ir ciumpa uz ju😀

04. Oct 2011, 21:20

velniukee klausei apie kontracepcinius...as tai nieko nenaudoju, buvau pas gine, tai ji pasiule geriausia ir patikimiausia varianta-tai spirale, buna paprastu ir hormoniniu, pasiule pastaraji, bet kai paklausiau, ar skauda detis, atsake "na, jus gimdet? tai reiskias zinot kaip ir kokie skausmai buna"...tai kazkaip atsoko noras visai😉 grizom prie senu geru preiziku ir nesuku sau galvos😉 is tikruju zurnale skaiciau, kad maitinancioms tinka kazkokios piliules, bet kai paklausiau gines, sake kad nlb ir vaikui kenkia, tai net ir nzn...tiesa pasakius, as pastaruoju metu tokia pavargus, kad net ir nesinori myletis, siaip gera apsikabint, pasedet kartu ir tiesiog smigt vyro glebyj😛 tai kam ta kontracepcija?😃 😃 😃

04. Oct 2011, 21:16

na, mano Karoliukas gali islaikyt zaisliuka rankoj, bet sakyciau, kad daro tai nesamoningai, o veikiau kad rankyciu pirstukai vis dar lenkiasi i vidu😉 bet zinau, kad lb gerai yra duot palaikyt ka, nes taip lavinam mazylius😀 dar kasdien manksteles darom, vartomes ir daznai gulim ant pilvuko su paaukstinimais😉o siaip lb megsta ant ranku but ir ne taip, kad sedeciau, o vaiksciociau ir viska aplink rodyciau😉 na, bet is kt puses, juk pats dar nevaiksto, guli ir tiek, jam baisiai nuobodu, tai ir darau kaip jam patinka, o jokiose supynese nesedi☹ nupirkau as jam baby bjorna toki spec., brt ir jame beveik nebuna, maniskiui geriau mano siluma ir meile😀

04. Oct 2011, 20:35

o as siaip kazkaip esu zmogelis ne aktyviti istirkuju,labai megstu namus,juose visada randu ka veikt,vaikelis miega ir as kartu arba prie kompiuterio,arba einu i dusa pasimegaut,ziema tai isvis namiseda esu,nes nemegstu salcio baisiai,o vyras atvikrciaijam tik eit ir eit,bet viska derinames kazkaip...o mamytes gal kas naudojat kontraceptines maitinancioms?

04. Oct 2011, 20:18

nu maniskis jau liecia zaisliukus ir bando siekt istikruju.padedu toj tokioj supuoklej,pagaminu rankutem,kad pasiektu,tai liecia kamuoliukus,tokius biciukus kaip as sakau zmogeliukus 😃
del tonusiuko ju buvom,tai sake,kad zemas,nors as pati tai pasakyciau,kad visai jis stiprus pas ji...nors siaip nzn.jauciu jis man skuba augt,miega jau zaisliuka pasikabines,turi toki krokodiliuka,diena kalbas su juo😀o mes si savaitgalius mes dazniausiai praleidziam kartu,grazus oras i lauka einam,o jei ne,bunam namuose.dar isleidziu vyra pas draugu i kaima,po tio mane isleidzia grizes pasibut pas drauges😀

04. Oct 2011, 18:58

zaliaake,ne mano taip nedaro,galvojau,kad tavo jau daro..manajai padavus laiko..seip bando siekti kaip kaba,bet dar tip tik..

04. Oct 2011, 17:25

pasaulyte mano Karoliukas dar netvirtai viena zaisla paima, ka jau kalbet apie zaislo perdavima is vienos rankos i kt😀 o ka tavo jau taip daro? jeigu taip, nerealiai skuba, as net nepamenu kada tai atsitiko su dukryte, man rodos ji siaip nemego zaislu, viena vieninteli turejo, bet as pastoviai jai pries nosi barskinau, su Karoliuku kazkas pan, jam zymiai smagiau su pagalve bendraut, ten tokie meskiukai pavaizduoti, tai as ji paguldau salia ir jis ten kalbasi😀
beje, del vaiksciojimo, as tai irgi visada laukiau, kai tik dukryte pasigimdziau, o su suneliu neskubu, man yra smagu taip, kaip yra db😉 pamatysi, kai sulauxi, kad stebukliukas sedi, ropineja, vaiksto ir pan, prisiminsi senus gerus laikus, kai mazasis gulejo, kur padesi, ten ir rasi😀 nors pvz mano dukryte pradejo gana velai vaiksciot, ji lb ilgai vaiksciojo isikibus i musu rankas, o paskiau 1m ir 3men jau pati pasileido, tai buvo ramu, kadangi nei krito baisingai, nei kokiu kampus kliuvo, o juk buna visokiu varianu, kad vaikai vos ne 🤓9men pasileidzia ir tuomet vien melynes, tik ziurek ir ziurek😉 tikiuos, kad ir sunelis velai prades vaiksciot, man ramiau bus😀

04. Oct 2011, 17:21

na, as tai turiu auto, ford focus, tik kad mes uz vln gyvenam, tai vyras su ja vazineja, o as lyg ir uzdaryta namuose, niekur negaliu islekt, turiu laukt kol vyras is darbo grizta, tai biski nervina😉 o vyras sau iesko mazos ir ekonomiskos masinos ir, zinoma, kad dar butu papigiai😀 tai sunkoka tokia rast, jau nuo vasaros visus skelbimus ziurinejam...na, ir siaip, kai vyras isigis masiniuka, tuomet bandysiu pardavinet ford focusa ir pirkt didesne seimynine masina, nes jau db vos telpam, o jei sugalvosim kokiu atostogu islekt tai visi daiktai tikrai netilps😛

04. Oct 2011, 17:12

mes su vyru lb panasus, abu aktyvistai, nemegstam sedet namie, nors man prie sirdies ir ramus seimos vakarai prie vyno taures ar seip kartu koki filma pasiziurint, bet kaip zinia kol vaikiukai nemiega to padaryti neiseina... tad db gyvenimas virte verda... jai tik randam laisva minute stengiames viens kitam demesi parodyt.... o vaikuciai tai, sunus tikra tecio kopija tiek isvaizda tiek ir charakteriu, abu skorpijonai, o ir tarp gimtadieniu vos 4 dienu skirtumas, tad ir pykstasi dazniausiai jie.... o dukryte lyg i mane panasi, bet kol dar maza sunku pasakyt, nes keiciasi kas dien

04. Oct 2011, 16:56

laukiu kitos vasaros kada bus maziukei metai ir jau vaikscoios

04. Oct 2011, 16:48

zaliaake,kada Karoliukas zaisla pasime is rankos i ranka?

04. Oct 2011, 16:46

as esu rami,o mano vyras karstakosis,ziuriu dukryte paveldejo tetes charakteri,nes jei soskes nespeji idedi ir dudos😀

04. Oct 2011, 16:43

zaliaake,kokios sau nori?

04. Oct 2011, 16:43

zaliaake,kokios sau nori?

04. Oct 2011, 16:32

pasaulyte as irgi pastebejau, kad pastaruoju metu mane slegia 4 sienos, o dar vaka masina musu suluzo, tai db isvis net i parde uzsukt po vyro darbo neimanoma, laukiu kol pataisys...tuo labiau, kad praeita sav masaziukus suneliui pradejom, o db va tenka praleidinet, nes turim viena masina visai seimynai; ieskom 2, bet vyras niekaip tinkamos neranda☹

04. Oct 2011, 16:30

jo, is tiesu smagu, kad mums pamazu grizta geros nuotaikeles😉 as va pasiskaiciavau, kad jau si sest mano suneliui bus 4men, buciau kepus koki pyraga, bet kad mes einam i tortadieni😀 sis svtgl tai isvis tortadieniu svtgl, sest mes pakviesti i vaikiska gimtadieniuka pas toki berniuka, o sekm svesim musu dukrytes 2 metukus😀
ai, cia prakalbot, kad jusu mazieji stebukloiukai, kuriems net 2men nera jau ir sestis bando, ir vartosi ir pan, reiskias, pas juos padidejes raumenu tonusas, taip paciai buvo su mano dukryte😉 o stai sunelis visiskai priesingybe, kai va pradejom masaziukus lankyt, tai ir masaziste pasake, kad tox jau jo budas, niekur neskuba, viska ramiai...tai as ir sakau, visas i teva😀 bet gal ir gerai😀 va pastebejau, kad musu vaikuciai i abu tevelius panasus, dukrytes veido bruozai i teveli, o charakteris tai mano, o stai sunelis kazkiek is manes paeme veido bruozus, uztat charakteris tevelio😀 mes su vyru tox ramiako su aktyviste pora😀 o kaip pas jumis viskas? i ka vaikuciai pan? kokie jus su vyrais?😀

04. Oct 2011, 16:21

as kazkaip pavargau nuo rutinos...vyras keliasi i darba anksti,grizta ir ilsetis,o as visa diena su leliuku ir vakare dar jokio demesio

04. Oct 2011, 16:16

na siuo metu stengiuosi ilsetis, kad kuo greiciau atgauciau jegas ir vel geriau jausciausi 😀 mano mazyte db 2 men ir 2 savaites... o didziajam po menesio 4 metai bus 😀

04. Oct 2011, 16:10

Labas 😀 Algita, sveika prisijungusi 😉 Zaliaake, neturejau omeny, kad paliks. nepaliktu jis musu, nes per daug vienas kita mylim ir negalim ilgai isbut atskirai 😀 o iki santuokos kartu prabuvom beveik 4 metus, tad tokius jo budo brozus jau seniai zinojau. nieko, viskas bus gerai, visada taip buna 😉 Velniukee, gal augini labai stipru vaikuti, kad taip anksti nori ir sedeti, ir netgi stotis. maniske irgi jau bando vartytis ir rieciasi sestis, nors mums dar nei 2 men nera 😀 Kristutea, tikrai smagia svente turejot 😉 dziugu del jusu 😉 Pasaulyte, dziaugiuosi ir del jusu, kad esat sveikos 😀 o musu slogyte jau irgi pazu traukiasi, greitai ir mes busim sveikutes 😀

04. Oct 2011, 16:03

as kaip laukiu kada manoji bus didesne,pvz kaip sedes,kaip jau tures uzsiemimu ir mama bus laisvesne arba ne😉ziuriu kokios jus stiprios mamytes po2 vaikiukus auginat as galvoju greiciau man savo Radvilyte paauginti

04. Oct 2011, 16:01

kristutea,tai jau tikrai..ka veikinejat?kiek tavo leliukui laiko?2mren jo?