2011m. vasarą gimę vaikučiai :)

27. Jun, 01:35

Sveiki. Sugalvojau sukurti temą, kuri suvienytų visas mamytes susilaukusias savųjų stebukliukų šią vasarą.. :) Būtų labai smagu susipažinti ir bendrauti, dalintis savo vaikučių auginimo džiaugsmais ir rūpesčiais. Labai laukiu visų! :)

23. Oct 2011, 14:15

zaliaake man tik beda bus susitikti jei kur toli nuo mano namu ☹ su dviem as niekur iki centro nedavaryciau ☹ matas dar per mazas vienas ilipti i autobusa,o kur dar vezimas.....nebent prie mano namu kazkur...arba galim jei nori ir mano namuose 😉 deimante zino kur as gyvenu 😀 beliktu jums tik mane susirasti 😉 zaislu pas mane irgi sociai 😉 na bent jau visi sdako kad pas mane zaislu kaip darzely 😃 😃 😃

23. Oct 2011, 14:15

zaliaake man tik beda bus susitikti jei kur toli nuo mano namu ☹ su dviem as niekur iki centro nedavaryciau ☹ matas dar per mazas vienas ilipti i autobusa,o kur dar vezimas.....nebent prie mano namu kazkur...arba galim jei nori ir mano namuose 😉 deimante zino kur as gyvenu 😀 beliktu jums tik mane susirasti 😉 zaislu pas mane irgi sociai 😉 na bent jau visi sdako kad pas mane zaislu kaip darzely 😃 😃 😃

23. Oct 2011, 14:13

zaliaake as edu lb tokia bjauri....negaleciau savo vaikuciu palikti auklei! ji tikrai neismaudys jo ar nepasirupins juom taip kaip as! as net uosvienei vaiko savo nepalieku! ka kalbet apie svetima zmogu? 😀 zinau kad as bjauri ale kitaip negaliu,man atrodo mano vaikais gali rupintis tik as ir mano vyras,daugiau niekas.kai beda kokia istinka paprasau drauges kad pabutu su mano Matuku,.o seip visur mes visi kartu 😀

23. Oct 2011, 14:12

o as tai per si svtgl tiek ismiegojau, kad oi oi oi...vakar puse dienos parpiau, snd Karoliukas pietu smigo ir as kartu, tai jauciuos pakyletai, visai niekur nenoriu eit, nes savijauta nuostabi, na neskaitant mano skaudancio kaklo😛
Ineta, dziugu girdet😉 klausyk, as tau brukstelsiu savo num i AZ, parasyk ir savo, kad galetume sest susirasyt, ok? mes tai ryte ir varysim, o i ta fabrika mums 16val

23. Oct 2011, 14:10

maniskis yra darbu vadovas,daro gsm tinkla visur,tiksliau daro kad butu internetas visur 😀 nors db norvegijoj jis paliko lb didis vadovas,tik vezioja visiems dokumentus,snekasi telefonu,pildo ataskaitas ir isakineja kitiems 😃 taip jis gali parskirsti i lt savatgaliui,bet tai visu pirma daug kainuoja,visu antra jam reikia gyventi pacia osle kad kelione bent kazkiek pigiau atseitu skrydis,ir visu trecia kam skristi jam namo penktadieni velai vakare arba sestadieni jei sekmadieni jam reiktu vel isvykti?taip suerzins tik mane,ir Matuka ☹ nors snd pasake gera naujiena,.kad isvaro dirbti kaiptik i osla ) ir netgi kai pasakiau akd jau treti bus emtai kai vaiko gimtadienyje jis nedalyvauja tada sake dar tik du metai.seis metais dar nepraleido jo gimtadienio 😀 vadinas turbut gali but kad grys ant jo gimtadienio bent porai dienu 😀

23. Oct 2011, 14:07

kepame mesyte lauke ir turime mazyti tortuka 😀 o mazyti todel,kad as daug jo neprisivalgyciau 😀negaliu atsispirt saldumynams,galiu tik jais ir maitintis 😀

23. Oct 2011, 14:03

inetaa klausyk, o kuom dirba tavo vyras? negi neimanoma, kad jis svtgl atskristu lt, puikiai isivaizduoju kaip tau sunku su 2leliais, as jau pora d pabunu niekur neisejus ir stoga rauna, iskart apie tai pasakau vyrui ir ka sugalvoju, o jeigu buciau viena, tai oi oi oi....pritariu tavo nuomonei, kad 3leliaus siuo metu jums butu tiesiog per daug, be to, ir tavo organizmui reikia pailset😉 klausyk, o gal yra galimybe pasamdyt kokia aukle?

23. Oct 2011, 14:01

pasaulyte manau, kol turi savo mazaji rankinuka, tai apie 2 net ir nepagalvoji, nors va as dukryte irgi nerealu rankinuka turejau, gal net iki 6men miegojo tik ant ranku, grynai kaip pas haggyy, jeigu tik ant ranku, tuomet ir 2-3val parpia, tik padedu ir prabunda☹ o paskiau atsibodo ir pradejau migdyt salia, ir kazkaip apsiprato😉 as manau, viskas ateina su laiku😉 kai man jau nebebuvo taip sunku su dukryte, kazkaip nutariau, kad reikia ir 2leliuko, tai kai jai buvo apie 9men, jau pradejom ta visa procesa😀 ir visai nesigailiu, sakiau, gal, veliau kada ir 3 susilauxim, bet jau tik ne db, uztenka musu seimoj kol kas😀

23. Oct 2011, 14:01

as svajoju apie 3,o vyras mano apie 4 vaikus 😃 jis sake jau ir trecia db galetume pradet.....bet man cp.ir aplamai as ne gimdymo masina,o beto jam lengva "uzstatyt" kai nereik paciam auginti.kai nereik keltis naktim,kai nereik pakesti Matuko isteriju,kai nereik nesioti maziukes visa diena,ir t,t ......uzvakar uzdaviau jam lb subtilu klausima: kam jis ten dirba tiek toli ir musu nemato(o mes jo) jei as vistiek nematau jo uzdirbamu pinigu?as vaikstau ir toliau tokia pat isblyskus ,pavargus,issekus ,nesusisukavusi,neissimaudziusi.ir t,t as ne tik laiko sau netueriu bet neturiu ir naujos aprangos nes visu pirma tam ner laiko net! kaip man apsipirkti kai esu su dviem vaikais?! :/ jis tuos pinigus mato ik jis vienas.....deja bet karti tiesa

23. Oct 2011, 13:58

asaulyte ai, ta kupona nupirkau mums abiems su vyru per Kaledas, bet iki siol taip ir nepasinaudojom, buvom jau susitare, kad atvyksim balandzio men, atvarem visi kartu dar ir su mano mamyte, nes mama norejo su dukryte i zoo, bet mums visiems ten taip smagu buvo, kad taip ir likom, galvojom atvarysim koki kt karta, bet taip ir neprisiruosem iki db😛 tai mamai palixim Gabyte, o patys su Karoliuku nuvyxim😉siaip tai ta ekskursija yra AJ sokoladinej😀kaip fainai, kad gyvenat naujam bute, o sakyk kiek kambariu, kaip ten viskas atrodo, gal kokiu foto mesteltum?😀 man kazkaip anxciau nlb rupejo tokie dalykai, o db kai gyvenu nuosavam namuke, tai vis bandau is kt kokiu ideju pasigaut kaip graziau ir jaukiau isikurt😀
giedre75 sveikinam tavo stebukliuka 4men proga😉 ka skanaus paruoset? mes tai kas men po koki pyraga iskepam ir butinai nufotkinu Karoliuka, kad matytusi kaip vyras auga😀

23. Oct 2011, 13:55

inetaa,nu panesioja,bet trumpai..jis sake as didesne rupinsiuosnai nelengva,bet..i..niu kaip yra taip..aisku vienai nelengva,.saunuolis tavo vyras..kaip smagu,kad du mazylius turit,as apie du ir svajpjau,bet pakaks vieno

23. Oct 2011, 13:50

inetaa,sauniai

23. Oct 2011, 13:41

isbuvom me skatik lauke 3val 😉 net suni i lauka issivedem 😀 tai vaje kiek lakste 😃 o sunus ji gaude 😃 buvo dziaugsmo abiems 😀 o maziuke miegojo saldziai ir dar tebemieg prie adaro balkono

23. Oct 2011, 13:40

pasaulyte mano vyras sunum rupinosi jau pirma jo gimimo diena 😀 pirmas jis buvo kuris pakeite jam pamperi,pirmas kuris padejo perrengti ji ir t,t.t 😀 ir nuo gimimo viens pat maudydavosi su mazyliu 😀 tik va dukrytei nekeite pamperio nerenge :/ teige kad ji nerealiai maza,mazesne ir gleznesne net uz musu sunu....tai leidau kuri laika jam nieko su ja neveikti tik nesioti 😀 o po to isvyko......kai grys manau jau pats gales keisti pamperius nes ji jau bus didesne 😀 manau ir tavasis vyras ims kazkada rupintis vaikuciu.tik du daugiau duok jam ja,lai panesioja,o tu apsimesk kad i wc nori ar dar kur 😉 pamatysi kaip jis susitvarkys 😉

23. Oct 2011, 13:37

zaliaake ir jus sveikit,zinau ka reiskia kai blogai jautiesi 😉 gerkit daug skysciu,ir atsigausit 😘

23. Oct 2011, 13:37

giedre75 sveikinam ir mes su meniasiadieniu 😉 linkim daug ddaug sauletu dienu 😉

23. Oct 2011, 13:34

zaliaake pritariu tavo idejoms susitikti 😉 tikiuos deimante prisijungs 😀 na seip manes uzsienis netraukia......visiskai netraukia! man tetis siule vaziuoti paas ji i airija pabut,bet ir tai nenoriu :/ man lb gerai lietuvoj 😃 dar geriau butu jei ir vyras salia butu 😀 o jei vykt kur pailseti su seima tai noreciau tik i kokia egzotine silta sali jokiu budu ne i salta niuria sali kaip airija arba norvegija 😛

23. Oct 2011, 13:29

aciu merginos 😀

23. Oct 2011, 12:57

teisybe pasaulyte,kas kaip nori,taip ir augina 😀

23. Oct 2011, 12:55

giedre,sveikinuuuu

vaje,paskambino sio buto seimininke,jos sunaus berniukas su mano mazyle sav skirtumas..vaje koks tavo vaikas...jos pagulde ir h vienas lovoj zaidzia,o tu istysai ant ranku...kas per vauikas...o ji viska darosi,o jis zaidzia...sakau nu ir ka..juk vaikai skirtingi..bet kam kieno reikalad,,rrrrrrr

sveikos 😀 pas mus maza svente,siandien mano panelei 4 men.,tad ruosiame nedidelius sventinius pietus.pasaulyte,o kaip jis paaiskina toki dalyka,kad nebuna su vaiku?tik del to,kad neturi kantrybes?teisybe pasakius stebina tokie vyrai,o be to ir tau juk sunku vienai.mes tai kartais nepasidalijame vaiku 😀

23. Oct 2011, 12:51

rinkitateka,labukas😀nieko rimto,eisim komodos krauti jei mziuke leis.o jus ka/.

23. Oct 2011, 12:50

man taip sunku islaikyti tvarka spintose,,aisku butu rubai ir tvarkoj,o cia😀 nu nors sakoma,blogam sokejui ir leckai maiso😀))

23. Oct 2011, 12:46

Labuka 😀 Ką gero veikiat sekmadienio popietę?

23. Oct 2011, 12:36

mes naujam bute,vis dar tvarkomies,mazes tiek rubu,maisu maisai..visu atiduota..tai netelpa,,tai vyras ivaziavo kamoda pirkti...

23. Oct 2011, 12:28

o kaip keista kuponas i sokolada fabrika..galvojau ten nbuna..man trupineli sokolado,prasyciau😀

23. Oct 2011, 12:27

as ir galvojau,kad jis man pades,bet yra kaip yra

23. Oct 2011, 12:25

zaliaake,sveikite greiciau..na maniskis jis taip..jis neturi kntrybes jei verkia r pn...o pie isejima ir jam palikti nera kalbos...jis pades gal kaip jai metai bus..o dabar ir pampio nera keites..man\nelengva,bet kaip nors...kaip jums fainiai,o ypac sokolado fabrike,mmm

23. Oct 2011, 11:32

beje, o mes vakar taip ir neisvarem i spa...deja deja, bet vyrui pakilo t, paskiau man, mums abiems sustojo skrandis, taip kad vakar paeiliui gulinejom lovoj ir bandem kuo greiciau pasveikt😉 snd va atsikeliau, t jau nebera, bet savijauta vis tiek prasta, nosis uzgulta ir kaklo negaliu pasukt lyg perpute, bet net neisivaizduoju kaip tai galejo atsitikt😛 nu zodziu visa puokste, tikiuos, kad greit visi negalavimai pasibaigs ir as vel laisvai judesiu...o spa mes atidejom kt svtgl...oi, bus pilna reikalu reikaliuku, nes sest isvarom i Kauna, reikia isnaudot viena kupona i sokolado fabrika, sekm i spa, o pirm svesim helovyna...be to, issinuomosiu nauja objektyva fotikui, tai galeisu iamzint graziausias akimirkas😀
as va masciau, gal mums reiktu organizuot koki greita susibegima Kaune? ka manai, Ineta? gal, ir Deimante prisidetu?😀