2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

17. Oct 2011, 13:50

na, man gyd leido daryt tokius pratimus nuo 3men😉

17. Oct 2011, 13:42

manaja laikau ant ranku gulincia,tai riecias sesti...bet neduodu dar taip..nes anksti...stuburiukas visa gyvenima tarnaus

17. Oct 2011, 13:20

aga, as irgi pastebejau, kad mano mazutis jau nori sest, idedu i baby bjorn , jis isikabina i zaisliuka ant baby bjorn ir bando prisitraukt ir taip pyxta, jei nepavyxta😀 ir ant lovos tas pats, duodu jam isikabint i rankytes ir jis prisitraukia, viliuos, kad mums nereikes jokiu freiko pagalviu ir tuomet, gal, jau 6men sedes pamazu😀

17. Oct 2011, 13:06

kritutea,reiks paziuret gal norfoj ar maximoj

17. Oct 2011, 13:06

kritutea,reiks paziuret gal norfoj ar maximoj

17. Oct 2011, 12:47

taip, jos svelnios su naturaliu pluostu 😀

17. Oct 2011, 12:44

kristutea.o jus sukytes spec kudikiam?

17. Oct 2011, 12:33

manoji tai kai paduodi pirstukus isikabina ir atsiseda, ji lovytei net kartais taip susiriecia kad atrodo pusiau sedinti

17. Oct 2011, 12:32

pasaulyte, mano mazoji ana men 500 priaugo ir taip sverem tik 4850 2 menesiu, kr daktare sake kad viskas gerai, nes gali viena men priaugt mazai, o kita atsiimt uz du.... o luobele tai tepu aliejuku, po to pasukuoju numaudau ir vel pasukuoju ir greit nyksta, beto sukuot reik ivairiom kryptim 😀 viskas bus gerai pamatysi

17. Oct 2011, 12:26

sveikos 😀as galvyte aliejuku patepu,uzdedu kepuryte ir palaikau apie 2ar 3 val.tada i vonyte 😀as taip ir su didziaja dariau.mano drauge turi du vaikus,tai sake visai nieko nedare ir po kiek laiko dingo.

17. Oct 2011, 12:17

manoji,kad rieciasi sestis

17. Oct 2011, 12:17

zLIAAKE,JEI NEIKYSI JEI NENORI NIRKAIP

17. Oct 2011, 12:12

mes ryto diena varysim, siaip tai jis pas mane pastaruo metu 4val pertraukas jau daro, tai mastau, kad jam uztenka😀 o tu gali mazuliukui biski anxciau kruti pasiulyt, anxciau ir dazniau, pvz dar tavo lelia miega, bet zinai, kad greit bus, paimk ant ranku ir glausk prie papuko😉

17. Oct 2011, 12:08

zaliaake,kad jus pas daktaryte?jus kila kaip desit

17. Oct 2011, 12:05

oi, as tai kai maudau mazuliuka vonioj, tai ten tiek garu buna, kad paskiau po maza ploteli taip svelniai su pirstu nuvalau ir viskas, nors va irgi skaiciau, kad aliejus padeda, tai snd isbandysiu😉

17. Oct 2011, 12:03

zaliaake,aciu,kad nuramini😀buckis i zanduka😀 as ir taip galvoju..bet ta [prasme as pati jauciu,kad ji maziau valgo,bet seip rami,niu ka as zinau..o kaip jus ta luobele nuo galvytes imat?na pleiskanas tas?as su aliejuku patepu palaikau,paskui plaunu

17. Oct 2011, 12:03

zaliaake,aciu,kad nuramini😀buckis i zanduka😀 as ir taip galvoju..bet ta [prasme as pati jauciu,kad ji maziau valgo,bet seip rami,niu ka as zinau..o kaip jus ta luobele nuo galvytes imat?na pleiskanas tas?as su aliejuku patepu palaikau,paskui plaunu

17. Oct 2011, 11:57

pasauloyte ka reiskia per mazai ar per daug, ir kas nustate tam tikra norma vaiko augimo procese? pagalvok logiskai, kas gali realiai ivertint tavo leliaus raida? as mastau logiskai, jeigu tavo leliui butu per mazai pienuko, jis valgytu dazniau, darytu mazesnius tarpus, maziau siusiotu, kakotu ir pan., o jeigu lelius patenkintas, gerai ir saldziai miega, pakankamai tustinasi ir siusioja, tai viskas jam ok😉 man su dukryte irgi taip sake, tik as maitinau misinukais ir visad sakiau, jeigu mama maitina savo pieneliu, jeigu lelius yra +, reiskias, viskas gerai😉 nesuk del to galvos, gyd turi savo pasauli, savo normas su kreivem ir pan😉 o del galvytes, man rodos, beveik kiekvienas vaikas su ta pacia problema, tiesiog stenkis guldyt mazyli ant kt sono ir viskas, su laiku viskas bus gerai, dar nemaciau vaikucio su kreiva galva😉

17. Oct 2011, 11:56

Parduodama idealios bukles vaikstyne, naudota trumpai, nes sunus pradejo greitai vaikscioti pats 😀
Spalvinga, sviecianti, grojanti, galima sukioti vaira😀 - tikras linksmumas maziukui pradedant zengti savo zingsnelius. Mazajam vairuotojui tikrai idomus daiktas 😀
Reguliuojasi aukstis.
Kaunas
tel 860041164 kaina 65 Lt

17. Oct 2011, 11:54

kristutea,tik 300g priaugom

17. Oct 2011, 11:54

kristutea,tik 300g priaugom

17. Oct 2011, 11:49

labuka, ineta as auginu du vaikucius berniuka beveik 4 metu ir mergyte 3 menesiu, man 24 metai ir esu is kauno 😀 pasaulyte manau viskas gerai, mes isvis smulkutes, kita sav eisim pas daktare, tai bus matyt kiek mes priaugom, o del galvytes as kazkaip vis keiciu soniukus, manau ir pas jus viskas bus gerai 😀

17. Oct 2011, 11:41

labukas,man siandien taip liudna.mes po vizito per mazai svorio priaugom,kazko mazei apetitas sumazejes..tai va..ir dar galvele bisklei nuguleta..nes ji megsta i viena sona

17. Oct 2011, 09:41

Ineta, tai zinoma, kad junkis😉 kaip tau sekasi augint 2 stebukliuka? papasakok placiau apie jusu nauja gyvenima😉
jjurgitele pritariu tau visu 100% 😉

16. Oct 2011, 22:38

prasom, prasom 😀😀berniukas ar mergyte,kuo vardu?as savo mazaja nesioju,liuliuoju ir nekreipiu demesio i kitu nuomone,man svarbu kad mazylei gerai 😉

16. Oct 2011, 22:07

sveikos 😉 norim ir mes prie jusu jungtis,gal priimsit? 😀 mes gimem siu metu liepos 26d 😀

16. Oct 2011, 20:49

haggyy nerealu😉 as vakarais tik taip sedziu mk, nes maniskis kol sminga, tai visa val praeina😉
pasaulyte visos mes mamos, uztat ir suprantam viena kt😀

16. Oct 2011, 19:33

zaliaaake,tu nereali..aciu,uz palaikyma ir supratima,mes mamytes turim buti stiprios😀

16. Oct 2011, 19:32

joa, pati stebiuos kiek daug nuveikem per si svtgl, ir atsipalaidavom, ir padirbejom😀 va neseniai grizom is laukucio, pasodinom su Gabyte visas tulpes, o ju buvo isties nemazai😀

16. Oct 2011, 19:21

zaliaake,nu nerealu,kad taip fainiai pasibuvote,mmm