2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

21. Oct 2011, 13:34

beje, ziuriu, kad si sest mus per MK ir vel rodys, ten bus tema apie sporta, tai mes ten su Karoliuku dalyvavom😀

21. Oct 2011, 13:14

kristutea as irgi taip manau, tai snd gris vyras ir patys ji pamatuosim😀 net ir i knygute nerasau duomenu, sulauxiu vakaro😉
beje mergaites, o turit taip vadinamas naujagimio knygutes, kur rasotes kas men. svori ir ugi, o paskiau padovanosit savo vaikuciams, kad zinotu kokie buvo, kaip augo ir pan?😀
pasaulyte joa, ryt sumastem dar i gariunus is ryto palekt, man reikia sportinio kostiumo, vyrui striukes pasiziuresim ir, gal, ka vaikuciams, nors jie pas mus jau pilnai apipirkti😀 beje sumastem, kad reiktu karoliuka nuo rota viruso paskiepyt, susiskambinau su gyd, sake, kad svabriausia 1skiepa iki 6men padaryt, tei varysim lapkriti, mat turi praeit men po privalomojo😉 taigi, paskiepysim vaika ir bus siek tiek ramiau😉
inetaa tai tu idel si foruma i favorites ir visuomet mus rasi😉 lauxim ziniu kaip paaugo tavo lelyte, gal foto imestum?😀 o kas paciai buvo, kad viduriavai ir ant bado buvai?

21. Oct 2011, 13:06

sweikos waje kazkur praganius buvau jusu temute 😀 iskojau ir neradau 😀 o db va atsirado 😀 esu as is kauno,man 24m 😀 turiu dukryte kuriai tuoj tuoj bus 3men ir sunu kuriam uz menesio bus 3metukai 😀 lb laukiu vizito kada svers mano mazyte nes neseniai vemiau viduriawau siaubingai 3paras ant bado buvau :/ kazi ar pakankamai sworio bus maze priaugus

21. Oct 2011, 12:20

mes helovino nesvienciam.

21. Oct 2011, 12:18

zaliaake,koks nerealus savaitgalis laukia,mmm

21. Oct 2011, 12:17

zaliaake,manau,kad issigandot

21. Oct 2011, 10:40

laba ryta 😀 smagu kad dukrytei jau viskas gerai zaliaake 😀 matyt daktare netaip numatavo tavo Karoliuka 😀 arba drabuzeliai susitrauke 😃

21. Oct 2011, 09:46

pasaulyte as pas saviskius tokio dalyko nepastebejau...

21. Oct 2011, 09:45

labas rytas😀 oi, vakar kaip persigandom...tikras siaubas...mazyle is pat ryto kelis kartus apsiveme, jau pagalvojau, kad rota virusa pasigavo☹ iskart ciupom vaikus ir nulekem i ligonine, tai pagulde dukryte kartu su vyru, o mes su mazuliuku isvarem namucio; padare jai slapimo ir kraujo tyrimuka, atrado kazka, tai pastate laseline ir stebejo, bet daugiau nieko nebuvo, siautejo ten ligoninej, tad ir israse greit😀 smagu, kad viskas jau praeityj, vakarop dar nulekem i pampersiukus ir nupirkom mazylei nauja striukyte rudeniui, na dabartiniam laikotarpiui....ir dar tokia silta silta striuke su kelnem su avies kailiuku ziemai, kad nesaltu😀 oi, jame ji atrodo isties juokingai lyg kox sumo imtynininkas😃 😃 😃 o stai mazylis mane nujstebino, nes gyd ji pamatavus pasake, kad jo ugis 65cm, bet kai bandziau idet i toki silta vokeli, kuris liko po dukrytes (68cm) jis jau nebetilpo, gerai, kad dar turejom toki kombinezona, tai bus jam ziemai😉 nors ten irgi keistas variantas, jis jam siek tiek per didelis, taciau kapiusona uzdet negaliu, nes neuzsisega per kakliuka😛 tai reikes silta kepure det😉

19. Oct 2011, 20:17

nebuna,kad jusu leliukai taip iskart jelis kartus sukioja galvye i viena i kita puse ir taip kelis kartus

19. Oct 2011, 16:38

sveikos,mamytes..zaliaake,nereALUS SAVAITGALIS NUSIMATO

19. Oct 2011, 16:38

sveikos,mamytes..zaliaake,nereALUS SAVAITGALIS NUSIMATO

19. Oct 2011, 14:37

saunu zaliaake, kai yra su kuo ji svest, pas mane kazkaip nedaug mamyciu salia ar draugiu, o ir is tu kurios yra iniciatyvos ir noro nelabai rasi, bet kazka manau susimastysim 😀 ir jums gero savaitgalio ir geru ispudziu 😀 mano vyras tai visur nori kartu varyt 😀 vienas niekur neina 😀

19. Oct 2011, 13:36

kristutea geras, tai isties smagiai praleisit laika, lauxim ispudziu😉 mano vyras dar turi kupona pasivazinejimui su keturraciais, tai irgi vis raginu pasinaudot, bet jis nenori varyt su visa seimyna, o man taip idomu paziuret kas ten ir kaip, pafotkint pafilmuot, bet jauciu turesiu jam nusileist ir isleist viena, lai pailsi nuo musu😃
beje, del Kaledu, mes praeitais metais buvom be eglutes nes musu dukryte buvo gana aktyvi, uztat nutarem ir nestatyti, tad siemet jau norim atsigriebt, juk pirmi metai savo namuose, ir pirmi metai 4seimos nariai😀 o del helovyno, tai mes praeitais metais su kt mamom lb linxmai atsventem, siemet kazkaip nesigauna toj pacioj kompanijoj, bet mastau, kad reiketu ka idomesnio pagamint, jau ir receptuku susiradau😀

19. Oct 2011, 11:09

laba ryta, kaip smagu zaliake 😀 mres ir turim kupana tad taip pat varysim si savaitgali su vyru papramogaut, tik mes su kartingu, bet vistiek siokia tokia pramoga 😀 del Kaledu tai tikrai, as ir jau pradedu mastyt ka cia padarius kad nebutu eilines, eilines jau nebus nes db 4, bet vistiek norisi kazko grazaus 😀 o helovyno iki siol tai nesventem, o jus?

19. Oct 2011, 09:27

o ir siaip jau pamastau apie Kaledas, juk tai bus pirmosios Kaledos savo namuose, reikia kazko ypatingo😀
beje, mergaites, ar jus svenciat helovyna?

19. Oct 2011, 09:26

jo, Karoliuko pasiekimai dziugina ir mane😀
kristutea visuomet sakiau, kad su dideliais norais galima ir kalnus nuverst😉 svente isties nereali, ir stalas super, ir vaises liux, ir nuotaikos visu matesi lb sauni, o ko daugiau per krikstynas reikia?😀
as tai jau pradejau gyvent svtgl nuotaikomis, nes si sest isvarom su seimyna i trasali pasilepint😀 perziurejom ivairius dovanu kuponus, tarp ju buvo dar mano vyro dovanota...kai as dar laukiausi, vis svaigciojau, kaip noreciau pasilepint kokiu masazu, vonia ar pan. ir vyras padovanojo toki kuponu rinkini, taciau budama nestuke taip jais ir nepasinaudojau, tad db spaudzia laikas, kuponas baigiasi gruodzio pab, taigi radau viesnage trasalyje su mini programa, 1val boulingo zaidimu, pirtimi ir baseinu😀 nusprendem ta proga ir pasinaudot😀laukiu nesulaukiu😀

18. Oct 2011, 23:05

net ir apdarai daug neatsejo, kai paieskai randi ko nori ir nebrangei 😀

18. Oct 2011, 23:04

tikrai neprireike daug islaidu, kadangi darem pas tevus, kaime, tai ir vaises beveik nekainavo, jie ukiskai gyvena, tai mesyte paciu uzauginta, patiekalus pasidarem pacios su mama, kainavo tik baznycia ir apdarai 😀 fotografavo broliene, (be 5 minuciu), o balionais rupinosi kriksto mama tad ir gavosi grazi svente 😀

18. Oct 2011, 21:36

kristutea,paziurejus kaip viskas fainiai.nepagalvociau,kad be daug islaidu.niu,bet taip fainiai,mmm

18. Oct 2011, 21:36

kristutea,paziurejus kaip viskas fainiai.nepagalvociau,kad be daug islaidu.niu,bet taip fainiai,mmm

18. Oct 2011, 21:30

saunuoliai, augat sparciai 😀

18. Oct 2011, 21:29

na zaliaake sumasciau kazka 😀 kaip ir sakei galima ir paprastai ir svarbiausia be dideliu islaidu 😀

18. Oct 2011, 19:06

zaliaake,gerai priaugot...dideli jus jau...liuks

18. Oct 2011, 18:53

sveikos, stai mes jau ir namuose😀 mano sunelis sveria 7900kg ir 65cm (4men), priaugom 700g😀dave skiepa, bet kai dare, tai viena sesyte tokia muz.knygute rode, tai mazius net nesuprato kad skiepas, apsiejom visai be asaru😉
kristutea nerealios foto, kaip graziai stalas tais roziniais angeliukais buvo papuostas😉

18. Oct 2011, 17:31

pirma men 900 o per antra 500 gramu, tai vidurkis dar nieko, tikiuosi si men daigiau busim priauge nei 500 g, lb nenoriu kad lieptu primaitint, nes siaip jauciasi gerai, linksma, guvi...

18. Oct 2011, 17:25

kristutea,o kiek per men mazdaug priaugat?

18. Oct 2011, 16:01

pasaulyte, 2 men net 5 kg nesverem, kita sav eisim pas daktare, tikiuosi, kad si men priaugom normaliai 😀

18. Oct 2011, 15:07

kristutea,bet didele atrodo,gal sveriat 7kg

18. Oct 2011, 14:45

aciu aciu merginos 😘