na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
mes vakar buvom ir sian eisim labai faina lauke😀as sian galvoju va jau tokiu metu preis savaite gulejau gimdykloj laiminga atkentejusi visus skausmus...😀
Mums siandien 6 paros, pasakiau vyrui, kad vesiu i laukeli, oras geras, +6 laipsniai, saulute sviecia, tai galvoju terasoj, uzuovejoj labai gerai butu, tai paziurejo kaip i durne...
mums buvo 2paros,antradieni jau namo vaziavom,tai jau vakar laukutyje buvome....
julinka- o kada jus israse? Kiek paru buvot?
mums leido po israsymo po poros dieneliu😀
labas rytas,
mes vakar senelius sveciuose turejom, senelis norejo "aplaistyt" anukeli 😀 Tai pavakarieniavom, sok su manimi paziurejom.
Jokubelis pakankamai ramus, diena oziukus parodo, nakti pavalgo ir miega. NEzinau, ar sutapimas, bet as jam vakare duodu colinox lasiuku nuo pilvuko, tai nakti tikrai ramiai meiga. Keliasi valgyt stabiliai kas 2.5-4 val. Jei ir toliau taip bus, tai labai dziaugsiuos 😀
Pagaliau atsirado pas mane pienuko tiek, kad net valgyt nebespejam, nereikia vaikui ne traukt, ciurkslem bega pats, tik beda- tada springt pradedam 😀
Tai va taip ir gyvenam 😀
Tiesa, kelinta diena mes i laukuti jau galesim iseit? patarkit, jus jau didesnius turit leliukus😀
mes tai pramiegojom siandien ta laidele 😀 o paskui uzstaciau kad uzkrautu internete laidele ir nuejau su guste pagulet ir vel uzmigom o tada jau tingulys apeme ziuret ir likau nemacius 😃 kita diena 😃 idomu apie ta zagsuli paziuret 😀
siandien per mamyciu klubo laidele rode, kad zagsi, kai salta, arba kai persivalgo ir t.t. 😀
mano guste kai valgo ir atpila tada pradeda zagset 😀
va musiske pavalgiusi megsta pazagsesi, ligonineje sesute sake, kad reikia dar maitinti kai zagsi, atseit nedavalge dar.. 😀 nieko nebesuprantu kaip cia istikro yra..
Puskepailiene- parodyk savo Danieliuka 😉
Milke, o gal jai ne valgyti norisi, o tiesiog zysti poreikis yra? Mes atradom ciulptuka 😀 Tai valgom dabar 15-20 min. Pasisotinam, o kai po keliu minuciu, ar pusvalandzio atsiranda noras zyst, duodu zinduka 😀 Mums kai pilvuka maudzia labiausiai jo reikia.
O nuo dieguliuku 2 k. per diena duodu colinox lasiuku. Sutapimas, ar ne, bet po ju sudavimo mano pipiriukas nakti labai ramiai miega.
Siandien abzoriukas tiek persivalge 2 k., kad net zagsejo po pusvalandi 😀
Oi maniskis irgi kai prades zysti tai koki gera pusvalandi,o poto dar pakartoja😀 Milke lygtais tu sakei su anspeniu maitini,mum ir gi teko toki isigyti nes spenialis per mazas sunku Danieliukui traukti buvo,nors pienelis pats varva tik ryti reikia😀
Giedra, oj ne tas zodis apzora 😀 Va katik visa valanda maitinau su pakilnojimais atsirugti, vis nori dar ir dar 😀 bet dabar miegos tikriausiai iki pergales 😀
Sveikutes....Mum jau pfu pfupfu su diegliukais lyg susitvarkem...Siandien buvau laidotuvese tai tevelis su suneliu pabuvo kelias valandas vieni ir visai gerai susitvarke😀 Giedra-kraustytis neplanavom,bet va pasiule pazystami tai lekiu ten nes 1 aukstas...o cia 5 tai nusinest nusinesciau vezima o i virsu tai niekaip😀 va kartais mano tetis sunesiodavo bet irgi retai buna dirba visi😀
o del pienuko man ir priteka kur reik ir kur neriaik,va skaudedavo truputi galvojau nusitraukti,bet nesitraukiau ir dabar jau normalizuojasi pagal paklausa😀
tai milke tavo dukryte irgi tokia biskeli prie apzoru 😃 manoji tai irgi tik duok valgyt ir kuo daugiau 😀
man nugrauze dar tada kai tik priespienis buvo ir tai kiek jo ten varge bego keli lasai kiek tam maziukui reikia tai ji tingedavo traukt 😀
Mes valgom tik su antspeniu ir tai pirmi gurksniai labai skaudus buna, o istraukia manoji be problemu per anspeni, nors pas manes net traukti nereikia, pats bega 😃.. Ir dar nevisada pagaunu kada jau ji privalgo, nes istisai ziojasi ir praso papuko 😀
Milke, jei labai skauda ir dega, dek kopusto lapu kompresus ant visos krutines, istrauks karsti, apsiciupinek, kad nesusidarytu gumbu krutinese.
labas rytas 😀 pas mane irgi bego labai pirmom dienom pienelis o dabar jau maziau bet kai guste ismiega visa nakti as kadangi dabar (pagaliau!!!!!) miegu ant pilvo tai visa pakllode slapia buna 😀
milke susinormalizuos tikrai turi pakentet truputi nes jei pradesi nusitraukinet taigi tiek pat ir prisigamins vel tai ir begs visada upeliais.
man kai ligoninej nukramte papus tai pirkau antspeni ta bet su juo nevalgo nes ten daug dirbt reikia o mes biski tingim 😀 tai dabar stovi graziai supakuotas 😃 kompresiukai tai visagaliai buvo o grizus nusipirkau bepanthen tepaliuko tai isvis dingo tas "saldumas" kai maitint pradedu 😃 😃
Labas rytas, mamytes. Noriu paklausti kaip susitvarkote su pienuku? Pas manes jo tiek daug, kad nakti varvete varvejo, skauda labai ilgiau nepamaitinus vaiko. Sako, kad turi susinormalizuoti pienuko kiekis ir nereikia skubeti nusitraukineti.. Tai vat, nezinau ko griebtis, ar verta laukti?
labas rytas,
piteriuko, tu gerk kmynu, pankolio arbata, tai nepus pilvuko ir mazyliui 😀
Mes thu thu thu dieguliukus turejom pirmas 2 paras, bet tada ir man pilva labai pute. Dabar labai ziuriu, ka valgau, stengiuos nevartot tu produktu, kurie mna pilva pucia.
Renata- mano abi krutines tokios :d Pirmi gurksniai tooookie skausmingi buna, kad man atrodo net systeliu i kelnes 😃
bailiuke- didelis jau tavo stebukliukas 😀
maniskis siandien pradejo imti 😀 Nes mano speniai jau taip nuzysti, kad maitinant pirmas sekundes net sysiu uzsimanau...
gerai augam , tfu tfu tfu, jau baigiam isivaziuoti i ritma - dienos bega labai greit, viskas suplanuota - kada dantis valytis, kada valgyti, kada praustis ir tt 😀 mano tai nelabai ima tiuti 😀 bet paguldau i lovyte, paremiu marliuku pienuotu 😃 ir uzmiega 😃
Giedra- ko del taip mucini vaika savo, a ? 😉 Bet jai visai patiko 😀
mus katik aplanke gydytoja. ja as pasitikiu labiau, nei ligoines gydytojomis 😀 Suziurejo mano lelyte, galvytes patinimas jau nyksta, pasekmiu aciu dievui neturetu buti, mane labai neramino klisos kojytes, kaip futbolisto, bet pasirodo berniukams taip ir turi buti, kad nebutu paskui pilnapadystes, tik kairio klubo daline displazija yra, teks mankstintis ir po menesiuko pasirodyt chirurgui.
jo jo 😃 nesimato vaiko viso 😃
mucinau vaika vakar 😃
oi milke dideliausi sveikinimai jums aukit didutes ir sveikutes 😀
Milke- sveikinu dar karteli 🌷. Paulina jau itraukta i sarasus 😀