2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

16. Oct 2011, 17:55

o mes va nesenii is miesto, buvom snd tam Baltijos cirke visa seimyna, galiu pasakyt, jeigu nebutu ten taip karsta, tai mes su Karoliu butume ir iki pab pasilike, nes jis taip smagiai ziurejo i tas visas sviesa, kad tik seiles varvejo, paskiau isvis guguoti pradejo, tai priesais mus tokia mergaite sedejo, jai zymiai idomiau buvo Karoliuka stebet negu pasirodyma😃 nusifotkinom su papugom, ir per pertrauka mes su Karoliu jau isvarem pasivaiksciot, o Gabyte su teciu toliau stebejo pasirodyma...taigi, galiu pasakyt, kad nuo 2metu jau galima drasiai vaikucius vest i cirka, TIKRAI lb lb patix, Mantukas sake, kad Gabytes neimanoma buvo isvest is cirko, vis norejo ziuret toliau😀atejo ir dalinosi su mumis savo nerealiais ispudziais😀
o db va vyras kasa lysves, nes noriu pasodint tulpes, kad ankstyva pavasari butu grazu priesais langa😀

16. Oct 2011, 17:54

ai, visuomet visi sako, kad kt vaikai yra kitokie ir zymiai ramesni😉 netikek viskuo, kas yra sakoma...be to, ar tau svarbu ka kt sako? svarbiausia taip, kaip pati jauties😉 as tai nepergyvenu, kai man sako, kad pas mane 2 vaikai ir abu rankinukai, nes tokius pati uzauginau...o kada daugiau juos lepint, kaip nje db, ka?😀 juk paskiau nepanesiosi...zinoma, kartais pavargsti, nervina ir visa kt, bet izvelk ir geraja puse, tiek laiko kiek db nesiosi, daugiau gyvenime nebebus😉taip kad lelius gaus tiek silumos ir meiles, kad oi oi oi😀nepergyvenk ir daryk taip, kaip paciai atrodo geriausia😉

16. Oct 2011, 16:54

va kas pamato..nu sako ir islepinta nat ranku...ten vieni sako ju dukros berniukas..paguldai jis ir zaidzia vienas..o cia sako kas oer vaikas nat ranku ir pan..

16. Oct 2011, 11:08

labas rytas😀 pasaulyte zinok, kad mano sunelis irgi rankinukas, bet as jau kazkaip pripratau, kad nesioju ji po kambari ir padedu pvz dukrytei lipdukus lipdyt i knygutes, nes pastaruoju metu tai jos megstamiausias uzsiemimas😉 gerai, kad dukryte jau gana savarankiska, tai pati zaidzia, tik va kai ant puodo uzsimano, pavalgyt, i lauka ir miegot, reikia mano pagalbos, tai irgi su Karoliuku ant ranku jai ir padedu😉 zinoma, kartais mazasis princas biski pasedi savo toj baby bjorn, bet gal kokias 10-20min, speju greit ka pasaut pagamint😉 o ir valgyt ismokau gamint kartu su juo, ant 1 rankos Karoliukas, su kt gaminu😉 lauke jis irgi nesedi vezime, tai as ji per jega jau i nesiokle bruku, is pradziu reke kaip isprotejes, bet ant ranku as ji pavargstu nesiot, tad nesioju nesioklej, kad ir kaip rekia😉 o cirke, gal, irgi tex mums prastovet visa laika, nes pastaruoju metu as bunu be Karoliuko tik tuomet, kai jis miega, o miega jis 3k per diena😉 taip kad kiekvienos situacijoj galima rast iseiti, tik reikia bandyt😉

15. Oct 2011, 19:55

hagyy,va mums taip ;at

15. Oct 2011, 17:57

labas mamytes 😀musu mazoji taip pat nesiojama ant ranku,kazkaip nuo pirmu dienu pripratinom.siaip stengiuos ,kai reikia ka pasidaryti,paguldzius lovyteje sudominti zaisliukais,tai ji paguli,zaidzia,apziurineja savo rankytes,kalbasi,sypsosi.taip tai sunku visa diena ant ranku,bet ka padarysi..😀

15. Oct 2011, 17:03

vau,kaip sunku tau.na bet ko mes tik nepadarom del savo angeliuku 😀

15. Oct 2011, 16:57

giedre,jo ji vezimelyje nemegta ji tik staciai nori..dar gerai,kad aut kedute tinka

15. Oct 2011, 16:23

ir taip nuo pat gimimo,pasaulyte?

15. Oct 2011, 14:25

ir dar vezimeli visai neguli..tai einam i lauka,as ja nesuosi glebyje...kai kas ziuri,gal vargse neturi vezimuko

15. Oct 2011, 14:23

GIEDRE,ji pas mane tik ant ranku ir supuojama,liuliuojama

15. Oct 2011, 14:23

GIEDRE,ji pas mane tik ant ranku ir supuojama,liuliuojama

15. Oct 2011, 12:02

sveikos 😀pasaulyte,tikrai taip sunku,jei niekur nagali islekt.mes tai visur vaziuojam,einam kur iki tol eidavom.nueinam kazkur pavalgyt,aisku pries tai pamaitinu,nuvaziuojam prie juros vienai dienai.ir pas mus kartais pikciukas buna,bet labai jau retai(tfu,tfu,tfu,kad tik neprisikalbejus) 😀

15. Oct 2011, 11:50

zaliaake,nu,bet tavo Karoliukas auksinis..kaip tu filme gali izbuti??manoji tai tik anr ranku ir nesiojima..tavasis labai ramus..o apie cirka juo labiau...todel man jau motinyste siek tike stoga rauna,kad niekur su ja negaliu☹ iprate budavom visur su vyru islekti..aisku dziaugiuoi,mazyle,bet jau ta rutina,rrrrrrrrrrrrr

15. Oct 2011, 11:41

zaliaake,nu manoji grynai..padedu ir dudod..ir jokiu sedejimu,o tik vaiksciojimai ir viskas..kad paskutiniu metu ji isvis ir diena tik ant ranku..dabar rieciasi sestis nors tu ka😀

15. Oct 2011, 11:38

zaliaake,nu,bet kaip tu fainiai sugebi nebuti namie su tokiu maziuku...eina sau

15. Oct 2011, 10:44

ka gero planuojat svtgl? mes va db sausim i trakus fotosesija organizuosim, paskiau pas mane drauges vakarienes atvarys, o ryt visa seimyna bandysim i cirka, gal Karolis atlaikys? as maniau, vyras pabus su suneliu, o mes su dukryte cirke, bet ir vyras uzsimane😀

15. Oct 2011, 10:43

sveikos, mergaites😀
jjurgitele lb dziaugiames tavo pasiekimais, mes su suneliu varysim si antr svertis, matuotis ir gaut skiepuka, tai irgi butinai brukstelsim kaip mums sekesi😉
velniukee siiap tai jeigu nepasirasei, kad nori gaut ismoka karta per 4men, tai turetum gaut ismoka kiekviena men 15d😉 kaip tik vakar pervede eilini karta...bet itariu, kad pas tave ne viskas tvarkoj su popieriais, gal tu geriau kreipkis i Sodra pasiaiskint, nes kol nebus viskas tvarkoj, negausi pinigeliu, Sodroj kaip kokiam banke, as irgi turejau pan. problemu, tiesiog mano darbdavys kazko ten nepridave, teko aiskintis😉
pasaulyte gal, idetum nuotraukyte kaip atrodo lelius supynese?😀 na, as galiu pasakyt, kad dar dienos metu mano sunelis visai neblogai laikosi, galiu ji ir paguldyt ant nugaros, ant pilvo, ir pats biski pasibuna, o jau kai ateina vakaras kokia 18val, tai iki pat naktinio miegelio turiu ji nesiot ant ranku...tik padedu, iskart rekia, mes jau visaip bandem ji sudomint, visokiais zaisliukais, pratimais, kalbinimais...ne ir viskas, nesiok, ir net neleidzia atsisest, jam patinka, kad paimciau ant ranku ir vaiksciociau per visa kambari...gal, ir tavo stebukliukas tox pat?

15. Oct 2011, 10:28

sveikos,mamytes,na va mes jau turim supynes..geras dalykas,bet manoji duok,dieve 5 min pabuna☹ gal dar ipras

14. Oct 2011, 09:24

Sveikutes mamytes.noreciau paklaust del dirbanciu mamayciu,ar jau gavot pinigelius?galvoju kad jau turetumem kanors gaut,visdelto jau eina 3 menuo.kaip jus mamytes,klausiu,nes bijau,kad darboviete nebutu ten ko man nesutvarkius

14. Oct 2011, 08:37

sveikutes, mamytes 😀oi, kaip senai cia besilankiau 😀musu elija 3men. sveria 5,7kg,60cm ugio.gydyt.sake gan neblogai augam 😀taip pat ciulpia kumstukus ir pirstus,kitakart jei dar mano pirsta pagauna ir ta grudasi i burnyte 😀seiletekis ir padidejes,tai dabar dedu neperslampanti seilinuka 😀

13. Oct 2011, 20:13

na, mano sunelis irgi su kumstuku ir pirsteliais draugauja, as jam nedraudziu, seiles varva upeliais😃 o del kombinezonu tai man nereikai sukt galvos, nes visi drabuziai like dar nuo dukrytes, nieko nesismeciau ir neatidaviau...na tik kad roziniu drabuziu nededu, kai iseinam, namuose tai dzin😀 bet siaip mums dukrytes krikstamote nuolat vis atiduoda drabuziu partija, tai man net nieko pirkt suneliui nereikia...tfu tfu tfu😀

13. Oct 2011, 15:01

mums kazkoks vargas...niekaip nerandam kombinzono.80labai didelis..nerandu 74cm,,noriu ne naujo

13. Oct 2011, 12:42

Sveikos mamytes,mano mazoji soskyte ima tik pries miega, o kumstukai geriausia draugai burnytes, vos neistisai ten sukisti 😀 ir seilytes upeliais... 😀 na kaip smagu kad vaikuciai jusu tokie entuziastingi, visi nori ka nors naujo teveliams parodyt, saunuoliai 😉

13. Oct 2011, 12:29

giegre,aisku..maitinu pati..manoji gime4400kg

13. Oct 2011, 11:59

buvo 6kg.maniske gime 3kg.o savo pienuku maitini?as tai dar kolkas jo turiu 😀

13. Oct 2011, 11:57

giedre,pati maitini?

13. Oct 2011, 11:56

aaa,o kiek 3 men buvo?mes kaip buvom 2 men tai sverem 6kg,64cm

13. Oct 2011, 11:47

sversimes kita savaite,bet kazkur turetu buti 7kg.o ugio tikslaus taip ir nezinau,nes cia pas mus Anglijoje jo nematuoja.

13. Oct 2011, 11:39

OI,TAI JUS DIDESNES,MUMS SEKMAD3 MEN😀 kiek sveriat?koks ugis?