2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

15. Oct 2010, 08:34

na reikai duot daug zyst... kad aktyvint pieno liauku gamyba. Nu ka as cia pasakoju, gi esi mamyte ilgiau nei as, tai viska zinai 😉 Svarbiasuia psichologinis geras nusiteikimas😀

15. Oct 2010, 08:31

Odeta bet zinok as skysciu be galo daug geriu.ypac arbatu daug...

15. Oct 2010, 08:30

Giedr jokiu misinuku, duok zyst tiek, kiek nori ir svarbiausia enstresuok, gerk daug skysciu. man uzvakar nakti tas pats buvo. IS abieju krutu per 2 val. issiurbe viska, oo vistiek rekia... Tai as isgeriau kokius 2 ltr. skysciu, kai pritvinkau 😃

15. Oct 2010, 08:27

labas Odeta oi koks issiziojes grazus kleckas 😘 toki maziukai iskart sypsotis privercia koks grazuolis 😉 o kaip pati jauties jau ismiegojot tai vistiek namai lieka namais 😀
o as tai busiu prisisnekejus vakar vakare abu papus istrauke man guste ir kai jau migdytis tai spjauna ir rekia tustuteliai atrodo bet ir siandien ryte ne ka daugiau, kaip manot gal misinuka nusipirkt juodai dienai nes net nebezinau ka ir bedaryt... 😥

15. Oct 2010, 08:15

jantur, renata- kaip jusu mergaites auga? Jau dickes, lyginant su mano pipiriuku 😀

15. Oct 2010, 08:12

Giedra- o Gustytes grazumas ir didumas😀 Jau visa panele 😀

15. Oct 2010, 08:11

labas rytas mergaites 😀
Dekui labai uz sveikinimus, nepykit, jei kuriai ir nepadekosiu, nes dar ne neperskaiciau visko, kas per tas kelias dienas cia vyko 😀
Pirmoji naktis namuciuose pasakiska, jei ligoininej naktimis mums buvo diena, o diena naktis, tai namuciuose pagaliau ismiegojom 😀 Aciu dievui atsirado pienukas, jau buvau pradejus nerimauti, kad neprivalgo mazius, nes po 2 val. pakaitom krutis zysdavo ir vis rekdavo. O dabar jau 3-4 val. ismiega.
Va sitaip mes atrodome 😉

14. Oct 2010, 21:45

Odeta didziausi sveikinimai sulaukus Jobubo, lauksim nuotraukyciu 😉

14. Oct 2010, 20:31

😀

14. Oct 2010, 20:31

oi Odeta sveikinu labai 😘**** nupasakojai tai taip lengvai atrodo viskas buvo 😀 pasikalbedamos su milke sau oi geras 😃
o kokio ugio svorio gime Jokubelis? 😀

14. Oct 2010, 19:15

laimuteli- lauksim, lauksim sugriztancios su leliuku 😀
aleks- aciu 😀

14. Oct 2010, 19:13

sveikinimai tau didziuli😀 aukit sveiki ir dideli 😀

14. Oct 2010, 19:10

odeta kaip tau gera 😀 😀 baltu pavydu pavydziu 😀 😀 na nieko as ir tureciau jau greit prie jusu prisijungti 😀

14. Oct 2010, 19:09

aciu, deimanciuk 😀 tikrai dziaugsmelis begalinis.
Jus nepatikesit, bet as dar neatsidziaugiu. kai gime Ugnute, ji buvo visiskai kitokai, motiniska nuojauta kuzdejo, kad kazkas negerai, ji vangi buvo, netrauke visiskai pienuko, na tokia suglebusi visa buvo. O cia vyras drutas, kaip pilve futbola zaide, taip ir dabar skeryciojasi 😀

14. Oct 2010, 18:57

Sveikos, mes jau jungiames i spalinuku gretas 😀

Mano gimdymo istorija-
atsibudau pirmadienio ryte su virpuliuku sirdy, susiruosem ir 8.30 val. jau buvom ligoninje. 9.50 val. gimdykloje man nuleido vandenis, atsidarymas buvo 4 cm. Skausmu ypatingu nejauciau, na jums gi nuolat pasibedavodavau, kad man pamaudzia tai sen, tai ten. Iki 14.00 val. dar visai linksma buvo, saremiukai reguliarus, bet trumpi, op 10-15 sekundziu ir kas 2.5 min. Gretimoj gimdykloj taip pat vyko gimdymas, bet ten moteris labai balsinga buvo, arijas dainavo, mes su vyru kikenom, akusere sako- nu, nu, ko gero ir gimdydama juoksies.
14 val. prasidejo saremiai kas 1.5 min. ir kas minute. Vo tada jau linksma nebebuvo, sypsena dingo. Kazkuriuo momentu i gimdykla priesais Milke prisijunge eidama i WC kelis kart sutikau, bet abime sne iki pasnekesiu buvo
Apie 16.00 val. as jau kaip ir noreciau gimdyt, bet tuo metu pradejo gimdyt balsingoji gimdyve, visa komanda prie jos, pas mane atbegus akusere sako- palauk, nestumk... Tai as taip iskenetejau iki 16.30 kazkur. Pagaliau atejo mano eile, atsiguliau i lova, apziurejo gydytoja ir sako- nu velnias, nelabai gerai, kazko aukstai vaisius, greiciausiai uzsikabines uz virkstes, nu bet bandom... O man belaukiant jau ir saremiai dingt pradejo, aparatas gimdymo veiklos praktiskai nebefiksuoja... Sukaupiu visas jegas- stumiu ir viens, ir du ir trys... Ir nieko.... vel kaupiu jegas , vel susikaupiu, stumiu... ir nieko... Ir taip keleta akrtu, po to staiga dingsta vaiko tonai, gydytoja kazka garsiai kalba, personalas sujudes, kazkam ruosiasi, man panika, nebezinau, ka daryt, jauciu tik vyrostipru apkabinima ir kazka svelniai kuzdant i ausi, tada susikaupiau ir galvoju- dieve, negi as tokia vista, kad del savo silpnumo galiu prarst vaikeli ir jo neistumt? Ir tada kai stumiau... Pasigirdo garsus vee, veee!Buvo 16.55 val. Mano sirdi uzpludo begales jausmu, uzdejo vaikuti is karto ant manes, nejutau nieko, ka man dare, girdejau tik tiek- kad plysau minimaliai, sedeti galesiu
Tiesa, as pirkausi gi ta Dianatal akuserini geli. Negaliu pasakyt, kaip butu buve be jo, gydytoja juo veikimu truputi suabejojo, mane, kad gimdymas bus lengvesnis, bet nieko panasaus. O akuseres nuomone, tai klausimas, kaip man butu pavyke isgimdyt leliuka, jei nebutu to gelio. O ir skausmai, lyginant su ugnes gimdymu tikrai buvo mazesni. Gelio, ar amziaus itaka, nezinau Zinau tik tiek, akd neisgailiu, jog padariau viska, kad mano zuikutis i pasauli ateitu kuo lengviau
Tai va toks tas atejimas i si pasauli 😀

14. Oct 2010, 15:54

apskritai MK atrodo kad apmire 😀

14. Oct 2010, 12:43

kazko tylu ramu sitamame fronte...;/

13. Oct 2010, 17:53

julinka, nuosirdziausi sveikinimai, nuostabi data 😀 🌷

13. Oct 2010, 15:54

dar viena oficiali piliete 😉 😀
laukiam dar daugiau 😀 jau tuoj gal gris Odeta su Milke 😀

12. Oct 2010, 19:55

😉

12. Oct 2010, 19:48

aciukas burbuliuke😀

12. Oct 2010, 19:47

milana,jau ir uzregistruota...😀

12. Oct 2010, 19:47

nu jo bailiuke pas tave lele ir su priciudais😃 sveikinimai julinka😀

12. Oct 2010, 19:19

labai grazia data gime julinkos mergyte 😀 kuo vardu?

12. Oct 2010, 18:58

sweikutes,va ir mes jau gimeme 2010 10 10😀 turiu dukryte 50 cm ir 3.380kg😀

12. Oct 2010, 17:02

Bailiuke😃😃😃

12. Oct 2010, 17:01

mano kleckas nuo pat pirmu dienu laukia issiziojes net nesusiciaupia 😃 laukia kol papa idesiu 😀 ir miega taip issiziojes 😃 jei uzmiega su papu, tai istraukiu, zandas nutysta, pienas isbega 😃 taip juokingai atrodo 😃

12. Oct 2010, 16:17

Maniske mama tai atostogu nemokamu ims, nes ja ir taip veja imti tu atostogu valstybe....Aisku, vyras salia butu idealu, bet maniskio nebus visa lapkriti, tik gruodi gris, tai nezinau ka reiks daryti su maisto pirkimu pvz kai mama isvaziuos namo...
Burbuliuke, "mama ale google"😃😃😃Nu tikrai jau.
Giedra, geras cia su Gustyte, mazute, nesuprato bajerio😀😃

12. Oct 2010, 15:56

nu giedra tavo choriste tai pavaro😃DDD nuo pat mazens prikolus krecia😃 nu manau as ir is mamos skambuciu sulauksiu nors ir db paskambija kai neturi ka veikt😃

12. Oct 2010, 15:19

kazkaip piprasi 😉