na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na tikrai idomu kaip ten Barborytes krikstynos 😀 noreciau gauti patarimo,kaip galvojat verti auskariukus dukrytei ar ne?labai noriu bet kartu ir bijau.
na ka smagu cia su jumis 😀 bet begu jau i liulia 😉 pas savo storuliuke rubuiliuke 😀 saldziu sapnu, iki ryt 😀 ziuresiu filma uzraktas, tokius filmus prie kompo sededama ziuret bijau 😃 taip ir vaiksto paskui nugara siurpuliukai 😃
as irgi 😀
ech, kaip gera su jumis 😃 😃 😃 seniai taip gausiai bevakarojom 😀 Varle kazko nepasijungia, o taip smalsu, kaip Barborytes krikstynos praejo. Tiesa, dar Deimantux uztikau kitoj temelej, nebeuzsuka pas mus ...
as dar nzn,bet kazka su profesija savo😀kaip tik ieskau dabar kur eiti 😀o baigiau as Public Relations ir tarptautinius santykius 😀
atene24 visi maziukai-angeliukai grazus 😀
oodetaa tai reiskes tau tuos dienos vaisingos 😀
merginos labai jus visos grazios ir jusu vaikuciai superiniai 😀
Oi as nezinau ar pas mane kitaip ar ne 😃😃😃😃 nu reik pabandyt 😃 Su Guste as pastojau iskart po mm pagal skaiciavimus 😃 tai reik ziuret kaip cia dabar bus 😃
tai saunuole olenka, kad sieki dar mokslu! jau ka traukia tai traukia, as pavyzdziui, baigiau vienos profesijos bakalaura ir magistra, ir aciu daugiau jau nei uz ka nenoreciau mokytis. jau geriau i darbo rinka arba vaikuciu augint 😀
Giedra- zazdejau sakyt, kad ir pati ner is tu kuduju... 😃
Olenka- tai supratau😀 be magistranturos gi i doktorantura nenueisi 😀 O ka studijuot ruosies?
giedra paskaityk 😀
Odeta ji anksciau buvo tokia kaip as 😃 o dabar po gimdymo ryskiai sustorejo 😃
Giedra- siaip as internete skaiciuokle vaisingu dienu naudojaus kuri laika. Na kai Jokubeli planavom, bet kadangi pas mane kitaip , nei teoriskai turetu buti, todel ir neapstojau, o kai pasimylejau butent per nevaisingas dienas, gavosi 😃
oodetaa as tai noriu mokytis,man patinka.as turiu jau 2 isilavinimus ia magistratura baigiau😀
Nu matos, kad savimyla. Oj, noreciau, akd dievulis ja nubaustu ir ji pati koki 20 kg priaugtu!
Olenka, girdejus kazka apie tai reiktu paskaitinet kur nors smulkiau man😀 visai idomu butu 😃
ji gustes kriksto mamos puske 😀 mes kazkada jaunystej bendravom, dirbom kartu taip ir yra draugu sarase. bet ji maisu trenkta tai tikrai. kazkada ir MK buvo ji, dar ir dabar yra prisiregistravus bt nesilanko 😀 neatsirado jai bendraminciu 😀 ji niekada nekomentuos graziu nuotrauku, komentuos tik tas kur as esu baisiai isejus ir ikelus 😃 "ko cia tokia susibaigus raso " 😃 o va pvz krikstynu foto kur jau tikrai visai grazi as ten tai nei vienos nepakomentavus 😃 is pavydo baigia paspringt jau cia seniai man aisku 😃😃 visad tik kad pasikelt 😃 o Gustes kriksto mama sako kad neturi kantrybes su ja bendraut 😃
giedra nu siaip pries ovuliacija moteru organizme temperatura kila 😀o daugiau as nzn kaip ja nustatyti be testo
Giedra- o kas ana tokia yr? kaip iatsidure tavo draugu sarase??
ai nu mazdaug galiu suprasti 😉 kaip tik dabar ieskau ka ikelti dar laura, bet siaip nesu linkusi ten viesinti savo vaiko nuotrauku, nors anksciau buvau daugiau prikelusi. Dar kokia ikelsiu 😀
Olenka- saunuole 😀 as kazkaip susilaikiau nuo doktoranturos, apsirinkau antra magistrantura, bet gimus Jokubeliui pasiemiau akademines ir metausi, ar noriu dar baigti tuos mokslus... MAn ir norejosi but namie, ir apie trecia vaikuti labai jau garsiai kalbejau, bet Dievulis atsiunte tokia proga, kurios negalejau atisakyti, karjeristes savybes nugalejo motinystes privalumus...
aciu uz palaikyma 😃😃😃😃 sudirbot durnele ta kaip turi but 😃
o as dar nenoriu vaiku 😃 bet noriu suzinot savo visas vaisingas nevaisingas dienas 😃 reikia testa pirkt ta kazkoki ar ir siaip galima apsiskaiciuot? 😃 jau galvojau kad siu mm nesulauksiu... turiu jau turbut 3 zilus plaukus nuo perdidelio nervavimosi 😃😃😃😃
oodetaa o as tai neeisiu dar anksti.norisi daugiau laiko su maziuku praleis,beto eisiu studijot i daktarantura 😀
o gime Sashka toks ☹
Olenka- gavau labai gera pasiulyma, negalejau atsisakyti 😀
Nu man dar valanda su puse kol maze mikdysiu 😀 Ko taip mazai nuotraukyciu Ausryt?😀
oodetaa o kodel iseine i darba?
ausryte galiu isverst ko nesupranti 😀