Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)
haggyy tikiuosi ir mums praeis
o jau tortu grazumas,mm
kristuea,nerealios foto,mmmmm
ai,as parasiau kristutei,o ten norejau rinkitatekos paklausti,kiek laiko
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
😀
pasaulyte mum vakar buvo 3 men, cia pries pora sav daryta foto, nedideles mes, bet zandukus turim 😀 o cia truputi is krikstynu, juk zadejau 😀
pasaulyte o tau db nera menesiniu? sake, kad gali pieno skonis tuomet pakist😉 na, as tavo atveju tikrai padaryciau kraujo tyrimuka, kad butu ramiau...ir parasyk klausima i MK zindymo spec., gal ka patars😉
zaliaake,nieko gero..nakti,ryte valgo papuli..o diena isiulyt negaliu nei is papo nei is butelio.seip ne taip..bet nesuprantu kodel rbata griebia
haggy,mes sveriam 6300ugis65..o jus?
sveikos, mes va jau pamazu ruosiames pas gyd 4men proga😀 beje, rinkitateka, mano sunelis 3men irgi svere 7200kg😉
pasaulyte kaip tavo mazoji snd? ar atsirado apetitas?
kritutea,kiek jums laiko,kad jau toki dideli?
Saunuoles, puikiai augat ir kokios dideles 😀 mes kita sav pas daktare eisim 3 menesiuku proga 😀
Labas 😀 Mes ką tik po vizito pas gydytoją. Per mėn. priaugom 700g ir 2cm. Dabar sveriam 7.200kg ir ūgis 63cm. Gavom skiepuką, bet labai ramiai į jį reagavom. Gerai augam, mergytė ramut ramutėlė 😀
Sveikutes 😀
sveikos 😀pasaulyte,kaip tavo dukryte siandien,ar valgo?
Sveikutes, as susirgau kai mergytei buvo 2 men, tikejausi kad kol maitinsiu nesirgsiu, bet kur tau.... tad va uzklumpa jos mane ir vel, nors dar tikejausi gal pasitrauks, juk buna taip kad viena karta suserga o po to vel ramu, bet man taip nera... tad taip tikrai buna ...
liabutis visoms 😀istikruju tai,kai maitini,tai menesiniu nebuna,bet praeita men.ir as sirgau ir gan gausiai,kazkaip galvojau,kad tai issekimas,bet ziuriu,kad ne as viena sirgau.
HAGYY,gal ir manajai tas pats