2010 m. spalio mėn gimdžiusios mamytės

06. Oct, 04:36

na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D

12. Oct 2010, 15:16

tevyste ji "veza" 😉 😃

12. Oct 2010, 15:15

kad tam paciam google viena psl atsiversi viena rasys kita atsiversi kitra rasys 😃 vistiek mamai reiks skambint 😃
mano mama tai kai iseina i darba tai paskui apie 11 skambina kasdien klaust kaip mums sekas ir sako kad jau pasiilgo 😃
o siandien kad prisijuokiau sau, skambino mama o as kaip tik guste maitinau ji bande migdytis ir siaip tingejo labai, tai as istraukiau papa kad pasiimt telefona atsisuku o ji net nesusiciaupus laukia kol vel papa jai i burnyte idesiu 😃 tuoj visai nepajudes 😃

12. Oct 2010, 15:03

😃 nu jo giedra manau kad as ir taip darysiu lakstysiu kas kaip kodel😀 gerai grejciau kg dinks😃 jo mamos tai sakes gers yr dalyks😃 irgi ale google😃 jej ko nznai😀

12. Oct 2010, 15:01

nu jo mano mamuks ir pirmoj ejlej jej ko nezinosiu nors ir dirbs ji skambisiu jej 😀vyras kadangi atostogu tevystes iseis tai man ir pades😀

12. Oct 2010, 15:00

tikrai kad mamos tai kazkoks dar vienas stebuklas 😃 man mama irgi be galo daug padeda 😀 viena nezinau kaip tvarkyciaus...
o jei guste diena miega lovytej as negaliu uzmigt vis sokineju paziuret ko ji sujudejo ko per giliai ikvepe iskvepe susimuiste ir dar milijona priezasciu atrandu kodel atsikelt ir paziuret 😃

12. Oct 2010, 14:56

Burbuliuke, pas mane mamyte bus, pades jeigu ka.As kazkaip prie jos galiu ir pamiegoti ir pasitikiu ja.Prie uosvienes negaleciau ramiai miegoti ir palikti leliuka, ne delto kad ji nesusitvarkys, bet kazkaip neiseitu uzmigti😀O mamos ir valgyti paprasysiu kad padarytu ir kad aptvarkytu, jeigu as neturesiu sveikatos.

12. Oct 2010, 14:50

visos jus cia priciom tik bendraukit 😃 😃 😃 😃

12. Oct 2010, 14:48

nu taip seip rekomenduojama yra kai grysti nu aisku sveikatos jej neturi kita diena gali😀 as ir nepriciom😀

12. Oct 2010, 14:47

As cia dar irgi skaitausi kaip ne i tema, nes dar spalinukas pilvuke😃
Reikia ismaudyti grizus?Reiks pasiklausti gydytojos😀

12. Oct 2010, 14:47

tai va va 😃 mes vakar virintam vandeny maudemes 😃

12. Oct 2010, 14:46

manim😃

12. Oct 2010, 14:45

nu kaip kas pvz vienos maudo virintam vandeny kitos ne ir nieko ...😀

12. Oct 2010, 14:44

renata as ir lakstau per temas jei nepastebejai 😃 o koks skirtumas kur bendraut 😃 😃 kaip ir sake kazkuri vienoj temoj kur pagaunam "sava"mamyte ten ir rasom 😃 ar ne tu pati renata taip sakei 😃 😃

12. Oct 2010, 14:43

nezadinu as jos pavalgyt ji visada puse 10 atsikelia ryte man ir tada mes valgom 😀
oi negirdejus buvau net kad sitaip reik grizus ismaudyt. nemaudziau as su bambyte kaip buvo 😀 bet va irgi nieko blogo 😀

12. Oct 2010, 14:40

o as skaiciau kad kai leliu parsivezi nam reik ismaudyt nes ligoninej yra kazkokiu bacilu nuo kuriu lelius susirkt gali....

12. Oct 2010, 14:40

Dar kazkaip mergytem reikia ziureti kad nepatektu i prieki visi kakaliukai, su berniukais lengviau truputi😀

12. Oct 2010, 14:39

ir nekarta tenka keisti 😃 😃 kai krauna girdisi net 😃 visko gi buna 😃 mano guste tai ismiega visa nakti bet va buvo kelios naktys kai nemiegojo tai reikejo keist nes rekia 😃 nesmagu kakiuose gulet 😃 😃

12. Oct 2010, 14:37

Tai palaukit, ir nakti pampersiuka kartais reikes keisti?😀

taip taip laimuteli zinok per visa koridoriu buvo du operos solistai ir kasryt atejusios seseles ar daktares visos taip ir sakydavo kad nakti vienas nutyla kitas padeda dainuot bet taip ir budavo 😃
taip taip guste su kasdiena vis grazesne 😃 😃
aha amelija, moke seseles atejusios kaip paimt kad nuplaut subiniuka bet ligoninej as tik karta ploviau nes pati ant koju nepastovejau o dar islaikyt kol ji man dainuoja tai nepajegiau o namuose visai kitaip daug lengviau apskritai viska daryt 😀

O as vat zinau drauge istisai tas serveteles naudoja.Man kazkaip atrodo kad negerai.Nors ji sako kad jo neberia, viskas tvarkoj...

12. Oct 2010, 14:34

Tai galima vadinasi sikniuka tik apiplauti po kranu, nes as nenoreciau su tom servetelem istisai valyti,nes vis tiek siokia tokia chemija...

12. Oct 2010, 13:33

tai giedra gal neveltui gustyte taip ligoninei vadino?? bus dainininke 😃

12. Oct 2010, 13:23

aha ir virintam vandenuky ta vatyte suslapinti reikia 😀 uzpakaliuka tai po kranu pakisu as ir nuprausiu o va bambyte pazastytes ir kakliuka tik su vatuke 😀
vakar zinok buvom lauke ir jau einant namo pradejo rekt guste, tai kaimyne islindo sako vaiko nesimato o garsas tai ohoho koks 😃 operos soliste ja ligoninej vadino seseles 😀

12. Oct 2010, 13:12

O kol bambyte nenukritusi tik su vatos tamponeliais apiprausti galima, ar ne?Tokia mazyte o gerklyte stipri?😃

12. Oct 2010, 13:07

na kiek zinau tai maudyt galima tik tada kai jau nukrinta bambyte. mum nukrito ir sekancia diena ismaudem 😀
nei karto nesureke kai vandenuky buvo, nors iki to kelias valandas siurpino visa nama savo riksmais 😃

12. Oct 2010, 12:30

Sveikutes, o maudyti reikia kai bambyte nukrenta?Tokia grazi lelyte, idomu jai kas cia vyksta, kas cia ka daro😀

12. Oct 2010, 12:06

aha cia tokia didele atrodo 😀 😃

12. Oct 2010, 10:32

kokia grazuole Gustyte 😀 ir kokia didele 😀

12. Oct 2010, 10:25

labas rytas 😀 mes vakar ir lauke buvom ir jau maudemes 😀 😃

11. Oct 2010, 15:49

o pas mus bambute nukrito jau 6 diena