na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
sveikinam Milke su gimtadieniu 🌷
as irgi neeinu pati rinktis 😀 kaimine man renka😀
mes dabar kaime, tai uogyciu aplink yra visokiu. Bet tik gaila, dar melyniu neturim, reiktu kur nuvykti, bet labai bijau erkiu ☹
ausryte12 tai saunu.skanumelis gavosi tikrai,kuo daugiau idedi tuo skaniau gaunasi 😀
Odeta, smagu, kad Jokubelis su aukle gerai jauciasi.
laura26 taip gaila.bet svarbu kad tu irgi neduodi vaikui pirktu tyreliu 😀pati darai 😀
Sveikos mamytes! nors ir siek tiek paveluotai, bet sveikinam Jokubeli, Paulina, Augustina su 9 menesiuku gimtadieniu! 😀 na o kalbant apie kosytes, tai as praktiskai niekad neapsiriboju dviem darzovem, dazniausiai verdu pasirinktinai is bulves, morkos, brokolio, spinatu, kalafioru, krapu, zirniu, cukinijos, kopustu. Dedu maziausiai 3 darzoves + mesyte. Vakar labai skaniai pagaminau is svieziu darzoviu - bulves, morkos, zirniu, krapu ir mesos vesrsienos. Mmmm... kaip skanu buvo! vaikas kirto kad ausys linko! 😀
Labas rytukas😀 Oi Olenka kaip jums gerai😀 gaila pas mus nera misku tokiu kur melynes augtu ar avietes,tai ir as bent jau Evai pririnkciau😀 Odeta jau labai gera seimininke tu😀
gaila kad toly jus 😀 pas mane auga laukines zemoges 😀 skanesni negu misko,didesni 😀 tai man kaimine renka 😀 prisaldziau pilna saldykle 😀 jau turiu melyniu 😀 galejau pasidalint 😀
tai sakau visus sezoninious 😉pas mus auga ir spinatai,ir brokolkiai,ir kolifiorai 😀viska duodu 😀ir ko daugiau ju tuo skaniau 😀
labas rytas 😀 sveikinu MIlke su gimtadieniu 😘 🌷 🌷. Tegul išsipildo visos svajos 😀 Kalbant apie kosytes, tai as verdu is 3-5 darzoviu ( bulve, morka, cukinija, spinatas, petrazole, svogunas, krapas, moliugas). Maisau is ju😀
Nu va kaip gerai Odeta tau,sekmes taip ir toliau😀 As visa laika maisau dvi darzoves😀 Pvz mesyte, bulve, morkyte(sitie mano trys pagrindiniai) ir dar kokia darzove kopusto ar zirniu ar brokoliu ar kalafijoru,dedu svogunu laisku visada ir petrazoliu ir dar krapu kartais😀 Nium va laikas i lova, labai pavargus po vakar darbo dienos😀
inga24 burokeli galima dar,o siaip visus sezoninius darzovius😀o is mesos geriausia jautiena,viersena arba kalakutiena.is uogu visus galima irgi 😀
Saunu Odetuk, kad gerai Jokubelis su auklyte jautesi 😀 Mes taip pat turejom karstine, ir praejus kiek laiko po jos maniske 3 dienas visiskai nieko, iskyrus misinuka i burna neeme... Buvau labai sunerimus, kad nenusilptu,. bet po truputi pradejo valgyt ir vel gerai 😀 Dabar valgo kiek maziau, bet manau del karsciu... 😀
oodetaa tai jus saunuoliai 😀 gintare tikriausiai po karstines,nes mes apie savaite nevalgem normaliai ☹
aciu uz sveikinimus 😀 pirma diena kaip sapne 😀 nesusivokiu dar, prisiemiau visa turta 😀 O JOkubeliui gerai su auklyte 😀 Ypac kai sese dar namie 😀
tai va gal mums ir po karstines trecia diena sunkiai valgo
gintaremumspo karstines irgi taip buvo ☹ beveik nieko nevalge ☹ir dabar tas pats su dantukais ☹ nieko nenori valgyt ☹
liabuka,dideliausi pa musu balaniauninkams😘...kaip jusu leliai su valgymu paskutinem dienom?maniske visai nieko nevalgo net misinuko ir to vos vos tik geria,bijau kad nenusilptu
sveikinam siandienos jubilikatus 😘 🌷
Baltai pavydžiu visom, kurių mažiukai išmiega visą naktį..
Oho kaip ilgai Olenka😀 mes tai tik iki 8 😃
laura26 tai saunu😀o mes miegojom nuo 8 vakaro iki 10 ryto sia nakti 😀
Labas rytukas ir mes sveikinam sukaktuvininkus😀🌷 jau ketvirta nakti ismiegam be pieniuko😀 Tesim ir toliau😀
keliaujat varle 😀
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus. Bučkis visiems 😘
Labas rytas. Ačiū už sveikinimus. Bučkis visiems 😘
Labas rytas, sveikinam ir mes sukaktuvininkus! 🌷 Aciu ir nuo musu uz sveikinimus 😀 Olenka, Lietuvoj tarp Siauliu ir Taurages blaskaus, o siaip gyvenam Danijoj mes 😀
Labas rytas. Sveikinam ir mes Paulina, Jokuba ir Augustina 😘 🤗 🌷 Barboryte sveikinam su krikstynom 🌷
labas rytas 😀 sveikinu Paulinute su 9 menesiuku 😘 🌷. Ir islekiu i darbeli. Geros dieneles 😀 vakare papasakosiu ispudzius 😀