2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

15. Oct 2010, 10:22

as ir nesuprantu😀

mes ir gyvenam 4 aukste teko ta sunku vezima tysti, maniau neuzkelsiu, o Rugile auga sunkeja, tai sunkei panesu, ratus laom bagazineje, bet vyras dirba, tai ratai isvaziuoja, bet kai reikia atvaziuoja, as tai vyra isnaudoju kai norim pasivaikscioti atvaziuoja padeda mums nulipti, poto atvaziuoja mus uzkelti namo, o vakare ir nakti kartu keliames pampersus keisti, paduoda kai reikia maitinti 😃 vat kokia bjaura zmona vyras turi 😃

visi leliukai nuostabūs😀

15. Oct 2010, 10:21

arbateles neduodam, nium labai puculiuke grazuoliuke renata taviske lelyte, o kokio didumo gimet?

15. Oct 2010, 10:20

ir mes dažnai žagsim, bet pastebėjau, kad dažnai pakelus atsirugti, tai maziau zagsim

15. Oct 2010, 10:20

aga, is buteliuko, pirma krutis ciulpiam, o paskui buteliukas, valgom panasiai, ilgai, pasvajodamos, pamiegodamos, kol ir krutis issžtustinam, nors man kartais atrižodo, kad ne iki galo istustustinam, bet ji muistos, pyksta, ir buteliuka taip valgom, ilgai, su pamiegojimais, pavajojimais ramiais😀 Paulina vardu mūsų mergytė😀

15. Oct 2010, 10:18

kalbant apie zandukus stai namosios Rugiles zandukai 😃
cia bandom jau uzmigdyti bet vakarais mes labai budrios, as dar sukuosena bandziau padaryti 😃

15. Oct 2010, 10:16

svajore rugsejinuku sarase nera tavo mergytes vardo irasyta 😀

15. Oct 2010, 10:16

kad masina kartais isvaziuoja su musu dieduku i darba tai neina ten prilaikyt 😃
na jus jau tikrai dideles gimet 😃

15. Oct 2010, 10:15

oi svajore bedeliu kaip ir visur taip ir pas jus ☹ o tai kai misinuka duodi ar is buteliuko? kaip valgo is buteliuko o paskui is kruties?
oi slogyte tai jau blogai...

15. Oct 2010, 10:14

😀 gi mes dideles gimem, cia jau seniau nuotrauka daryta, dabar biski apkrite man atrodo, bet stengiames maitintis

15. Oct 2010, 10:13

siaip neblogai gyvuojam, mama jau gerai jauciasi, tik mažylė suslogavo, biskiuka pakosti, tai nei maudom jau savaite greit bus, nei laukan einam, liudna labai. Gyd sake kad pavirsine sloga, tai liepe nosiuka praplauti juros vandeniu, issiurbti, lasinti mamos pienuko kas 2 valandas. Vakar jau galvojau kad baigim pasveikti, bet po nakties taip nebeatrodo☹ maitinu pati, bet vakarais, pries miegeli duodam misinuko karta, nes lyg ir pienuko neuztenka, ciulpiam ciulpiam kelias valandas, ir nepasisotinam☹

15. Oct 2010, 10:11

oi kokis arbuziukas mazas ir grazus 😀 turbut mamyte gerai maitina kad zandukai net ant peciu uzkrite 😉 😃

15. Oct 2010, 10:10

cia mūsų stebukliukas😀

15. Oct 2010, 10:09

nu tai pasakok kaip jum sekasi 😉

15. Oct 2010, 10:07

Labuciukas mamutes, pagaliau tadau jus😀 nes anas forumukas jau merdi, va turiu laisva minute tai prisedau😀

15. Oct 2010, 10:07

dar va sako kad tie sab simplex neblogi. cia irgi nuo organizmo priklauso 😀 kol atsirinksim viska kas geriausia daug laiko praeis 😀
tai va uz tai ir pakuoju kad ir pati issimiegotu normaliai ir man leistu paiilset nes diena mazai miega 😀
paulina kiek jus galit kraustytis is vienos vietos i kita 😃 😃 😃 😃
eina sau man i 4 auksta reik vezima tasyt tai vis laukiu kol gris kas nors namo tai va siandien brolio laukiu kad man vezima sunesiotu as pati tai neturiu tiek "smarves" nesiot 😃 nors ir nera sunkus bet ai 😀

15. Oct 2010, 10:04

jantur-pamegink babyfen 11lt mazdaug kainuoja,bet veikia,kai laiku suduodi...drauges mergyte isvis 2men kankinosi,o tie lasiukai kaip ranka nuime,gal ir jum pades.o tie kur tu naudoji tai ten lygiai ta pati sudetis kaip espumizano.

15. Oct 2010, 10:01

sako vaikiukam geriau kai buna "supakuoti" 😃 jauciasi saugiau,nes pilvuki nedaug vietos buvo,o dabar loveleje ar lovoje per daug erdves ir jiem baisu😀 as ir uzkamsau,kad ramesnis butu😀

15. Oct 2010, 10:00

mes tai duodam sab simplex lasiuku kai kada nusiramina, bet dazniausiai nesuveikia

15. Oct 2010, 09:58

mes babyfen gerem...lyg nuramina tuos diedliukus bet visviena nepilnai...O del verkimo ir as verkiau,gavau velniu nou mamos ir nuo vyro kaip ir tu Giedra 😃 buvo geri orai tai ejom i laukuti ,bet va kai 5 aukstas tai sunku su tuo vezimu,aisku pati nenesiau😀 bet va issikeliam jau kita men i kita buta kuris 1 aukste...valio😀

15. Oct 2010, 09:56

o beje galima mane vadinti tarybine mama bet nakciai as guste supakuoju i palute kad ji maziau muistytusi ir ismiegotu 😀

15. Oct 2010, 09:55

bet kad nepavalgo kartais atrodo mazoji nuo tiek pienelio kiek yra uz tai ir nesuprantu 😀
siandien ir mes jau pagaliau balseli parodem kaip guguot reikia truputi 😀 aisku kad reik pasiskust teciui paulina 😃 😃 😃 😃

15. Oct 2010, 09:53

jantur ir as blioviau bet nuo mamos velniu paskui uz tai atsiemiau 😀 reikia kaip imanoma labiau tvardytis, bet aisku neiseina sirdis plysta kai ji verkia.. ☹
mes tai nuo pilvuko naudojam tokius lasiukus is anglijos atsiunte nezinau ar lt yra bet jie vadinas INFACOL nes tie espumizanai sake kad tikrai ne visiem padeda ir apskritai retam kuriam vaikuciui padeda.
oi tai jus jau dideles jei net sliauztu nauju reikejo 😉

15. Oct 2010, 09:51

Turbut kasko suvalgiau netinkamo,nors prisiziuriu maista ,bet va...☹...Mas jau galvyte laikom kaip dideli,bandom guguoti,skustis teveliui kai is darbelio gryzta😀 Ir bambyte musu pagaliau jau visiskai grazi(musu stambi buvo tai ilgai gijo)
Giedra -cia pienelis reguliuojasi,kiek leliukui reikia tiek jo ir pasigamina gal todel tau atrodo kad jo maziau,bet prisimink ,kad ir daugiau suvalgo jau mazyte tavo,todel jis nebevarva tiek kiek seniau😀

15. Oct 2010, 09:48

sveikutes, koks Jobubas grazutis😀
o mes tai augam jau labai dideles, vakar net ejom didesniu sliaustu pirkti 😃
bet kad Rugile nerami, pilvas jai neduoda ramybes, nepadeda lasiukai visai kai uzeina spazmai tai bliauna iki paraudimo ☹ pagal mane tai to pieno uztenka, bet vat ji valgo kas kelias val, kai kada dazniau, tai nesuprantu kas vyksta jau kelinta diena su vyru neissimiegam, nes nakti pradeda bliauti, jau ir as vakar blioviau kaip man jos buvo gaila 😥

15. Oct 2010, 09:44

puskepaliene labas 😘 😀 nuo ko jum tie diegliukai dabar a? vargsiukas vaikiukas..

15. Oct 2010, 09:43

mano guste labai valgi ir visada to pienelio begte bego per drabuzius visus o va dabar nebega taip. arba cia reguliuojasi jis man arba nyksta. nes valgo tai ji tikrai daug ir gfan daznai tik nakti nea o diena tai nuolat nuogu papu bunu. ir va svarbiausia kai reik maziau nervuotis tada ir atsiranda del ko nervuotis 😀
Odeta o kaip del varduko apsisprendet lyg kiek pamenu vyrui spyriojosi del Jokubo ar maisau? 😀

15. Oct 2010, 09:42

Sveikos mamytes.as vis neprisedu su jumis pabendrauti ☹ nespeju... Va mano Danieliukui diegliukai prasidejo tai vakar visai diena nerami buvo.
Kaip jus laikotes? Perziurejau cia foto tai leliai begalo visu grazus😀 tikri angeliukai😀 Tiesa sveikinu visas kuriu nespejau pasveikinti su seimos pagausejimu😀 😀

15. Oct 2010, 08:44

renata- as tikiuos, akd ir man taip bus 😛 MAn nuo vakar tik gamintis jis pradejo 😀