na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
mums bambute irgi pirmoje savaitejenukrito jau 😀 o dabar jau net sasiuko nelike jokio 😀
butu smagu kad jai gimdymas greit praeitu ir jau suptu leliuka 😀
oi kaip dziugu, na tai gal jau tuoj supuos ar supuoja 😀 🌷
nuskausmina tik kai siuva jau 😀 bet tie nuskausminamieji pradeda veikt veliau tik tada kai jau susiuva 😃
Odeta jau ryte gimdykloj buvo jolita 😃
na kaip odeciukas jau nebepasirode siandiena? 😀
stipru turejo but 😃 😃
giedreb o kada dabar gimdyti tau? 😀 idomu koks antras gimdymas bus 😃
renata na va pagaliau pametet bamba 😃 😃
piteriuko teks pavargt su maitinimu reik kad mum stipu zenta uzaugintum 😃
Sveikinu visas susilaukusias savo stebukleliu 😀
Giedra- rasai apie savo gimdyma- o man atrodo, kad ir mano aprasai 😀 as pirma dukryte irgi taip lengvai gimdziau 😀 😀Saunu 😀
Aukit sveikos ir dideles😀
kitiem isvis greit nukrinta as jau sakiau kad cia oas mus ilgai ji laikos ☹ o tai enata nepanasu kad krist ruostusi jau bambyte?
piteriuko kai skaiciau apie gimdyma tavo vos neapsiblioviau 😀
o jau Justo grozis dieve dieve 😉 labai greit jus namo paleido mus tai tik penkta diena nors viskas puiku buvo bet va savaitgalis... ☹
mums jau nukrito bambyte siandien tik tai jau tuoj puskuosim i laukuti. ir va idomu kaip reiks nueit i parduotuve 😀
Sveikutes, Bailiuke, viskas aisku, buvau kazkaip praleidusi kad pagimdei jau, nes temelej nestukiu nebemaciau😀
Mamytes, kaip sukates is situacijos kai reikia maisto i parduotuve nuvaziuoti, kas nors padeda?
na sveikinu ir as dar karta 😀 😘 tik kelis kartus keliesi maitinti? nu tikrai jau cia tau nuskilo...bet sesele sake kad maziuka reikia maitinti kas 2 - 3 valandas... mano tai pats atsikelia, kai jau niamniu reikia 😀 nereikia jo kelti, jis mane kelia 😃 kazkaip keistai kai tokie maziukai, tik kelis kartus keliasi nakcia...
o pienuko pakanka?
oi koks man grazus vardukas 😀 na o kaip naktys ramios? 😀
http://www.mamyciuklubas.lt/sveikiname/siandien-juratei-gim%C4%97-sunelis
piteriuku, tai sveikinu dar karteli, tau pagrindiniam puslapy buvo pasveikinimas 😘 🌷 , koki varduka uzdejei? 😀
giedra pas mene sedi leliukas del to ir cp darys....
sveikos mamytes mes ir laukiam gimdymo si menesi
jau manau kita savaite po truputi po truputi eisim vis i lauka oi kaip noriu negaliu net 😃
tai jau eisit su Gustyte i zvalgyba aplink miesta? 😉
murkita aciu 😉
as jau po truputi galiu atsisest pilnu uzpakaliu 😃 😃 nors sake tik po 2 sav maziausiai atsisesiu bet va jau pradedu po truputi 😀
mes jau turim vezima pagaliau 😃 😃
na bailiuke, bet juk atsipirko visi skausmai ? 😉
giedra lb grazios nuotraukytes mazosios =)
viltekamile 😀 gimdymas mano buvo labaiii sunkus... iki 8 cm atsidarinejo gerai kaklelis, o jau po to niekaip. vandenis kirpo, skatino. tai vien 4 kazkur valandas prasikankinau kol tie du cm atsidare... su kas minutes skausmais ☹ o dar pries tai nakti bemiege atbuvau su saremiais ☹ na zodziu... kirpo, siuvo... tai db sedziu ant kairio sono siandien pirma karta prisedau, pazanga 😀 bet viskas praeityje, laukiu kol sugysiu...
amelija, as pagimdziau rugsejo 25 diena 😀 suneli 😀
tai jau supratau, jau man prisiunte, kad foto pasiziureciau 😃
tikrai kad uzsispyre. Odeta as tau vis pamirstu pasakyt puskepaliene liepe pasakyt kad jei ka sius i skype tau is jos nepriimk nes jos mamos kompas virusu prisigaude 😀
uzsispyre leliukai tie spalinukai 😀
Joliciuk, nu nelenda nors tu ka 😃 😃 😃
dar niekas neissiperejo????? nu spalinukes jus ir duodat 😀 nenori jusu kleckiukai list lauk, silta pas jus pilveliuos o lauke salta 😃