na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
Sveikutes 😀 na pas mus irgi lietus lyja,bet girdejau nuo savaitgalio pageres orai 😀 moskute,tikrai saunu gauti tokias staigmenas 😉
Aciu visoms,as nei pati negaliu atsidziagti juo ir tel 😉
Nu va kokios geros naujienos Olenka😀
labas mamytes 😀 ka tik is daktaru grizome 😉 pasake ,kad Sashka mano labai sunkus del to jam per sunku dar siedeti 😀 bet toliau masazus darysim del kojites 😀
na tikiuosi jau ryt saulyte bus ir prie juros😀 na ir isradingas yras,moskute😀
Moskute!!!! kaip grazu 😍
Oi nu tavo vyras moskute😀 Niu mano per viduriuka toksai😃 negaliu skustis😀
faina kaip isradingi vyrai,maniskis toks nera☹,bet labai myli,mes ir moskute toki merliuka turim,😀,o maniske dar gudriau miega paciam kampe ir skersai
as tai kartais net bijau...nes jis tiek visko kai primasto su staigmenomis,kad bijau kokiu netiketumu... 😀
Moskut, kaip faina.. 😀 mano vyrui tai reikia visad priminti,kad aryeja mano gimtadienis ir bent gele nupirktu 😃 tai tikrai is jo nesitikiu nieko panasaus 😃
ei,o prie juros pvz klaipedoje tai apsiniauke ir saules nera nei laselio ☹ nemoku net naudotis juos,reik iprasti ekrana liesti,nes pastoviai dabar prisispaudau visko 😀 kakoky ryta margarine buvo israizes AS MYLIU TAVE arba va foto ikeliu
Dolciuk Airijoj😀 siaubas kazkoks,jokios vasaros...☹ Oi moskute koki gera vyra turi😀 Mano irgi panasiai nakti kartais miega😀 o maniskis man ant veidrodzio uzraso kad mane myli ant garu😀 Kai as iseinu is duso tada tik pamatau,labai faina buvo pirma karta😀
oi moskute SUPER! saunuolis vyras. mano tai turbut niekad taip nesugalotu😃 bet reiks uzsiminti😀 mano ir zuikis taip miega,tik argsiukas kai ikisa kojytes tai neistraukia,nes per storos😀
kaune taip pat saule.as irgi noriu prie juros!😀
oi moskute, kokki vyra saunu turi! nu liuks, ne tik kad mylintis zmona, bet ir isradingas 😀
kaip vakar vyras pagavo miegancia.jUOKIAUSI KAD VAIKAS LOVOJE NEBETELPA 😀
o mes pakabinome vaikuj supynes namuose kol remontai vyksta tai gali dabar suptis
Sveikos mamytes,noriu ir su jumis pasidziaugti,koki vakar vyras siurpriza iskrete,nors jis megsta tokius dalykus man daryti.Pareina namo is darbo kaip niekur nieko ir as nieko neitariu,valgo ir sako:labai noriu mineralinio kuris virtuveje,kaip gera zmona einu jam jy atnesti,o virtuveje ant stalo roze ir rastelis su uzuomena kur ieskoti toliau,taip gavau aplankyti balkona,vona ir lysti po vonia,eiti i lauka i masina ir galiausiai 5 roze su nauju tel kurio norejau radau namuose kambaryje kur maziausiai to tikejausi. Buvau apstulbusi. tai va rozes ir tel.super telefonas.Negaliu iki pat siol atsigauti.Myliu savo vyra.
laura kur lietus lyja visa diena? pas mus tai vilniuj saulyte sviecia😀
sianakt isaziuojam i klaipeda,o nuo pirmadienio i sventaja savaitei. tai biskiuka lietaus netrukdys,tik kad silta butu ir butu galima pasimaudyt😀
Labas rytuka visoms😀 Mes irgi prisidedam prie sveikinimu barboryte😀🌷 Oi tikiuosi mes neturesim tos karstines,laikykis Gintare🌷 Mes tai savaitgali namie,as dar biski dirbu,nieko ypatinga ir dar kai lyja lietus visa diena tai isvis.... ☹
kur lekiat?
pranese silta savaitgali,tik biskuti lietaus
labutukas merginos 😉
Varlyte, sveikinam tave su gimimo diena 😘 buskis nuo Rusnytes 😀 🌷 gelyte nuo manes 😀
na poilsio gal ir nebus,nes su vaikais vaziuojam.bet is istruksiu nors is namu. tikiuosi bent oras gal geras bus,nes vasara i vasara visai nepanasi☹
pavydziu,gero poilsio
Augusteliui ir 4d. bet nenoriu net prisimint tu dienu. tikiuosi vaikai bus sveiki ir ateinancia savaite,nes siandien prie juros isvaziuojam😀 valio!alio!valio!😀
siandien trecia diena jau,aciuka dolciuk
JOkubui 4 dienas buvo ta karstine.
labas rytas😀 mes su pusryciais dar😀 siandien 9 tik is lovos visi islipom. sveikinimai Barborytei 🌷 na gintariuk tikekimes kad siandien jau kris temperatura baigsis jau ta karstine. taip pat ir sveikinam su perliuku😉